Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μάντυ, χρόνια πολλά και πολύχρονη η Φωτεινή σου! Σε περιμένουμε τον Γενάρη!

Χριστίνα, μην κανονίζεις τίποτα πριν με ρωτήσεις πρώτα. Θα σε πάρω τηλ. Επίσης μην παίρνεις μόνη σου αντιβιώσεις. Κάνεις μακακία!

Ρένα, Μαριάννα, Κατερινάκι, Τουφάκο, Τσικίτα πολλά Τεταρτιάτικα φιλάκια!

1008746a1j2faq5tb.gif

Για την Φωτεινούλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2328023gi2r7nkguv.gif

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΑ! ΝΑ΄ΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΝΕΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου μίλησε ο Κάπταιν (με ε, με αι, ότι να'ναι!!) και μου υποσχέθηκε ότι τον Γενάρη θα μας στείλει την καπετάνισσα πακέτο για μια βδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!! Είναι ότι καλύτερο άκουσα σήμερα!!!!!

10_1_20.gif

Το μαχαλάδικο έχει κοκτέλια; Επίσης, αν βρέχει, εγώ θα χτυπήσω το φράιντεις για κοκτέλι μέχρι να έρθετε, σας το λέω (και κάνα φίνγκερ φουντ μη σας πω).

Μη χασεις εσυ...!

Πάντα κάνω κουτό κορίτσι, πάντα κάνω! Καμιά προτιμησούλα σε χρώμα έχουμε; :lol:

Μωβ?!!!!!!:tongue:

Κανονίστε τον Γενάρη να είστε όλες μπίζι και να μη μπορούμε να βρεθούμε :tongue:

Τι λες κοριτσι μου! Θα παμε bat city και θα το καψουμε!

Είμαι κομμάτια και πολλά κομμάτια επίσης. Δεν έχω προλάβει ούτε να λουστώ, μάλλον έπαθα ουρολοίμωξη-κυστίτιδα γουατέβερ (έντονη επιθυμία για ούρηση με τσιρ τσιρ αποτέλεσμα και τσούξιμο κατά το τσιρ-τσιρισμα) και φυσικά άρχισα μόνη αντιβίωση γιατί δεν προκάμω μάνα μου να πάω ντόκτορα! Αύριο έχουμε και Παίδων για καρδούλα μας.

Μην ακους τις αλλες. Παρε αντιβιωση! 20 χρονια ουρολοιμωξεις, εχω γινει ειδικη! Και τωρα ειμαι υπο χημειοπροφυλαξη!

Κι εμεις εχουμε παιδων σημερα. Φευγουμε σε λιγο.

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξέρεις που πάει το μυαλό μου (ότι έχει απομείνει τελωςπάντων), ότι θα βάψεις τα μαλλιά σου και σε άλλα χρώματα και θα είσαι σαν αυτά τα μαραφέτια που είχαμε μικρά και είχαν οπτικές ίνες και τα κούναγες και άλλαζαν χρώμα, τα θυμάσαι? Κορίτσια είχατε?

Βεβαιως και τα θυμομαστε! Πανεμορφα!

1242588iv3nxpzqzr.gif

sig.jsp?pc=ZSzeb097&pp=ZSman000

age.png age.png

1139721pyvy9wuo6w.gif

ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!!!

πως περασε ενας χρονος.....

τετοια ωρα ειχα γεννησει και περιμενα να με ανεβασουν στο δωματιο....

ηταν και βιαστικη η μικρη!

ειχα πητ 30/12 και αυτη γεννηθηκε 16!!!!(και δεν προλαβα να παω και στο mall)

και τωρα λεει μαμα.....

ΧΡΙΣΤΙΝΑΚΙ περαστικα!!!(για αλλη μια φορα)

μηπως σε βλεπει κανενα κακο ματι???συνεχεια κατι παθαινεις!τι να πω ρε κοριτσι μου!

_Ye8GLPUVsM

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Καπετάνισσα να χαιρεσαι την Φωτεινούλαααα!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!

πω πω πολλες γιορτες τον Δεκέμβρη!!!

