Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα κοιλουμπάρες και μωρουλίνια!!

Τι κάνετε??

Izambella πως είσαι?? τι κάνει το ποντικάκι μας??

Λοιπόν, λοιπόν, με τα κιλά δεν παλευεται τελικα...με μια μικρή παρασπονδία χτες βραδυ χτυπησα +9 !!!!!!

Περιμένω κραξιμο τρελό και απο το γιατρό...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

https://ofarmakopoiosmou.gr/gr/el/catalog/fysikos-thilasmos-thilasmos-me-mpimpero-koxylia-stithoys

Ειρηνη μπορεις να τα ψαξεις στο ιντερνετ κ να τα παραγγειλεις.υπαρχουν κ απο αλλες εταιριες

Απο κουσουρια εμενα μου εμεινε απο την πρωτη η μεση λιγο.το πρωτο 9μηνο υπεφερα αλλα ηταν κ απο τη ραχιαια.πλεον μονο αν κοιμαμαι πολυ ωρα σε μια σταση η τωρα στην εγκυμοσυνη παλι

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΙΚΗ Μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ Μ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.

DOANI ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ 9 ΚΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΡΑΙΑ Κ ΠΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΤΙ ΞΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΜΝΙΑΚΟ? ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΧΘΕΣ ΑΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ

κοιλουμπαρες καλησπέρα ! πως είστε? Δοάνη να ζήσεις να ευτυχίσεις και μονο χαρες στο σπιτι σου κοπελια μου ! με το καλο να ερθει και το μωρο σας! κοριτσια δεν εχω ιντερνετ και δεν μπορω να σας παρακολουθήσω , ελπιζω απο Δευτερα να ειναι οκ ,ειδα οτι ειστε ολες καλα και ετοιμάζεστε σιγα σιγα για τη μεγαλη μερα !εμεις ειμαστε καλα , σταθεροι κάνουμε μικρα βήματα αργα και σταθερα. εχθες ακουσα και το κλαμα του παιδιου μου πρωτη φορα!!! ενταξει οτι θα χαιρομουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που τον ακουσα να κλαιει δε το περίμενα η αληθεια ειναι ... αλλα ειμαστε και ειδική περίπτωση εμεις !

θα τα πουμε μολις συνδέσω το ιντερνετ ξανα κοριτσια ! να προσέχετε ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ και απολαύστε τις κλωτσιες που σας δινουν τα μωρά σας! πιστεψτεμε ειναι ευλογία αυτο που νιώθετε !!!! φιλια σε ολες !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΚΑΛΑ Κ ΣΗΜΕΡΑ.

ΒΙΚΗ Μ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΘΑ ΨΑΞΩ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ Μ ΤΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ.

DOANI ΑΝΤΕ ΕΦΤΑΣΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΚΑΛΕ 9 ΚΙΛΑΚΙΑ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΟΛΥ ΝΟΙΩΘΩ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΑΡΑΙΑ Κ ΠΟΥ. ΚΑΙ ΜΗΝ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΚΑΤΙ ΞΙΛΟΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΜΗΛΟ ΑΜΝΙΑΚΟ? ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΧΘΕΣ ΑΝ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ

Θα σου πω εγγυημενα οτι ειναι στο παιδι εκτος και αν εχεις προσθιο πλακουντα. Ετσι ηταν η πρωτη μου εγκυμοσυνη!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

κοιλουμπαρες καλησπέρα ! πως είστε? Δοάνη να ζήσεις να ευτυχίσεις και μονο χαρες στο σπιτι σου κοπελια μου ! με το καλο να ερθει και το μωρο σας! κοριτσια δεν εχω ιντερνετ και δεν μπορω να σας παρακολουθήσω , ελπιζω απο Δευτερα να ειναι οκ ,ειδα οτι ειστε ολες καλα και ετοιμάζεστε σιγα σιγα για τη μεγαλη μερα !εμεις ειμαστε καλα , σταθεροι κάνουμε μικρα βήματα αργα και σταθερα. εχθες ακουσα και το κλαμα του παιδιου μου πρωτη φορα!!! ενταξει οτι θα χαιρομουν ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ που τον ακουσα να κλαιει δε το περίμενα η αληθεια ειναι ... αλλα ειμαστε και ειδική περίπτωση εμεις !

θα τα πουμε μολις συνδέσω το ιντερνετ ξανα κοριτσια ! να προσέχετε ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΤΕ και απολαύστε τις κλωτσιες που σας δινουν τα μωρά σας! πιστεψτεμε ειναι ευλογία αυτο που νιώθετε !!!! φιλια σε ολες !!!

Δεν ξερεις ποσο χαιρομαι για εσας!! Ειλικρινα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοιλουμπινες και όμορφα μωράκια!!!

Ελπιζω να είσαστε όλες καλά...υποχωρούν και οι ζέστες και θα είμαστε καλύτερα πιστεύω...

Izambella αργά και σταθερά, μια χαρά παλεύει το ποντικάκι σου! Λίγη υπομονή, αρχίζει και μεγαλώνει και θα δυναμώσει ο μπεμπούλης!!

