Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Blue Velvet είπε:

Τι κάνετε κορίτσια? Εγώ πήγα στο γυναικολόγο,επειδή ξύπνησα τη νύχτα με ροζ αίμα,το οποίο μετά έγινε καφέ και είχα έντονους πόνους στην κοιλιά..ήμουν πεπεισμένη πως απεβαλα,έκλαιγα όλη μερα..όμως τελικά το αίμα ήταν από την εμφύτευση και οι πόνοι λόγω της σπαστικής κολίτιδας.Ολα καλά,είμαι 5+3,ο σάκος βρίσκεται ψηλά στη μητρα και θα ξαναπάω τέλος του μήνα για να έχουμε καλύτερη εικόνα😊

Χαίρομαι κορίτσι μου!!!όλα καλά λοιπόν!!!!είναι συχνά αυτά τα ροζ/καφέ και ξέρω πόσο τρομακτικά είναι...αλλά ορίστε είναι όλα καλά!!!

μανούλες Νοεμβρίου 2016 !!!

annoula_

Recommended Posts

Kαλημέρα σε όλες κορίτσια!! τι κανετε????

Τουρτες και προφιτερολ διαβαζω πρωι πρωι..! Και εγω χτες αντι για βραδυνο έφαγα ενα παγωτάκι st*tus φανταστικό...Γιατί αν ετρωγα και βραδυνο κανονικό αλι και αλίμονο...

Από κιλά πλησιάζω απειλητικά τα +8...

Σήμερα κλείνω επιτέλους το 2ο τρίμηνο και αύριο μπαίνω στον 7ο..

Η μπεμπούλα κλώτσαει δυνατα και κουνιεται ολη η κοιλια!!

Σα ψεμα μου φαίνεται ώρες ώρες, και μετά συνειδητοποιώ ότι ένα μικρούλι ανθρωπάκι μεγαλώνει μέσα μου!

Από ψώνια κ εγώ τελικά δεν εχω κανει κατι ακομη...Ευτυχώς αρκετα θα τα παραγγείλω απο το ιντερνετ γιατι ορεξη και δυνάμεις για μετακινησεις και βολτες πλεον δεν..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 3,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε; εμείς ακόμα να πάμε διακοπές... ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να ξεκλέψουμε 3-4 ημέρες. :)

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι... είναι δυο μέρες τώρα που νιώθω την μπέμπα να με κλωτσάει πολύ χαμηλά και προσπαθώ να μην είμαι πολύ όρθια. Σας έχει συμβεί; Μέχρι τώρα με κλωτσούσε στη μέση της κοιλιάς , εκεί γύρω από τον ομφαλό... Θα μου πείτε αλλάζει συνέχεια θέσεις... ίσως να είμαι υπερβολική. :D

Χθες ψώνισα τα πρώτα ρουχαλάκια της (on line). Της πήρα 2 μακρυμάνικα φορμάκια, ένα κοντομάνικο, μια ζακετούλα και μια κουβέρτα για τις μετακινήσεις μας. Τα υπόλοιπα θα τα πάρω από φυσικό κατάστημα γιατί θέλω να τα βλέπω και να ρωτάω όπου έχω απορίες.

Βρήκα επίσης ένα αγγλικό σάιτ που στέλνει στην Ελλάδα παρά τα capital controls και έχει προϊόντα με οικολογικά υλικά και αντιαλλεργικά χωρίς να ειναι απλησίαστα. Ακόμα και κουκλάκια-παιχνιδάκια. Όποια θέλει , στέλνω μήνυμα.

StW9p2.png etcKp3.png

Aυριο με το καλό μπαίνω κι εγώ στον 7ο. Μας έκαναν ήδη τα πρώτα μας δώρα, 2 ζιπουνάκια και 2 φορμάκια χειμωνιάτικα και ο άντρας μου πήγε και της πήρε ενα λεοπαρδαλέ σετ για του χρόνου το καλοκαίρι! ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ μη χέσω! χαχαχαχαχα! :P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Μας έκαναν ήδη τα πρώτα μας δώρα, 2 ζιπουνάκια και 2 φορμάκια χειμωνιάτικα και ο άντρας μου πήγε και της πήρε ενα λεοπαρδαλέ σετ για του χρόνου το καλοκαίρι! ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ μη χέσω! χαχαχαχαχα! :P

