Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Anath και Renie προφανως για εσωρουχακι εννοειτε να ειναι σαν σταυρωτό μεχρι το λαιμο του μωρου με κουμπακια, αλλα και κατω φυσικα να εχει κουμπακια. Και μακρυμανικο..

Αν ερθει Οκτωβρη όμως καλό δεν ειναι να εχουμε και κοντομανικα εσωρουχακια?? Ή κρυώνουν ετσι κ αλλιως?

Επίσης μεσα στο σπιτι σκουφακι-γαντακια?? τι παιζει με αυτα??

Εσεις ξερετε καλυτερα σαν παλιες, οπως σας ειπα γι αυτο διαβαζω και ψαχνω εντατικα κ εγω για να μην παρω αχρηστα και αβολα πραγματα στη μπεμπουλιτσα μου!

Rennie ψηλη η μικρουλα σου! Τελεια!! :)

Ανυπομονώ κ εγω να δω τη δική μου σε 1 εβδομαδα!!!! Οντως μακαρι να ειχαμε εναν υπερηχο σπιτι να τα βλεπουμε συνεχεια!!!!

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0418545003.html

Αυτά εννοώ. Σκουφάκια και γαντάκια μόνο για έξω. Με τα χέρια τους αντιλαμβάνονται τον κόσμο στην αρχή που δεν βλέπουν και δεν πρέπει να τους κόβουμε τα ερεθίσματα. Και απ' το κεφάλι εξισορροπούν τη θερμοκρασία του σώματός τους και πρέπει να μένει ακάλυπτο. Μερικά κοντομάνικα χρειάζονται για πιο ζεστές μέρες. Αλλά λίγα.

2016.pnghHGHp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0418545003.html

Αυτά εννοώ. Σκουφάκια και γαντάκια μόνο για έξω. Με τα χέρια τους αντιλαμβάνονται τον κόσμο στην αρχή που δεν βλέπουν και δεν πρέπει να τους κόβουμε τα ερεθίσματα. Και απ' το κεφάλι εξισορροπούν τη θερμοκρασία του σώματός τους και πρέπει να μένει ακάλυπτο. Μερικά κοντομάνικα χρειάζονται για πιο ζεστές μέρες. Αλλά λίγα.

Και απο πανω, προφανως κατι προμοιο αλλα με ποδαρακια μεχρι κατω σωστα?

Και απο πανω, προφανως κατι προμοιο αλλα με ποδαρακια μεχρι κατω σωστα?

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0400181001.html

Ή και χωρίς αλλά τότε θες και καλτσάκια. Τώρα διαφημίζω τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά εμένα μου αρέσει πολύ στα παιδικά και είναι πολύ οικονομική.

2016.pnghHGHp3.png

http://www2.hm.com/en_eur/productpage.0400181001.html

Ή και χωρίς αλλά τότε θες και καλτσάκια. Τώρα διαφημίζω τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά εμένα μου αρέσει πολύ στα παιδικά και είναι πολύ οικονομική.

Αυτο βεβαια εχει κουμπακια στο κατω μερος απο τη μια μερια μονο, φανταζομ αι δεν μας πειραζει.

Παντως καλτσακια εγω θα της φοραω ακομη και αν το φορμακι ειναι κλειστο ως τα ποδια, να κραταει το ποδι ζεστο το χειμωνα οταν θα εχει κρυες μερες.

Όσο για τη διαφημιση σιγα μωρε..Ελληνικο eshop δεν εχουν??

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς θα πάμε στο γιατρό για "φωτογράφηση" σήμερα και ανυπομονώ! 😀

Το κοιλουμπάρες πολύ μου άρεσε!!!!! 😂😂😂😂

Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.... χαχαχα

StW9p2.png etcKp3.png

Καλημερα και απο εμένα! Εμείς αύριο έχουμε την καμπύλη. Σήμερα επιστρεφω απο διακοπες και όλο και καποιο γλυκακι έτρωγα καθε μερα αυτες τις μερες. Λετε να επηρεάσει το αποτελεσμα;;;

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Εμείς θα πάμε στο γιατρό για "φωτογράφηση" σήμερα και ανυπομονώ! 😀

Το κοιλουμπάρες πολύ μου άρεσε!!!!! 😂😂😂😂

Και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα.... χαχαχα

Αχχχ το ξέρω........ εγώ πάντως σήμερα ζυγίστηκα, τα έχω πάρει τα 8,5 κιλάκια μου! Μπράβο Ράνια, και εις ανώτερα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Αχχχ το ξέρω........ εγώ πάντως σήμερα ζυγίστηκα, τα έχω πάρει τα 8,5 κιλάκια μου! Μπράβο Ράνια, και εις ανώτερα!

Λοιπόν, επιστρέψαμε! 661 γρ. η μπέμπα, -2 κιλά η μαμά. 😲 αυτό δεν το περίμενα, αν και λόγω υποψίας σακχάρου προσέχω. Κατά τ άλλα όλα καλά! Ααααα επίσης η μπέμπα μας θα έρθει μεταξύ 15 και 20 Νοεμβρίου (αναγκαστικά καισαρική λόγω χειρουργείου πέρισυ).

Rania και τα 8 δεν είναι πολλά. Εγώ έμεινα έγκυος με παραπανίσια κιλά και τώρα χάνω από αυτά που έτσι κι αλλιώς δεν έπρεπε να έχω.

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...