Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΕΜΕΝΑ Ο ΓΙΟΣ Μ ΟΤΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΗΤΑΝ ΙΔΙΟΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Τ. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ Π ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ Τ Κ ΕΧΕΙ Κ ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ Π ΣΕ ΨΑΡΩΝΕΙ ΙΔΙΟ Τ ΜΠΑΜΠΑ Τ.

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!

Τι κάνετε??

Ιzambella μου μπες να μας πεις τα νέα του ποντικακίου σου!! Ελπίζω όλα καλά με το μπεμπουλη σου!!

Κορίτσια εγώ τα έχω παίξει και το εχω ριξει στη μελέτη, διαβάζω εντατικά παλιές μάνες του Νοέμβρη και προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά!!! Να δω τι μας περιμένει!!!

Παρατηρώ οτι οι προετοιμασίες( ψώνια, ρουχα, δωμάτια κλπ) γίνονται κάπου εκει στον 8ο μήνα και τα "προεόρτια" ξεκινούν από Οκτώβρη περίπου εκεί γύρω που μπαίνουμε κ εμείς στο μήνα μας.......! Δηλαδή κοντά στην 36 εβδομάδα...Δηλαδη σε περίπου 9 εβδομάδες από τώρα...

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπάκια!ετοιμάζομαι πάω στο παιδί μου..εχθες τον άγγιξα. Έβαλα τα χεριά μέσα και είχα την πρώτη επαφή με κάμε μωρό μου.εντάξει έτρεμα λίγο φοβηθηκΑ μη το σπάσω αλλά το έζησα. Τι μαλακό δερματακι που έχει και ζεστό! !!Την άλκάθονται δα τώρα πάλι!!

Επίσης μας περιόρισαν τα χεριά μέσα στη πανα γιατί τραβουσαμε τους ορους τον αναπνευστήρα το σκούφο και ότι υπήρχε γύρω γύρω ...Είμαστε λίγο Ταλιμπάν. ..μαζι με το άλλο παιδάκι που εχει διπλα μας.το συνάδελφο όπως λένε τα κορίτσια μέσα στη μενν ολο τις τρεχουν τις κοπελες δε κάθονται φρονημα! !!

Διαβάζω τις ετοιμασίες σας και σας ΧΑΊΡΟΜΑΙ! !!! Μέσα από τη ψυχή μου να πάνε όλα καλά για όλες σας!να το απολαύσετε !!!Εγώ θα τρώω τα παγωτά για εσάς οκ?Μέχρι να γεννησετε ,άντε και τα προφιτετολ! !!!

Καλημέρα μανούλες και μωράκια!!!

Τι κάνετε??

Ιzambella μου μπες να μας πεις τα νέα του ποντικακίου σου!! Ελπίζω όλα καλά με το μπεμπουλη σου!!

Κορίτσια εγώ τα έχω παίξει και το εχω ριξει στη μελέτη, διαβάζω εντατικά παλιές μάνες του Νοέμβρη και προσπαθώ να προετοιμαστώ ψυχολογικά!!! Να δω τι μας περιμένει!!!

Παρατηρώ οτι οι προετοιμασίες( ψώνια, ρουχα, δωμάτια κλπ) γίνονται κάπου εκει στον 8ο μήνα και τα "προεόρτια" ξεκινούν από Οκτώβρη περίπου εκεί γύρω που μπαίνουμε κ εμείς στο μήνα μας.......! Δηλαδή κοντά στην 36 εβδομάδα...Δηλαδη σε περίπου 9 εβδομάδες από τώρα...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΕΣ.

ΜΑΜΑ ΜΙΑ ΓΡΑΦΑΝ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΦΑΝΕΛΑΚΙΑ ΑΥΤΑ Π ΕΧΟΥΝ ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΜΑΚΡΥΜΑΝΙΚΑ Η ΚΟΝΤΟΜΑΝΙΚΑ?

