Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Eternity είπε:

Καλά κι εγώ έτσι γεννήθηκα! Μάλλον θα είχε σάκχαρο η μητέρα μου στην εγκυμοσύνη! Από τη στιγμή που δεν πολύ τρελαίνεσαι για γλυκά δε θα έχεις πρόβλημα να φτιάξεις τη διατροφή σου. Κάποιες γενικές αρχές είναι να μην αφήνεις τον εαυτό σου χωρίς φαγητό για πολλές ώρες. Όχι γλυκό νηστική, εμένα πχ στην εγκυμοσύνη μου είχε πει να αποφεύγω τα σταφύλια, τα παντζάρια κ. α. (θα ψάξω να βρω το χαρτί), πρωτεινη το βράδυ... Διάβασε λίγο και άρθρα του Ζουπα του ενδοκρινολογου. 

Ναι please ! Περιττό να σας πω πως όση ώρα σας γράφω , έχω πιει όσο νερό δεν ήπια σήμερα 😂 Δε θα μπορώ να κοιμηθώ, θα ξυπνάω συνέχεια. Αρα λογικά θα πρέπει να ξαναμετρηθω πριν την ετ. Να δούμε πως είναι σε καλύτερα επίπεδα πριν προχωρήσω.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Φιλενάδες μου καλές καλημέρα. Χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες και μη γιατί με τις χρονοκαθυστερήσεις που μπαίνω εγώ στο forum μάλλον για του χρόνου σας εύχομαι.

Το Σάββατο ήταν ζούπερ με Χριστινιώ και τσικόπουλο.Τα κορίτσια "έγραψαν". Και θέλω πολύ να σας γνωρίσω όλες κάτι που μάλλον δεν πρόκειται να συμβεί την Κυριακή. Προέκυψε τραπέζι σε δυο κολλητούς που το παλεύουμε από τον Σεπτέμβριο σχεδόν. Συνεπώς, δεν μπορώ τώρα που συντονιστήκαμε να το ακυρώσω. Το Σάββατο δεν μπορώ να το κάνω διότι παίζει η Πανάθα, αρρώστια, πώρωση και θα λείπει το στεφάνι, οπότε....Αν τα καταφέρω και έρθω αργότερα, μακάρι...Αν δεν έρθω, θα είμαι εκεί ποικιλοτρόπως...να το ξέρετε:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Ταρακι καλημερα!!Με ξεχασες διπλα!!Τι ωραία ήταν!

''Μα γιατι μ αφηνεις έτσι;;Τι εκανα;;ΜΠουχαχαχαχα!Αυτο ηταν λοιπον;;Ολα τέλιωσαν μεταξυ μας;;Αμπουχαχαχαχαχα'''(εδω πέφτω και χτυπιέμαι στα πατώματα)

Τουφ σου έστειλα πμ

744317cf19dtwwzi.gif

Kαλημερα, Ρενα, Τουφ! Πώς ειστε?

Τουφοπουλο μας την κανεις την Κυριακη? Και εισαι και πορωμενη με τον βαζελο... Βρε μπας και χρειαζεσαι ψυχιατρο???:tongue:

Αγαπημένη Ταροβία ότι χρειάζομαι ψυχίατρο ούτε λόγος να γίνεται....είναι το μόνο σίγουρο. Όσο για τα βαζελίδια το στεφάνι είναι πορωμένο μέχρι αηδίας οπότε ο,τι κανονίζεται για σ/κ πρέπει να γίνεται με βάση το πότε παίζει η Πανάθα. Δεν τα ξέρεις χρυσό μου από τον δικό σου;;;

Ταρακι καλημερα!!Με ξεχασες διπλα!!Τι ωραία ήταν!

''Μα γιατι μ αφηνεις έτσι;;Τι εκανα;;ΜΠουχαχαχαχα!Αυτο ηταν λοιπον;;Ολα τέλιωσαν μεταξυ μας;;Αμπουχαχαχαχαχα'''(εδω πέφτω και χτυπιέμαι στα πατώματα)

Τουφ σου έστειλα πμ

Αγαπημενη μου, προτιμω να ειμαι μακρια σου παρα να μη μπορω να ξεκολλησω απο σενα!!!:tongue: Θα κοιταξω να κανω τις δουλειες μου και θα σε επισκεφθω μετα...αν δεν εχει γκρεμισει το σπιτι στο μεταξυ ο Αντωνης...:rolleyes:

Αγαπημένη Ταροβία ότι χρειάζομαι ψυχίατρο ούτε λόγος να γίνεται....είναι το μόνο σίγουρο. Όσο για τα βαζελίδια το στεφάνι είναι πορωμένο μέχρι αηδίας οπότε ο,τι κανονίζεται για σ/κ πρέπει να γίνεται με βάση το πότε παίζει η Πανάθα. Δεν τα ξέρεις χρυσό μου από τον δικό σου;;;

Αχ τα ξερω, τα ξερω... Μονο που εγω ειμαι γαυρος!!! Χα χα χα κοντεψε να με πνιξει στο ντερμπι που χασατε μ΄αυτα που του΄λεγα!!!:lol: Ο δικος σου θα παει και αυριο γηπεδο οπως και ο δικος μου?

