Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Τι να σας πω!!!!!γερος να ειναι και ας μοιαζει οπου θελει.αλλα πιστευω οτι θα υπερισχυει το μαυρο.

στη β επιπ προσωπο ειναι ιδιος εγω.!!!!!!μεχρι και ο γιατρος του εκανε πλακα του δικου μου οτι απο αυτον εχει παρει και καλα μονο το ....."εργαλειο""....!!!χαχα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα αγορακια λενε μοιαζουν στη μαμα, ενω τα κοριτσακια στο μπαμπα! Αντε να δουμε!

Εμεις ειμαστε ανοιχτοχρωμοι κ οι 2, λευκη επιδερμιδα και καστανοξανθο μαλλι.

Νομιζω ξανθο και ψιλο καραφλο θα βγει το μωρο...! Δεν μπορω να το φανταστω αλλιως! Βεβαια εγω οταν γεννηθηκα ειχα σχεδον μαυρο μαλλι και πυκνο, τι εγινε μετα ενας Θεός ξέρει...

Εγώ θα σου πω την τρομάρα που πήρε ο γιατρός μου! Μόλις τον έβγαλε μου είπε.... Ράνια.... ο Δημήτρης! Ναι λοιπόν, ήταν ένα αντίγραφο του άντρα μου! Κανονική φωτοκόπια! Ούτε τα μάτια δεν μου πήρε. Βέβαια επειδή και οι δύο είμαστε ανοιχτοί-καστανόξανθοι είναι ανοιχτός και ξανθός! Αλλά άλλο να στο λέω άλλο να το βλέπεις! Αστο σου λέω......Πολύ γέλιο!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Τι να σας πω!!!!!γερος να ειναι και ας μοιαζει οπου θελει.αλλα πιστευω οτι θα υπερισχυει το μαυρο.

στη β επιπ προσωπο ειναι ιδιος εγω.!!!!!!μεχρι και ο γιατρος του εκανε πλακα του δικου μου οτι απο αυτον εχει παρει και καλα μονο το ....."εργαλειο""....!!!χαχα!

χαχαχαχαχα :mrgreen: :mrgreen::lol:

Εγώ θα σου πω την τρομάρα που πήρε ο γιατρός μου! Μόλις τον έβγαλε μου είπε.... Ράνια.... ο Δημήτρης! Ναι λοιπόν, ήταν ένα αντίγραφο του άντρα μου! Κανονική φωτοκόπια! Ούτε τα μάτια δεν μου πήρε. Βέβαια επειδή και οι δύο είμαστε ανοιχτοί-καστανόξανθοι είναι ανοιχτός και ξανθός! Αλλά άλλο να στο λέω άλλο να το βλέπεις! Αστο σου λέω......Πολύ γέλιο!

Η δικια μου η μπεμπουλα στη Β εμοιαζε σε μενα καρμπον! Το ειπε και ο γιατρός από μονος του!! ειχε και υφακι μανταμ φιγκαρο με το χερακι στο μαγουλο σαν να ποζαρει χαχαχαχα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! Αλλά ειμαι σιγουροτατη οτι θα μοιασει του αντρα μου μεγαλωνοντας!

Το εχω δει σε απειρες οικογενειες το φαινομενο, εχω κανει τις στατιστικες μου ντε!!! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Ντερεκι κ εγω 1.60!!!Ευτυχως ο αντρας μου ειναι 1,8κατι...

Τελος η μπεμπα θα γινει ψηλη και ξανθια!! χαχαχαχαχαχα

Σοβαρα τωρα γερα να ειναι ολα τα μωρακια μωρε, αυτο μονο προσευχομαι!!!

Ντερεκι κ εγω 1.60!!!Ευτυχως ο αντρας μου ειναι 1,8κατι...

Τελος η μπεμπα θα γινει ψηλη και ξανθια!! χαχαχαχαχαχα

Σοβαρα τωρα γερα να ειναι ολα τα μωρακια μωρε, αυτο μονο προσευχομαι!!!

Ναι μωρε!πλακα κανουμε!το σημαντικο ειναι να ειναι ολα υγιεστατα τα γατσουλινια!!!

