Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια. Πως είστε; Izambella πολύ χαίρομαι με τα νέα σας! Βγήκαν τα αποτελέσματα της καμπύλης. Ευτυχώς όλα καλά. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι έχω αρκετά χαμηλή αιμοσφαιρίνη στα πρόθυρα μετάγγισης είπε ο γιατρός παρόλο που παίρνω τις βιταμίνες μου. Είπαμε να αυξήσω το σίδηρο και βλέπουμε. Εσείς πως πάτε με τις αγορές σας; Εμένα μου έχουν μείνει τα είδη φαρμακείου και τα δικά μου πράγματα για την κλινική.

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι δεν εχω κανει τπτ.καροτσια κλππρεπει να καθαριστουν μετα τη μετακομιση κ να πλυθουν οσα εχω απο την κορη κ τον ανηψιο.μονο μακρυμανικα φανελακια θα παρω,ενα ολοσωμο χνουδωτο για το σπιτι,κανα 2φορμακια για να βαλει κτ καινουριο κ ενα μαρσιπο μαι ται.αναλωσιμα αφρολουτρα κλπ μαλλον απο ηλ.φαρμακειο

Έχετε και την μετακόμιση εσείς! Δεν πειράζει έχουμε καιρό ακόμη. Και εγώ τα περισσότερα τα πήρα αυτές τις μέρες που ήμουνα με άδεια. Το πάρκο και διάφορα άλλα ακόμη βρίσκονται στην αποθήκη. Ξέρει καμιά πως καθαρίζουμε το πάρκο; Επειδή δεν βγαίνει το ρούχο του για να μπει στο πλυντήριο

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

kalhmera koritsia...

αυριο μπαινω στην 28.χθες ειχα γιατρο...δεν μου το μετρησε το μωρο...απο τις 30 εβδομαδες θα αρχισει.εκανα την καμπυλη...αποτελεσματα αναμενω...

ο τραχηλος 3 εκατοστα.παιρνω προγεστερονη απο το στομα 200mg...και δεν κινουμαι...μικρος δεν ειναι;

θα παιρνω και μαγνησιο απο δω και περα.2χαπια 3 φορες τη μερα.

η αιμοσφαιρινη χαλια...συνεχιζω τον σιδηρο...

αχ ποσα χαπια...παιρνω το πρωι και για τον θυρεοειδη και καθημερινα σιροπακι για την δυσκοιλιοτητα...δεν ξερω τι προγραμμα να κανω...

θα με βλεπει καθε 15 τωρα...εκανα και καρδιοτοκογραφημα...θα κανει σε καθε επισκεψη απο δω και περα.

μου πηρε και κολπικο εκκριμα για αναλυση.

1 σεπτεμβριου εχω ντοπλερ στον ειδικο και ραντεβου με τον γυναικολογο.

χθες που βγηκα αγορασα για τον μπεμπη τζινακι και πουκαμισο και ενα ποθλοβερακι polo.για 3 μηνςν ειναι βεβαια...τα new born μου φαινονται φλωρικα....ειμαι τρελη.η ςρα η καλη ντοανι.ιζαμπελα ετοιμασου σε λιγο ο μπεμπης θα ειναι σπιτι.

Διαφημίσεις

Για την εβδομαδα που εισαι ο τραχηλος ειναι μια χαρα, απο 2,5 και κατω αρχίζουν και δίνουν προγεστερονη απο 2 και κατω προτείνουν και ακινησία. Οποτε δεν εχεις θεμα απ οτι ξερω απο κει κ περα οτι σου πει ο γιατρος προληπτικά προφανως ολα αυτα στα εδωσε.

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Για το θηλασμο η μονη προετοιμασια που χρειαζεται ειναι η ενημερωση.μετα σε πληγωμενες θηλες η λανολινη κανει θαυματα.κ επειδη πρεπει να αναπνεει το στηθος υφασματινα επιθεματα η κοχυλια.σουτιεν κ μπλουζες μεευκολη προσβαση.

