Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

    • Σε καταλαβαινω πραγματικα. Ολοι μας τα εχουμε σκεφτει και καλα κανεις και τα μοιραζεσαι..(Οτι χασαμε χρόνο και ολα αυτα)

      Αλλα δεν υπαρχει σωστη και λαθος επιλογη κατα τη γνωμη μου, ολοι λιγο με οτι ψαξουμε,κρινουμε,ακουσουμε παμε..και στα 40 δε θα σου πουν πολλοι γιατροί να πας με δωρεα, απο τη δικη μου τουλαχιστον εμπειρια και απο μια φιλη τουλαχιστον, μη σας "κατηγορείς" σε καμια περιπτωση..και δεν ισχυει και δεν σας προσφερει και κατι..Εμενα δε μου την προτειναν καν τη δωρεα οι γιατροι..Και ας καναμε χρωμοσωμικους και βρισκαμε χρωμοσωμικα στα περισσότερα. Εγω το αποφασισα στις αρχες του 2024 οταν δεν αντεχα αλλο.

      και οπως ειπε και η @*Vasoula επειδη επισης πηρα απο τραπεζα ωαριων (απο εξωτερικό) τοσο ακριβως πηρε και σε μας,2 μηνες. Εχω ακουσει οτι οι αναμονες Ελλαδα εχουν ανεβει τελευταια ειναι η αληθεια.. Εγω ειχε μπει και σε 2 γιατρους σε λιστα αναμονης για να νιωθουμε κάπως οτι "το κυνηγαμε" ας πουμε και στον ενα που ναι και καπως ονομα μου χαν πει εχουν 75 κοπελες αναμονη. Κατα τη γνωμη μου αν το θελτε μην το αργειτε, και αν από αλλες εξετασεις πχ υστεροσκοπιση,σπερμα τα χετε ηδη κανει θεωρω οτι εχετε πολυ καλες πιθανοτητες με δωρεα..Σιγουρα δεν ειναι ολες οι περιπτωσεις ιδιες αλλα σε μενα πχ που το θεμα ηταν οι φραγμενες σαλπιγκες και ειχα καλο ενδομητριο επιασε αμεσως..Και γω φοβομουν πάρα πολυ μην δεν πετυχει,αφου ενω δε θελαμε διδυμα σκεφτομουν να βαλω 2 βλαστοκυστες για να αυξησω τις πιθανοτητες και μόνο..Ολες τα ιδια αγχη περναμε..Και μεχρι να γεννηθει δεν νομιζω να σταματησουν τα αγχη..απλα ζω με αυτα :)

      Σου ευχομαι οτι καλυτερο!!! 

      • Μου αρέσει 1
      • Δύναμη! 1
  • Από την διαχείριση / Admin news

    • 12 ώρες πρίν, Nels είπε:

      Αν είναι κέντρο μεγάλο και δεν είναι μόνος του, ζήτα να μιλήσεις και με άλλον εξωσωματικο. Παντως ειτε το ξέρει είτε όχι δεν αλλάζει τίποτα γι αυτόν, η διαδικασία είναι ακριβώς η ίδια. Να σου πει ότι δε θα προχωρήσετε επειδή θα κάνεις ενέσεις αποκλείεται αλλα αν θες πες του το ενημερωτικά με το που κάνεις την εμβρυομεταφορα ότι θα ξεκινήσεις ενέσεις και τέλος. Πάντως δε μου βγάζει εμπιστοσύνη ο συγκεκριμένος.

      Οχι είναι καλός απλά σκάλωσε μόνο σε αυτό.Ναι είναι στο Ι..ω που είναι μεγάλο κέντρο.Είπα να πάρω κ μια 2 γνώμη για να ησυχάσω.Εγώ υπέρ είμαι στο να τις κάνω.

      πρίν από 10 λεπτά , linaa είπε:

      Θα σου πω γιατί έφαγε σκάλωμα γιατί αυτά τα έκανες Κ τα πρότεινες εσύ Κ όχι αυτός Κ νιώθει ότι πρέπει να πει Κ αυτός την εξυπνάδα του για να αιτιολογήσει γιατί δεν στο είχε πει πιο πριν να κάνεις ενέσεις 

      Θα συμφωνήσω μαζί σου παίζει να είναι κ αυτο!Μόλις έχω νέα θα σας πω,αργούν πολύ κ τα ραντεβου ρε γαμωτο.

