Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Mama mia 10/11 έχω πητ.δυστυχως ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 6κιλά παραπάνω...δεν μπορώ να πω πως έχω πολύ όρεξη αλλά πρέπει να τρώμε περισσοτερο σε αυτό το τρίμηνο...

16/8 πάω έχω την εξέταση της γλυκόζης και 1/9 το ντοπλερ.

Κορίτσια εδώ στη γερμανια μπορούμε να έχουμε μαία στο σπίτι.καλυπτει η ασφάλεια.εχει έρθει ήδη μια φορά η δικιά μου.ακουσε το μωρό...έλεγξε τη μήτρα...πήρε πίεση και κου έκανε διάφορες ερωτήσεις.θα έρθει πάλι τον Σεπτέμβρη.μετα την γέννα θα έρχεται μια φορά την ημερα για μια εβδομάδα.συνολικα οι επισκέψεις της διαρκούν... αν βέβαια την χρειάζομαι 12 εβδομάδες.δεν θα είναι η ίδια στο μαιευτήριο. Οπότε αν έχετε ερωτήσεις κ απορίες ρωτήστε.μου είπε να παρω 2μπουκάλια τηςAvent.και για τα εσωρουχακια να έχω μακρυμανικα κ κοντομανικα.αν θέλω να κάνει μασάζ στο μωρό κτλ θα χρεωθω.

Μπράβο izabela.ξερω καλά τι περνας...άθλος αυτό που κάνεις.κοριτσια φανταστείτε δεν έχει το μωρό της κ αντλεί κάθε 3ώρες.εισαι πολύ δυνατός άνθρωπος.παντως πιστεύω ότι σε κανέναν μήνα θα βγείτε κ θα το έχεις σπίτι...και μην ξεχνάς ότι οι γιατροί πάντα είναι επιφυλακτικοι...και τέλεια να πηγαίνουν όλα...καλημερες

Μαζί έχουμε ΠΗΤ :D

Απο κιλα κ εγώ δεν ημουν στην καλυτερη φορμα...κανονική ημουν αλλά αν έχανα 3-4 θα ημουν στα ιδανικα...Ο γιατρος μου εχει δωσει περιθωριο 12 max!!! Δηλαδή "δικαιουμαι" να πάρω αλλα 3... :rolleyes:

Πολυ καλο αυτο το συστημα με τη μαια σπιτι, ειδικά μετα τη γεννα σιγουρα ειναι πολύ βοηθητική, σίγουρα ενα σωρο απορίες θα προκυψουν, για το θηλασμο αλλα και γενικοτερα...

Ποσο πισω ειμαστε εδω αναρωτιεμαι ρε π@υστη μου... Για να μη σχολιασω τα δικαιωματα μιας ανεργης εγκυου-μητερας στη χωρα μας...Ουφ παλι θα συγχιστώ κ δεν το θέλω...

Κορίτσια μπιμπερό θα προμηθευτείτε όλες νωρίτερα, πριν τη γέννα δλδ? αν ναι πόσα και τι????

Γυάλινα φαντάζομαι...αλλα φανταζομαι δεν ειναι ολα το ιδιο καταλληλα...

Και κατι αλλο να ρωτησω και οποια γνωρίζει θα παρακαλουσα να με διαφωτισει: σε δημοσιο νοσοκομειο αν δηλώσει κάποια αποκλειστικο θηλασμό στο μαιευτηριο, αλλα δυσκολευεται τελικα, φαντάζομαι θα φροντίσουν για την τροφή του μωρού ε? Η μήπως πρεπει να εχουμε μαζι γαλά σκόνη, αποστειρωτες και μπιμπερα σε περιπτωση που κατι παει στραβα???

Ή μήπως θα τρέχουν οι συνοδοί άρων άρων να φέρουν "τροφή" για το μωρό??

Επίσης με αυτη τη λογική, εφοσον προκυψει στο σπιτι η "δυσκολία" του θηλασμου παλι θα πρεπει να εχουμε ηδη αγοράσει ξενο γαλα και να εχουμε stockαρει αποστειρωτη, μπιμπερα κλπ...

Τελευταια απορια (για σημερα χαχα) αφου ερθει ας υποθεσουμε καποια συμβουλος και βοηθησει την κατασταση, μετα το μωρο θα δεχτει την δική μας τροφη? Η το γαλα σταματαει και αντε γεια??? ( βαση νομου προσφορας και ζητησης για την οποια εχω διαβασει όσον αφορά το μητρικό θηλασμό).