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου και μπεμπάκια!ετοιμάζομαι πάω στο παιδί μου..εχθες τον άγγιξα. Έβαλα τα χεριά μέσα και είχα την πρώτη επαφή με κάμε μωρό μου.εντάξει έτρεμα λίγο φοβηθηκΑ μη το σπάσω αλλά το έζησα. Τι μαλακό δερματακι που έχει και ζεστό! !!Την άλκάθονται δα τώρα πάλι!!

Επίσης μας περιόρισαν τα χεριά μέσα στη πανα γιατί τραβουσαμε τους ορους τον αναπνευστήρα το σκούφο και ότι υπήρχε γύρω γύρω ...Είμαστε λίγο Ταλιμπάν. ..μαζι με το άλλο παιδάκι που εχει διπλα μας.το συνάδελφο όπως λένε τα κορίτσια μέσα στη μενν ολο τις τρεχουν τις κοπελες δε κάθονται φρονημα! !!

Διαβάζω τις ετοιμασίες σας και σας ΧΑΊΡΟΜΑΙ! !!! Μέσα από τη ψυχή μου να πάνε όλα καλά για όλες σας!να το απολαύσετε !!!Εγώ θα τρώω τα παγωτά για εσάς οκ?Μέχρι να γεννησετε ,άντε και τα προφιτετολ! !!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΙΖΑΜΠΕΛΛΑ Μ ΤΙ ΩΡΑΙΑ ΕΙΧΑΤΕ ΤΠΝ ΠΡΩΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΜΠΗ ΣΑΣ ΑΤΕ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ Κ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΑΣ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ. ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΕ ΜΑΜΑ Κ ΜΠΕΜΠΗ

Ειρηνη τετοιες λεπτομέρεις δεν εχει τυχει να διαβάσω! Εκτός εαν τετοιες αγορες εγιναν νωριτερα, ξεκιναω να διαβαζω απο Αυγουστο και μετα...

Δικη μου αποψη, τα απο μεσα- τα εσωρουχακια δλδ- να ειναι με κοντο μανικακι, ουτε μακρυμανικα ουτε τιραντακι, μη σκασουν κιολας. Το απο πανω μακρυμανικο εννοειτε για Νοεμβρη μηνα.

Και καπου επισης διαβασα να ανοιγουν απο κατω, οχι περιεργα η περιτεχνα οπως πχ απο πισω για ευκολια στην αλλαγη πανας.

Ααααα καλά. Ο κορεκτορας έκανε το θαύμα του και έγραψα ότι να'ναι. Πάω στο παιδί τώρα θα το διορθώσω μετά.Μέχρι τότε όποια βρει τι ακριβώς έγραψα κερδίζει τούρτα μπισκότο.

Φιλιά σε όλες !!!!!

Izambella πρεπει να ηταν φοβερη στιγμη το πρωτο αγγιγμα με το μωρουλι σου!!! Να μπεις μετα να μας πεις τα νεα!!

Η σκεψη μας ειναι μαζι σου :)

Διαφημίσεις

Δεν φαντάζεσαι πόσο χαίρομαι!

Τον φασκιώσανε τον κακομοίρη! χαχαχαχαχα! Μπράβο μπράβο! Ε αν ειναι να βγάζει συνέχεια τα εξαρτήματα υποστήριξης καλά του κάνανε. Δύσκολος από τώρα!

Σας βλέπω γρήγορα αγκαλίτσα! Μπράβο Ιζαμπέλλα μου!

Ιζαμπέλλα μου πως τον λένε τον μικρούλη? Αποφασίσατε το όνομα?

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Καλημερα κοριτσια! Izambella πολυ χαιρομαι με τα νεα σας!! Εβδομαδα με εβδομαδα θα ειστε πολυ καλυτερα! Οσο για τα φανελακια απο μεσα νομιζω καλυτερα να ειναι μακρυμανικα. Την κορη μου την γεννησα τελος Οκτωβριου και μου ειπαν να τα παρω ολα μακρυμανυκα! Αν ειναι ζεστη βαζετε απλα πιο λεπτη κουβερτουλα!

DnNdp3.png

SYD6p3.png

BsVEp3.png

Καλημέρα! Παλιά μάνα Νοέμβρη εδώ....

