Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημέρα! ☺☺☺

Doani Με το καλό!

Άντε, μανούλες, μου φαίνεται αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα. Όπου να 'ναι οι μέρες που απομένουν θα είναι διψήφιος αριθμός! 😊

Εμείς έχουμε έρθει στο εξοχικό του άντρα μου για λίγες μέρες ξεκούρασης. Μπάνιο ακόμα δεν έχω κάνει, αν και ο καιρός μόνο χθες ήταν κάπως καλύτερος. Χθες πήρα αγκαλιά όρθια ένα μωράκι ενός φιλικού μας ζευγαριού (8 κιλά) και με μάλωσε ο άντρας μου. Εγώ δεν κατάλαβα να έπαθα κάτι παρά το βάρος, αλλά με άγχωσε κάπως.

Επίσης, αποφάσισα από εβδομάδα να πάμε να παραγγείλουμε το κρεβατάκι της μικρής. Για καρότσι θα το αφήσω λίγο αργότερα.

Σας φιλώ! Καλή εβδομάδα να έχουμε.

Μη με παρεξηγησεις που δεν θυμαμαι αλλα εχεις καποιο θεμα με την εγκυμοσυνη σου και δεν επιτρεπεται να σηκωνεις βαρος; και παλι μη με παρεξηγεις.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Έχω μια απορία το κεφιρ ολυμπος επιτρέπεται στην εγκυμοσυνη;ή είναι ακατάλληλο;

Το κεφιρ επιτρεπεται σε ολες τις καταστασεις. Μου το ειχε γραψει η διατροφολογος μολις εμεινα εγκυος.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τριδυμα!!!! Με το καλο κοριτσι μου!
Το κεφιρ επιτρεπεται σε ολες τις καταστασεις. Μου το ειχε γραψει η διατροφολογος μολις εμεινα εγκυος.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Με το καλο το μωρακι σου Καλή λευτεριά!

8wEXp2.png[/url]

Διαφημίσεις

Μη με παρεξηγησεις που δεν θυμαμαι αλλα εχεις καποιο θεμα με την εγκυμοσυνη σου και δεν επιτρεπεται να σηκωνεις βαρος; και παλι μη με παρεξηγεις.

Όχι, κανένα θέμα! Απλώς σκεφτόμαστε αυτό το γενικό που λένε ότι οι εγκυμονούσες πρέπει να είναι προσεκτικές με το σήκωμα βάρους.

Καμία παρεξήγηση φυσικά. ☺☺☺

StW9p2.png etcKp3.png

Ααα μπραβο... Νομιζα οτι δεν τις ειχατε προλαβει. Μπραβο βρε κοριτσι μου. Δεν εχετε να φοβαστε τιποτα. Απο βαρος πως τα πατε;

Γεννήθηκε 1170 έχασε έφτασε τα 890 .Σήμερα είναι 990 πλησιάζει το κιλό πάλι. Σταθερος είναι απλά μαΣ εκανε πάλι λίγο ικτερο και μπήκε στις λάμπες,γενικά το τριήμερο που πέρασε στη ΜΕΝΝ δεν ηταν καλό για κανένα νοσηλευόμενο,πάει έφυγε και όλα καλά όμως προχωράμε με θετικη Ενέργεια. ..

Γεννήθηκε 1170 έχασε έφτασε τα 890 .Σήμερα είναι 990 πλησιάζει το κιλό πάλι. Σταθερος είναι απλά μαΣ εκανε πάλι λίγο ικτερο και μπήκε στις λάμπες,γενικά το τριήμερο που πέρασε στη ΜΕΝΝ δεν ηταν καλό για κανένα νοσηλευόμενο,πάει έφυγε και όλα καλά όμως προχωράμε με θετικη Ενέργεια. ..