Sorry για το κατεβατό και τις απειρες απορίες....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Mama mia1 έχω πητ.δυστυχως ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 6κιλά παραπάνω...δεν μπορώ να πω πως έχω πολύ όρεξη αλλά πρέπει να τρώμε περισσοτερο αυτό το τρίμηνο... εγω την εξέταση της γλυκόζης και 1/9 το ντοπλερ.

Κορίτσια εδώ στη γερμανια μπορούμε να έχουμε μαία στο σπίτι.καλυπτει η ασφάλεια.εχει έρθει ήδη μια φορά η δικιά μου.ακουσε το μωρό...έλεγξε τη μήτρα...πήρε πίεση και κου έκανε διάφορες ερωτήσεις.θα έρθει πάλι τον Σεπτέμβρη.μετα την γέννα θα έρχεται μια φορά την ημερα για μια εβδομάδα.συνολικα οι επισκέψεις της διαρκούν... αν βέβαια την χρειάζομαι 12 εβδομάδες.δεν θα είναι η ίδια στο μαιευτήριο. Οπότε αν έχετε ερωτήσεις κ απορίες ρωτήστε.μου είπε να παρω 2μπουκάλια τηςAvent.και για τα εσωρουχακια να έχω μακρυμανικα κ κοντομανικα.αν θέλω να κάνει μασάζ στο μωρό κτλ θα χρεωθω.

Μπράβο izabela.ξερω καλά τι περνας...άθλος αυτό που κάνεις.κοριτσια φανταστείτε δεν έχει το μωρό της κ αντλεί κάθε 3ώρες.εισαι πολύ δυνατός άνθρωπος.παντως πιστεύω ότι σε κανέναν μήνα θα βγείτε κ θα το έχεις σπίτι...και μην ξεχνάς ότι οι γιατροί πάντα είναι επιφυλακτικοι...και τέλεια να πηγαίνουν όλα...καλημερες

Δεν έχω πολλά περιθώρια Ισαβέλλα ,ούτε να κλάψω μπορώ ουτε να με αφησω να σκεφτώ η να θυμηθώ. Βλέπεις δεν έχω οικογένεια πισω μου,οικογένεια μου είναι το παιδι μού και ο αντρας μου.Μέχρι και η φίλες μου είναι όλες λεχωνες ! Οποτε ειμαι σε μια κατάσταση "σκάσε και κολύμπα"...

Στα καλά νέα ο μικρός άρχισε να πινει γαλατακι.

Στα άσχημα νέα βάλανε οξυγόνο από τη μύτη ,σωληνάκι για να τον βοηθήσουν λίγο Στην

αναπνοη.

Σας είπα ότι ειναι κούκλος? Ξανθούλης με κάτι χειλαρες

ανοίξανε και τα ματάκια μας.πήραμε και λίγο βάρος

Καλά θα πάνε όλα.θα τους αφήσουμε όλους κάγκελο με την ανάρρωση μας. Έχουμεπείσμα Εμείς. ☺

Aχου το κουκλακι σου βρε Ιzambella...να ξερεις οτι ολες σας σκεφτομαστε και ανησυχουμε!!!

η Παναγια να το βοηθησει αυτες τις Αγιες μερες!!

Και εσενα και τον αντρα σου φυσικα..

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!

Isabella μου ο γιος σου θα τα καταφερει σιγουρα ειναι σε καλα χερια στο Ιασω! Δεν πειραζει για το οξυγόνο δεν εγινε και τιποτα καλο ειναι τα αγοράκια εχουν μια ευαισθησία περισσότερη απο τα κοριτσια στο αναπνευστικό σε λιγο καιρο δεν θα την χρειαζεται την υποστηριξη, το πολυ καλο ειναι οτι πινει γαλατάκι και παιρνει βαρος!

