Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , *Vasoula είπε:

Όχι μετά ο γιατρός μου δεν μας ανέφερε ποτέ φύλο και το αφήσαμε και εμείς....

Μα τι είναι αυτό το πράγμα να τρελαίνονται οι αντρες για κόρες?χαχαχαχα 

Αλλά μαζί του είμαι...με 6 βλαστοκυστες εκεί είναι κ το κορίτσι σου!!!🥰

Θα τα βαλω ναι. Σε δυαδες ομως. Δεν βαζω ενα, για να αυξησω τις πιθανοτητες.. και γιατι δεν εχω την οικονομικη δυνατοτητα να βαζω ενα ενα μεχρι να πιασω (αν πιασω). Τωρα αν ειναι ολα αγορια (και τα 6 εννοω) τι να πω..! Εγω δεν εχω προβλημα παντως! Ας παει καλα κι ας ειναι ο.τι θελει! 

ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ !!!

Recommended Posts

Κοριτσάρες αυτός είναι ο μήνας μας!!! Καλή επιτυχία σε όλες μας. Το κεφάλι ψηλά και αργά ή γρήγορα θα ρθουν τα μωράκια μας! :P

Elafaki δικιο εχεις αυτος θα ναι ο μηνας μας!!Ναι που θα πανε θα ρθουν μπορει να μας ζορισαν και να μας ζορισουν λιγακι ακομη αλλα σιγουρα θα ρθουν !!

Καλη μας επιτυχια!!!!!:D:D:D:D:D

C17Yp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 580
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσια καλημερα!!!

Σημερα ξεκιναω και γω τις ενεσεις διεγερσης!!Αντε ολο και πλησιαζουμε, πω πω βλεπω ποσα κοριτσια θα ξεκινησουν αυτο τον μηνα και φανταζομαι οταν θα βγαινουν τα αποτελεσματα των χοριακων , θα γινεται χαμος δεν θα τα προλαβαινουμε!!

Δομνινα μου και γω το πιστευω οτι το ονειρο σου θα βγει !!Ειναι πολυ σημαδιακο , να κανεις μια προσευχη στον Ταξιαρχη , δεν ξερω αν τον γνωριζεις , ειναι ενα απο τα μεγαλα προσκυνηματα της Λεσβου.Ο Ταξιαρχης γιορταζει 8 Νοεμβριου και τοτε γιορταζουν ο Ευστρατιος, Ευστρατια στην Λεσβο.

Φιλακια πολλα!!

Μεμα καλή επιτυχία και καλή αρχή κορίτσι μου...

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή επιτυχία να χουμε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούμε!

Είμαι πολύ καλά κοριτσάκια μου.. Πήγα στο γιατρούλη μου πρωϊ - πρωί πήραμε αιματάκι και κάναμε τον υπέρηχό μας.. Είδαμε ωοθηλάκια αλλά επειδή ήταν μικρά δεν μπορέσαμε να μετρήσουμε τον ακριβή αριθμό τους.. Όμως είναι ευχαριστημένος με την παραγωγή και πιστεύει ότι θα έχουμε περισσότερα από την άλλη φορά.. Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή και ύστερα τη Δευτέρα και αν όλα πάνε καλά την επόμενη Τετάρτη το πιθανότερο ωοληψία.. κορίτσια την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα θα μου πάρουν τα αυγουλάκια μου... κοντεύω κορίτσια κοντεύω..

Επίσης μίλησα με τον αιματολόγο και κάποια στιγμή την άλλη βδομάδα (το πιθανότερο Δευτέρα) θα πάω να κάνω και τη θεραπεία να τελειώνω...

Mema μου αδιαθέτησες κι εσύ στην ώρα σου; έτσι μπράβο να γίνονται όλα στην ώρα τους για να πλησιάζουμε γρηγορότερα στο στόχο!

Στις 8 Νοέμβρη γιορτάζει και η μανούλα μου (Αγγελική) και η ανηψούλα μου.. Είναι σημαδιακή ημερομηνία για μένα γιατί 8 Νοέμβρη έχασα και τον πατέρα μου.. Ελπίζω από κει ψηλά που είναι να με βοηθήσει μέχρι τέλους αυτή τη φορά.. η μανούλα μου με βοηθάει ήδη ποικιλοτρόπως...

L2qIp2.png

Καλημέρα, καλό μήνα και καλή επιτυχία να χουμε όλα τα κοριτσάκια που προσπαθούμε!

