Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α και επισεις ο γιος μου τρελενεται για metallica μολις ακουσει χορευει κουνοντας το κεφαλι σαν ροκας και προσπαθει να πιασει τον ρυθμο και τραγουδαει!!!

wooww!!!και headbanging και τραγουδι?!?!?!?!?!?!?!

αυτό θα πει ροκάς απο κούνια!!!!

πάρτε του παιδιού καμιά κιθάρα ή ντραμς όπως έφεραν στον Αντωνάκη αν έχει κλίση στο συγκεκριμένο είδος.. που ξέρεις ορέ Πελαζί... κάποια μέρα ίσως κανουν και κανά γκρουπάκι όλα τα μπεμπόνια μαζι... ο δικος μου και ο μπραντ θα αναλάβουν τις groupies..:tongue::tongue::tongue:

suU8p3.png

vdz8p3.png

ο Σπυρος περασε το καλωδιο της ηλεκτρικης σκουπας γυρω γυρω απο το λαιμο της μπεμπας!:shock:(ευτυχως ειμουνα διπλα τους)

ηθελα να ηξερα πως το σκεφτηκε!:confused:

για να μην πω οτι το εκανε και σε χρονο ρεκορ!:shock:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

1958530te2chmztha.gif

Kαλησπερα!!!

Λοιπον θελω την βοηθεια σας και ειδικα την δικια σου Ταρακι μου: ειχα διαβασει σε καποιο ποστ σου για το γιαουρτι , εμεις τρωμε αλλα το ξεκινησα με advance αλλα ειδα οτι ειναι λαθος απο σενα επειδη ειναι επιδορπιο και του πηρα τοταλ του εβαλα μεσα μπανανα και του αρεσε να συνεχισω με τοταλ η εχεις κατι καλυτερο να μου προτινεις?

Πελαγιτσα μου θα σου προτεινα Ολυμπος γιαουρτια καλυτερα. Δεν ξερω αν εχει αλλαξει κατι, αλλα για τη φαγε ειχαν ακουστει διαφορα απο τη green peace. Δοκιμασε και προβειο ή κατσικισιο, μπορει να του αρεσει! Κουκλος εχει γινει!

γουδ μορνι γκερλς!!!

αα σημερα ξαναδινω για τριπλωμα...

Καλη επιτυχια!

μμμμμμμμμμμμμμμμ...τα λετε αυτα γιατι δεν εχετε δει ακομα ΕΜΕΝΑ!:tongue:

δειτε με πρωτα και μετα να βγαλετε τα συμπερασματα σας!!!:mrgreen:

Εσυ ειπαμε... Πανω στη μπαρα τον Γεναρη...!!!

ΤΑΡΑ παρε κι ενα ζευγαρι ωτοασπιδες για καλο και για κακο!!!!

Περιεχονται στη συσκευασια...:evil:

ο Σπυρος περασε το καλωδιο της ηλεκτρικης σκουπας γυρω γυρω απο το λαιμο της μπεμπας!:shock:(ευτυχως ειμουνα διπλα τους)

ηθελα να ηξερα πως το σκεφτηκε!:confused:

για να μην πω οτι το εκανε και σε χρονο ρεκορ!:shock:

:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

Καπετανισσα σε καταλαβαινω απολυτα! Και τουαλετα με φοβο παω!

age.png age.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν, ψέμματα δε μπορώ να πω, την έκανα την μαμακία μου. Ξέχασα πάκετ Ρένα :(

Το ξέρω ότι είμαι αισχρή... Θα επανορθώσω, θα κάνω κατ'οίκον παράδοση μόλις ξεμπλέξω από τη δουλειά. Συγγνώμη ρε Ρενάκιιιιι μη με μισήσεις! Με κάνατε άγιο Βασίλη όλες, τι να κάνω η δόλια, κάτι ξόμεινε σπίτι :mad:

Κατά τα λοιπά, ούτε μέιλ έχω δει ακόμα ούτε τίποτα, μόλις έκατσα. Πάω να δω τα νεότερα και θα επανέλθω.