Με το καλο να παει σπιτι του σε λιγους μηνες γερός και δυνατός

[sIGPIC][/sIGPIC]N3Znp3.png

Διαφημίσεις

Izambella μου μπραβο που το αντιμετωπίζεις έτσι. Να εισαι καλα εσυ πανω απο όλα για να μπορεις να βοηθησεις και το μωρακι σου. Θα δεις οτι σε λιγες μερες θα ειναι πολυ καλυτερα αφου αρχισε να πινει γαλατακι. Μην ανησυχεις για τιποτα. Λιγη υπομονη μονο!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Δεν έχω πολλά περιθώρια Ισαβέλλα ,ούτε να κλάψω μπορώ ουτε να με αφησω να σκεφτώ η να θυμηθώ. Βλέπεις δεν έχω οικογένεια πισω μου,οικογένεια μου είναι το παιδι μού και ο αντρας μου.Μέχρι και η φίλες μου είναι όλες λεχωνες ! Οποτε ειμαι σε μια κατάσταση "σκάσε και κολύμπα"...

Στα καλά νέα ο μικρός άρχισε να πινει γαλατακι.

Στα άσχημα νέα βάλανε οξυγόνο από τη μύτη ,σωληνάκι για να τον βοηθήσουν λίγο Στην

αναπνοη.

Σας είπα ότι ειναι κούκλος? Ξανθούλης με κάτι χειλαρες

ανοίξανε και τα ματάκια μας.πήραμε και λίγο βάρος

Καλά θα πάνε όλα.θα τους αφήσουμε όλους κάγκελο με την ανάρρωση μας. Έχουμεπείσμα Εμείς. ☺

Έτσι όπως μας τα λες, τούτος θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ! Μπράβο του! ☺☺☺

StW9p2.png etcKp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ Μ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΟΡΤΑΖΟΥΣΕΣ ΜΑΣ. ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ?

ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΟ ΝΙΝΙ ΣΑΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ Τ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ Τ ΜΑΧΗΤΗ.

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ 3ΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ Τ ΚΟΥΝΙΑΔΟΥ Μ, ΠΡΩΤΑΡΑ ΓΙΑ ΟΣΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΤΠΝ ΚΥΠΡΟ. ΠΟΛΥΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ Κ ΠΟΛΛΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΕΝΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΌΣΕΣ ΜΕΡΕΣ Π ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΠΟΥ Κ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΙΛΙΤΣΕΣ Κ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ.

Καλησπερα κοριτσαρες!!! Τι κανετε?? Εγω χτες γυρισα απο Θασο και τωρα βαζω τα πλυντηρια μου!!! Γεμισαν οι μπαταριες και φετος και παμε δυναμικα για τον πιο σημαντικο χειμωνα!!!! Εμπαινα και σας διαβαζα λιγο απο το δωματιο και ευτυχως τα νεα ηταν ευχαριστα για ολες!!! Ο ποντικακος σου Ιζαμπελλα μου βλεπω οτι μεγαλωνει και δυναμωνει και ευχομαι ετσι να συνεχισει!!! Η Παναγιτσα τον φιλαει!!!

Για την περιμετρο εχω να δηλωσω 102εκ στην 25κ3 εβδομαδα!!! Απο κιλα ζυγιστηκα μολις γυρισα και πως να μη βαλω και αλλο με τοσες ταβερνουλες!!! Ειμαι πλεον στα +6... και βλεπουμε που θα παει αυτη η κατασταση!!! Την Πεμπτη ειναι και ο γαμος, λεω σε λιγο να δοκιμασω και το φορεμα μην εχω κανενα απροοπτο και δε χωραω χιχι!!! Τη βερα τη δοκιμασα και ευτυχως μπαινει, δεν πριστηκαν τα δαχτυλα των χεριων ...τα ποδια απο την αλλη στις διακοπες εγιναν τουμπανο απο την ορθοστασια!!! Αυτα τα δικα μου!!!! Απο εδω και περα ξεκινανε πιο δυναμικα οι προετοιμασιες του μπεμπουλη μας!!! Παραγγειλαμε και κρεβετακι και συρταριερα πριν φυγουμε διακοπες και σε κανενα μηνα λογικα θα ειναι ετοιμα!!! Να ευχηθω χρονια πολλα στις εορταζουσες και στους εορταζοντες που εχουμε!!! Του χρονου πρωτα ο Θεος θα γιορταζει και ο γιοκας μου!!! Φιλακια στις κοιλουμπες και στον μαγκακο της παρεας!!!

