Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπερα!!!

Λοιπον θελω την βοηθεια σας και ειδικα την δικια σου Ταρακι μου: ειχα διαβασει σε καποιο ποστ σου για το γιαουρτι , εμεις τρωμε αλλα το ξεκινησα με advance αλλα ειδα οτι ειναι λαθος απο σενα επειδη ειναι επιδορπιο και του πηρα τοταλ του εβαλα μεσα μπανανα και του αρεσε να συνεχισω με τοταλ η εχεις κατι καλυτερο να μου προτινεις?

2iX0p3.png 10hx.jpg10hxp2.png[/url]

q7gMePDTOPM

Για το όμορφο απόγευμα που περάσαμε σήμερα! Κατερίνα, Χριστίνα, Μαριάννα, Ελένη ευχαριστώ πολύ για την ωραία παρέα. Ρένα , Τουφάκο, Τσικίτα και Μάντυ ευχαριστούμε πολύ και ας μην είσασταν μαζί, σας είχαμε δίπλα μας νοερά! Ξένια και Ρενάκι ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!!!:D

Διαφημίσεις

Kαλημερα!!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι ...επιτέλους έφτασε η εβδομάδα των Χριστουγέννων!!!!!!!

794075ftwo6rq7vg.png

Η Χριστίνα εργαζόταν σκληρά και μετά την πήρε η τουφομάνα και πήγαν για γρήγορο καφέ σε ιν καφετέρια όπου είχαν την τιμή να συναντήσουν τον εθνικό μας σταρ λέμε :tongue:

¨Ελα ρε !!Τι είπες τώρα ;;;;Μα και η αλλη να του εχει πλάτη;;;;;:P:p

Επιβεβαιώνω την είδηση. Δεν είναι φήμη. ΘΕΟΣ!!!!!!!!!!!!! Κι όχι μόνο αυτό: εγώ η μικρή, η ανόητη, η χαμερπή τον είχα πλάτη!!!!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ:::::oops::oops::oops: Που να απευθυνθώ να ζητήσω συγνώμη;

Τι συγγνωμη να ζητήσεις κοπέλια;;Ε;;;;ΓΤίνονται αυτά;;;;

Για το όμορφο απόγευμα που περάσαμε σήμερα! Κατερίνα, Χριστίνα, Μαριάννα, Ελένη ευχαριστώ πολύ για την ωραία παρέα. Ρένα , Τουφάκο, Τσικίτα και Μάντυ ευχαριστούμε πολύ και ας μην είσασταν μαζί, σας είχαμε δίπλα μας νοερά! Ξένια και Ρενάκι ευχαριστούμε ιδιαιτέρως!!!:D

:P:p:p:p

Τι ωραία!!!Κάποια στιγμή θα είμαστε και εμείς εκεί ,που θα πάει!!!!Αλλωστε '' το καλό πράμα αργει''!!!Χαχαχαχ;)

...ειδα τα ντοκουμεντα!:cool::cool::cool:

ελπιζω στην επομενη συναντηση να ειμαι κι εγω!και η ΡΕΝΑ!

απο τωρα θα σας ευχηθω.... ΚΑΛΕς ΓΙΟΡΤΕς ΓΕΜΑΤΕς ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ!

Και γω τα είδα τα ντοκουμεντα!!!Μάντυ ξανακοίτα προσεχτικά τις φωτο....και θα διαπιστωσεις oτι στο backround .....φαινονται ΜΟΝΟ ΠΙΠΙΝΙΑ!!!!

Σε πιπινομαγαζο πήγανε αυτες!!!!!Αχαχαχαχαχα.Μαζεύτηκαν 5-6 ''ώριμες ''και κύριες και κάνανε ντου στα πιπινια..Τσ τσ τσ τσ!!!!

Διπλα θα είμαι .Περιμένω να ξυπνήσετε!!

