Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 8 ώρες πρίν, Supergirl87 είπε:

Χαχχαχα πες μου που μενεις να έρθω να πλακωθούμε!Όχι βρε συ,την φράση αυτή την είπα γιατί σκέψου να προσπαθείς χρόνια κ όταν ερθει η ώρα να πάρεις το μωρο σου αγκαλιά να το μεγαλώσεις που τόσο πολυ λαχταρούσες να φύγεις.Μακάβριο αλλα η αλήθεια δυστυχώς.Τελικα που μένεις;χαχχαχα.Ν αλλάξω λιγο το ποστ.

Αθήνα!!! Κάνει κρύο τώρα, κάτσε στα ζεστά να φωλιάσουν τα μωράκια σου καλά καλά, και με το που φτιάξει ο καιρός κανονίζουμε το πλακωματακι 😂

6 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Ακόμα μια νύχτα έμεινε για να φτάσω στην 5η εβδομάδα. Πέμπτη απόγευμα το ραντεβού με τον γιατρό που θα μου κάνει υπέρηχο, με την ευχή να μου πει.. πως όλα είναι καλά, ώστε να αντέξω μια εβδομάδα ακόμα, να ακούσω τον μαγικό ήχο της καρδιάς του μωρού ή ακόμα και δύο καρδιών. Τελικά είτε πρώτο είτε δεύτερο παιδί, όντως οι αγωνία είναι η ίδια.. και η ευχή μια: να είναι όλα καλά..! Θλιβερό να είναι μόνο αυτό σε αυτό το φόρουμ άνθρωποι που μπορώ να μοιραστώ αυτό που σκέφτομαι.. και να ξέρω πως θα το καταλάβουν.. Δεν πειράζει όμως.. αρκεί να πάνε όλα καλά.. Καλό βράδυ..!

Μια μέρα ακόμα κορίτσι μου! Ολα θα πάνε καλά! Το άγχος είναι πάντα το ίδιο φαντάζομαι. Γίνετε να αγαπάς λιγότερο το δεύτερο ή το τρίτο σου παιδί; Πως γίνεται μια μανούλα να μην αγχώνεται για την κάθε εγκυμοσύνη το ίδιο; Ειδικά εκείνες που βρίσκονται στα μονοπάτια τις εξωσωματικής. 
      δεν πειράζει που δεν μας καταλαβαίνεις κανένας. Ξέρω πόσο μας πληγώνει όταν συνειδητοποιούμε ότι ούτε η οικογένεια μας δεν μας καταλαβαίνει. Δεν πειράζει, κάνουν το καλύτερο που μπορούν . Εχεις εδώ μέσα να σε καταλάβουν ουυυυυυ 

1 ακόμα μέρα! 

Θηλασμός

Recommended Posts

μ

κι εγώ διάβασα, βιβλία, ενημερώθηκα από ίντερνετ, το parents, 2 παιδιάτρους.:mrgreen: η γνώση των γιαγιάδων μου, της αδερφής μου δεν συγκρίνεται.

;:roll:

. αλλά δεν αντικαθιστώ τον γιατρό του παιδιού μου με τον κάθε ένα !:cool:

Ασε που με έχεις μπερδέψει τις γιαγιάδες ακούς η την παιδίατρο ?????????

Μπερδεμένα μας τα λες

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 34
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

λες να μην ξέρω τί έχω γράψει;

ξέρω τί κάνω για το μωρό μου.

διαβάζω τα πάντα, αλλά τα φιλτράρω. το ελάττωμά μου αλλά και συγχρόνως το προτέρημά μου είναι η αμφιβολία ή αλλιώς δεν πείθομαι εύκολα.

έτσι έγινα δικηγόρος!

λες να μην ξέρω τί έχω γράψει;

ξέρω τί κάνω για το μωρό μου.

διαβάζω τα πάντα, αλλά τα φιλτράρω. το ελάττωμά μου αλλά και συγχρόνως το προτέρημά μου είναι η αμφιβολία ή αλλιώς δεν πείθομαι εύκολα.

έτσι έγινα δικηγόρος!

Μιαμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμιαμμμμμμμμμμμμ

Απλά δεν βλέπω ξεκάθαρη άποψη γιαυτο:wink::wink::wink::wink:

συγγνώμη κιόλας αλά με μπέρδεψες

ούτε πείθομαι εύκολα ούτε προσπαθώ να πείσω κανέναν για την ορθότητα της σκέψης μου!

πόσο εύκολο σου φαίνεται; εμένα μου ακούγεται τέλειο!