JhFkp2.png

Χρονια πολλα σε ολες τις κοιλουμπαρες και στο δυνατο μας αντρακι. Να χαιρεστε τις οικογενειες! Δοανακι μου με το καλο ο γαμος. Να ειστε παντα ευτυχισμενοι. Ιζαμπελλα μου τα παει θαυμασια ο μικρος. Αν ειχατε προλαβει τις κορτιζονες δεν θα ειχατε θεμα αλλα ο κυριος δεν εχει αναγκη... Κερδιζει ολες τις αντιξοοτητες! Μαχητης απο γεννησημιου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Χρονια πολλα σε ολες τις κοιλουμπαρες και στο δυνατο μας αντρακι. Να χαιρεστε τις οικογενειες! Δοανακι μου με το καλο ο γαμος. Να ειστε παντα ευτυχισμενοι. Ιζαμπελλα μου τα παει θαυμασια ο μικρος. Αν ειχατε προλαβει τις κορτιζονες δεν θα ειχατε θεμα αλλα ο κυριος δεν εχει αναγκη... Κερδιζει ολες τις αντιξοοτητες! Μαχητης απο γεννησημιου!

ΡανιΑ ΕΥΤΥΧΏΣ κάναμε κορτιζονες 4 μάλιστα! Αυξήσαμε και το γάλα στα 6 μλ απο 4 γιατι το χωνευει,

Δοανακι με το καλό ο γάμος !Μόνο χαρές κοπελιά μου

Σε όλες σας μόνο χαρές!!

Καλημέρα κοιλουμπάρες και μωράκια!

Doani με το καλό ο γάμος σας!!!

Ιzambella τελεια τα νεα του αντρακλα μας!!!

Οι υπόλοιπες τι κανετε? Ελπίζω να περάσατε όμορφα!

Εγώ όπως σας ειπα διατροφικά συμαζευτηκα, με αποτέλεσμα να ειμαι στο +8 και απλά θα προσπαθήσω να διατηρηθω λιγάκι εδω.

Πέμπτη εχω το γιατρο και αγωνιώ!!!!

Καλημερα κοριτσαρες!!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! Αχ αυτα τα κιλα... νομιζω τωρα μπαινουν και μονο που αναπνεουμε!!! Τι να κανουμε ομως, γερα μωρακια πανω απ'ολα!!! Ιζαμπελλα πολυ καλα πατε αφου αυξησατε και το γαλατακι!!! Με τα πνευμονακια του ειδατε βελτιωση? Να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε!!!!

JhFkp2.png

Καλημερα κοριτσαρες!!! Ευχαριστω πολυ για τις ευχες!!! Αχ αυτα τα κιλα... νομιζω τωρα μπαινουν και μονο που αναπνεουμε!!! Τι να κανουμε ομως, γερα μωρακια πανω απ'ολα!!! Ιζαμπελλα πολυ καλα πατε αφου αυξησατε και το γαλατακι!!! Με τα πνευμονακια του ειδατε βελτιωση? Να ξερεις οτι σε σκεφτομαστε!!!!

Καλημέρα! ☺☺☺

Doani Με το καλό!

Άντε, μανούλες, μου φαίνεται αρχίζουμε να μετράμε αντίστροφα. Όπου να 'ναι οι μέρες που απομένουν θα είναι διψήφιος αριθμός! 😊

Εμείς έχουμε έρθει στο εξοχικό του άντρα μου για λίγες μέρες ξεκούρασης. Μπάνιο ακόμα δεν έχω κάνει, αν και ο καιρός μόνο χθες ήταν κάπως καλύτερος. Χθες πήρα αγκαλιά όρθια ένα μωράκι ενός φιλικού μας ζευγαριού (8 κιλά) και με μάλωσε ο άντρας μου. Εγώ δεν κατάλαβα να έπαθα κάτι παρά το βάρος, αλλά με άγχωσε κάπως.

Επίσης, αποφάσισα από εβδομάδα να πάμε να παραγγείλουμε το κρεβατάκι της μικρής. Για καρότσι θα το αφήσω λίγο αργότερα.

Σας φιλώ! Καλή εβδομάδα να έχουμε.

StW9p2.png etcKp3.png

ΡανιΑ ΕΥΤΥΧΏΣ κάναμε κορτιζονες 4 μάλιστα! Αυξήσαμε και το γάλα στα 6 μλ απο 4 γιατι το χωνευει,

Δοανακι με το καλό ο γάμος !Μόνο χαρές κοπελιά μου

Σε όλες σας μόνο χαρές!!

Ααα μπραβο... Νομιζα οτι δεν τις ειχατε προλαβει. Μπραβο βρε κοριτσι μου. Δεν εχετε να φοβαστε τιποτα. Απο βαρος πως τα πατε;

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...