Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ασε ρε Τουφ...εχείς δοκιμάσει ποτέ να βάλεις;;Εγω δοκίμασα για να δω πως αισθανεται το παιδάκι μου...μια αηδία ειναι...παλι καλα είναι που κάθονται!!Εσένα κοπελια φωτο απο το αστέρι μου σου έχω στειλεις;;(μα ειμαι πολυ ψωνιο ,το εχω δηλώσει μην κοροιδευετε...θα κάνω το δευτερο και θα στρωσω είπαμε!!!!!)

Τουφ σε έπιασα δίπλα να κάνεις δηλωσεις...χαχαχαχαχα

Ας βάλω κανένα άσμα που έχω καιρό!!!

qqsyXdj_p_I

Επιβεβαιώνω τις δηλώσεις :lol::lol::lol:Στείλε και σε μας μπάρμπα να δούμε......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ο γαύρος ο μαρινάτος είναι καλός μεζές για μπύρα ή όχι;;;Μάλλον για τσιπουράκι :lol::lol::lol::lol::lol:.Για σένα θα φέρω τα πάνω κάτω: γαυράκι με μπύρα λοιπόν για την επόμενη συνάντηση. ΟΛΕ , ΟΛΕ :lol::lol::lol::lol:

Δεν τρωω ψαρακια, και δε θα΄τρωγα ποτε γαυρο! Κατι τετοια εξυπνα λεει και ο Φωτης, αλλα δε σας κακολογω, γιατι ειδατε μια φορα την πρωτη θεση κι εσεις και χαρηκατε!!!:tongue::lol:

age.png age.png

μεζες;;; για μπυρα κοριτσια επειδη γενικα τα μεσημερια των γιορτων τρωμε του σκασμου σκεφτομαι το βραδυ της πρωτοχρονιας και το βραδυ του αη γιαννιου που γιορταζω εγω και το παιδι μου στους τελευταιους που θα μεινουν να βγαλω μια μπυρα......τωρα ,τι ζηταω,αν ξερετε να μου προτεινετε οχι μεζε αλλα ουτε και μπουφε κατι ενδιαμεσο για να την συνοδευσω....απλα πραγματα δλδ......

ΠΡΟΣ TARA: Ζητώ προκαταβολικά συγνώμη από το μέλος που γράφει το παραπάνω σε άλλο τόπικ, αλλά φταίω;;;;;;;;;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν τρωω ψαρακια, και δε θα΄τρωγα ποτε γαυρο! Κατι τετοια εξυπνα λεει και ο Φωτης, αλλα δε σας κακολογω, γιατι ειδατε μια φορα την πρωτη θεση κι εσεις και χαρηκατε!!!:tongue::lol:

Σωστά!!!!Είναι και θέμα κανιβαλισμού:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Φατε το τριφυλλακι σας εσεις τωρα, αλλαξτε και 2-3 προπονητες ως το τελος της σεζον, και παλι στο Πασαλιμανι θα γιορτασουμε Πρωταθλημα και Κυπελλο!!!

000200E4.gif

ΟΛΕ!!!!!ΟΛΕ!!!!!!ΟΛΕ!!!! Ποροποπομ!!!!

Διαφημίσεις

Παρακαλώ ας κρατήσουμε ένα επιπεδο, όσο μπορούμε ακόμα, στο καφέ... να λείπουν οι χουλιγκανισμοί... και κυρίως οι γάβροι... ευχαριστώ:tongue:

Καλημέρααααααααααα

2800 το βλαστάρι μου, πάνω κάτω, και πρέπει να είναι πολύ γκόμινος, χα!

Τουφάκο μου, ευχαριστούμε πααααααααααααααρα πολύ για τα καλούδια!!!

Επιβεβαιώνω τις δηλώσεις :lol::lol::lol:Στείλε και σε μας μπάρμπα να δούμε......

Τι δηλώσεις;;;;;;;;;; εεε;;;;;;;;;;;;

527gCV8WeWg

Όοοοολα, θέλω να τα ξέρω όοοοοοοοοοοοοοολα:mrgreen:

Περαστικά στο κουκλάκι και να πάνε στα τσακίδια οι οροί και τα σπρέι!

ποια μιλησε εδω μεσα για τον παναθηναικο???εε?????ποια????

για ηρεμηστε!!!!!!αντε!!!!!που θα κουνηθειτε κι ολας!!!!!γαβροι ε γαβροι!!!!!!

ΤΑΡΑ πηγαινε να φουσκωσεις κανενα μπαλονι!!!:tongue::tongue::tongue:

sBr_rYLbz30

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑς

panathinaikos-cool-logo.jpg

1958530te2chmztha.gif

Σηκωσαν μυτη τα βαζελακια στους ροκαδες?:shock::shock::shock:

Εχετε παρει πολυ αερα τελικα! Αλλα βεβαια, τοσα χρονια losers, κοντευετε να τα κανετε πανω σας απο τη χαρα σας φετος!!!:tongue: Δε θα κρατησει ομως για πολυ...!!!!!!!!!:lol::lol::lol: Εχουμε δρομο ακομη...

00020473.gif

47R8viDzauU

age.png age.png

TARA ΘΕΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ? ΑΝΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΕΔΩ! ΝΑ ΜΑΖΕΨΩ ΟΛΗ ΤΗ ΘΥΡΑ 7 ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΑΚΩΣΟΥΜΕ? ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ, Ο ΚΟΥΜΠΑΡΟΣ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΡΙΑ ΔΙΚΤΥΩΜΕΝΟΣ ΓΑΥΡΟΣ! Διαβασα και ένα καλό: ΜΗΝ ΠΕΤΑΤΕ ΔΑΚΡΥΓΟΝΑ ΣΤΑ ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ. ΚΛΑΙΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...