Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, *Vasoula είπε:

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

Ευχαριστώ πολύ!Τρόμαξα πιο πολύ λόγω του ότι οι πόνοι ήταν πολύ έντονοι και επίσης έχω στο ιστορικό μου και παλινδρομη και βιοχημική,οπότε σε συνδυασμό με το αίμα,λέω πάει..Στην κόρη μου είχα συνέχεια τέτοιους πόνους,απλά δεν είχα καθόλου αίμα,αλλά παρόλα αυτά πήγαινα συχνά στο γιατρό για να επιβεβαιώσουμε ότι προέρχονται από το έντερο.Ευτυχώς όλα καλά🥰

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Καλημερα κοιλουμπαρες !!!! Κορίτσια μπαίνω σας διαβάζω έχω τόσο τρέξιμο με Το σπίτι,το μωρό και και κυρίως τις αντλήσεις για το γαλα που δε προλαβαίνω ούτε μπάνιο να κανω! ! Βρε κορίτσια ποια εχει θηλάσει το μωρό της ?έχω τόσες απορίες που θα γράψω βιβλίο να ψάχνω Απαντήσεις! !! Μαζεύω γάλα για να αρχίσει ο μικρός να τρώει! ! Σιγά σιγά δηλαδή μια και εχθες βγάλαμε τον αναπνευστήρα και αναπνεουμε μόνοι μας!!!

Τα νεύρα βέβαια συνεχίζονται,είναι ο κύριος τσατιλας,αμα δε βολευεται βρε κοριτσια περνει κατι εκφράσεις, ερχονται οι νοσοκόμες και τον νταντεουν.Ο μίστερ τσαντιλας είναι ο γιος μου.

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ Σ ΟΜΟΡΦΗ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΑΣ. ΑΣΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑΧΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΣΑΝΤΙΛΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ.

ΓΙΑ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΡΜΕΧΤΕΙ ΜΕ ΘΥΛΑΣΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΕΙΣΩ Χ Χ Χ Χ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια εσεις που το εχετε ξαναπερασει που θα φτασουμε????????????

Στο μεταξυ καθε μερα ξυπναω και πιο βαρια και ασηκωτη...

Αν κανω ωρα να σηκωθω απο το κρεββατι, συνηθως το βραδυ παω σα γρια 100χρονων τουλαχιστον. Θα επανελθω ή θα μου μεινουν κουσουρια????

Πλεον μου μουδιαζουν και τα δαχτυλα των χεριων...ειναι νορμαλ ολα αυτα για 27 εβδομαδες??

ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ Μ ΕΜΕΙΝΕ Η ΜΕΣΗ ΟΛΑ ΤΚ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ.

Α Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Π ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΣΕΜΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Μ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Eγώ έχω θηλάσει ΜΟΝΟ 22 μήνες αλλά δεν έχω ιδέα από αποθήκες γάλακτος γιατί δεν έχω μαζέψει ούτε αποθηκεύσει γάλα. 9 μήνες ήμουν σπίτι οπότε θήλαζα κανονικά από το στήθος εκτός από ένα διάστημα 1 βδομάδα όταν γέννησα που αντλούσα το δεξί στήθος μόνο και μόνο για να φτιάξει η θηλή αλλά το έπινε απευθείας. Μετά έτρωγε γεύματα όπότε τις ώρες που ήμουν στη δουλειά και αφού δεν με έβλεπε κιόλας δεν το ζητούσε. Θήλαζα πριν τη δουλειά, όταν γύριζα στο εξάωρό και μετά σχεδόν συνέχεια και το βράδυ. Το κόψαμε τώρα στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω όμως.

ΑΧ ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΝΙΑ Μ 22 ΜΗΝΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Τ ΜΙΣΟΥΣ

ΑΧ ΜΑΚΑΡΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ Κ ΕΓΩ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΜΕ ΤΟ ΘΥΛΑΣΜΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΡΑΝΙΑ Μ 22 ΜΗΝΕΣ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ Τ ΜΙΣΟΥΣ

Eγώ ελπίζω να το κόψει μόνη της πριν το χρόνο γιατί μετά τον χρόνο με κούρασε πάρα πολύ! Και στο εξάμηνο να το κόψει δεν θα διαμαρτυρηθώ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΕΜΕΝΑ ΚΟΥΣΟΥΡΙ Μ ΕΜΕΙΝΕ Η ΜΕΣΗ ΟΛΑ ΤΚ ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΕ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ.

ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥΔΙΑΖΕΙ Κ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΚΑΡΠΙΑΙΟΥ ΣΩΛΗΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ Κ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΕΤΑ ΦΕΥΓΕΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΘΕΙΣ.

Α Κ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ Π ΘΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΞΕΡΕΙ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΙΧΑ ΚΟΙΛΟΥΜΠΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ Κ ΤΩΡΑ ΣΕΜΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ Μ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΠΟΛΥ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Αχχ..έτσι φαντάζομαι κ εγω κανα κουσουράκι θα μείνει δε μπορεί! Ο άντρας μου γελάει, αλλά τον εχω προετοιμάσει :cool:

Η μέση δεν ειναι και λίγο πάντως..ειδικά που θα πρεπει να σηκωνουμε το παιδι...

Ευτυχώς πάντως που έβγαλα βέρες και τα σχετικά εγκαίρως γιατί με τοσο πρηξιμο θα αναγκαζόμουν να τα κόψω τα δαχτυλίδια...ουφ

Διαφημίσεις

Και εγώ θέλω πολύ να τη θηλάσω τη μπεμπούλα...Τώρα ελπιζω να κάτσει γιατι δεν ξέρω κατα ποσο βοηθουν και οι μαιες στο δημοσιο που θα τη γεννησω...

ουτε στο ιδιωτικο βοηθουν οι μαίες! Μόνες μας ότι κάνουμε! Επίσης θεωρώ ότι ο mitrikosthilasmos.com είναι εξαιρετικά βοηθητικό καθώς και η γραμμή 10525 που δίνεις κάποια στοιχεία και σε βοηθάνε σε ότι απορία έχεις. Εγώ έτσι κατάφερα και τον θήλασα και δεν σας κρύβω ότι θήλαζα ακόμα και με ματωμένες θηλές!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ουτε στο ιδιωτικο βοηθουν οι μαίες! Μόνες μας ότι κάνουμε! Επίσης θεωρώ ότι ο mitrikosthilasmos.com είναι εξαιρετικά βοηθητικό καθώς και η γραμμή 10525 που δίνεις κάποια στοιχεία και σε βοηθάνε σε ότι απορία έχεις. Εγώ έτσι κατάφερα και τον θήλασα και δεν σας κρύβω ότι θήλαζα ακόμα και με ματωμένες θηλές!

Αυτό θα πει θεληση!!!

Μελετώ κ εγω για το θηλασμό ωστε να προετοιμάζομαι, οντως το site αυτό πρεπει να βοηθάει πολύ.

Πριν γεννησεις ειχες κανει καμια προετοιμασια??

Εγώ μόνο μια κρεμα της fissan (nipple) εχω παρει και τη βαζω που και που..

Πρεπει να προμηθευτουμε για το μαιευτηριο διαφορα πραγματα σχετικα με το θηλασμο?

ΥΓ. και μην ξεχναμε το διαγωνισμό μας, περιμένω και τις δικες σας μετρησεις χιχιχι

http://ich.gr/en/2011-03-03-13-42-33/178-τηλεφωνική-γραμμή-υποστήριξης-θηλασμού.html

http://www.mitrikosthilasmos.com

Επίσης αν καταφέρετε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο του μητρικού θηλασμού πραγματικά σας πριζώνει να τα καταφέρετε!!

