Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Λοιπόν, στεφομαι από τώρα η Αρχικοιλουμπαρα, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε καν! 120cm στις 25 εβδομάδες!!! Φέρτε μου το σκηπτρο μου, ευχαριστώ πολύ!...

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτό θα πει θεληση!!!

Μελετώ κ εγω για το θηλασμό ωστε να προετοιμάζομαι, οντως το site αυτό πρεπει να βοηθάει πολύ.

Πριν γεννησεις ειχες κανει καμια προετοιμασια??

Εγώ μόνο μια κρεμα της fissan (nipple) εχω παρει και τη βαζω που και που..

Πρεπει να προμηθευτουμε για το μαιευτηριο διαφορα πραγματα σχετικα με το θηλασμο?

ΥΓ. και μην ξεχναμε το διαγωνισμό μας, περιμένω και τις δικες σας μετρησεις χιχιχι

Μαμα μια σε εχω στο νερο... Περιμετρος κοιλιας 104.5 παρακαλω πολυ!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Λοιπόν, στεφομαι από τώρα η Αρχικοιλουμπαρα, δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να το συζητήσουμε καν! 120cm στις 25 εβδομάδες!!! Φέρτε μου το σκηπτρο μου, ευχαριστώ πολύ!...

Ωππ τι εγινε τωρα;;; με κερδισανε!!! Χαχαχα! Να τη χαιρεσαι τη κοιλουμπαρα σου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Γεια σας κοριτσια! Κάναμε επιτέλους την εξέταση με τη γλυκόζη και όχι μονο. Εδωσα ούρα και μου έκαναν και καρδιογραφημα. Πολλη ταλαιπορία. Ο μπεμπουλης μια χαρα, 903 γραμμαρια και επιτελους μας έδειξε το προσωπο του!!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ειμαι 92 cm στο max σημείο της κοιλουμπαρας!!! Μην ξεχναμε και το συνολικο υψος 1,60......

107cm , 1.67 cm ύψος :D:D:D

Πού θα ήμουν αν είχα πάρει κιλά, οέο; με βλέπω να μπατάρω μπροστά με το που θα μεγαλώσει κι άλλο το μωρό... χαχα

StW9p2.png etcKp3.png

Κορίτσια για το θηλασμό δείτε την κα Πατσούρου, μπείτε στο http://www.mitrikosthilasmos.com/ και αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρνετε, καλέστε μια σύμβουλο θηλασμού να σας δει μαζί με το μωρό σας. Κοστίζει σχετικά αλλά είναι λεφτά που θα γλυτώσετε απ' τη φόρμουλα! Συν όλα τα πλεονεκτήματα του θηλασμού για μαμά και μωρό! Εγώ επειδή ήξερα ότι το μωρό μπορεί να χρειαστεί εντατική, συν του ότι έχω εντελώς επίπεδες θηλές και σε συνδιασμό με το διαβήτη Τ1 που καθυστερεί να κατέβει το γάλα είχα πάει πριν γεννήσω. Και μπορεί να μην τα καταφέραμε τελικά γιατί ο μικρός έχει και κοντή γλώσσα- γιατί δεν είχαμε αρκετές αντιξοότητες μέχρι τότε- αλλά κατάφερα να μην του δώσω καθόλου ξένο μέχρι 7,5 μηνών. Χωρίς τη βοήθειά της δεν θα υπήρχε καμία τέτοια πιθανότητα. Και είναι και πραγματικά υπέροχος άνθρωπος!

2016.pnghHGHp3.png

Rennie πηρες το χρυσό (vα ειμαστε και επικαιρες χαχαχαχα)!!!! Μετά ακολουθει η Ziliher! Rania σε φτανωωω!!

Καλά τόσο μικρη ειναι η δικια μου??? Μα σας λεω γερνω μπρος-πισω καθε φορα που σηκωνομαι, δεν μπορω να την κουμανταρω!!! Αλλά αν μετρησω λιγο πιο χαμηλα (αν πιασω και τα love handles που λενε χτυπάω και εγω 98!!!)

Βραδυ δε -γιατι ξαναμετρηθηκα μετα τα αποτελέσματα σας- βγαζει γυρω στο 95!!!

Καλε μπειτε κ αλλες στο διαγωνισμο!! χιχιιχ

Αντε καλό μας βράδυ!

Μην αγχώνεστε για το θηλασμό,εδώ τα κατάφερα εγώ με την αντλία.εσείς με το μωρό στη θηλή απάνω δε θα μπορέσετε?να ναι καλά οι μαιες στο ιασω όμως.αν δεν τις είχα εκεί δε θα τα κατάφερνα ποτέ.Κάθε 2,5 ώρες ερχόταν μόνες τους και μου έκαναν μασάζ,έβαζαν κομπρεσες τελικά τα καταφεραμε. Εγώ θέλω τώρα να δω πως θα αυξήσω την παραγωγή .Γιατί βγάζω από 25 έως 40 μλ κάθε 3 ώρες περίπου.

Διαφημίσεις

Μην αγχώνεστε για το θηλασμό,εδώ τα κατάφερα εγώ με την αντλία.εσείς με το μωρό στη θηλή απάνω δε θα μπορέσετε?να ναι καλά οι μαιες στο ιασω όμως.αν δεν τις είχα εκεί δε θα τα κατάφερνα ποτέ.Κάθε 2,5 ώρες ερχόταν μόνες τους και μου έκαναν μασάζ,έβαζαν κομπρεσες τελικά τα καταφεραμε. Εγώ θέλω τώρα να δω πως θα αυξήσω την παραγωγή .Γιατί βγάζω από 25 έως 40 μλ κάθε 3 ώρες περίπου.