Σας έχω κακά νέα!! το σ/κ δεν θα παμε στο χωριο γιατι θα έρθει το χωριό εδώ.αν ξεμπερδέψω νωρισμιση θα έρθω στην Χριστουγεννιάτικη μάζωξη σαν το γκρέμλιν για να τα γκρεμλισω ολα!!!!!!

θα έχουμε και γκαστρούλα μαζι??? να ξέρω να φέρω καθαρές πετσέτες και θέρμος με ζεστό νερο μπας και έχουμε κανα ξαφνικο!!!

το καλο της υποθεσης ειναι οτι θα δω μετά απο τόσο καιρό Ταραμακι και Κατερινάτσι και πρώτη φορά το Λιανάτσι...

το κακο ειναι οτι θα ξαναδω την Τσαφ Τουφ και την γραία με το μωβ μαλλί.... μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

μπαι δε γουει... ΑΑΑΑΑγια ΡΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ σεεεε προσμέεενουν μεεεεε χαράααααα οι Εισιντισίιιιιιιιιιιι... φιλάκια Ρενουλι και μιλ μερσι...

Αν ερθει ο ίγκλο τον Γενάρη μέχρι και φρουιτ πάντς θα πιω λεμε!!!

suU8p3.png

vdz8p3.png

Και θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί την Κυριακή. Προέκυψε τραπέζι σε δυο κολλητούς που το παλεύουμε από τον Σεπτέμβριο σχεδόν. Συνεπώς, δεν μπορώ τώρα που συντονιστήκαμε να το ακυρώσω. Το Σάββατο δεν μπορώ να το κάνω διότι παίζει η Πανάθα, αρρώστια, πώρωση και θα λείπει το στεφάνι, οπότε....Αν τα καταφέρω και έρθω αργότερα, μακάρι...Αν δεν έρθω, θα είμαι εκεί ποικιλοτρόπως...να το ξέρετε:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

αν νομιζεις οτι θα γλυτώσεις το κερασμα απατάσαι μον αμουρ αμπαζουρ!!! όταν προκειται για φαι ουτε η μωβομαλλούσα υπερηλιξ ούτε και εγώ το ξεχνάμε!! μουαχαχαχαχαχαχα

Κυριούλα με το μπαστουνάκι και σε εμάς σήμερα ήρθε η μαιμου που γελα και πατωματοκυλιέται και περιμένω τον Χαρη πως και πως να την φέρει για να παίξω.. εχμμμ.. να παίξει ο Σπυρος εννοώ...

θα τραβήξω βιντεο κτλ.

suU8p3.png

vdz8p3.png

Καλεεεεε σταματα να αυτοχαπακωνεσαι!!!!Πανε σε κανενα ντοκτορ!!!Μην παιρνεις οτι βρεις λεμε...Στο Παιδων θα σαι αυριο ..πεταξου καπου εκει γυρω καποιον θα βρεις να σου πει καμια γνωμη!!!Κι αν δεν βρεις στον ντοκτορ αμεσως..Και σταματα την αντιβιωσω ..ΤΩΡΑ!!!Μα αυτο το κοριτσι πια!!!!!:confused:
Κοπελιά σταμάτησα, μην τσιρίζετε όλες! Μάλλον τυχαίο θα ήταν, γιατί σήμερα είμαι καλά (αποκλείεται να λειτούργησαν κι όλας 2 χάπια αντιβίωση).
Χριστίνα είπες να στα θυμίζουμε, να μή ξεχάσεις σήμερα να πεις στην καπετάνισσα να χαίρεται το κοριτσάκι της!

Χριστίνα όταν λες "Καμιά προτιμησούλα σε χρώμα έχουμε; " τι εννοάς? Ξέρεις που πάει το μυαλό μου (ότι έχει απομείνει τελωςπάντων), ότι θα βάψεις τα μαλλιά σου και σε άλλα χρώματα και θα είσαι σαν αυτά τα μαραφέτια που είχαμε μικρά και είχαν οπτικές ίνες και τα κούναγες και άλλαζαν χρώμα, τα θυμάσαι? Κορίτσια είχατε?

Σας αφήνω προς το παρόν, φιλάκιααααααα!!!!!!

