Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Μπραβο ziliher μια χαρα σας βρισκω! Για να δουμε και εμεις αυριο μετά από ένα μήνα που έχουμε να παμε!

Τέλεια θα είναι... ειδικά σε αυτές τις εβδομάδες μπορεί και να έχει διπλασιάσει το βάρος! Με το καλό αύριο να θαυμάσετε το μπεμπάκι! ☺

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, επιστρέψαμε! 661 γρ. η μπέμπα, -2 κιλά η μαμά. 😲 αυτό δεν το περίμενα, αν και λόγω υποψίας σακχάρου προσέχω. Κατά τ άλλα όλα καλά! Ααααα επίσης η μπέμπα μας θα έρθει μεταξύ 15 και 20 Νοεμβρίου (αναγκαστικά καισαρική λόγω χειρουργείου πέρισυ).

Rania και τα 8 δεν είναι πολλά. Εγώ έμεινα έγκυος με παραπανίσια κιλά και τώρα χάνω από αυτά που έτσι κι αλλιώς δεν έπρεπε να έχω.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΟΜΟΡΦΕΣ ΤΕΛΕΙΑ ΝΕΑ Κ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 Η ΜΕΝ ΜΠΕΜΠΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ ΠΑΝΩ ΤΗΣ Κ Η ΔΕ ΜΑΜΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΥΛΑΚΙ.

Α ΚΑΙ ΓΩ ΣΤΑ ΣΥΝ 8.5 ΜΕ 9 ΕΙΜΑΙ ΕΞΑΡΤΑΤΑΙ ΤΙ ΘΑ ΧΛΑΠΑΚΙΑΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ

Καλημερα κοιλουμπαρες !!!! Κορίτσια μπαίνω σας διαβάζω έχω τόσο τρέξιμο με Το σπίτι,το μωρό και και κυρίως τις αντλήσεις για το γαλα που δε προλαβαίνω ούτε μπάνιο να κανω! ! Βρε κορίτσια ποια εχει θηλάσει το μωρό της ?έχω τόσες απορίες που θα γράψω βιβλίο να ψάχνω Απαντήσεις! !! Μαζεύω γάλα για να αρχίσει ο μικρός να τρώει! ! Σιγά σιγά δηλαδή μια και εχθες βγάλαμε τον αναπνευστήρα και αναπνεουμε μόνοι μας!!!

Τα νεύρα βέβαια συνεχίζονται,είναι ο κύριος τσατιλας,αμα δε βολευεται βρε κοριτσια περνει κατι εκφράσεις, ερχονται οι νοσοκόμες και τον νταντεουν.Ο μίστερ τσαντιλας είναι ο γιος μου.

Καλημερα κοιλουμπαρες !!!! Κορίτσια μπαίνω σας διαβάζω έχω τόσο τρέξιμο με Το σπίτι,το μωρό και και κυρίως τις αντλήσεις για το γαλα που δε προλαβαίνω ούτε μπάνιο να κανω! ! Βρε κορίτσια ποια εχει θηλάσει το μωρό της ?έχω τόσες απορίες που θα γράψω βιβλίο να ψάχνω Απαντήσεις! !! Μαζεύω γάλα για να αρχίσει ο μικρός να τρώει! ! Σιγά σιγά δηλαδή μια και εχθες βγάλαμε τον αναπνευστήρα και αναπνεουμε μόνοι μας!!!

Τα νεύρα βέβαια συνεχίζονται,είναι ο κύριος τσατιλας,αμα δε βολευεται βρε κοριτσια περνει κατι εκφράσεις, ερχονται οι νοσοκόμες και τον νταντεουν.Ο μίστερ τσαντιλας είναι ο γιος μου.

Eγώ έχω θηλάσει ΜΟΝΟ 22 μήνες αλλά δεν έχω ιδέα από αποθήκες γάλακτος γιατί δεν έχω μαζέψει ούτε αποθηκεύσει γάλα. 9 μήνες ήμουν σπίτι οπότε θήλαζα κανονικά από το στήθος εκτός από ένα διάστημα 1 βδομάδα όταν γέννησα που αντλούσα το δεξί στήθος μόνο και μόνο για να φτιάξει η θηλή αλλά το έπινε απευθείας. Μετά έτρωγε γεύματα όπότε τις ώρες που ήμουν στη δουλειά και αφού δεν με έβλεπε κιόλας δεν το ζητούσε. Θήλαζα πριν τη δουλειά, όταν γύριζα στο εξάωρό και μετά σχεδόν συνέχεια και το βράδυ. Το κόψαμε τώρα στην εγκυμοσύνη. Δεν ξέρω αν μπορώ να σε βοηθήσω όμως.

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Ιζαμπέλλα μου δηλαδή οι νοσοκόμες τον παίρνουν αγκαλίτσα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Kαλημέρα στις κοιλουμπαρες και τα μωρακια!! Ρανια το κοιλουμπαρες επιτυχία!!