Πιστευω οτι στο δημοσιο ειναι πιο ευκολο να θηλασεις λογω οτι εχεις το μωρο συνεχεια μαζι κ οι μαιες ειναι στον κοσμο τους.αν χρειαστει υπαρχουν συνεργα για ξενο.

Καλυτερα να μην εχετε παρει πολλα πραγματα απο πριν.δειτε εναν αποστειρωτη που σας αρεσει κ αν χρειαστει στελνετε τον μπαμπα να παρει.οπως κ ενα γαλα κ δυο μικρα γυαλινα μπιμπερο απο ενα φαρμακειο.

Ιζαμπελλα για αυξηση γαλακτος υπαρχουν τσαγια θηλασμου,μαγια μπυρας κ η δομπεριδονη.μιλησε με καποιο συμβουλο να σε κατευθυνει.εχει κ μια παιδιατρο-πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου στη λαρισα.παει η φιλη μου το γιο της

Βικυ με το καλό η μετακόμιση στο νέο σπίτι!!! :-)

Να ρωτησω κάτι, επειδη συζητούσαμε για την προετοιμασία του θηλασμού, κάποια κοπέλα μου ειπε για τα επιθεματα στηθους, άλλο αυτά αλλο τα κοχυλια?? και αν ναι χρειαζονται και τα 2 ή 1 απο τα 2?

Τα κοχυλια τι ακριβως κανουν δεν εχω καταλάβει, μαλλον κρατουν το

"περιττο" γάλα για να μη λερωνόμαστε, και αν καταλαβα καλά, τοτε χρειαζονται τον πρωτο καιρό, αν και όχι απαραίτητα τις πρώτες μερες που το γάλα δεν εχει κατεβει.

Στο μεταξύ όσον αφορά τις μαιες του δημοσίου το φανταζομαι οτι θα ειναι στην κοσμαρα τους γι αυτο και ψαχνομαι κ προσπαθω να ειμαι ενημερωμενη...αλλά ελπίζω να μη τις ψαχνω αν χρειαστει κάτι οπωσδήποτε το παιδι μου γιατι θα γίνει φονικό!!!

Τωρα ναι, απο μπιμπερο και γάλατα "βρωμάει" ο τόπος, δεν ξέρω αν θα ηταν καλή ιδεα να τα παραγγειλω εκ των προτέρων σε ηλεκτρονικό φαρμακειο.

Γενικά εχω την αποψη οτι καλό ειναι να μην παραφορτωνομαστε με οσα προτεινει το μαρκετινγκ και οι μακρόσυρτες "λιστες" για νεογέννητα, και για οικονομικους λόγους αλλά και για αποθηκευση. Πολλά συμπραγκαλά ρε παιδί μου, που θα μπουν όλα αυτα!!!???....πω πω... :rolleyes:

kalhmera koritsia...

αυριο μπαινω στην 28.χθες ειχα γιατρο...δεν μου το μετρησε το μωρο...απο τις 30 εβδομαδες θα αρχισει.εκανα την καμπυλη...αποτελεσματα αναμενω...

ο τραχηλος 3 εκατοστα.παιρνω προγεστερονη απο το στομα 200mg...και δεν κινουμαι...μικρος δεν ειναι;

θα παιρνω και μαγνησιο απο δω και περα.2χαπια 3 φορες τη μερα.

η αιμοσφαιρινη χαλια...συνεχιζω τον σιδηρο...

αχ ποσα χαπια...παιρνω το πρωι και για τον θυρεοειδη και καθημερινα σιροπακι για την δυσκοιλιοτητα...δεν ξερω τι προγραμμα να κανω...

θα με βλεπει καθε 15 τωρα...εκανα και καρδιοτοκογραφημα...θα κανει σε καθε επισκεψη απο δω και περα.

μου πηρε και κολπικο εκκριμα για αναλυση.

1 σεπτεμβριου εχω ντοπλερ στον ειδικο και ραντεβου με τον γυναικολογο.

χθες που βγηκα αγορασα για τον μπεμπη τζινακι και πουκαμισο και ενα ποθλοβερακι polo.για 3 μηνςν ειναι βεβαια...τα new born μου φαινονται φλωρικα....ειμαι τρελη.η ςρα η καλη ντοανι.ιζαμπελα ετοιμασου σε λιγο ο μπεμπης θα ειναι σπιτι.