Το θυμήθηκα χαχα μερσί!!!

Όσο για το μαλλί, όξω έπεσες, η ΤΑΡΑ με έπιασε!

Τελικα μήνας γιορτών και γενεθλίων ο Δεκέμριος .Ολοι κάποιον εχουμε!!!(εμμεσως σας θυμίζω την γιορτή της Ευγε..χιχιχιχιιχ:oops::oops:)
Προπαραμονή ή παραμονή ρε κοπελιά είναι;
αυτα για την ΧΡΙΣΤΙΝΑ.....να μην την πιανει το κακο ματι.....:tongue:

skorda.jpg

Σκυλοβρωμίσαμε :tongue:

Χρόνια πολλά στην μπεμπουίτα, έχει γαμάουα φωνούλα το μικρό μας!

Όσο για κάπταιν, του μίλησα κι εγώ και υποσχέθηκε να στείλει πακέτο!

θα έχουμε και γκαστρούλα μαζι??? να ξέρω να φέρω καθαρές πετσέτες και θέρμος με ζεστό νερο μπας και έχουμε κανα ξαφνικο!!!

Η γκαστρούλα που είναι; Έχει μέρες να φανεί :confused:

το κακο ειναι οτι θα ξαναδω την Τσαφ Τουφ και την γραία με το μωβ μαλλί.... μουαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ρε ουστ από δω!

αν νομιζεις οτι θα γλυτώσεις το κερασμα απατάσαι μον αμουρ αμπαζουρ!!! όταν προκειται για φαι ουτε η μωβομαλλούσα υπερηλιξ ούτε και εγώ το ξεχνάμε!! μουαχαχαχαχαχαχα

Ξαναούστ

Κυριούλα με το μπαστουνάκι και σε εμάς σήμερα ήρθε η μαιμου που γελα και πατωματοκυλιέται και περιμένω τον Χαρη πως και πως να την φέρει για να παίξω.. εχμμμ.. να παίξει ο Σπυρος εννοώ...

Κεριά και λιβάνια, άει σιχτήρ πια πιπίνα άβγαλτη κι άμαθη!

θα τραβήξω βιντεο κτλ.

Έχω βίντεο τον Αλε να πληκτρολογεί, θα κυλιέσαι σαν την μαϊμού στα πατώματα!

Το λοιπόν, αντιβίωση είπαμε στοπ.

Αλε Παίδων: στάσιμος, ούτε μπρος αλλά ευτυχώς ούτε και πίσω. Στον χρόνο θα έχει ολοκληρωμένη άποψη ο ντοκ, προς το παρόν ξαναπάμε Φλεβάρη. Καθησυχαστικός γενικά.

Και ναι, γυρίσαμε από το Παίδων και ξανάκατσα γραφείο, τελειωμό δεν έχω! Σας φιλώ φορ νάου

ΥΓ της γκαστρούλας το τηλ το έχει καμιά να την ειδοποιήσουμε;

WN6Op3.png

θα τραβήξω βιντεο κτλ.

Ax! Την είδα και εγώ αυτή την μαιμού μέσα στο Public εχθές και γέλαγα μόνη μου! Φοβερό χνουδωτό παιχνιδογκατζετάκι!!!!! Να την αγοράσω λές?

Κοπελιά σταμάτησα, μην τσιρίζετε όλες! Μάλλον τυχαίο θα ήταν, γιατί σήμερα είμαι καλά (αποκλείεται να λειτούργησαν κι όλας 2 χάπια αντιβίωση).

Απο το 2ο χάπι τα συμπτωματα σταματουν. Αν ηταν εντονα, υπαρχει μικροβιο, και θα υποτροπιασεις σε λιγες μερες. 20 χρονια μ΄εχουν κανει ειδημων πλεον! Και τωρα με [/url] χημειοπροφυλαξη ειμαι. Οποτε εκανα το σφαλμα και σταματησα την αντιβιωση, υποτροπιασα και φτου κι απ΄την αρχη...

Όσο για το μαλλί, όξω έπεσες, η ΤΑΡΑ με έπιασε!

4_1_72.gif

Προπαραμονή ή παραμονή ρε κοπελιά είναι;

Παραμονη!