Εχθές πήγα στον γιατρό μου. Του το είπα ήδη. Να ξέρεις του λέω ότι αυτή τη φορά που γνωρίζω θα έχω απαιτήσεις στο θέμα του θηλασμού από το ΡΕΑ. Οχι όπως με τον μικρό που είχα δηλώσει αποκλειστικό θηλασμό και μου τον φέρνουν από τον παιδίατρο τη δεύτερη μέρα μετά από δύο ώρες και μου σκάει το παιδί μια ρουκέτα σχεδόν ένα μπουκάλι γάλα!!! Μου είπε θα πάμε πιο νωρίς να τα κανονίσουμε όλα!

Για να μην σας τρομοκρατήσω τώρα για το πόσο άπειρες είναι οι περισσότερες μαίες που πιάνουν το παιδί σαν ζώο και το παλεύουν λες και είναι άψυχο για να πιάσει στήθος! (ετσι παλεύανε στο δεξί μου το στήθος)Μόλις γύρισα σπίτι τον έβαλα στο στήθος και το επιανε κανονικά γιατί το πάλεψα με θήλαστρο, έφτιαξα τη ρώγα και μπορούσε να το πιάσει ο κακομοίρης!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αυτό θα πει θεληση!!!

Μελετώ κ εγω για το θηλασμό ωστε να προετοιμάζομαι, οντως το site αυτό πρεπει να βοηθάει πολύ.

Πριν γεννησεις ειχες κανει καμια προετοιμασια??

Εγώ μόνο μια κρεμα της fissan (nipple) εχω παρει και τη βαζου που και που..

Πρεπει να προμηθευτουμε για το μαιευτηριο διαφορα πραγματα σχετικα με το θηλασμο?

ΥΓ. και μην ξεχναμε το διαγωνισμό μας, περιμένω και τις δικες σας μετρησεις χιχιχι

Κορίτσι μου δεν θέλει καμία προετοιμασία. Θέλει μόνο πολύ θέληση και να μην διακόψεις ότι κι αν σου πούν.

Λένε επίσης να μην βάζετε κρέμες πριν τον θηλασμό γιατί πιο πολύ θα πληγωθεί το στήθος μετά. Εγώ μόνο όταν μάτωνα τις πρώτες 3-5 μέρες μέχρι να μάθει ο μικρός μου να θηλάζει έβαζα την purelan για να μην πονάω όταν θηλάζει. Εννοείτε ότι αυτό με τον πόνο και το αίμα κράτησε μόνο τις πρώτες μέρες, αλλά θέλει υπομονή!

Κάποιοι που λένε για οινόπνευμα πριν την γέννα, κρέμες, κοχύλια κτλ δεν ξέρω αν παίζουν καμία σημασία όσο η δική σου η θέληση!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Το πιστευω, η πραγματική θέληση όντως κάνει τα παντα σχεδον!

Στη συνέχεια η υπομονη και η επιμονη και η αγαπη...

Μακάρι να τα καταφέρουμε κ εμεις οι νεες μανες!

Το πιστευω, η πραγματική θέληση όντως κάνει τα παντα σχεδον!

Στη συνέχεια η υπομονη και η επιμονη και η αγαπη...

Μακάρι να τα καταφέρουμε κ εμεις οι νεες μανες!

Αγάπη θα έχεις αφόρητη! Ούτε που μπορείς να διανοηθείς πόσο μπορείς να αγαπήσεις κάποιον μέχρι να κάνεις παιδί! Αυτό ισχύει είτε καταφέρεις να θηλάσεις ειτε όχι! απλώς ο θηλασμός σε φέρνει λίγοπιο κοντά λόγω της αμεσότητας!

Ψιτ δεν έχω μεζούρα εδώ για αυτό δεν έχω καταθέσει ακόμα τα τρομακτικά στοιχεία μου! Αν και πιστεύω ότι τα 92 τα περνάω!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