Κοντά στη Β επιπέδου το ενιωθα εντονα αυτο και ενα βάρος χαμηλα! Στην εξέταση ο γιατρος μας ειπε ότι το κεφαλακι της μπεμπουλας ειναι ακριβως πάνω απο την ουροδοχο κυστη και αυτες τις κινησεις νιωθω (μαλλον χερακια ηταν αν καταλαβα καλα κ οχι ποδια).

Δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις...ασε που τα μωρακια μας οντως βολταρουν συνεχεια πανω κατω και πλαγιως χαχαχα

Απο που ψωνισες on line?

Εγω κοριτσια μονο απο Ελλάδα θα ψωνισω, δεν τα παω καλα και με τα αγγλικα ετσι κ αλλιως :mrgreen:

Από το yoox.com. Μπορείς να πετύχεις πολύ καλές ευκαιρίες και είναι και στα ελληνικά.

StW9p2.png etcKp3.png

Κι εμείς είμαστε κοντά στο ύψος (1,67 εγώ, 1,78 ο άντρας μου), αλλά αυτός είναι μελαχρινός με μαύρα μάτια κι εγώ καστανόξανθη με γκριζοπράσινα μάτια. Αφήστε που γεννήθηκα 3.700 γρ.! Το μωρό μέχρι τώρα σε όλες τις φωτογραφίες - προφίλ και ανφάς- μοιάζει στον μπαμπά. :lol::lol::lol::lol: Επίσης, κάνει και μια χαρακτηριστική κίνηση του μπαμπά της και βάζει το χέρι πίσω από το κεφάλι.

Σε μένα έχει μοιάσει στο ότι δεν της αρέσουν τα φλας και όποτε θέλουμε να την δούμε καλά, όλο μας κρύβεται!

Οι ψυχούλες! :) Είμαι σίγουρη όλες θα τρελαθούμε από τη χαρά μας!

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Η δικια μου η μπεμπουλα στη Β εμοιαζε σε μενα καρμπον! Το ειπε και ο γιατρός από μονος του!! ειχε και υφακι μανταμ φιγκαρο με το χερακι στο μαγουλο σαν να ποζαρει χαχαχαχα ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ!! Αλλά ειμαι σιγουροτατη οτι θα μοιασει του αντρα μου μεγαλωνοντας!

Το εχω δει σε απειρες οικογενειες το φαινομενο, εχω κανει τις στατιστικες μου ντε!!! :mrgreen:

Βρε μη χαίρεσαι, κι εμένα ο δικός μου στη β επιπέδου ίδιος εγώ ήταν!!!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Κι εμείς είμαστε κοντά στο ύψος (1,67 εγώ, 1,78 ο άντρας μου), αλλά αυτός είναι μελαχρινός με μαύρα μάτια κι εγώ καστανόξανθη με γκριζοπράσινα μάτια. Αφήστε που γεννήθηκα 3.700 γρ.! Το μωρό μέχρι τώρα σε όλες τις φωτογραφίες - προφίλ και ανφάς- μοιάζει στον μπαμπά. :lol::lol::lol::lol: Επίσης, κάνει και μια χαρακτηριστική κίνηση του μπαμπά της και βάζει το χέρι πίσω από το κεφάλι.

Σε μένα έχει μοιάσει στο ότι δεν της αρέσουν τα φλας και όποτε θέλουμε να την δούμε καλά, όλο μας κρύβεται!

Οι ψυχούλες! :) Είμαι σίγουρη όλες θα τρελαθούμε από τη χαρά μας!

Βρε μη χαίρεστε... το έχω δει στην πράξη το σήριαλ! χαχαχαχαχαχα!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Πάντως τώρα που το σκέφτομαι....ο μικρός μου Β επιπέδου ίδιος εγώ και γεννήθηκε ίδιος ο άντρας μου.

Η μικρή μου φάνηκε ίδια ο άντρας μου στη β επιπέδου... λετε να έχω ελπίδες?:D

Τις βλεφαρίδες ας τις πάρεις από τον άντρα μου....έστω τα μάτια να πάρει βρε κορίτσια! καημό το έχω. Κατα τα άλλα ας γίνει ίδια ο άντρας μου δεν με νοιάζει! Ισα ίσα που θα είναι και μια ζωή αδύνατη....

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...