Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Xristina96 είπε:

Έλα ! Ίδιος με τον δικό μου! Μπορείτε! Το πιστεύω! Χαχαχα τα ίδια λέει για το παιδί! Εκείνος μαγειρεύει τα περισσότερα ! 

τις άλλες απαντήσεις θα τις πάρεις από την αιματοκογο Και τον ενδοκρινολόγο και τους εξωσωματικούς. Αυτός τώρα μας την χάλασε που είπε γιατί να κάνεις καμπύλη 

Αχαχαχαχα αλήθεια;! Απαπα, ίδιοι 😂

Ναι νομίζω μέχρι τέλος του μήνα θα έχω μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα που θα έχω πάει σε όλους. 
      Ναι ρε γαμωτο Κ εμένα μου το χάλασε για την καμπύλη αλλά δε βρίσκεις το τέλειο μάλλον.

πρίν από 2 λεπτά , Xristina96 είπε:
      πρίν από 6 λεπτά , Blue Velvet είπε:

Τυχερή είσαι,ο άντρας μου το μόνο που ξέρει να μαγειρεύει είναι τοστ και να καθαρίζει ρόδια και πορτοκάλια. Μιλάμε για σεφ όχι αστεία 

Εμένα δε του αρέσει να κάνει τα υπόλοιπα οπότε κάπως τα έχουμε μοιρασμένα. Θα καθαρίσω εγώ, θα μαγειρέψει αυτός. Βέβαια μετά η κουζίνα βόμβα. Τίποτα μετά ξανά μέσα στο ψυγείο όταν το χρησιμοποεί. Σα να είναι γρουσουζιά ένα πράγμα 😂 Τον κυνηγάω από πίσω και τα βάζω στη θέση τους.

• Χαχα 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Bonjour!!! Κατερινιώ, να χαίρεσαι την Ελευθερία σου και εγώ την δικιά μου (μανούλα)! Φυσικά και θα πάμε παρέα την Κυριακή! Ανυπομονώ να γνωρίσω και τις άλλες σουσούδες απο κοντά! Η Λέγκω νομίζω έχει πει παραπάνω ότι θα έρθει, οπότε μην ανησυχείς!

Κορίτσια, σας ευχαριστώ για τις ευχές σας για την Κλεό και πολύ πολύ ευχαριστώ για το τόπικ που άνοιξε ξεχωριστά η Ρένα!

Επεξεργάστηκαν by lianakleopatra

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λιάνα μου σε ευχαριστώ!!!!!!!!!! Να χαίρεσαι και την μανούλα σου!!

Ρένα, για την ξηροδερμία μου έχει δώσει ο δερματολόγος ένα σαμπουάν το Stieprox, κάνει δουλειά, αλλά θέλει 2 μπουκαλάκια για να στρώσει το δέρμα. Και εγώ το βαριέμαι, άσε που δεν μυρίζει και θέλω να μυρίζει ωραία. Ασε και εμένα κομμάτια μου φεύγουν απο το κεφάλι. Α! επισής και μια λοσιόν που μου είχε φτιάξει ο δερματολόγος, αλλά απο αυτή έβαλα μόνο ένα μπουκάλι, επίσης βαρέθηκα, έπρεπε να λούζομαι κάθε 4 μέρες (ξερεις εγώ μόνο χριστούγεννα και πάσχα :P)) και τις ενδιάμεσες 3 να βάζω αυτή τη λοσιόν. Δεν είμαι άνθρωπος για τέτοια.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Οποτε συναντιομαστε μετρο Αμπελοκηπων εξοδος Πανορμου κατα τις 5 και παμε οπου μας αρεσει. Ολα ειναι πολυ κοντα. Α! Ξεχασα! Ειναι και το Taj Mahal εκει!

Κατερινιω οι αντρες μας αφηνουν εκει και συνεχιζουν για το junior rockparty!

age.png age.png

κοριτσια γειααα!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤ!!!!!!!

ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ!!!! 784149wqrkw68oon.gif 784149wqrkw68oon.gif 784149wqrkw68oon.gif

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΣΗς ΣΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΗς ΛΙΑΝΑς ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΤΑΙΝ!!

χμμμμ...υποτονικες σας βρισκω!για ξυπνηστε!!

oUZyEbdQpPE&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Πλακα -πλάκα δίκιο έχεις Μαιρα!

Μόνο εσύ έβαλες τραγούδι σημερα!!Μα τι βαρεμάρα πια είναι αυτη!!

Κοριτσια εγω και η Μαντυ θελουμε φωτο απο την Χριστουγεννιατικη συνάντηση..Ετσι;;

jQcNiD0Z3MU

Διαφημίσεις

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΚΛΕΟ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ!!!

ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ - ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΑΣ!!!!