Είμαι πολύ καλά κοριτσάκια μου.. Πήγα στο γιατρούλη μου πρωϊ - πρωί πήραμε αιματάκι και κάναμε τον υπέρηχό μας.. Είδαμε ωοθηλάκια αλλά επειδή ήταν μικρά δεν μπορέσαμε να μετρήσουμε τον ακριβή αριθμό τους.. Όμως είναι ευχαριστημένος με την παραγωγή και πιστεύει ότι θα έχουμε περισσότερα από την άλλη φορά.. Επόμενο ραντεβού την Παρασκευή και ύστερα τη Δευτέρα και αν όλα πάνε καλά την επόμενη Τετάρτη το πιθανότερο ωοληψία.. κορίτσια την άλλη βδομάδα τέτοια μέρα θα μου πάρουν τα αυγουλάκια μου... κοντεύω κορίτσια κοντεύω..

Επίσης μίλησα με τον αιματολόγο και κάποια στιγμή την άλλη βδομάδα (το πιθανότερο Δευτέρα) θα πάω να κάνω και τη θεραπεία να τελειώνω...

Mema μου αδιαθέτησες κι εσύ στην ώρα σου; έτσι μπράβο να γίνονται όλα στην ώρα τους για να πλησιάζουμε γρηγορότερα στο στόχο!

Στις 8 Νοέμβρη γιορτάζει και η μανούλα μου (Αγγελική) και η ανηψούλα μου.. Είναι σημαδιακή ημερομηνία για μένα γιατί 8 Νοέμβρη έχασα και τον πατέρα μου.. Ελπίζω από κει ψηλά που είναι να με βοηθήσει μέχρι τέλους αυτή τη φορά.. η μανούλα μου με βοηθάει ήδη ποικιλοτρόπως...

Ναι Δομνινα μου στην ωρα μου αδιαθετησα εχω βεβαια ροη μεγαλυτερη απο οτι συνηθως.

Αυτος ο Αγιος ο Αρχαγγελος (Ταξιαρχης) ειναι πολυ Θαυματουργος Αγιος , να κανεις μια προσευχουλα εκει γιατι το ονομα Ευστρατιος ειναι συνδεδεμενο με εκεινον.Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα σου πανε καλα !!!

Μεχρι στιγμης ολα βαινουν καλως ανυπομονω και γω να κανω τις πρωτες εξετασεις αν και εγω λογω πολυκυστικων κανω πολλα ωαρια , παρα πολλα θα ελεγα με το βραχυ δηλαδη που εκανα την πρωτη φορα τωρα ελπιζω να ναι λιγοτερα και καλυτερης ποιοτητας αν και τα προηγουμενα μου χε πει οτι ηταν καλης ποιοτητας.Αχχ τι να πω θα δειξει!!

καλη συνεχεια να χουμε και καλη επιτυχια!!

C17Yp3.png

Μέμα μου οι πολυκυστικές προκαλούν προβλήματα αν δεν τις προσέξει ο γιατρός και η υπερδιέγερση είναι επίφοβη.. Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και να μην υποστείς την παραμικρή ταλαιπωρία.. Το όνομα Στράτος μου αρέσει πάρα πολύ.. Εμένα ο προστάτης Άγιος είναι ο Άγιος Γεράσιμος (Γεράσιμο λέγανε τον πατέρα μου) και είμαι σίγουρη ότι τον έχω στο πλευρό μου αυτή τη φορά.. Τώρα αν με ευλογήσει ο θεός με δύο αγοράκια τότε σίγουρα το ένα θέλω να το βγάλω Στράτο..

Κοντεύουμε Μέμα μου..

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Μέμα μου οι πολυκυστικές προκαλούν προβλήματα αν δεν τις προσέξει ο γιατρός και η υπερδιέγερση είναι επίφοβη.. Εύχομαι να σου πάνε όλα τέλεια αυτή τη φορά και να μην υποστείς την παραμικρή ταλαιπωρία.. Το όνομα Στράτος μου αρέσει πάρα πολύ.. Εμένα ο προστάτης Άγιος είναι ο Άγιος Γεράσιμος (Γεράσιμο λέγανε τον πατέρα μου) και είμαι σίγουρη ότι τον έχω στο πλευρό μου αυτή τη φορά.. Τώρα αν με ευλογήσει ο θεός με δύο αγοράκια τότε σίγουρα το ένα θέλω να το βγάλω Στράτο..

