Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημέραααααααααααα!!!!!!!!

Ταρουλίνι, είδες για να φέρεις γλυκά, τα μύρισα και ήρθα!!!!!!!

Να σας πω να γελάσετε (αυτά μόνο σε μένα συμβαίνουν, έχω μαγνήτη, τέλος!) με έδιωξε ο διαιτολόγος!!!! Ω ναι, χθες που πήγα μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί μου! Και αυτό επειδή έχανα μόνο 500-600 γρ την εβδομάδα, ο τύπος ήταν ανένδοτος επέμενε ότι εγώ τρώω και του λέω ψέμματα! Να βράσω και τις Παντείους, να βράσω τα πτυχία του, να βράσω και κάτι κολοκύθια για τη σαλάτα μου! Αντί ρε παιδιά να μου πει "πανε κοπελιά να κανεις εξετάσεις να δούμε τι φταίει" μου είπε ότι δεν μπορεί να συνεχίσει. Δλδ όταν κολλάει καποιος άλλος ασθενής και δεν χάνει, του λέει να φύγει αντί να τον βοηθήσει?

Τεσπα, η ζωή συνεχίζεται, είμαι αποφασισμένη, σήμερα το πρωί εκλεισα ραντεβού στο διαιτολογικό τμήμα του Λαικού και να σας πω κάτι?, είμαι πολύ αισιόδοξη, ξέρω ότι όλα θα πάνε καλά!!!!!! Αφού το θέλω τόσο πολύ θα τα καταφέρω!!!

Ταρούλα το κινητό μου το είδα στις 3 το βράδυ! Χριστινάκι, το αυτό ισχύει και δια εσέ, κοιμήθηκα νωρίς γιατί ήμουν στεναχωρημενη (εντάξει μου πέρασε τώρα :P). Θα σας τηλ σήμερα!!!!

Αντε έρχεται η Κυριακή!!!

Φυστικάκι τι λες, θα τα καταφέρεις να έρθεις?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!:P:p

Και η Ρενα κοιμαται?:confused::confused::confused:

Οχι καλέ δεν κοιμάμαι!!!!Απλά σημερα με το που ήρθα πλάκωσε δουλειά!!!!Ουτε καφέ δεν πρόλαβα να πιω:(:(

Σήμερα έχουνε γιορτή στον παιδικό και η μικρή φόρεσε φόρεμα και ήταν τρισευτιχισμένη!!!Να βέπατε πως έκανε!!Πολυ πλάκα!!Αφου πρωτη φόρα ξύπνησε άμεσως και πετάχτηκε απο το κρεβάτι!!!Αλλο πράγμα τα κοριτσάκια..Την εχουν μέσα τους την...τσαχπινια τελικα!!!

Ταρα να το βάλω το Παρασκευάτικο άσμα;;;;:lol::lol::lol:

Επεξεργάστηκαν by RENAH

Ούτε απο εκεί έχω λάβει κάτι, δεν το στέλνεις με μεηλ? Αλλιώς που θα πάει κάποια στιγμή θα το λάβω!!! Εχει πέσει τρελλή κίνηση στα ταχυδρομικά περιστέρια αυτές τις μέρες! ;p

Ούτε απο εκεί έχω λάβει κάτι, δεν το στέλνεις με μεηλ? Αλλιώς που θα πάει κάποια στιγμή θα το λάβω!!! Εχει πέσει τρελλή κίνηση στα ταχυδρομικά περιστέρια αυτές τις μέρες! ;p

Αμαν! Που το εστειλα? Σε ποια Κατερινα?:confused::confused::confused:

age.png age.png

Διαφημίσεις

1766308ww2r3srfru.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΕς ΚΑΛΑ??? Η ΝΑ ΒΑΛΩ ΤΙς ΦΩΝΕς????????????????????

για να επανελθουμε στους κανονικους μας ρυθμους!

ρε ΚΑΤ του ειπες ποσο αντιεπαγγελματικο ειναι αυτο που εκανε ο διαιτολογος??τοσο μαμακας πια???

ΤΑΡΑ σημερα δεν περιμενες καποια αποτελεσματα?

ΧΡΙΣΤΙΝΑ ταξιδακι εισαι?το ελαβες κι ολας?:confused:

ΛΙΑΝΑ ΡΕΝΑ ΛΕΓΚΩ ΤΣΙΚΟΥΛΑΤΑ ΦΥΣΤΙΚΙ ΤΟΥΦΑ και λοιπος πληθυσμος πολυ καλημερα σας!

miO3ESsBcTM&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Hw2vBYBE24Y

Καπετάνισσα αυτό που δεν έκανα και το σκυλομετάνοιωσα είναι να ζητήσω τα λεφτά μου πίσω.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...