ΚΟρίτσια το βασικό που θα έχετε στο μυαλό σας όσες θέλετε να θηλάσετε είναι: όσο περισσότερο βάζετε το μωρό στο στήθος τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα καταφέρετε να θηλάσετε αποκλειστικά. Αυτό βέβαια μπορεί να προυποθέτει λίγη αυπνία τις πρώτες μέρες αλλά εσείς θα καταλάβετε τις αντοχές σας. Μην αφήσετε άλλους να σας λένε τι ν κάνετε.. οι περισσότερες μαμάδες πεθερές θείες κλπ όταν βλέπουν τη λεχώνα εξαντλημένη η το μωρό να γκρινιάζει αρχίζουν τις παροτρύνσεις για ξένο γάλα κλπ. Αυτό όμως θα το κρίνετε εσείς. Αν θέλετε να του δώσετε ξένο φυσικά θα του δώσετε, αλλά με δική σας πρωτοβουλία. Συμβουλή μου λοιπόν είναι να έχετε προετοιμάσει τα άτομα που θα είναι μαζί σας στο μαιευτήριο. Και το πιο σημαντικό είναι να σας υποστηρίζει ο μπαμπας! Οι μαίες δεν ασχολούνται απο μόνες τους συνήθως αλλά για ότι πρόβλημα η απορίες έχετε να τις κυνηγάτε...

Οι θηλές δεν χρειάζονται κρέμα κλπ πριν τον τοκετό. Αυτά είναι για μετά, εφόσον πληγωθούν. Από εξοπλισμό στο μαιευτήριο χρειάζεστε μόνο σουτιέν και επιθέματα για τη 2η-3η μέρα.

όλα αυτά σας τα γράφω με βάση τις δικές μου ε΄μπειρίες... Α δείτε και στο youtube ένα σεμινάριο της Πατσούρου..

dph2p2.pngRGM7p2.png

ΚΟρίτσια το βασικό που θα έχετε στο μυαλό σας όσες θέλετε να θηλάσετε είναι: όσο περισσότερο βάζετε το μωρό στο στήθος τόσο αυξάνονται οι πιθανότητες να τα καταφέρετε να θηλάσετε αποκλειστικά. Αυτό βέβαια μπορεί να προυποθέτει λίγη αυπνία τις πρώτες μέρες αλλά εσείς θα καταλάβετε τις αντοχές σας. Μην αφήσετε άλλους να σας λένε τι ν κάνετε.. οι περισσότερες μαμάδες πεθερές θείες κλπ όταν βλέπουν τη λεχώνα εξαντλημένη η το μωρό να γκρινιάζει αρχίζουν τις παροτρύνσεις για ξένο γάλα κλπ. Αυτό όμως θα το κρίνετε εσείς. Αν θέλετε να του δώσετε ξένο φυσικά θα του δώσετε, αλλά με δική σας πρωτοβουλία. Συμβουλή μου λοιπόν είναι να έχετε προετοιμάσει τα άτομα που θα είναι μαζί σας στο μαιευτήριο. Και το πιο σημαντικό είναι να σας υποστηρίζει ο μπαμπας! Οι μαίες δεν ασχολούνται απο μόνες τους συνήθως αλλά για ότι πρόβλημα η απορίες έχετε να τις κυνηγάτε...

Οι θηλές δεν χρειάζονται κρέμα κλπ πριν τον τοκετό. Αυτά είναι για μετά, εφόσον πληγωθούν. Από εξοπλισμό στο μαιευτήριο χρειάζεστε μόνο σουτιέν και επιθέματα για τη 2η-3η μέρα.

όλα αυτά σας τα γράφω με βάση τις δικές μου ε΄μπειρίες... Α δείτε και στο youtube ένα σεμινάριο της Πατσούρου..

Ναι κορίτσια, η Πατσούρου είναι φοβερή. Να τα δείτε όλα τα βιντεάκια!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

αααα και το πιο τραγικό που άκουσα από μαία γνωστής μου!!! ¨εκανε καισαρική και της έδωσε το παιδί να το θηλάσει μετά από 1,5 μέρα!!!!! ακόμα το σκέφτομαι και χτυπάω το κεφάλι μου! Της έδωσε το παιδί να το θηλάσει η πληρωμένη της μαια μετά από 1,5 μέρα!!!!! Με τη δικαιολογία να κατέβει το γάλα!

Μην ακούσετε καμιά τέτοια βλακεία! Αν κάνετε κάτι τέτοιο το πιο λογικό είναι ότι δεν θα καταφέρετε να θηλάσετε!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...