Η Λέγκα πάντως εύγε, ντούρασελ με την κοιλίτσα της να τρέχει για καφέδες, πολύ άκτιβ γκαστρούλα και πολύ κομψή!

Η Λιάνα δεσμός, τέλος!

Κατ και Μαρ τι να λέμε, μουρλές ως το κόκκαλο, δεν έχω λόγια πια για τις αγαπημένες αυτές υπάρξεις :lol:

WN6Op3.png

Μαριαννα μου σε ευχαριστω πολυ ...

Και σενα chichita για τα καλα σου λογια και ναι γιατι οχι να κανουν ενα συγκροτημα τα παιδακια μας!!! Ναι του πηρε ντραμσ ο αδερφος μου ενα τις fisher price και θα του παρουμε και κιθαρα ω ναι!!!

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

Kαλημέρα!!!!!:P:p:p

Τι καλή δηλαδη που το ξενυχτήσαμε με τον άγριο βήχα της μικρής μας !!!!Τι βήχας ρε κορίτσια!!Πνιγόταν η καημένη!!Που για να της βάλω το πρωι ορούς και σταγόνες ,3 σοκολατάκια της έταξα!!!(1 από τη μαμά,1 για τον ορό,1 για τις σταγόνες). 4Φορες τη μέρα πρέπει να βάζουμε...θα φύγει ο βήχας και θα πάθει ζάχαρο αν συνεχίσω να τάζω.......

Τεσπα! Προτελευταια μέρα δουλεια σήμερα...άντε και αυριο:cool::cool::cool:

μμμμμμμμμμμμμμμμ...τα λετε αυτα γιατι δεν εχετε δει ακομα ΕΜΕΝΑ!:tongue:

δειτε με πρωτα και μετα να βγαλετε τα συμπερασματα σας!!!:mrgreen:

Ούτε εμένα!!!!χαχαχαχαχ:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Λοιπόν, ψέμματα δε μπορώ να πω, την έκανα την μαμακία μου. Ξέχασα πάκετ Ρένα :(

Το ξέρω ότι είμαι αισχρή... Θα επανορθώσω, θα κάνω κατ'οίκον παράδοση μόλις ξεμπλέξω από τη δουλειά. Συγγνώμη ρε Ρενάκιιιιι μη με μισήσεις! Με κάνατε άγιο Βασίλη όλες, τι να κάνω η δόλια, κάτι ξόμεινε σπίτι :mad:

Κατά τα λοιπά, ούτε μέιλ έχω δει ακόμα ούτε τίποτα, μόλις έκατσα. Πάω να δω τα νεότερα και θα επανέλθω.

Η Λέγκα πάντως εύγε, ντούρασελ με την κοιλίτσα της να τρέχει για καφέδες, πολύ άκτιβ γκαστρούλα και πολύ κομψή!

Η Λιάνα δεσμός, τέλος!

Κατ και Μαρ τι να λέμε, μουρλές ως το κόκκαλο, δεν έχω λόγια πια για τις αγαπημένες αυτές υπάρξεις :lol:

Χριστίνα ,Χριστινάκι.....ρε ..μην ανησυχεις!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:pΑφου περασατε καλα!!!

Αχ ποσο ηθελα να έρθω.....Πρεπει να το κανονισω λοιπον ..δεν παει αλλο...

Μαλλον για την ανοιξη το κοβω ομως γιατι σε λιγο εχουμε γεννητουρια και θα μας φαν οι δρόμοι και τα έξοδα!!!!

Αυτα ..παω να ενημερωθω και επανέρχομαι!!!

Διαφημίσεις

Χαχαχαχαχ δύσκολο να κοροιδεψεις την Ευγε...καταρχην τα θέλει εκείνη τη στιγμή!!!2 σοκολατάκια έφαγε για πρωινό σήμερα!!!