Να σου ζήσει κορίτσι μου το βιαστικό μωράκι!! Να είναι γερό και δυνατό και πάντα έτσι αποφασισμένο και ατρόμητο όπως είναι τώρα!

Με το καλό και τα υπόλοιπα μωράκια να έρθουν το Νοέμβρη!

Λοιπόν για την κοπέλα που ρωτάει.. Εγώ τα ψώνια τα έκανα τον Οκτώβρη που βγήκα σε άδεια.. Βεβαία ήταν το 2ο μωρό οπότε χρειαζόμουν μόνο ρούχα κ μικροπράγματα να ψωνίσω.. Για τα πιο ¨μεγάλα¨μπορείτε να αρχίσετε να κοιτάτε σιγά σιγά από τώρα.

Φανελάκια τελικά του φόρεσα τα μακρυμάνικα μόνο, με λεπτό μακρυμάνικο φορμάκι από πάνω, γιατί μπορεί να γεννήθηκε ηλιόλουστη μέρα αλλά μετά από μία εβδομάδα ξεκίνησαν τα πρώτα κρύα.

Τα πιο βολικά φανελάκια για το πρώτο 3μηνο είναι αυτά που ανοίγουν μεν από κάτω αλλά κουμπώνουν σταυρωτά μπροστά (δηλ δεν μπαίνουν από το κεφάλι). Τα έχεις ανοιχτά πάνω στο κρεβάτι/αλλαξιέρα/κλπ και βάζεις το μπεμπάκι πάνω, περνάς τα χεράκια και το κουμπώνεις.. Ελπίζω να καταλάβατε την περιγραφή μου...

Αυτα για την ώρα... Δέχομαι κι άλλες ερωτήσεις χιχι

[Πότε πέρασε ένας χρόνος από τότε που ήμουν στη δική σας θέση... απίστευτο μου φαίνεται!]

dph2p2.pngRGM7p2.png

Izambella, μπράβο σας! Γρήγορα να βγει και ας τρέχει εσένα μετά!

Κορίτσια, τα εσωρουχάκια μακρυμάνικα να τα πάρετε τα πιο πολλά. Κρυώνουν τα μωράκια, όταν είναι μικρούλια επειδή δεν κινούνται. Τυπικά εγώ του φορούσα του γιου μου ένα μακρυμάνικο εσώρουχο, ένα φορμάκι ολόσωμο με ποδαράκια φλισένιο και τον τύλιγα και με κουβερούλα ή φλις ή λεπτό μαλλί. Το σπίτι το είχα στους 20 βαθμούς με το καλοριφέρ. Δεν πρέπει να είναι παραπάνω η θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Γεννήθηκε 28 Νοεμβρίου, οπότε μιλάμε για ακριβώς την ίδια εποχή. Θα καταλαβαίνετε αν κρυώνουν ή είναι εντάξει η θερμοκρασία τους απ' το προσωπάκι τους. Τα χεράκια είναι πολύ συχνά κρύα αλλά δεν σημαίνει ότι κρυώνουν. Τα μάγουλα είναι πιο ακριβής ένδειξη. Αν ζεσταίνονται, ιδρώνει ο αυχένας τους. Τα εσώρουχα είναι πιο βολικό να είναι σαν κρουαζέ. Πολύ συχνά θα έχετε διαρροές απ' την πάνα. Αν ανοίγουν μόνο από κάτω, θα λερώνονται και σε πλάτη, στήθος και μαλλιά και μετά θέλουν ολόκληρα μπάνιο. Τα φορμάκια να έχουν κουμπάκια όλο μπροστά και στο μέσα μέρος των ποδιών. Για να μπορείτε να αλλάζετε πάνα χωρίς να τα γδύνετε ολόκληρα.

Εμείς είδαμε τη μικρή τη Δευτέρα και είναι 780γρ και ψηλή! Αν μπορούσα, θα ήθελα να είχα ένα υπερηχογράφο στο σπίτι να τη βλέπουμε κάθε μέρα! Μου φαίνεται ότι έχει λεπτό πρόσωπο που δεν έχει κανείς μας! Μόνο ο πατέρας μου. Ο γιος μου είναι ίδιος ο άντρας μου και φαινόταν απ' το β επιπέδου. Αν πάρει κι αυτή απ' τον πατέρα μου τα πράσινα μάτια και είναι και ψηλή, θα είναι και τα δύο μοντέλα! Ας είναι υγιή βέβαια και δε με νοιάζει τίποτα απ' αυτά στην πραγματικότητα.