Ισαβελλα κλεινουμε την 28 θες να πεις και θα μπουμε στην 29:D

Μια χαρά ειναι το 3 καλε!! και εγω εκει παιζω μεχρι νεοτέρας δηλαδη γιατι αυριο εχω ντοκτορ.

Φανταζομαι κ εμενα θα μου πει να με βλεπει πιο συχνα πλεον...η αναμονη με εχει πεθανει 1 μηνα τωρα!

Με γεια και τα ψωνια του μπεμπη σου!

Όσο για τα χαπια...τι να πω, υπομονη!! οτι μας πουν οι γιατροι πρεπει να το κανουμε...

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ ΚΑΤΑΚΡΙΒΕΙΑ 1165 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ Τ ΦΥΣΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ Κ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΑ Κ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ 2.3 ΕΚ ΚΑΤΙ Π ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΩ ΒΑΡΗ ΚΤΛ ΚΤΛ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 9 ΦΕΡΙΤΙΝΗ 4.3 Κ ΑΙΜΑΤΞΚΡΙΤΗΣ 29. ΠΙΝΩ Κ 3 LEGOFER ΤΗ ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΑ.

ΕΠΕΣΤΡΕΨΑ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ ΚΑΤΑΚΡΙΒΕΙΑ 1165 ΓΡΑΜΜΑΡΙΑ. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΡΗΚΕ ΤΟ ΑΜΝΙΑΚΟ ΥΓΡΟ ΣΤΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΟΡΙΑ Τ ΦΥΣΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ Μ ΕΙΠΕ ΝΑ ΞΑΠΛΩΝΩ Κ ΝΑ ΠΙΝΩ ΑΡΚΕΤΑ ΥΓΡΑ Κ ΘΑ ΑΝΑΠΛΗΡΩΘΕΙ.

Ο ΤΡΑΧΗΛΟΣ 2.3 ΕΚ ΚΑΤΙ Π ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΝΩ ΒΑΡΗ ΚΤΛ ΚΤΛ.

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΑΙΜΟΣΦΑΙΡΙΝΗ 9 ΦΕΡΙΤΙΝΗ 4.3 Κ ΑΙΜΑΤΞΚΡΙΤΗΣ 29. ΠΙΝΩ Κ 3 LEGOFER ΤΗ ΜΕΡΑ.

ΑΥΤΑ.

Μπράβο για τη μπεμπαρα σου Ειρήνη!! Το ξεπέρασε αρκετά το κιλο!!

Κατα τ αλλά τι να πω, αυτα τα μωρα μας εχουν ξεκάνει, τι να κανουμε!!

Ξεκούραση, νερα και διατροφή... Εγώ πλεον απεχθανομαι το μοσχαρι, μου μυριζει απαίσια, ενω πριν δεν ειχα ποτε θεμα...

Μονο χοιρινό! σε πιτογυρα ειδικα δεν εχω θεμα :cool:

Διαφημίσεις

Μπραβο ειρηνη για την μπεμπουλα!πως αντεχεις απο την εξαντληση;ολα πολυ χαμηλα..

Μαμα.μια να σου πω την αληθεια τα υφασματινα επιθεματα τα βρηκα αρκετα αργα οποτε στην αρχη ειχα απλα.εμενα μου κατεβηκε γρηγορα το γαλα κ πλυμμηριζα.αλλα επειδηπρεπει να αεριζεται το στηθος εβαζα μονο εξω κ οταν ειχα κοσμο.απλα αλλαζα συνεχεια.φαντασου οταν θηλαζα χρησιμοποιουσα 2πετσετες προσωπου να σκουπιζω γαλατα.τα πακετα εχουν πολλα επιθεματα μεσα.

Στα κοχυλια 1-2ζευγη φτανουν.αφηνει το στηθος να αναπνεει οποτε αν εχουν πληγωθει οι θηλες επουλωνονται πιο γρηγορα.κ μπορεις να μαζευεις κ το γαλα κ αν τα αποστειρωνεις να το κρατας σαν συμπληρωμα.δ εχω χρησιμοποιησει προσωπικα.λενε οτι βοηθαει κ σε επιπεδες θηλες.