Κοριτσι μου παιρνει βαρος και πινει ηδη γαλατακι. Τα παει πολυ καλα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Όχι, κανένα θέμα! Απλώς σκεφτόμαστε αυτό το γενικό που λένε ότι οι εγκυμονούσες πρέπει να είναι προσεκτικές με το σήκωμα βάρους.

Καμία παρεξήγηση φυσικά. ☺☺☺

Ε τοτε μην αγχωνεσαι! Τα μωρα ειναι πολυ καλα προστατευμενα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ. ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ?

DOANI Μ Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΘΕ ΕΥΤΥΧΙΑ.

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΥΚΛΟ Σ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ, ΑΦΟΥ ΗΔΗ ΤΡΩΕΙ Κ ΠΑΙΡΝΕΙ Κ ΒΑΡΟΣ.

ZILIHER ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ Π ΣΥΚΩΣΕΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΚΟΠΕΛΕΣ Π ΕΧΟΥΝ Κ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΑΡΚΕΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΜΕΡΑ. ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΚΟΣ Μ ΕΙΝΑΙ 14 ΚΙΛΑ ΕΧΩ Κ ΚΟΝΤΟ ΤΡΑΧΗΛΟ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΑΓΚΑΛΙΑ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΗ ΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ ΜΑΜΗ.

ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΠΕΜΠΑ Κ ΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΙΛΑΚΙ.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα κοριτσούδια!! Τι κάνετε????

Ιzambella μου όλα καλά αφού ξεκίνησε να αυξάνεται τo βάρος του!! Θετική ενέργεια!!

Ziliher και εγώ δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα που σήκωσες το παιδακι. Καλό ειναι βεβαια να το αποφευγουμε αν και όσο γίνεται για να φυλάμε τα ρούχα μας.

Γενικα και τις αποτομες κινήσεις και το σκύψιμο λένε να αποφευγουμε.

Ειρήνη περιμένουμε να μας πεις νεα απο τη μπεμπαρα σου! Και εγώ δεν μπορω να περιμενω αλλο μεχρι αυριο. Λογικά το εχουμε το κιλο θελω να πιστευω!!

Εγώ αύριο κλείνω επιτέλους και τις 28 εβδομάδες...Δεν το πιστευω οτι μένουν μόνο 8 εβδομάδες για να μπω στο μήνα μου...Ο καιρός τρέχει...!

Καλημερα κοριτσια!!! Οντως ο καιρος περναει πολυ γρηγορα και συντομα θα εχουμε τα μωρακια στην αγκαλιτσα μας και θα καμαρωνουμε για τα κατορθωματα τους!!! Ανυπομονω παρα πολυ να ερθει η στιγμη που θα το αντικρισω για πρωτη φορα!!!

Κοριτσια ηθελα να σας κανω μια ερωτηση αν γνωριζετε για την ομαδα αιματος οταν η μαμα εχει αρνητικο ρεζους και ο μπαμπας θετικο! Ξερω οτι κανουν μια ενεση στη γεννα, αλλα εχω ακουσει για μια εξεταση κουμπς (καπως ετσι) για την οποια δε μου εχει πει κατι ο γιατρος μου και δεν ξερω και αν γινοταν παλια και τωρα μηως καταργηθηκε, γιατι γι'αυτη την εξεταση μου μιλησε η μαμα μου οτι την ειχε κανει επειδη και αυτη εχει ρεζους αρνητικο! Θα ρωτησω και το γιατρο αλλα τη τελευταια φορα που πηγα το ξεχασα!

JhFkp2.png

Καλημερα κοιλουμπιτσες!τι κανετε;εγω χαθηκα με τη μετακομιση.δεν κουραζομαι πολυ αλλα 2μερες τωρα πολυ νυστα..το νεο σπιτι καθαρο μας περιμενει κ απο βδομαδα θα μαστε εκει μονιμα!εχω κ γιατρο,καμπυλη την επομενη βδομαδα..ολα μαζι..