Κοντεύουμε Μέμα μου..

Ναι το ξερω Δομνινα μου ευτυχως την προηγουμενη φορα η δοση των gonal που εκανα ηταν αυτη ακριβως που χρειαζομουν δεν επαθα υπερδιεγερση ειχα βεβαια καποια ενοχληση μετα απο την ωοληψια αλλα ηταν και φυσικο μετα απο τοσα ωαρια που εκανα, ελπιζω αυτη την φορα να πανε ακομη καλυτερα τα πραγματα.Παλι την ιδια δοση θα κανω gonal η μονη διαφορα ειναι οτι κανω το μαρκυ πρωτοκολλο .Αχ αντε ολο και κοντευουμαι !Μερικες φορες με πιανει μια αισιοδοξια και αλλες παλι τα βλεπω ολα απιθανα να συμβουν!!

Σημερα ειμαι στις καλες μου αχ μακαρι να μαι καθε μερα ετσι!!

Φιλακια Πολλα!!

C17Yp3.png

Mema μου να σου κάνω μια ερώτηση;

αφού είχες κάνει πολλά ωάρια την προηγούμενη φορά λογικά θα γονιμοποιήθηκαν και πολλά.. Δεν έχεις κατεψυγμένα να χρησιμοποιήσεις ή για κάποιο λόγο αποφάσισες να κάνεις την όλη διαδικασία από την αρχή;

Εμείς λόγω σοβαρού προβλήματος σπέρματος καταφέραμε από τα 6 ωάρια που έκανα να γονιμοποιήσουμε μόνο τα 3 από τα οποία τελικά επιτύχαμε εγκυμοσύνη με το ένα αλλά παλινδρόμησε.. κι έτσι τώρα φτου από την αρχή..

L2qIp2.png

Mema μου να σου κάνω μια ερώτηση;

αφού είχες κάνει πολλά ωάρια την προηγούμενη φορά λογικά θα γονιμοποιήθηκαν και πολλά.. Δεν έχεις κατεψυγμένα να χρησιμοποιήσεις ή για κάποιο λόγο αποφάσισες να κάνεις την όλη διαδικασία από την αρχή;

Εμείς λόγω σοβαρού προβλήματος σπέρματος καταφέραμε από τα 6 ωάρια που έκανα να γονιμοποιήσουμε μόνο τα 3 από τα οποία τελικά επιτύχαμε εγκυμοσύνη με το ένα αλλά παλινδρόμησε.. κι έτσι τώρα φτου από την αρχή..

Καλημερα σε ολα τα κοριτσια !!

Δομνινα μου εκανα ναι μεν πολλα αλλα δεν ηταν ολα καταλληλα για γονιμοποιηση και τελικα εβαλα στην καταψυξη μονο τα 3 τα οποια και εβαλα τον Μαη απο τα οποια προεκυψε και η βιοχημικη που ειχα.

Κατι αλλο οσον αφορα το ονειρο που δες το οποιο σκεφτομουν χθες , δεν ξερω ποτε ακριβως το δες αλλα στις 30/08 ειναι η γιορτη του Αγιου Αλεξανδρου !!:)

Φιλακια πολλα

C17Yp3.png

Καλημερα, καλημερα!!!

Krok μου, ναι κοντα θα ειμαστε, αν τελικα μου πει ο γιατρος μου ολα καλα και ξεκιναμε αυτο το μηνα, θα αδιαθετησω γυρω στις 23-24 του μηνα οποτε θα ειμαστε με κανα δυο μερες διαφορα. Εγω θα κανω το βραχυ μαλλον, εσυ;

Mema μου, καλη αρχη κοριτσι μου!!! Σου ευχομαι να κανεις οσα χρειαζονται αυγουλακια και καλης ποιοτητας πανω απο ολα!!!

Βιργινακι μου, κινεζακι μου:tongue:, καλα κανεις και μαζευεις ωρες γιατι σιγουρα θα τις χρειαστεις!

Δομνινα μου, σε χαιρετω κι απο δω!!! Ποτε ειπαμε ξαναπας στο γιατρο;

Elafaki μου, αντε πλησιαζει το σβκ!!!

Nikcat μου, εσυ Δευτερα ειπαμε, ε; Πω πω κοριτσια αρχισε να με πιανεις ενθουσιασμος απο τωρα!!!