      2 ώρες πρίν, LeSou είπε:

      Καλημέρα! Διάβασα τις απαντήσεις σου και για να είμαι ειλικρινής μου φάνηκε λίγο τραγικό το σου "κάνει καλό λίγη θρομβοφιλία". Καλύτερα άκου την αιματολόγο σου όπως σου είπαν και τα κορίτσια παραπάνω. Άλλωστε έκαστος στο είδος του, πχ ο δικός μου ο εξωσωματικός ούτε έκρινε ούτε παρενέβη στην αγωγή της αιματολόγου, απλά συμπορεύτηκε με αυτήν. Κι επειδή είναι μια πολύ σημαντική κίνηση η εμβρυομεταφορά που θέλει ηρεμία και ασφάλεια πριν προχωρήσεις ζύγισε το μέσα σου αν όντως θέλεις να προχωρήσεις μαζί του και αν τον εμπιστεύεσαι. Το οτι έχεις εκεί τα έμβρυα είναι το λιγότερο, μπορείς να τα μεταφέρεις αλλού αν θέλεις, οπότε γνώμη μου σκέψου το πολύ σοβαρά πως θέλεις να προχωρήσεις.

      Σ ευχαριστω πολύ για την απάντηση,εννοείται κ θα τις κάνω κ ας λέει ότι θέλει.Το θέμα είναι ότι πραγματικα είναι καλός κ δεν θέλω να τον αλλαξω(για την ώρα τουλάχιστον χαχα)Του εχω εμπιστοσύνη.

       

      2 ώρες πρίν, Kathrin17 είπε:

      Λογικά ενέσεις θα ξεκινήσεις με το που έχεις θετική χοριακη, σωστά? Τι σου είπε η αιματολογος? 

      Γιατί δεν κάνεις την μεταφορά σου στον εξωσωματικο και μετά να συνεχίσεις με το γυναικολόγο που είχες πριν?? Δν χρειάζεται να σε παρακολουθεί και να γεννήσεις με τον εξωσωματικο.. 

       

      Μου είπε να της ξεκινήσω 5 ήμερες πριν την εμβρυομεταφορα.Η γυναικολόγος που είχα πριν είναι σε άλλη πόλη αλλιώς εκεί θα πήγαινα!Τον εξωσωματικό τον έχω τα τελευταία χρόνια κ για γυναικολόγο δλδ για τα πιο απλά.

      Κοριτσια μου οπως κ να χει όταν έχω νέα θα σας πω,τέλος του μήνα έχω ραντεβού με την αιματολόγο κ θα κλείσω κ ένα δευτερο ραντεβου για να πάρω κ 2 γνώμη σε γυναικολόγο-εξωσωματικό!Περιμένω να δω κ τ αποτελέσματα για το μικροβιωμα.Σας ευχαριστώ τόσο πολύ όλες σας!🩷

      • Μου αρέσει 1

Η bibicos γέννησε!!!


blume

Recommended Posts


Διαφημίσεις

Να σας ζησει το αντρακι σας!!Οπως επιθυμειτε να τον δειτε...να ειναι παντα γερος κ ευτυχισμενος και να εχει ολη την αγαπη του κοσμου!!

καπου ειχα διαβασει πως για καθε παιδι που γεννιεται γεννιουνται και 2 γονεις!!ο Θεος να τον εχει καλα...!!:-D:-D

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

να σου ζήσει κούκλα μου, να είναι γερός και καλότυχος. Μη παραπονιέσε με το θηλασμό, άντρας δεν είναι;; Απο γεννησιμιού τους έχουν το συγκεκριμένο κόλλημα!!!!! Καλό σαραντησμό!!!!!!!!!!!


as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png
Link to comment
Share on other sites

Κουκλίτσα, ξέρεις πόσο καιρό αναρωτιόμασταν τι έγινε αυτή η κοπέλα, γέννησε????

Να σου ζήσει bibicos ο κουκλος σου... Να είναι γερός κ καλότυχος κ εσεις να τον καμαρώνετε...

Φιλακια κ καλό σαραντισμό


bunbunsrd20100817_-8_O+kouklos+mou+einai.png

EP8Ip2.png

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις



Διαφημίσεις


Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Δημιουργία νέου...