Ιζαμπελλα πολυ καλα τα παει το ποντικακι σου!αφου πινει γαλατακι κ ξαναφτανει το κιλο!μεχρι να γενησσουμε θα ειναι σπιτακι σας!

Απο αντλησεις δ εχω ιδεα.για θηλασμο οτι ξερω στην πραξη.23μηνες θηλασαμε αισιως!νομιζω αποθηλασε η κορη μου.περιμενω να δω πως θα διαχειριστει κ τη μετακομιση

Φανελακια εγω στην κορη εβαλα πιο πολυ κοντομανικα αλλα γεννηθηκε σεπτεμβρη.μακρυ μανικακι εβαλα μετα το νοεμβρη.κ τωρα θα παρω για τον μπεμπη(αυτα που εχω ειναι κοριτσιστικα πολυ κ η αδερφη μου δ ειχε λογω οτι γεννησε μαη).βεβαια εξαρταται κ απο τον καιρο.αθηνα-κρητη δ εχει τοσο κρυο οσο θρακη.

Εμενα η κορη μου απο τη β επ ειναι ιδια ο μπαμπας της μεχρι κ τωρα!εχει τα χουγια μου στον υπνο μου κ το φαι.κ τα βλεμμα μου.ευτυχως πηρε απο τον μπαμπα στο θεμα μποι.εγω 1,60 αλλα ο μπαμπας μας 1,90.κ ο μικρος καρμπον φαινεται..εχει πολυ δυνατο γονιδιο..ιδιος ο πεθερος μου

Απο κιλα ειμαι στα 8-10.κ η κοιλια πρωι 110!

Δοανακι με το καλο!να ειστε παντα ευτυχισμενοι!

Γαντακια εγω την εβαλα μονο γτ γρατζουνιωταν.σκουφακι μονο σε βολτες κ αν ειχε κρυο.

Εγω ευτυχως δ εχω πρηστει σε αντιθεση με την πρωτη.κ αν εξαιρεσουμε τη ζεστη νιωθω μια χαρα κ με πολυ ενεργεια.στην κορη μου τετοια εποχη ημουν στο μηνα μου.βεβαια γενικα στην πρωτη ημουν ξαπλα ενω τωρα κανω σχεδον τα παντα

Ζιλιχερ οσον αφορα το βαρος αν εχουμε θεμαμε τραχηλο,συσπασεις,πλακουντα απαγορευεται.αλλα γενικαδ υπαρχει θεμα.ειδικα οταν δ ειναι το πρωτο δ εχεις αυτη την πολυτελεια.ενταξει δ θα κανουμε κ βαρη..

Για το θηλασμο η μονη προετοιμασια που χρειαζεται ειναι η ενημερωση.μετα σε πληγωμενες θηλες η λανολινη κανει θαυματα.κ επειδη πρεπει να αναπνεει το στηθος υφασματινα επιθεματα η κοχυλια.σουτιεν κ μπλουζες μεευκολη προσβαση.

Πιστευω οτι στο δημοσιο ειναι πιο ευκολο να θηλασεις λογω οτι εχεις το μωρο συνεχεια μαζι κ οι μαιες ειναι στον κοσμο τους.αν χρειαστει υπαρχουν συνεργα για ξενο.

Καλυτερανα μην εχετε παρει πολλα πραγματα απο πριν.δειτε εναν αποστειρωτη που σας αρεσει κ αν χρειαστει στελνετε τον μπαμπα να παρει.οπως κ ενα γαλα κ δυο μικρα γυαλινα μπιμπερο απο ενα φαρμακειο.

Ιζαμπελλα για αυξηση γαλακτος υπαρχουν τσαγια θηλασμου,μαγια μπυρας κ η δομπεριδονη.μιλησε με καποιο συμβουλο να σε κατευθυνει.εχει κ μια παιδιατρο-πιστοποιημενη συμβουλο θηλασμου στη λαρισα.παει η φιλη μου το γιο της

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...