Παρτε επιθεματα κ απλα να ξερετε που μπορειτε να βρειτε κοχυλια ετσι ωστε αν χρειαστει στελνετε καποιον

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΕΓΩ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΟ ΚΡΕΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΠΑΝΙΑ ΤΡΩΩ. ΒΕΒΑΙΑ 1 ΠΙΤΟΓΥΡΟ ΘΑ ΤΟ ΤΣΑΚΙΖΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ.

ΒΙΚΥ Μ ΟΜΑ ΧΑΜΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ, ΖΑΛΙΖΟΜΑΙ Κ ΒΛΕΠΩ ΜΑΥΡΑ ΣΤΙΓΜΑΤΑΚΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΣΥΧΝΑ ΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΣΙΔΗΡΟ ΠΙΑ. ΔΕΝ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ. ΚΟΧΥΛΙΑ Π ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ? ΕΔΩ ΚΥΠΡΟ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΜΟΙΑ Π ΝΑ ΤΑ ΧΡΕΙΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.

Καλημερα κοριτσια!!! Οντως ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και συντομα θα εχουμε τα μωρακια στην αγκαλιτσα μας και θα καμαρωνουμε για τα κατορθωματα τους!!! Ανυπομονω παρα πολυ να ερθει η στιγμη που θα το αντικρισω για πρωτη φορα!!!

Κοριτσια ηθελα να σας κανω μια ερωτηση αν γνωριζετε για την ομαδα αιματος οταν η μαμα εχει αρνητικο ρεζους και ο μπαμπας θετικο! Ξερω οτι κανουν μια ενεση στη γεννα, αλλα εχω ακουσει για μια εξεταση κουμπς (καπως ετσι) για την οποια δε μου εχει πει κατι ο γιατρος μου και δεν ξερω και αν γινοταν παλια και τωρα μηως καταργηθηκε, γιατι γι'αυτη την εξεταση μου μιλησε η μαμα μου οτι την ειχε κανει επειδη και αυτη εχει ρεζους αρνητικο! Θα ρωτησω και το γιατρο αλλα τη τελευταια φορα που πηγα το ξεχασα!

Doanaki με το καλο ο γαμος!!!!να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!

Την εκανα και εγω αυτη την εξεταση προληπτικά επειδη εχω αναιμία γενικοτερα.(απο μονος του ο ντοκτορ την ζητησε)ολα οκ ηταν.Απλη εξεταση αιματος ειναι!πες στο γιατρουλη σου να σου την γραψει:wink:

Φιλιααααααα!!!

https://ofarmakopoiosmou.gr/gr/el/catalog/fysikos-thilasmos-thilasmos-me-mpimpero-koxylia-stithoys

Ειρηνη μπορεις να τα ψαξεις στο ιντερνετ κ να τα παραγγειλεις.υπαρχουν κ απο αλλες εταιριες

Απο κουσουρια εμενα μου εμεινε απο την πρωτη η μεση λιγο.το πρωτο 9μηνο υπεφερα αλλα ηταν κ απο τη ραχιαια.πλεον μονο αν κοιμαμαι πολυ ωρα σε μια σταση η τωρα στην εγκυμοσυνη παλι

Doanaki με το καλο ο γαμος!!!!να ειστε παντα καλα και ευτυχισμενοι!!

Την εκανα και εγω αυτη την εξεταση προληπτικά επειδη εχω αναιμία γενικοτερα.(απο μονος του ο ντοκτορ την ζητησε)ολα οκ ηταν.Απλη εξεταση αιματος ειναι!πες στο γιατρουλη σου να σου την γραψει:wink:

Φιλιααααααα!!!

Ζαμιακο μου ευχαριστω πολυ! Θα τον ρωτησω να μου εξηγησει ακριβως και αν χρειαζεται θα του πω να μου την γραψει μαζι με τις υπολοιπες που θα κανω τωρα!

JhFkp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...