Επεξεργάστηκαν by RENAH

Καλημεραααααααααααααααα... ήταν σουπερ εχθές!!!:D

Σε πιπινομαγαζο πήγανε αυτες!!!!!Αχαχαχαχαχα.Μαζεύτηκαν 5-6 ''ώριμες ''και κύριες και κάνανε ντου στα πιπινια..Τσ τσ τσ τσ!!!!

Βρε ουστ... άκου ώριμες κυρίες... απλά έμπειρες θα μας χαρακτήριζα!

Αλλά δεν μπορώ να πω, όλα τα κόβει το ματάκι μικρό ρενέ!:lol::lol:

Άντε να ρθειτε κι εσείς να ξαναβγούμε... αλλά να πάμε κάπου που να χει καλύτερα ποτήρια μπύρας γιατί κάποια -ονόματα δεν λέμε- δυσανασχέτησε!

Διαφημίσεις

690061vd9stgzrlt.gif

Kαλημερα! Καλη εβδομαδα!

Περασαμε πολυ ομορφα χθες, και ναι, η Ρενα ειναι πολυ παρατηρητικη, οπως μερικες μερικες απο την παρεα μας επισης...!!!:lol:

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιες εννοείς....!

Ρένα και Μάντυ, ο Ψηλέας (κοινώς Μαριάννα) είναι θεά! Σούπερ γκόμενα! Είχαμε επίσης την τιμή να γνωρίσουμε και Αντωνάκη, άρτι αφιχθέντα εκ παιδικού παρτίου!

Ρένα δεν μου αρέσουν τα υπονοούμενά σου για "ώριμες κυρίες" και τέτοια! Μια χαρά κοπελάρες είμαστε και σε όποιον αρέσουμε! Ασε που είμαστε υπεράνω ηλικίας! Ε? Δεσμέ συμφωνείς?

Λιανα μου, ευχαριστω για τα σχολια σου, αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινομαι με σενα που εισαι το τοπ μοντελ της παρεας (σκανδαλωδως βεβαιως, γιατι αν ετρωγα εγω το τζανκ φουντ που τρως εσυ, δε θα χωρουσα να περασω απο πορτα τωρα!:rolleyes:)!

Οσο για τον Αντωνακη, απεκτησε χθες μια αυθεντικη παιδικη ντραμς ως δωρο Χριστουγεννων απο φιλο μας, και σε λιγο, εκτος απο καρεκλακι φαγητου, καροτσι, ριλαξ, μηχανη, ποδηλατο, τερμα ποδοσφαιρου και μπασκετ στο σαλονι, θα΄χουμε να σκονταφτουμε και σε μια ντραμς... Περα απο το οτι θα βαραει ολη μερα!:| Δε χρειαζεται να σας πω τι ακουσε ο Φωτης που γνωριζε για το δωρο αυτο και δε μου΄χε πει τιποτα...:evil:

age.png age.png

γουδ μορνι γκερλς!!!

καλοπερασατε εχθες εεεε???

ταραμακι αγαπω ντραμς και μηχανη αντωνη!!!!!! παω διπλα που με περιμενουν οι αλλες.. σι γιουυυ...

αα σημερα ξαναδινω για τριπλωμα...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Ρένα και Μάντυ, ο Ψηλέας (κοινώς Μαριάννα) είναι θεά! Σούπερ γκόμενα!

Λιανα μου, ευχαριστω για τα σχολια σου, αλλα σε καμια περιπτωση δε συγκρινομαι με σενα που εισαι το τοπ μοντελ της παρεας (σκανδαλωδως βεβαιως, γιατι αν ετρωγα εγω το τζανκ φουντ που τρως εσυ, δε θα χωρουσα να περασω απο πορτα τωρα!:rolleyes:)!

μμμμμμμμμμμμμμμμ...τα λετε αυτα γιατι δεν εχετε δει ακομα ΕΜΕΝΑ!:tongue:

δειτε με πρωτα και μετα να βγαλετε τα συμπερασματα σας!!!:mrgreen:

ΤΑΡΑ παρε κι ενα ζευγαρι ωτοασπιδες για καλο και για κακο!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!

1859685s1va9kjjrc.gif

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...