T6HZp2.png

ifiLp3.png

Aυριο με το καλό μπαίνω κι εγώ στον 7ο. Μας έκαναν ήδη τα πρώτα μας δώρα, 2 ζιπουνάκια και 2 φορμάκια χειμωνιάτικα και ο άντρας μου πήγε και της πήρε ενα λεοπαρδαλέ σετ για του χρόνου το καλοκαίρι! ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ μη χέσω! χαχαχαχαχα! :P

Κοίτα... το λεοπαρδαλέ στα μωρά το λες και αστείο.... στις μεγαλύτερες "μπέμπες" δεν μου αρέσει και τόσο... χαχαχα

StW9p2.png etcKp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Τι κάνετε; εμείς ακόμα να πάμε διακοπές... ελπίζω την επόμενη εβδομάδα να ξεκλέψουμε 3-4 ημέρες. :)

Ήθελα να σας ρωτήσω κάτι... είναι δυο μέρες τώρα που νιώθω την μπέμπα να με κλωτσάει πολύ χαμηλά και προσπαθώ να μην είμαι πολύ όρθια. Σας έχει συμβεί; Μέχρι τώρα με κλωτσούσε στη μέση της κοιλιάς , εκεί γύρω από τον ομφαλό... Θα μου πείτε αλλάζει συνέχεια θέσεις... ίσως να είμαι υπερβολική. :D

Χθες ψώνισα τα πρώτα ρουχαλάκια της (on line). Της πήρα 2 μακρυμάνικα φορμάκια, ένα κοντομάνικο, μια ζακετούλα και μια κουβέρτα για τις μετακινήσεις μας. Τα υπόλοιπα θα τα πάρω από φυσικό κατάστημα γιατί θέλω να τα βλέπω και να ρωτάω όπου έχω απορίες.

Βρήκα επίσης ένα αγγλικό σάιτ που στέλνει στην Ελλάδα παρά τα capital controls και έχει προϊόντα με οικολογικά υλικά και αντιαλλεργικά χωρίς να ειναι απλησίαστα. Ακόμα και κουκλάκια-παιχνιδάκια. Όποια θέλει , στέλνω μήνυμα.

Κοντά στη Β επιπέδου το ενιωθα εντονα αυτο και ενα βάρος χαμηλα! Στην εξέταση ο γιατρος μας ειπε ότι το κεφαλακι της μπεμπουλας ειναι ακριβως πάνω απο την ουροδοχο κυστη και αυτες τις κινησεις νιωθω (μαλλον χερακια ηταν αν καταλαβα καλα κ οχι ποδια).

Δεν ειναι τιποτα μην ανησυχεις...ασε που τα μωρακια μας οντως βολταρουν συνεχεια πανω κατω και πλαγιως χαχαχα

Απο που ψωνισες on line?

Εγω κοριτσια μονο απο Ελλάδα θα ψωνισω, δεν τα παω καλα και με τα αγγλικα ετσι κ αλλιως :mrgreen:

Μας έκαναν ήδη τα πρώτα μας δώρα, 2 ζιπουνάκια και 2 φορμάκια χειμωνιάτικα και ο άντρας μου πήγε και της πήρε ενα λεοπαρδαλέ σετ για του χρόνου το καλοκαίρι! ΛΕΟΠΑΡΔΑΛΕ μη χέσω! χαχαχαχαχα! :P

χαχαχα τολμηρος ο μπαμπας! ωραίος! εμενα πάλι μου αρεσει το λεοπαρ( οχι total φυσικα αλλά λεπτομέρειες) , τωρα σε μωρο δεν το εχω δει αλλα θα εχει πλακα! :cool:

χαχαχα τολμηρος ο μπαμπας! ωραίος! εμενα πάλι μου αρεσει το λεοπαρ( οχι total φυσικα αλλά λεπτομέρεις) , τωρα σε μωρο δεν το εχω δει αλλα θα εχει πλακα! :cool:

Δεν είναι τοταλ λεοπαρ. Είναι μαύρο φορμάκι με λεοπαρ λεπτομέρειες και παντελονάκι τοταλ λεοπαρ! Αντε βρε θα μας βλέπετε και θα μας φτύνετε! Θα της πάρω και μια ουρά και αυτάκια και θα κυκλοφορούμε και τις απόκριες! χαχαχαχα

Οχι η αλήθεια να λέγεται οτι κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!