Izambella άριστα τα πας! Ξέρω ότι θέλει υπομονή και επιμονή ο θηλασμός. Εγώ φυσικά δεν έχω θηλάσει ποτέ, όμως η κουνιάδα μου έφτιαχνε ένα αφέψημα με μαραθόσπορο και κάτι άλλο και έβλεπε αύξηση στο γάλα της. Δεν ξέρω αν ήταν σύμπτωση, αλλά ρώτα και για τέτοιους τρόπους.

Πώς πάει το ποντικάκι σήμερα; 😚😚😚

StW9p2.png etcKp3.png

Kαλημέρα!! να εχουμε ενα όμορφο τριημερο σκδ!!

Μαρίνα 903 γρ!! Μια χαραααα!! Εχω κ εγω μια αγωνια με τη δικια μου οσο πλησιαζουν οι μερες, δε φανταζεστε!!!! (ή μαλλον μια χαρα φανταζεστε)! μακάρι να εχει πιασει το κιλο το γλυκο μου! Θα ειμαι 28w τότε πρώτα ο Θεός!

Izambella πολυ χαιρομαι που εχεις υποστηριξη και πανε ολα καλα!

102 η κοιλια μου 27 kai 2 shmera.ειμαι 1.65 και εχω παρει 6 κιλα.

Ισαβέλλα μαζί σχεδόν εχουμε ΠΗΤ!

Κορίτσια βλέπω τελικά μόνο εγω εχω παρει ενα σωρο κιλα (φλερτάρω στα 9 παρα κατι γραμμαρια) και εχω και τη μικροτερη κοιλια!! :oops::confused:

Θα κόψω λέω το φαι μετα τις 20.00 για αρχή..........

Κορίτσια για το θηλασμό δείτε την κα Πατσούρου, μπείτε στο http://www.mitrikosthilasmos.com/ και αν παρόλα αυτά δεν τα καταφέρνετε, καλέστε μια σύμβουλο θηλασμού να σας δει μαζί με το μωρό σας. Κοστίζει σχετικά αλλά είναι λεφτά που θα γλυτώσετε απ' τη φόρμουλα! Συν όλα τα πλεονεκτήματα του θηλασμού για μαμά και μωρό! Εγώ επειδή ήξερα ότι το μωρό μπορεί να χρειαστεί εντατική, συν του ότι έχω εντελώς επίπεδες θηλές και σε συνδιασμό με το διαβήτη Τ1 που καθυστερεί να κατέβει το γάλα είχα πάει πριν γεννήσω. Και μπορεί να μην τα καταφέραμε τελικά γιατί ο μικρός έχει και κοντή γλώσσα- γιατί δεν είχαμε αρκετές αντιξοότητες μέχρι τότε- αλλά κατάφερα να μην του δώσω καθόλου ξένο μέχρι 7,5 μηνών. Χωρίς τη βοήθειά της δεν θα υπήρχε καμία τέτοια πιθανότητα. Και είναι και πραγματικά υπέροχος άνθρωπος!

Rennie εισαι Αθήνα? Αν θες στείλε μου σε παρακαλώ pm με τα στοιχεία της συμβουλου οταν μπορεσεις και το κόστος της επίσκεψης. Να τα έχω αν χρειαστεί και δεν τα καταφέρνω μόνη μου!

Εσύ τη βρήκες τυχαία ή σου τη σύστησαν?

Mama mia 10/11 έχω πητ.δυστυχως ξεκίνησα την εγκυμοσύνη με 6κιλά παραπάνω...δεν μπορώ να πω πως έχω πολύ όρεξη αλλά πρέπει να τρώμε περισσοτερο σε αυτό το τρίμηνο...

16/8 πάω έχω την εξέταση της γλυκόζης και 1/9 το ντοπλερ.

Κορίτσια εδώ στη γερμανια μπορούμε να έχουμε μαία στο σπίτι.καλυπτει η ασφάλεια.εχει έρθει ήδη μια φορά η δικιά μου.ακουσε το μωρό...έλεγξε τη μήτρα...πήρε πίεση και κου έκανε διάφορες ερωτήσεις.θα έρθει πάλι τον Σεπτέμβρη.μετα την γέννα θα έρχεται μια φορά την ημερα για μια εβδομάδα.συνολικα οι επισκέψεις της διαρκούν... αν βέβαια την χρειάζομαι 12 εβδομάδες.δεν θα είναι η ίδια στο μαιευτήριο. Οπότε αν έχετε ερωτήσεις κ απορίες ρωτήστε.μου είπε να παρω 2μπουκάλια τηςAvent.και για τα εσωρουχακια να έχω μακρυμανικα κ κοντομανικα.αν θέλω να κάνει μασάζ στο μωρό κτλ θα χρεωθω.

Μπράβο izabela.ξερω καλά τι περνας...άθλος αυτό που κάνεις.κοριτσια φανταστείτε δεν έχει το μωρό της κ αντλεί κάθε 3ώρες.εισαι πολύ δυνατός άνθρωπος.παντως πιστεύω ότι σε κανέναν μήνα θα βγείτε κ θα το έχεις σπίτι...και μην ξεχνάς ότι οι γιατροί πάντα είναι επιφυλακτικοι...και τέλεια να πηγαίνουν όλα...καλημερες

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...