Εμεις τα αποτελεσματα απο τη σημερινη αιμοληψια (2 τρυπηματα, μια σπασμενη φλεβα...), θα τα παρουμε την Παρασκευη. Η κλινικη εικονα ειναι καλη παντως, και η αναπτυξη της κανονικη.

43ip_yEHs1w

sig.jsp?pc=ZSzeb096&pp=ZSman000

age.png age.png

Διαφημίσεις

Κοίτα, έτσι κι αλλιώς 2 είχα, μετά ξέχασα να αγοράσω από φαρμακείο. Οπότε θα χάσω το σημερινό βράδυ, θα πάρω αύριο πρωί. 3 μέρες είναι καλά;

Η θεραπεια ειναι 7 ημερες. Εγω ειχα σταματησει στις 4 ή 5, δε θυμαμαι καλα, και υποτροπιασα μετα 2 εβδομαδες... Επισης, επινα απειρα λιτρα νερο, μεχρι που δεν ανιχνευοταν μικροβιο στις καλλιεργειες πλεον, αλλα χωρις αντιβιωση δεν εκανα δουλεια.

age.png age.png

Εχει καιρό να μου συμβεί (τουλάχιστον 5 χρόνια) και δεν θυμόμουν. Θα συνεχίσω αύριο. Νερό πίνω μπόλικο, το ξέρω, και cranberrie αν θυμάμαι κάνει καλό. Πάω να τελειώσω τις άπειρες δουλειές :(

Αφού πρώτα τιμήσω σφηνάκι λικέρ ρόδι από μαμά :cool:

XfuBREMXxts

WN6Op3.png

Καπετάνισσα να χαιρεσαι την Φωτεινούλαααα!!! Πολύχρονη και ευτυχισμένη!!!

πω πω πολλες γιορτες τον Δεκέμβρη!!!

Σας έχω κακά νέα!! το σ/κ δεν θα παμε στο χωριο γιατι θα έρθει το χωριό εδώ.αν ξεμπερδέψω νωρισμιση θα έρθω στην Χριστουγεννιάτικη μάζωξη σαν το γκρέμλιν για να τα γκρεμλισω ολα!!!!!!

το καλο της υποθεσης ειναι οτι θα δω μετά απο τόσο καιρό Ταραμακι και Κατερινάτσι και πρώτη φορά το Λιανάτσι...

μπαι δε γουει... ΑΑΑΑΑγια ΡΕΕΕΕΕΕΕΝΑΑΑΑΑ σεεεε προσμέεενουν μεεεεε χαράααααα οι Εισιντισίιιιιιιιιιιι... φιλάκια Ρενουλι και μιλ μερσι...

Αν ερθει ο ίγκλο τον Γενάρη μέχρι και φρουιτ πάντς θα πιω λεμε!!!

Μμμμμμ!!!!Γιατί θέλω να σε δω εγώ:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Τι είστε εσείς ρεεεεεεεεεεεεε:::::Μια κουβέντα είπα τοις μετρητοίς την πήρατε.Ααααααααααα:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Είπα πως την επόμενη φορά που θα ΜΕ ΚΕΡΑΣΕΤΕ θα είναι έτσι πρόχειρα στο Πεντελικό

θα τραβήξω βιντεο κτλ.

Εχει καιρό να μου συμβεί (τουλάχιστον 5 χρόνια) και δεν θυμόμουν. Θα συνεχίσω αύριο. Νερό πίνω μπόλικο, το ξέρω, και cranberrie αν θυμάμαι κάνει καλό. Πάω να τελειώσω τις άπειρες δουλειές :(

Αφού πρώτα τιμήσω σφηνάκι λικέρ ρόδι από μαμά :cool:

XfuBREMXxts

Ρε κοπελιά!!! Αντιβίωση και λικεράκι:mad::mad::mad:. Πάντως τις τελευταίες μέρες μολονότι είμαι του σκληροπυρηνικού στο πιοτί είχα μια πελώρια λαχτάρα για λικεράκι. Έτσι τίμησα λικεράκι κεράσι hand made. Σλοοοοουρπ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...