2016.pnghHGHp3.png

Izambella, μπράβο σας! Γρήγορα να βγει και ας τρέχει εσένα μετά!

Κορίτσια, τα εσωρουχάκια μακρυμάνικα να τα πάρετε τα πιο πολλά. Κρυώνουν τα μωράκια, όταν είναι μικρούλια επειδή δεν κινούνται. Τυπικά εγώ του φορούσα του γιου μου ένα μακρυμάνικο εσώρουχο, ένα φορμάκι ολόσωμο με ποδαράκια φλισένιο και τον τύλιγα και με κουβερούλα ή φλις ή λεπτό μαλλί. Το σπίτι το είχα στους 20 βαθμούς με το καλοριφέρ. Δεν πρέπει να είναι παραπάνω η θερμοκρασία του περιβάλλοντος. Γεννήθηκε 28 Νοεμβρίου, οπότε μιλάμε για ακριβώς την ίδια εποχή. Θα καταλαβαίνετε αν κρυώνουν ή είναι εντάξει η θερμοκρασία τους απ' το προσωπάκι τους. Τα χεράκια είναι πολύ συχνά κρύα αλλά δεν σημαίνει ότι κρυώνουν. Τα μάγουλα είναι πιο ακριβής ένδειξη. Αν ζεσταίνονται, ιδρώνει ο αυχένας τους. Τα εσώρουχα είναι πιο βολικό να είναι σαν κρουαζέ. Πολύ συχνά θα έχετε διαρροές απ' την πάνα. Αν ανοίγουν μόνο από κάτω, θα λερώνονται και σε πλάτη, στήθος και μαλλιά και μετά θέλουν ολόκληρα μπάνιο. Τα φορμάκια να έχουν κουμπάκια όλο μπροστά και στο μέσα μέρος των ποδιών. Για να μπορείτε να αλλάζετε πάνα χωρίς να τα γδύνετε ολόκληρα.

Εμείς είδαμε τη μικρή τη Δευτέρα και είναι 780γρ και ψηλή! Αν μπορούσα, θα ήθελα να είχα ένα υπερηχογράφο στο σπίτι να τη βλέπουμε κάθε μέρα! Μου φαίνεται ότι έχει λεπτό πρόσωπο που δεν έχει κανείς μας! Μόνο ο πατέρας μου. Ο γιος μου είναι ίδιος ο άντρας μου και φαινόταν απ' το β επιπέδου. Αν πάρει κι αυτή απ' τον πατέρα μου τα πράσινα μάτια και είναι και ψηλή, θα είναι και τα δύο μοντέλα! Ας είναι υγιή βέβαια και δε με νοιάζει τίποτα απ' αυτά στην πραγματικότητα.

Anath και Renie προφανως για εσωρουχακι εννοειτε να ειναι σαν σταυρωτό μεχρι το λαιμο του μωρου με κουμπακια, αλλα και κατω φυσικα να εχει κουμπακια. Και μακρυμανικο..

Αν ερθει Οκτωβρη όμως καλό δεν ειναι να εχουμε και κοντομανικα εσωρουχακια?? Ή κρυώνουν ετσι κ αλλιως?

Επίσης μεσα στο σπιτι σκουφακι-γαντακια?? τι παιζει με αυτα??

Εσεις ξερετε καλυτερα σαν παλιες, οπως σας ειπα γι αυτο διαβαζω και ψαχνω εντατικα κ εγω για να μην παρω αχρηστα και αβολα πραγματα στη μπεμπουλιτσα μου!

Rennie ψηλη η μικρουλα σου! Τελεια!! :)

Ανυπομονώ κ εγω να δω τη δική μου σε 1 εβδομαδα!!!! Οντως μακαρι να ειχαμε εναν υπερηχο σπιτι να τα βλεπουμε συνεχεια!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...