Καλημερα, καλημερα!!!

Krok μου, ναι κοντα θα ειμαστε, αν τελικα μου πει ο γιατρος μου ολα καλα και ξεκιναμε αυτο το μηνα, θα αδιαθετησω γυρω στις 23-24 του μηνα οποτε θα ειμαστε με κανα δυο μερες διαφορα. Εγω θα κανω το βραχυ μαλλον, εσυ;

Mema μου, καλη αρχη κοριτσι μου!!! Σου ευχομαι να κανεις οσα χρειαζονται αυγουλακια και καλης ποιοτητας πανω απο ολα!!!

Βιργινακι μου, κινεζακι μου:tongue:, καλα κανεις και μαζευεις ωρες γιατι σιγουρα θα τις χρειαστεις!

Nikcat μου, εσυ Δευτερα ειπαμε, ε; Πω πω κοριτσια αρχισε να με πιανεις ενθουσιασμος απο τωρα!!!

Έλενα εμένα εξαρτάται από την περίοδο γιατί κι εγω το βραχύ θα κάνω, οπότε σαβκο ή Δευτέρα... Όταν θα τελειώνω εγώ θα αρχίζεις εσύ!

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια μου γλυκά,

Γιατρούλη έχω πάλι αύριο.. συνεχίζω κανονικά τη δοσολογία μιας και οι ορμόνες βγήκαν καλές και περιμένω το αύριο να δούμε πόσα έχουμε τελικά..

Mema μου το είδα βράδυ της 30ης Αυγούστου... Μπορεί να ήμουν και επηρεασμένη.. ποιος ξέρει..

Άντε κοριτσάκια μου να αρχίσετε κι εσείς με το καλό σιγά σιγά.. Τα καλύτερα έρχονται!

L2qIp2.png

Καλημερα, καλημερα!!!

Καλησπέρα κορτσούδια! Και εγώ το βραχύ θα κάνω ελενάκι οπότε θα είμαστε στην ίδια φάση του αγώνα!

ΑΧΟΥ ΜΩΡΕ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΝΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΑΥΓΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΩΟΛΗΨΙΕΣ;)

Μ ΑΡΕΣΕΙ, ΤΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΡΑΓΙΑ. ΜΕ ΠΗΡΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΔΕ ΤΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ. ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ, ΘΑ ΠΑΩ ΑΥΡΙΟ. ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΥΟΤΥΠΟ ΓΙ ΑΥΤΟ ΧΑΒΑΛΕΔΙΑΖΩ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ .... ΚΑΤΙ ΕΙΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΝΙΑΜΗΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΕΤΑ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΧΑΖΑ. ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ ΑΚΡΑ ΑΝ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΝΕΡΑ. ΔΕ ΜΑΣΑΩ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΜΑΡΙ ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.:mad:

Και περπατάω και πέφτω και ξανασηκώνομαι και συνεχίζω. Αλλά κουράζομαι γιατί πέρασε καιρός που περιμένω ...

Νικατακι χρονια πολλα κ απο δω !

Αστα τωρα ολα αυτα κ επικεντρωσου στο στοχο ! Εχουμε πολυ χρονο βρε να αγχωθουμε κ για αυτα ! χαχχαχαχα!!!

Ποιες εξετασεις σου βγηκαν?

Κοριτσια αυριο ξεκιναω την πρωτη μου ενεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Νικατακι χρονια πολλα κ απο δω !

Αστα τωρα ολα αυτα κ επικεντρωσου στο στοχο ! Εχουμε πολυ χρονο βρε να αγχωθουμε κ για αυτα ! χαχχαχαχα!!!

Ποιες εξετασεις σου βγηκαν?

Κοριτσια αυριο ξεκιναω την πρωτη μου ενεση !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλημερα κοριτσακια!!

Virgi mou καλη αρχη και καλη επιτυχια μας!!!!

Nikcat mou δικιο εχει η Virgi μην τα σκεφτεσαι ολα αυτα!!Εχουμε τωρα αλλο στοχο που πρεπει να πετυχουμε για τα αλλα βλεπουμε μεταα!!:-PΕυχομαι και σε σενα καλη αρχη !!

Εγω πηγα σημερα για την πρωτη εξεταση και το μεσημερι θα παω για τον πρωτο υπερηχο !!!:-P:razz:

Φιλακια πολλα!!

C17Yp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...