Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέραααααααααα!!!!!!

570732vzb0x4c189.gif

Έτσι ακριβώς είναι σήμερα εδώ!!!!

μπαι δε γουει... ΑΑΑΑΑγια ΡΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ σεεεε προσμέεενουν μεεεεε χαράααααα οι Εισιντισίιιιιιιιιιιι... φιλάκια Ρενουλι και μιλ μερσι...

:D

:D:D:D:D:D:tongue:

Προπαραμονή ή παραμονή ρε κοπελιά είναι;

Αλε Παίδων: στάσιμος, ούτε μπρος αλλά ευτυχώς ούτε και πίσω. Στον χρόνο θα έχει ολοκληρωμένη άποψη ο ντοκ, προς το παρόν ξαναπάμε Φλεβάρη. Καθησυχαστικός γενικά.

ΥΓ της γκαστρούλας το τηλ το έχει καμιά να την ειδοποιήσουμε;

Παραμονή!

ο αλέ ειναί σούπερ παιδί μια χαρα θα τα πάει;)

Κοίτα, έτσι κι αλλιώς 2 είχα, μετά ξέχασα να αγοράσω από φαρμακείο. Οπότε θα χάσω το σημερινό βράδυ, θα πάρω αύριο πρωί. 3 μέρες είναι καλά;

Καλεεεεεεεεεεεεεε..σταματα λεμε να χαπακώνεσαι μονάχη σου.Πάνε στο ντόκτορ..Τωρα!!!!!Μα αγύριστο κεφάλι ρε αδερφάκι μου!!!!!

rmCpOKtN8ME

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημεραααααααααααααααααααααα

Και ναι είναι αλήθεια ο θοδωράκης πίσω στον παιδικό! Ύστερα από εφτά μέρες τσουνάμι ξανα ησυχία, τάξη και ασφάλεια:cool: (μητρικό ένστιχτο να σου πετύχει εε;)

Λοιπον που θα βρεθούμε είπαμε Κυριακη γιατί έχω χάσει τι έχετε γράψει (το χ%$@τε και σεις, έχετε γράψει ολόκληρα κατεβατα)... Κάτι για αντιβιώσεις είδα, κάτι για βυσσινή και καρπουζί μαλλιά... δεν κατάλαβα αλλά θα συνδεθώ σιγά σιγά:tongue:

PFL2SXGdrVA&feature=fvst

Έλα να ξυπνάμε μπας και δουλέψουμε καθόλου:D

Ευχαριστω Ρένα! Το΄ξερα πως θα σου αρεσει!:tongue:

Λεγκολακι, εσυ εχεις μια ελπιδα με τον παιδικο σταθμο! Εγω και η καπετανισσα τι να πουμε?:rolleyes:

Θα σου στειλω πμ για τη συνευρεση γιατι δε θελω να το επαναλαβουμε εδω. ΟΚ?

age.png age.png

Διαφημίσεις

λεγκω-λα, ακομα να γεννησεις?? αντε ρε κοπελια, μη βαριεσαι... ξεκινα!!! :lol:

εντιτ, ωπα ακυρο, τωρα ειδα, θες ενα μηνα ακομα!!! ΚΑΤΣΕ ΣΤ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!!!

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

Μπήκα για ένα γρήγορο και βλέπω όλες απούσες. Λιάνα με ένα τόσο δα εμπορευματάκι τι να τσιμπήσεις; :tongue:

Μαιροκαπτενεσα μερσί μερσί μερσί!!!

Αύριο θα είμαι όλη μέρα στα ξένα (δω πιο πέρα μωρέ, στον Σαρωνικό, πάω να μαζέψω φυστίκια) γι'αυτό να μη με ψάχνετε παρακαλώ. Ουααααααααααα σε 5μιση ώρες πρέπει να ξυπνήσω, κάνω παρακλήσεις στον καλό θεούλη να κρατήσει ήρεμο και κοιμισμένο όοοοολο το βράδυ το τερατάκι μου :!:

Σας φιλώ στα μουστάκια

qiedTok_SX8

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...