δεν προλαβαινω μανα μου ουτε να φτυσω... ουτε να βαρεθω δεν προλαβαινω.... χιχιχιχιιχιχιχιχιχιχχι

Τουφακο κλεινω πρωτο ντιβανι πιστα για ψυχαναλυση...

suU8p3.png

vdz8p3.png

Tσικίτα ευχαριστώ πολύ! Πρώτο ντιβάνι πίστα έχω κλείσει εγώ για ψυχανάλυση, νομίζω έχω και την πρωτιά καθώς είμαι η μόνη απο όλες μας η οποία λαμβάνει αγχολυτικά!

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΧΩ ΝΕΑ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μου μίλησε ο Κάπταιν (με ε, με αι, ότι να'ναι!!) και μου υποσχέθηκε ότι τον Γενάρη θα μας στείλει την καπετάνισσα πακέτο για μια βδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλήθεια λέω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αχ είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!!!! Είναι ότι καλύτερο άκουσα σήμερα!!!!! Μπράβο ρε ΜΑΙΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Και επειδη πρέπει να βοηθάμε τους φίλους, Τσικάκι, να ορίστε ΦΤΟΥ, φτύνω εγώ για σένα!!!!!!!!!!!!!!!

Λοιπόν την κυριακή στις 5 στο Ταζ Μαχαλ. Λιάνα θα μιλήσουμε το πρωί εμείς!!! Α! και κάτι άλλο, η τούφα θα κάνει πρώτα σε μένα ψυχανάλυση!!!!

Διαφημίσεις

Αν δεν έρθω, θα είμαι εκεί ποικιλοτρόπως...να το ξέρετε:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:
:mad::-x:-x Δεν θα ξέρω τι να παραγγείλω τώρα!
Ασε εχω δοκιμασει τα παντα...δε γινεται τίποτα!!!Πλακα πλακα εχει να προτεινει καμιά κανενα σχετικο προιον;;;;
Με ultrex τρίφτηκες; :cool:
Οποτε συναντιομαστε μετρο Αμπελοκηπων εξοδος Πανορμου κατα τις 5 και παμε οπου μας αρεσει. Ολα ειναι πολυ κοντα. Α! Ξεχασα! Ειναι και το Taj Mahal εκει!
Το μαχαλάδικο έχει κοκτέλια; Επίσης, αν βρέχει, εγώ θα χτυπήσω το φράιντεις για κοκτέλι μέχρι να έρθετε, σας το λέω (και κάνα φίνγκερ φουντ μη σας πω).
Χρονια Πολλα και στις μαμαδες λοιπόν! Και βεβαια θα βγαλουμε φωτο, θα τραβηξουμε και βιντεο, καθως νομιζω η Χριστινα θα κανει σπεσιαλ εμφανιση!:lol:

0002046E.gif

Πάντα κάνω κουτό κορίτσι, πάντα κάνω! Καμιά προτιμησούλα σε χρώμα έχουμε; :lol:
Μου μίλησε ο Κάπταιν (με ε, με αι, ότι να'ναι!!) και μου υποσχέθηκε ότι τον Γενάρη θα μας στείλει την καπετάνισσα πακέτο για μια βδομάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Α! και κάτι άλλο, η τούφα θα κάνει πρώτα σε μένα ψυχανάλυση!!!!
Κανονίστε τον Γενάρη να είστε όλες μπίζι και να μη μπορούμε να βρεθούμε :tongue:

Όσο για το ποια θα κάνει ψυχανάλυση στην τούφα, κάτι που δεν θίξατε ακόμα, αναλαμβάνω εγώ.

Δεν ήξερα τι γιορτή είναι σήμερα κι έτσι για μια ακόμα φορά φάνηκα γαϊδάρα :(

Κατ μου να χαίρεσαι το Ελευθεράκι σου ρε, συγγνώμη που ήμουν γομάρα, δούλευα μέχρι 8, μετά σπίτι, μωρό, μάζεμα, μαγείρεμα (τα ξέρεις), ποιος να μου πει τι γιορτή ήταν;

Λιάνα να χαίρεσαι τη μανούλα σου. Μάνα κάπταιν πολλές ευχές επίσης!

Είμαι κομμάτια και πολλά κομμάτια επίσης. Δεν έχω προλάβει ούτε να λουστώ, μάλλον έπαθα ουρολοίμωξη-κυστίτιδα γουατέβερ (έντονη επιθυμία για ούρηση με τσιρ τσιρ αποτέλεσμα και τσούξιμο κατά το τσιρ-τσιρισμα) και φυσικά άρχισα μόνη αντιβίωση γιατί δεν προκάμω μάνα μου να πάω ντόκτορα! Αύριο έχουμε και Παίδων για καρδούλα μας. Παρασκευή δε μου έφταναν όλα, πρέπει να κουβαληθώ από τα χαράματα στην Αίγινα για δουλειά και γκαντ νόουζ τι ώρα θα μαζευτώ...