Εγώ χτες βράδυ πήγα στο ντοκτορ, η μπεμπαρα ξεπέρασε τις προσδοκίες μου και όσο χαζό και αν ακουγεται ενιωσα περηφανη, πηγε 1255 ολοκληρα γραμμάρια!!! Το αμνιακό οκ!! Μου εγραψε και γενικές κλασσικά κλπ...συνεχίζω και τα μπάνια αν θέλω μου είπε...

Για τα κιλά απλά προσοχη μου ειπε, περιμενα το κραξιμο αλλά τελικα δεν...

Αυτό που δεν αναφέραμε καθολου -και τωρα με ζωνουν τα φιδια- ειναι ο τραχηλός...Δεν μου τον μετρησε καν και επειδη ενθουσιαστηκα εκεινη την ωρα με το που ακουσα το βαρος και οτι όλες οι μετρησεις ειναι μια χαρα, ξεχασα να τον ρωτησω!!!!!

Δεν ξέρω μηπως τον είδε διακοιλιακα και απλα δεν ανεφερε κατι! Γιατι διακολπικα σιγουρα δεν με εξετασε.

Ραντεβού σε ενα μηνα...στην 32 εβδομάδα πρωτα ο Θεός...μου φαινεται τοσο μακρια!!!!Θα μπορουσα να στησω ανετα μια σκηνη εξω απο το ιατρειο να βλέπω τη μπεμπα και να τον τρελενω με τις αποριες μου! χαχαχα

Στο μεταξύ η κοιλούμπα εχει μεγαλώσει κι αλλο και ειναι στρογγυλη σα μπαλα! πλεον με βολευει να περπαταω μόνο με τα ποδια ανοιχτα και φτανω στο σημειο να γελάω με τον εαυτό μου!!

Ααα, τέλος dobler που τον ρωτησα ποτε θα κανω μου ειπε θα το δουμε σε ενα μηνα που θα ξαναπάω..κοιταξε απλα τις αρτηρίες-όπως κάθε φορά- και μου ειπε οτι ολα ειναι φυσιολογικά...

Εσείς πότε εχετε κανονίσει αυτη την εξέταση??? Μηπως ειναι αργα μετα τις 32 εβδομάδες????

mamma mia καλημέρα. Πολύ καλά σας βρίσκω!! Για το Doppler δεν έχω ιδέα ακόμη!

Καλημέρα Μαρίνα!

Εχω διαβάσει οτι γίνεται μέχρι 32 εβδομάδων...

http://www.iator.gr/2012/11/27/pote-kai-giati-kanoume-to-yperixografima-doppler-kyisis/

Επίσης ξέρει καμια για εξεταση απο οφθαλμιατρο? Εγω εχω υψηλη μυωπια και μου ειχε πει αρχικα οτι θα πρεπει να με δει οφθαλμιατρος για να επιτραπει ή όχι φυσιολογικός τοκετός...

Τωρα μου ειπε θα το δουμε κ αυτο τον αλλο μηνα...

Διαφημίσεις

Καλημέρα Μαρίνα!

Εχω διαβάσει οτι γίνεται μέχρι 32 εβδομάδων...

http://www.iator.gr/2012/11/27/pote-kai-giati-kanoume-to-yperixografima-doppler-kyisis/

Επίσης ξέρει καμια για εξεταση απο οφθαλμιατρο? Εγω εχω υψηλη μυωπια και μου ειχε πει αρχικα οτι θα πρεπει να με δει οφθαλμιατρος για να επιτραπει ή όχι φυσιολογικός τοκετός...

Τωρα μου ειπε θα το δουμε κ αυτο τον αλλο μηνα...

εγω επρεπε να εχω κανει γιατι εχω πολυ μυωπία και περιεργη δομη στο ματι , αλλα δε προλαβα , δεν ειναι τπτ θα σου μετρισει πιεση και αν θυμαμαι καλα μια βυθοσκόπηση θα σου κανει , :)

ααα μπραβο βυθοσκοπηση μου ειχε πει!!

thanks izambella μου!

Εμενα μου ειχε επισης πει τοτε ως προς το βαθμο μυωπιας, 6.5 που εχω ειμαστε οριακα...

Αλλοι λενε οτι αυτα ειναι ιστοριες για αγριους για να κανουν καισαρικες οι γιατροι...ποιος ξερει...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΡΟ, ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ Κ ΧΑΖΕΥΟΥΝ ΟΙ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΝΤΟΠΛΕΡ ΑΛΛΑ ΟΣΕΣ ΔΕΘ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ Τ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΠΧ ΑΝ ΔΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΤΗΡΙΕΣ.

Ευχαριστώ Ειρήνη μου, οντως εχουμε χαζεψει χεχεχε και που ειμαστε ακομα!!

Μακαρι να ειναι γι αυτο, αλλα δε μου ειπε θα δουμε αν χρειαστεί να κάνεις ή όχι...

Εδω στην Ελλάδα νομίζω όλες κανουν...μπορει και επειδη ειναι βαρια η βιομηχανια της εγκυμοσυνης...τι να πω...

Ισχυει αυτο με τη βιομηχανια αλλα εμενα με κανει να αισθανομαι καλυτερα γιατι ψαχνουν λιγο εκτενεστερα το εμβρυο. Στο γιο μου εκανα ντοπλερ και βιοφυσικο προφιλ επειδη δεν τον ακουγα. Τωρα στη μικρη εχω ντοπλερ 22 σεπτεμβρη.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...