φιλτράρω τα πάντα καλή μου.

διαβάζω, ακούω, ρωτάω, παρατηρώ.

Εμένα μου φαίνεσαι απόλυτη πολύ

αν και ο γραπτός λόγος διαφέρει πολύ

από την ελευθερία του προφορικού λογού γιατί δεν έχει χρώμα ..

Και μην ξεχνάμε ότι γράφουμε σε ένα φόρουμ που διαβάζουν μελλοντικές μανούλες

και τα λεγόμενα μας ίσως να παραπληροφορήσουν αν δεν είναι σωστά

η να βοηθήσουν κόπιες

γιαυτο σου λέω για την ξεκάθαρη άποψη

με μπέρδεψες εμένα

πόσο μάλλον μια που δεν έχει σχέση με το αντικείμενο

με όλο το θέρος και ειλικρινά συγγνώμη

Διαφημίσεις

όταν συναντηθούμε κα ιγνωριστούμε, θα δεις ότι δεν είμαι τόσο Θάτσερ, όσο ακούγομαι.

πάντως με διαβάζω πιο ελαστική από άλλες που το παίζουν πρυτάνεις ιατρικής, αλλά κατέχουν απολυτήριο χασάπη!

αυτό που κάνω εγώ, κάποια άλλη μπορεί να το θεωρεί περιττό ή ....

εγώ διαβάζω βιβλίο αμερικανικής παιδιατρικής ακαδημίας, βιβλία παιδιατρικής, ίντερνετ, ρωτάω μανούλα, αδερφή, παιδιάτρους, παθολόγους, γυναικολόγο, εμβρυολόγο, διατροφολόγο, μικροβιολόγο, κάποια πράγματα τα έχω ακούσει από γιαγιάδες....

όλα μαζί σε κόσκινο λογικής επεξεργασίας μαζί με την παρατήρηση στο μωρό μου, στις ανάγκες του, να βγει το τελικό συμπέρασμα.

τώρα ελπίζω να έγινα κατανοητή.

όταν συναντηθούμε κα ιγνωριστούμε, θα δεις ότι δεν είμαι τόσο Θάτσερ, όσο ακούγομαι.

πάντως με διαβάζω πιο ελαστική από άλλες που το παίζουν πρυτάνεις ιατρικής, αλλά κατέχουν απολυτήριο χασάπη!

Καμία σχέση το απολυτήριο χασάπη με το θηλασμό:tongue::tongue::tongue::tongue:

δεν χρειάζεται πτυχίο από κανένα πανεπιστήμιο

να γίνεις θηλάζουσα μητέρα

ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΟΥ ΤΟ ΞΕΝΥΧΤΗ

ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ

ΚΑΙ

Η ΠΙΣΤΗ ΜΟΥ ΣΤΗΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΜΟΥ

ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΟ ;);););););)

το ότι μια μάνα δεν χρειάζεται πτυχίο για να θηλάσει, μη μου τα λες, γιατί η μανούλα μου έβγαλε το δημοτικό μόνο.

το ξενύχτι και η αγάπη αρκούν!

το να το παίζει κάποια προφέσορας ιατρικής, ενώ την ιατρική σχολή την βλέπει από μακριά είναι επικίνδυνο!

δεν αναφέρομαι σε εσένα, ελπίζω να το καταλαβαίνεις!

Βγήκαμε εκτός θέματος σε τοπικ για θηλασμό είμαστε

και σε αυτό δεν χρειάζεται κανένα πτυχίο

ιχιχχι

άντε καλό μεσημέρι :D:D:D:D

πλακά έχεις και μου αρέσει που δεν είσαι καθόλου ισχυρογνώμων χιιχιχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