Δεύτερον εχω να δηλώσω(σαν μαμα -κουκουβαγια που είμαι) ότι έχω πανέξυπνο παιδι!!!!!!!;);)(είμαι πολύ ψώνιο λέμε...χρίζω θεραπείας...Τουφ Τουφ ..που είσαι;;;;)

Καλημέρα αγαπημένες :):):):):)Κατάφερα επιτέλους να μπω και να γράψω. Πολύ τρέξιμο και απίθανο πήξιμο στους δρόμους!!! Απ' ο,τι κατάλαβα την Κυριακή έγινε της παλαβής. ΜΟΥΡΛΟΚΟΜΕΙΑ!!!:lol::lol::lol::lol: Και δεν ήταν εκεί ο ειδικός (δηλαδή moi) για να σας κουμαντάρει.Την επόμενη φορά!!!! Ρε Ρενάκι περαστικά στο κοριτσάκι μας και ετοίμασε την απο τώρα για το διπλωματικό σώμα. Θεά η μικρή:lol::lol::lol: Πέρα από την πλάκα όμως πολλή ταλαιπωρία αυτοί οι οροί ρε παιδάκι μου. Είναι να μην τάξεις;;;Τσακώστε και αυτό

Zz-DJr1Qs54

Καλημερα Τουφοπούλα! Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα δωρα! Θα σου τηλεφωνησω εντος των ημερων να ακουσω και τη φωνουλα σου, και ελπιζω να σε δουμε στην επομενη συναντηση μας! Ξερεις τωρα εσυ, να μας κανεις και μια ψυχαναλυσουλα εν μεσω παγωμενων μπυρών...!

Αχ ετσι πρεπει να ειναι ο παραδεισος!!!:lol:

Αν και για να σου πω την αληθεια βρε παιδι μου, για να΄σαι βαζελος και μαλιστα πορωμενη, δεν ξερω...μηπως να σκισεις τα πτυχια σου???:tongue::lol::lol::lol:

age.png age.png

Ασε ρε Τουφ...εχείς δοκιμάσει ποτέ να βάλεις;;Εγω δοκίμασα για να δω πως αισθανεται το παιδάκι μου...μια αηδία ειναι...παλι καλα είναι που κάθονται!!Εσένα κοπελια φωτο απο το αστέρι μου σου έχω στειλεις;;(μα ειμαι πολυ ψωνιο ,το εχω δηλώσει μην κοροιδευετε...θα κάνω το δευτερο και θα στρωσω είπαμε!!!!!)

Τουφ σε έπιασα δίπλα να κάνεις δηλωσεις...χαχαχαχαχα

Ας βάλω κανένα άσμα που έχω καιρό!!!

qqsyXdj_p_I

Καλημερα Τουφοπούλα! Ευχαριστουμε παρα πολυ για τα δωρα! Θα σου τηλεφωνησω εντος των ημερων να ακουσω και τη φωνουλα σου, και ελπιζω να σε δουμε στην επομενη συναντηση μας! Ξερεις τωρα εσυ, να μας κανεις και μια ψυχαναλυσουλα εν μεσω παγωμενων μπυρών...!

Αχ ετσι πρεπει να ειναι ο παραδεισος!!!:lol:

Αν και για να σου πω την αληθεια βρε παιδι μου, για να΄σαι βαζελος και μαλιστα πορωμενη, δεν ξερω...μηπως να σκισεις τα πτυχια σου???:tongue::lol::lol::lol:

Ο γαύρος ο μαρινάτος είναι καλός μεζές για μπύρα ή όχι;;;Μάλλον για τσιπουράκι :lol::lol::lol::lol::lol:.Για σένα θα φέρω τα πάνω κάτω: γαυράκι με μπύρα λοιπόν για την επόμενη συνάντηση. ΟΛΕ , ΟΛΕ :lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...