Ziliher τελεια η μπεμπουλα σου, εγινες και επισημα μανα Νοεμβρίου!! Μαρίνα και εσυ με το καλο και να μας πεις τα νεα!!

Ανυπομονω κ εγω την αλλη εβδομάδα θα παμε να τη δουμε!!

Κοριτσια κ εγω με τα κιλα πλησιαζω τα +9...η ζυγαρια δε δειχνει κανενα ελεος...εδω που τα λεμε ουτε κ εγω. Εχω ξεσκιστεί στα παγωτα και τα αμυλα...

Ιζαμπελα μου εγω δυστυχως δεν ξερω να σε βοηθησω με το θηλασμο. Μακαρι να μας διαβαζουν παλιες και να μπουν να βοηθησουν!! Ωραια που αναπνεετε μονοι πια!! Το βαρος του πως παει? Εχει περάσει μια βδομάδα περιπου σωστά θυμαμαι?

Aφου έχουμε γίνει ολοστρόγγυλες πανάθεμά μας! Φτου μας μην μας ματιάσω!

Άστα να πανε χαχαχα! Εγω εχω πρηστει πολυ κιολας, σαν να με εχουν φουσκωσει σε ολο το σώμα και στο πρόσωπο!! Δάχτυλα χεριων και ποδιων τουμπανο, γαμπες τουμπανο, στηθος τουμπανο, περιφερεια τούμπανο, κοιλουμπαρα ΤΟ ΤΟΥΜΠΑΝΟ!!

Ελπιζω τα 9 κιλα να μη γινουν 19 μέχρι το τελος...

Izambella, ΜΠΡΑΒΟ!!!!! Το πιο σημαντικό κομμάτι είναι το οξυγόνο! Για άντληση και αποθήκευση ό,τι θες ρώτα εμένα. Για θηλασμό τη Rania. Οι νοσοκόμες δεν είναι άγγελοι στη γη; Εγώ έτσι τις έβλεπα να φέρονται στα μικρούτσικα και είμαι τόσο ευγνώμων! Πάντως για θηλασμό θα ξέρουν να σου πουν και απ' το γαλακτοκομείο της μονάδας. Δε μπορείς να φανταστείς πόσο χαίρομαι για τον τσαντίλα σας!

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

Επίσης νομίζω ότι αν με βλέπατε θα με χρήζατε και επισήμως ΑΡΧΙΚΟΙΛΟΥΜΠΑΡΑ!! Κιλά έχω πάρει 5,5 αλλά παιδιά πραγματικά τέτοια κοιλιά μου είπε κι ο γιατρός μου μόνο ετοιμόγεννες με δίδυμα έχουν!! Κι εγώ είμαι σήμερα 25 εβδομάδων! Η μικρή εν τω μεταξύ ψηλή είναι αλλά το βάρος της βγαίνει πάντα όσο πρέπει. Τι άλλο έχω εκει μέσα ήθελα να ξερα...

2016.pnghHGHp3.png

Κοριτσια εσεις που το εχετε ξαναπερασει που θα φτασουμε????????????

Στο μεταξυ καθε μερα ξυπναω και πιο βαρια και ασηκωτη...

Αν κανω ωρα να σηκωθω απο το κρεββατι, συνηθως το βραδυ παω σα γρια 100χρονων τουλαχιστον. Θα επανελθω ή θα μου μεινουν κουσουρια????

Πλεον μου μουδιαζουν και τα δαχτυλα των χεριων...ειναι νορμαλ ολα αυτα για 27 εβδομαδες??

Κοριτσια εσεις που το εχετε ξαναπερασει που θα φτασουμε????????????

Στο μεταξυ καθε μερα ξυπναω και πιο βαρια και ασηκωτη...

Αν κανω ωρα να σηκωθω απο το κρεββατι, συνηθως το βραδυ παω σα γρια 100χρονων τουλαχιστον. Θα επανελθω ή θα μου μεινουν κουσουρια????

Πλεον μου μουδιαζουν και τα δαχτυλα των χεριων...ειναι νορμαλ ολα αυτα για 27 εβδομαδες??

Tα μεγάλα ζόρια είναι όταν μπούμε στον μήνα μας! Παρεπιπτόντως μην ξεχνάτε ότι διανύουμε ένα πολύ ζεστό καλοκαίρι και επιβαρύνει πολύ τηνκατάσταση!

Λοιπόν είστε για μιακόντρα? Κοιλουμπάρες μετρηθείτε...... κι εγώ θα πάρω μια μεζούρα μόλις πάω σπίτι και θα σας πω πόσα εκατοστά έχω φτάσει! Παναγία μου!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

καλημερα να σου ζησει το μωρακι ιζαμπελλα !! γεννησα και εγω λιγο προωρα πριν κανα εξαμηνο . και μπηκε 20 μερες στην μενν. εβγαζα το γαλα με θηλαστρο . αν θα μπορουσα να σε βοηθησω σε κατι πολυ ευχαριστως .

στις υπολοιπες ομορφες κοιλιτσες ευχομαι μ ενα πονο !!!:-P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...