:eek::eek::eek: Κορίτσια γιατί τσακώνεστε? Εγώ πιστεύω ότι για να έχει επιτυχία ο θηλασμός χωρίς πολλά προβλήματα (όπως π.χ. πληγωμένες θηλές, πρήξημο κ.α.) χρειάζεται ενημέρωση εκ μέρους της μητέρας (ΙΝΤΕΡΝΕΤ, ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΙΕΣ) και όχι μόνο το μητρικό ένστικτο. Εγώ για παράδειγμα ξεκίνησα με εισέχουσες και επίπεδες θηλές!!! Είχα αποκλείσει το ενδεχόμενο να τα καταφέρω. Ποιος θα το περίμενε ότι ακόμη θηλάζω εδώ και 2 μήνες; Έβαλα ασπίδες (σιλικονούχες θηλές) στην αρχή και μετά η ΦΙΛΗ μου με έπεισε να τις βγάλω σιγά - σιγά και το μωρό μου θα πιάσει μόνο του την θηλή. Η ΑΔΕΛΦΗ μου επίσης με εμψύχωνε στην κλινική όπου με τις σιλικόνες έπρεπε παράλληλα να κάνω μασάζ στο στήθος για να έχει ροή το γάλα μου. Η ΜΗΤΕΡΑ μου από την άλλη προσπαθούσε να με πείσει ότι το γάλα μου δεν φτάνει και να δίνω ξένο στο μωρό! Μάλιστα αφού τελείωνα το θηλασμό, μου έλεγε «έλα δώστο μου τώρα να του δώσω γάλα (από το μπιμπερό)». Δηλαδή από εμένα τι έπινε; Πορτοκαλάδα; Πιστεύω λοιπόν ότι είναι συνδυασμός όλων των πηγών ενημέρωσης και επιρροής και όπως λέει η sevoula φιλτράρουμε και προχωράμε!!!:-D:grin::-D:grin:

:eek::eek::eek: Καφού τελείωνα το θηλασμό, μου έλεγε «έλα δώστο μου τώρα να του δώσω γάλα (από το μπιμπερό)». Δηλαδή από εμένα τι έπινε; Πορτοκαλάδα; Π!:-D:grin::-D:grin:

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted: επινε νερομενο γαλα μωρε

καλα

εγω τωρα

μετα απο 2 χρονια εχει ξυνηση το δικο μου γαλα χιχιιχ ασε που κανω κακο καιστο εμβρυο στην κοιλια μου χιχιχι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ειλικρινά δεν πέρασα και λίγα στην αρχη του θηλασμό μέχρι καντίνιαση και πολλές φόρες μαστίτιδα

βοηθήθηκα

από γιατρούς

την μαία ΠΟΠΗ ΣΩΤΗΡΗ

από το ιντερνέτ και την Αγλαΐα από την αμαρετο :D:D:D

θηλάζοντα ένα παιδί 26 μήνες και με παράλληλο θηλασμό στην εγκυμοσύνη πλέον

έχω άνοιξη πολύ τους ορίζοντες μου

δεν έφτασα έως εδώ με μονόπλευρες απόψεις αλά με πολύ ερεύνα και πολύ διάβασμα :wink::wink::wink:

Κορίτσια μήπως έχετε κάποια ιδέα για διατροφή στο θηλασμό; Εγώ πίνω καμιά μπυρίτσα, γιατί μου έχουν πει ότι κατεβάζει γάλα, αλλά γενικώς τρώω τα πάντα. Οφείλω πάντως να αναφέρω σε όσες γίνονται για πρώτη φορά μανούλες ότι το διαδίκτυο με βοήθησε πολύ σχετικά με πληροφορίες που έπαιρνα για το θηλασμό, διότι μπορεί να είναι μια φυσική διαδικασία θέλει όμως ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ προσπάθεια για να πετύχει!!!

τρώγε τα πάντα...αν παρατηρήσεις κάποια αλλεργία θα σου πει ο γιατρός να κόψεις κάτι...

εμένα είχε αλλεργία στα γαλακτοκομικά και για 6 μήνες τα έκοψα τελείως...

μετά όμως τα επανεισήγαγα...

η μαγιά της μπύρας κάνει καλό, αλλά προτίμησε να πίνεις χωρίς αλκοόλ!

:D:D:D:D Ευχαριστώ για τις πληροφορίες culte και όλες τις μανούλες που με βοηθήσατε με την ενημέρωση. Αλλά μπυρίτσα χωρίς αλκοόλ γίνεται μωρέ; :confused::confused::confused:Ας είναι, θα ψάξω να βρω στο σούπερ μάρκετ και αν μου αρέσει θα την πίνω.

:D:D:D:D Ευχαριστώ για τις πληροφορίες culte και όλες τις μανούλες που με βοηθήσατε με την ενημέρωση. Αλλά μπυρίτσα χωρίς αλκοόλ γίνεται μωρέ; :confused::confused::confused:Ας είναι, θα ψάξω να βρω στο σούπερ μάρκετ και αν μου αρέσει θα την πίνω.

καλησπέρα οι απαγορεύσεις είναι αρκετές όταν υπάρχει ένδειξη στο μωρό αν δεν ειδές τίποτα ανησυχητικό μπορείς να πίνει μια μπύρα το βραδύ η ενα ποτήρι κρασάκι όχι υπερβολής πόσο είναι το μωράκι σου ?

Διαφημίσεις

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...