Ρενάκι, έχω πακέτο :wink:

Τσικόπουλο, πήρα το singing gummybear από το ebay, τρελλάθηκε ο μικρός!!! Επίσης του χάρισα ένα παλιό μου laptop γιατί λατρεύει να πληκτρολογεί το παιδί! Μουγκανίζει από ηδονή λέμε!

Σας φιλώ, μπαρδόν για το μακροσκελές του θέματος, μη με λησμόνει γιατί εγώ είμαι τα μυαλά στα κάγκελα αυτές τις μέρες και δεν θυμάμαι τίποτα, οπότε παρακαλώ για να μη χάσω κι άλλη γιορτή ή γεγονός, κάποια να με παίρνει να με ενημερώνει :lol:

Fe5wW7wR10I&feature=related

Επεξεργάστηκαν by ChristinaGRZ

WN6Op3.png

Καλημέρα ,Καλημέρα...

Πρωι πρωι το διαβασα το παρακάτω και συγχιστηκα ......

:mad::-x:-x Είμαι κομμάτια και πολλά κομμάτια επίσης. Δεν έχω προλάβει ούτε να λουστώ, μάλλον έπαθα ουρολοίμωξη-κυστίτιδα γουατέβερ (έντονη επιθυμία για ούρηση με τσιρ τσιρ αποτέλεσμα και τσούξιμο κατά το τσιρ-τσιρισμα) και φυσικά άρχισα μόνη αντιβίωση γιατί δεν προκάμω μάνα μου να πάω ντόκτορα! Αύριο έχουμε και Παίδων για καρδούλα μας. Παρασκευή δε μου έφταναν όλα, πρέπει να κουβαληθώ από τα χαράματα στην Αίγινα για δουλειά και γκαντ νόουζ τι ώρα θα μαζευτώ...

Καλεεεεε σταματα να αυτοχαπακωνεσαι!!!!Πανε σε κανενα ντοκτορ!!!Μην παιρνεις οτι βρεις λεμε...Στο Παιδων θα σαι αυριο ..πεταξου καπου εκει γυρω καποιον θα βρεις να σου πει καμια γνωμη!!!Κι αν δεν βρεις στον ντοκτορ αμεσως..Και σταματα την αντιβιωσω ..ΤΩΡΑ!!!Μα αυτο το κοριτσι πια!!!!!:confused:

Κατα τα άλλα, βροχερη μερα και σημερα!!Super:p:p

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρένα εκτός απο βροχή, χιόνισε καθόλου?

Χριστίνα είπες να στα θυμίζουμε, να μή ξεχάσεις σήμερα να πεις στην καπετάνισσα να χαίρεται το κοριτσάκι της!

Καπετάνισσα να χαίρεσαι τη Φωτεινούλα σου!!!! Να τα 100στήσει το κορίτσι!!!!! Να είναι πάντα γλυκιά, ευτυχισμένη, υγιής και χαρούμενη!!!!!!!!!!!!! Να την καμαρώσετε όπως επιθυμείτε!!!!!!!!!

Α! να πεις στον κάπταιν ότι εγώ είμαι σαν μωρό, μη μου τάξεις κάτι!!!!! Το λέει και η παροιμία άλλωστε, μη τάξεις σε άγιο κερί και σε παιδί παιχνίδι (οκ στην παρούσα εγώ είμαι το παιδί και εσύ το παιχνίδι!!)!!!!!

Χριστίνα όταν λες "Καμιά προτιμησούλα σε χρώμα έχουμε; " τι εννοάς? Ξέρεις που πάει το μυαλό μου (ότι έχει απομείνει τελωςπάντων), ότι θα βάψεις τα μαλλιά σου και σε άλλα χρώματα και θα είσαι σαν αυτά τα μαραφέτια που είχαμε μικρά και είχαν οπτικές ίνες και τα κούναγες και άλλαζαν χρώμα, τα θυμάσαι? Κορίτσια είχατε?

Σας αφήνω προς το παρόν, φιλάκιααααααα!!!!!!

Αμαν!!!!!!!!!!!!!!!

Μαιρακι Να χαιρεσαι την Φωτεινούλα σου!!!!!!!!Να είναι γερή ,ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!!

2130961pppwv8xc8x.gif

Τελικα μήνας γιορτών και γενεθλίων ο Δεκέμριος .Ολοι κάποιον εχουμε!!!(εμμεσως σας θυμίζω την γιορτή της Ευγε..χιχιχιχιιχ:oops::oops:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...