Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Οι τιμές της καμπυλης ινσουλίνης είναι αυτές που προανέφερα κ δε φαίνονται υψηλές.. αλλά στην κατηγορία αντίσταση στην ινσουλίνη λέει πως έχω αρχομενη αντίσταση. Τι σημαίνει αυτό ;

Δεκέμβριο την έκανα. Πήγα σε άλλο γιατρό κ μου τις έβαλε. Οχι ο γιατρός που ήμουν. Θα αρχίσω να χτυπάω το κεφαλι μου στον τοίχο 

Δε θυμάμαι τιμές για να σου πω πόσο είχα εγώ. Εσένα λογικά αφού είναι μια αρχομένη κατάσταση δεν είναι κάτι σοβαρό. Για να μην τα βάζεις με τον εαυτό σου είχα 4 αποβολές πριν βρω την αντίσταση στην ινσουλίνη. Ποτέ δε θα μάθω αν αυτη ήταν η αιτία. Όμως έχει νόημα να κοιτάς πίσω? Βελτίωσε τη διατροφή σου και βάλε τη γυμναστική στη ζωή σου μια για πάντα όχι μόνο λόγω εξωσωματικής. Όσο για το βελονισμό, αν πιέζεσαι οικονομικά, να σου πω ότι εγω δεν είδα καμία φοβερή διαφορά. Λίγο στους πονοκεφαλους και μόνο για όσο διάστημα έκανα, μετά που σταμάτησα το απόλυτο τίποτα. Η γυμναστική όμως μου άλλαξε τα πάντα, ένιωθα άλλος άνθρωπος. Κακώς τόσα χρόνια είχα σταματήσει. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Ρενακι ευτυχως που εισαι της συνωμοταξιας μου, γιατι διαβασα τις αλλες κι ενιωσα αλκοολικη!:tongue:

Ευχαριστουμε για τις φωτο! Το μαλλι πολυ μου αρεσε, το ανοιξες ε? Η Ευγενια κουκλιτσα δεν το συζητω, και πες μου σε παρακαλω, ο πινακας ειναι παζλ και τον εφτιαξες εσυ?:confused:

Ω Ναι!!!Παλζ 9,000 κομματια και ναι το εφτιαξα εγω ,οταν ημουν φοιτητρια φυσικα...οχι τωρα!!!!!(γι αυτο βρε σας το εστειλα για να με θαυμασετε!!!!Χαχαχαχαχ :P:p:p:p)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρενάκι όλο και κάποιος γιόρταζε εχθές, για την ακρίβεια είχε γενέθλια η Κλεό αλλά δεν μας θυμήθηκε καμιά σας.... κλαψ... λυγμ... σνιφ σνιφ.....

Τελικά έχω καταλάβει ότι είτε 4 παιδάκια είναι στο σπίτι είτε 14 η ίδια φασαρία γίνεται! Τα' παιξα χθες , μέχρι και πρίζα ξυλώσανε τα καλόπαιδά μας!

Ρενάκι όλο και κάποιος γιόρταζε εχθές, για την ακρίβεια είχε γενέθλια η Κλεό αλλά δεν μας θυμήθηκε καμιά σας.... κλαψ... λυγμ... σνιφ σνιφ.....

Τελικά έχω καταλάβει ότι είτε 4 παιδάκια είναι στο σπίτι είτε 14 η ίδια φασαρία γίνεται! Τα' παιξα χθες , μέχρι και πρίζα ξυλώσανε τα καλόπαιδά μας!

Ουπς!!!!!!!!!!!!!

Ας επανορθώσουμε λοιπον....

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?p=58228#post58228

Διαφημίσεις

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!!!!

χρονια πολλα στην ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ ΜΑς!!!!!!

η Φωτεινη κλεινει ενος μεθαυριο στις 16....

σας γραφω στα γρηγορα...εχω πολλες δουλειες...

κοινως εχω χωσει τον καπταιν με τα παιδια κι εγω τρεχω..:tongue:

τραγουδι αργοτερα!!!!:D

1958530te2chmztha.gif

Κοριτσια, την Κυριακη μπορουμε να συναντηθουμε κατα τις 5? Θα γινει στο Bat city μια γιορτη για τα πιτσιρικια, και θα παει ο Φωτης τον Αντωνη. Κι επειδη ειναι κριμα να ανεβαινουμε Αθηνα από Παιανια με δυο αυτοκινητα, λεγαμε να με αφησουν εμενα Εξαρχεια, και να΄ρθουν να με παρουν μετα.

Συμφωνει και η Κατερινα για τις 5.

age.png age.png

Κοριτσια, την Κυριακη μπορουμε να συναντηθουμε κατα τις 5? Θα γινει στο Bat city μια γιορτη για τα πιτσιρικια, και θα παει ο Φωτης τον Αντωνη. Κι επειδη ειναι κριμα να ανεβαινουμε Αθηνα από Παιανια με δυο αυτοκινητα, λεγαμε να με αφησουν εμενα Εξαρχεια, και να΄ρθουν να με παρουν μετα.

Συμφωνει και η Κατερινα για τις 5.

Συμφωνώ και εγώ!!!

Διαφημίσεις

Πάντως και δώρο του έκανα, αφού ήμασταν μόνοι σπίτι είπαμε να το εκμεταλλευτούμε ;)
Χαχαχαα ήμουν σίγουρη!

Ρενακι ευτυχως που εισαι της συνωμοταξιας μου, γιατι διαβασα τις αλλες κι ενιωσα αλκοολικη!:tongue:

Μα δεν κατάλαβες, είσαι! Απλά είναι ΚΑΙ η Ρένα χαχαχαχα
Απαπαπα παραπονιάρα! Της πήρα πάντως το βιβλιαράκι της κι ας μην σας ευχηθήκαμε τηλεφωνικώς!
Κοριτσια, την Κυριακη μπορουμε να συναντηθουμε κατα τις 5?
Fine by me

Πολύ τρέξιμο το σουκου, τρέξιμο και σήμερα, τρέξιμο κι αύριο. Τετάρτη καρδιολόγος, Πέμπτη με Παρασκευή όλο και κάτι θα σκάσει (περιμένω να πάω και Αίγινα για δουλειά γκρρρρ). Σας φιλώ στα μούτρα και μάλλον την κάνω για κρεββάτι, αρχίζει το μαρτύριό μας τώρα...

WN6Op3.png

Koριτσια ο κουμπαρος θα΄ναι κλειστος την Κυριακη τελικα, το ιδιο μου ειπε και πολλα αλλα μαγαζια στα Εξαρχεια, ανεξαρτητα αν τα καταστηματα θα ειναι ανοιχτα.

Εχω να προτεινω Aμπελοκηπoυς. Στη λ.Αλεξανδρας διπλα στο μετρο, υπαρχουν πολλες επιλογες. Μια καφετερια σχεδον απ΄εξω, Flocafe, La pasteria, Craft...;)

age.png age.png

Εχω να προτεινω Aμπελοκηπoυς. Στη λ.Αλεξανδρας διπλα στο μετρο, υπαρχουν πολλες επιλογες. Μια καφετερια σχεδον απ΄εξω, Flocafe, La pasteria, Craft...;)
(σε διάλλειμα της διαδρομής σαλόνι-υπνοδωμάτιο) ξαναfine by me, το applebee's και τα friday's ξέχασες :rolleyes:

Ρε πλάκα πλάκα, γουστάρετε friday's που έχει και μαμάτα κοκτέλια; Σλουρπ! :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...