T6HZp2.png

ifiLp3.png

χαχαχα τολμηρος ο μπαμπας! ωραίος! εμενα πάλι μου αρεσει το λεοπαρ( οχι total φυσικα αλλά λεπτομέρεις) , τωρα σε μωρο δεν το εχω δει αλλα θα εχει πλακα! :cool:

Δεν είναι τοταλ λεοπαρ. Είναι μαύρο φορμάκι με λεοπαρ λεπτομέρειες και παντελονάκι τοταλ λεοπαρ! Αντε βρε θα μας βλέπετε και θα μας φτύνετε! Θα της πάρω και μια ουρά και αυτάκια και θα κυκλοφορούμε και τις απόκριες! χαχαχαχα

Οχι η αλήθεια να λέγεται οτι κι εμένα μου άρεσε πάρα πολύ!

Φτου φτου κουκλιτσες θα εισαστε σιγουρα!! :D

Εγω τη δική μου θα την "πνιξω" στο ροζ μου φαινεται, ειμαι η κλασσική χαζοκοριτσομαμα μαλλον χαχαχα :mrgreen:

Μανουλιτσες και μπεμπουλινια καλημεραααααααα!!!!!!

Τι κανετε;;;;;

Ιζαμπελλα με το καλο που γυρισες σπιτακι σου.το γατακι σου θα ειναι σε καλα χερια και θα περασει νερακι ο καιρος!!!ειμαι σιγουρη πως θα τον παρεις σπιτακι σου πριν γεννησουμε εμεις!!!!!!!

:-D

Διαφημίσεις

Βλεπω μιλατε για γλυκα.εγω τρωω.ενα μικρο παγωτακι η γλυκακι καθε μερα!την αλλα εβδομαδα θα κανω καμπυλη!!!!ευχομαι να ειναι ολα καλα.

απο ψωνια εμας μας εφεραν το σαββατο ενα φορμακι ολοσωμο με αρκουδακια και ενα κοκκινο αυτοκινητο!!!!!δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομη!σκεφτομαι αρχες σεπτεμβριου!!!!!!

Ζιλιχερ και εγω τον νιωθω ορισμενες φορες χαμηλα και με γαργαλαει!λεω:τι κανει εκει κατω;;;;αλλα ειναι με το κεφαλι κατω οποτε λογικα ειναι τα χερακια του!

Βλεπω μιλατε για γλυκα.εγω τρωω.ενα μικρο παγωτακι η γλυκακι καθε μερα!την αλλα εβδομαδα θα κανω καμπυλη!!!!ευχομαι να ειναι ολα καλα.

απο ψωνια εμας μας εφεραν το σαββατο ενα φορμακι ολοσωμο με αρκουδακια και ενα κοκκινο αυτοκινητο!!!!!δεν εχω ψωνισει τιποτα ακομη!σκεφτομαι αρχες σεπτεμβριου!!!!!!

Ζιλιχερ και εγω τον νιωθω ορισμενες φορες χαμηλα και με γαργαλαει!λεω:τι κανει εκει κατω;;;;αλλα ειναι με το κεφαλι κατω οποτε λογικα ειναι τα χερακια του!

Να το και το ΙΧ, έτοιμος για βόλτες!! χαχαχα! :D:cool:

Να το και το ΙΧ, έτοιμος για βόλτες!! χαχαχα! :D:cool:

Για τα αγορακια μωρε ειναι πιο περιορισμενα τα σχεδια τα χρωματα.ενω στο κοριτσακι βαζεις κορδελιτσες φουστιτσες!!!!!πιο γουστοζικα!!!!

εν τω μεταξυ εγω ειμαι ξανθια ανοιχτοχρωμη κτλ και π μπαμπας του ειναι καμια σχεση.μελαχρινος μαυρα μαλλια ματια!εχω απορια να δω πως ειναι.οσο περναει ο καιρος!!!!!!

Τα αγορακια λενε μοιαζουν στη μαμα, ενω τα κοριτσακια στο μπαμπα! Αντε να δουμε!

Εμεις ειμαστε ανοιχτοχρωμοι κ οι 2, λευκη επιδερμιδα και καστανοξανθο μαλλι.

Νομιζω ξανθο και ψιλο καραφλο θα βγει το μωρο...! Δεν μπορω να το φανταστω αλλιως! Βεβαια εγω οταν γεννηθηκα ειχα σχεδον μαυρο μαλλι και πυκνο, τι εγινε μετα ενας Θεός ξέρει...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...