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στο Ελευθερακι μας! Να την χαιρεσαι Κατερινα μου! :D

age.png age.png

Διαφημίσεις

Αχ τα ξερω, τα ξερω... Μονο που εγω ειμαι γαυρος!!! Χα χα χα κοντεψε να με πνιξει στο ντερμπι που χασατε μ΄αυτα που του΄λεγα!!!:lol: Ο δικος σου θα παει και αυριο γηπεδο οπως και ο δικος μου?

Τι ρώτησες τώρα;;;;;ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ!!!!!!! Θα σου πω μόνο το εξής: 2 μέρες πριν γεννήσω έπαιζε η Πανάθα εντός ένα σημαντικό ευρωπαϊκό αγώνα. Αυτό που μου είχε προτείνει (γιατί ο ίδιος πήγε στο γήπεδο) ήταν να με πάρει μαζί του, να με αφήσει στο Ιασώ που ήταν δίπλα μέχρι να τελειώσει ο αγώνας (για να είμαστε σίγουροι) και να έρθει να με πάρει μετά.:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

O Φωτης ειχε προβλεψει οτι η Μαριαλενα θα γεννιοταν 2 Ιουνιου στην επετειο του wembley, αν και ειχα ΠΗΤ 18 Ιουνιου. Ετσι κι έγινε τελικα, και κοκκορευεται ο βαζελος τωρα οτι η κορη του γεννηθηκε στη μεγαλη επετειο!:evil:

age.png age.png

O Φωτης ειχε προβλεψει οτι η Μαριαλενα θα γεννιοταν 2 Ιουνιου στην επετειο του wembley, αν και ειχα ΠΗΤ 18 Ιουνιου. Ετσι κι έγινε τελικα, και κοκκορευεται ο βαζελος τωρα οτι η κορη του γεννηθηκε στη μεγαλη επετειο!:evil:

ΑΡΡΩΣΤΙΑ παιδί μου!!!!!

Καλημέρα κοριτσάρες!!!!

Λιάνα να χαίρεσαι την Κλεοπατρούλα, να τα 100στήσει, πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!!!!!!!!! (Εννοείται και υγιής!) Απορώ γιατί το ξέχασα!!!

Κορίτσια ευχαριστώ!!!!! Να την χαιρόμαστε την Ελε!

Ρένα σούπερ το μαλλί, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι φωτό με την προηγούμενη κούπ. Καλά και η κόρη σου είναι γλύκα!!!! Εκτός από το πάζλι, μου άρεσε και η φωτό σου με την κόκκινη μύτη, κάλλιστα μπορείς να κάνεις αίτηση στον Σαντα για αντικαταστάτης του Ρούντολφ, αυτού με την φωτεινή μύτη!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: (σε πειράζω!!!!!!!!!)

ΚαΤσίκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ρε συ δεν μου δέχεται το αίτημα φιλίας, δεν ξέρω τι δεν κάνω καλά!!!!!!

Χριστίνα γουέρ άρ γιου??????

Καπετάνισσα εσένα σε χάσαμε, λογικό είναι, τα φιλιά μας στον κάπτεν!

Λιάνα, εννοείται ότι θα πάμε παρεούλα την Κυριακή! Μπορεί να μας πάει ο σύζυγος καθότι θα πάει την μικρή σε ροκοπαιδικό πάρτυ!

Τάρα σήμερα γιορτάζουν και οι Ανθούλες (χχιχιχιχιχι, θα σε ενημερώνω καθημερινά!!!) Επίσης και οι Σουζάνες και χμμμμμ δεν θυμάμαι ποιοι άλλοι.

Τουφ θα μας την κάνεις???? Ευτυχως την γλύτωσα, νόμιζα ότι θα με έστελνες κατευθείαν στο Δαφνί! Αν και εγώ ψηφίζω Λέρο, εκεί να με στειλεις!!!! Και τον χειμώνα στην Τρίπολη, πάντως Δαφνί και Δρομοκαίτειο απαγορεύονται, είναι δίπλα στο σπίτι μου και φοβάμαι ότι θα έχω καθημερινά επισκέψεις!

Λέγκω μου εσύ θα έρθεις? Πες ναι πες ναι!!!!! Αλλιώς δεν τη γλυτώνεις θα σου έρθουμε όλες μαζί στο μαιευτήριο!!!!

Τραγουδάκι δεν βάζω, θα βάλω μετά!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Ρένα σούπερ το μαλλί, αλλά δυστυχώς δεν θυμάμαι φωτό με την προηγούμενη κούπ. Καλά και η κόρη σου είναι γλύκα!!!! Εκτός από το πάζλι, μου άρεσε και η φωτό σου με την κόκκινη μύτη, κάλλιστα μπορείς να κάνεις αίτηση στον Σαντα για αντικαταστάτης του Ρούντολφ, αυτού με την φωτεινή μύτη!!!!! :tongue::tongue::tongue::tongue: (σε πειράζω!!!!!!!!!)

Axxxxxxxx Κατερινάκι μου, λεγάλο θέμα άνοιξες τώρα!!!Μόνο τη μύτη είδες κόκκινη;;;Πάλι καλά!!!!Το μετωπο μάλλον δεν φαινοτααν!!!Χαχαχαχα. Εχω βαρεθει μ αυτη την ξηροδερμια...και τις ευρυαγγειες πια!!Ασε εχω δοκιμασει τα παντα...δε γινεται τίποτα!!!Πλακα πλακα εχει να προτεινει καμιά κανενα σχετικο προιον;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...