Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι μου το εξήγησες και νιώθω πως διαβάζω ξανά τη ζωή μου. Δλδ αυτό δημιουργείται ή υπάρχει από πάντα ;  Δε δίνεται η σωστή αγωγή ; Πέρα από διατροφή κλπ. 
      Έκανα υπερπροσπάθεια κάθε μήνα ωοληψια ένα χρόνο. Αλλα το θέμα είναι, υπάρχει περίπτωση να είχα καλύτερα αποτελέσματα αν το είχα δει νωρίτερα; Αυτό θα με τρώει.

Το φαγητό θέλει πρόγραμμα ναι και ενώ είμαι τόσο πειθαρχημένη σε όλα τα άλλα στη καθημερινότητα μου , σε αυτό είμαι ο,τι ‘ ναι. Πρωί δε τρώω και αν φάω τρώω σπάνια. Τουλάχιστον έκοψα την καφεΐνη εδώ κ ένα δίμηνο , πίνω ένα καφέ ντεκαφεϊνέ το πρωί κ σπάνια κάτι ελάχιστο. Μετά τπτ όλη μέρα κ θα φάω ξανά 8-9 που θα γυρίσω σπίτι. Μπορεί να τσιμπήσω ένα σάντουιτς ή καμιά αραβική πιτα δουλειά αλλά ως εκεί. Οταν γυρνάω σπίτι τρώω σα κτήνος. Νεράκια λίγα. Αλκοόλ δε πίνω καθόλου αλλά αναψυκτικά φουλ.  

Δεν ξέρω αν απλά δε τα σκέφτονται (που το αποκλείω γιατί είναι επιστήμονες και αυτό δε το αμφισβητώ) ή απλά δεν τα λένε (είτε επι τούτου είτε επειδή δε θέλουν να ταλαιπωρήσουν την εκάστοτε κοπέλα). Η αλήθεια είναι πως όσο ψάχνεις βρίσκεις. Δλδ καμπύλες δε μου είχε προτείνει κανείς να κάνω. Ο Μπαγ**ος μου πρότεινε και σήμερα που είπα στον Τζεφ*** πως πήγα να κάνω με ρώτησε γιατί.

Αναψυκτικά επειδή πίνω και εγώ είναι φουλ στην ζάχαρη όσο άνευ και αν γράφουν. το νερό μέγα λάθος, συγνώμη αλλά θέλουμε τουλάχιστον 2 λίτρα την ημέρα. Από αυτό και μόνο ο οργανισμός υπολειτουργεί. Το φαγητό αυτό που είπα. 1-2 φορές την ημέρα. Το πρωί που θέλουμε ενέργεια , δεν του δίνεις τροφή. Αν ξεκινήσεις και γυμναστήριο το ταλαιπωρείς πολύ. Ο καφές δεν επηρεάζει κάπου, τσάμπα τον έκοψες. Κάνει και καλό 1 κούπα την ημέρα, ειδικά εσύ που το πίνεις και σκέτο. Μέσα σε όλα αυτά να προσθέσεις και ένα 8ωρο ύπνο. Βοήθησε τον οργανισμό σου, δώσε αυτά που χρειάζεται για να αποδώσει όσο καλύτερα γίνετε. Αγάπησε το σώμα σου. Τάισε το, πότισε το, ξεκούρασε το. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

μη με κοπανησετε, αλλα μ αρεσει πολυ αυτο το τραγουδι του εμινεμ...

παλιο, αλλα γαματο

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=lS7qqbkBAL0&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=lS7qqbkBAL0&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Parents are the last people on earth who ought to have children

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τι να κρατησεις ρε ερμε γκαστροθωμα.... 700 μηνων εγκυος, το δικο μου ταζμενιαν ντεβιλ θα κρατησεις????!!!!!!! εγω δεν εχω παιδι, τυφωνα με καλτσακια εχω!!!!

:rolleyes:

χρονια πολλα στο σπυρακο σου, μα'ι'ρ!!!!! ;)

Πλάκα με κάνεις ρε κοπελιά;;; Να σε γνωρίσω τον Θοδωράκη;;; :rolleyes: Ψήσου σου λέω κι άσε τα σούξου μούξου μανταλάκια... στη χειρότερη να γεννήσω... θα μου κρατήσεις τρυφερα χέρι, κανίβαλε;;;:lol:

6CLN-2hwvBg

707715w0k2ogz1n5.gif

καλημερααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ευχαριστω και τα υπολοιπα κοριτσια για τις ευχες!!να εχετε ο,τι επιθυμειτε!!

ΛΕΓΚΩ με το καλο το δευτερο μπεμπακι σου!

τωρα να δεις γλεντια που θα εχεις δυο μεσα στο σπιτι!!!!χεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!απο τωρα γελαω!!!!!:tongue:

η ΚΑΤ και η ΤΑΡΑ απο ο.τι καταλαβα πρεπει να περασαν σουπερ χθες βραδυ!:D περιμενουμε πληρη αναφορα!:!:

χμμμμ...και καποια ειπε για DIO!!!!

για να ελθουμε στα ισα μας λοιπον!!!!

QwX8yF8k0ls

1958530te2chmztha.gif

ρεεεεεεεεεε

ΠΟΥ ΠΗΓΕ Η ΕΦΗΒΕΙΑ ΜΟΥ?????????/ :evil::evil::evil::evil::evil::evil:

χτες δεν ηταν που χτυπιομουν, μ αυτο???

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=NPcyTyilmYY&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=NPcyTyilmYY&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

(ή προχτες?? δε θυμαμαι.... :-( )

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπήκα στα γρήγορα να σας πω 3 πράγματα

1) Χτες ήταν σούπερ!!!!!!!!!!! Το μαγαζί υπέροχο, η μουσική, αν και επι το πλείστον μέταλ, μου άρεσε πολύ (α ρε καπετάνισσα όλο για σένα λέγαμε χτες), οι μπύρες τέλειες, όλα τέλεια!!!!!! Είχα και καιρό να βγώ σε ροκόμπαρο (εντάξει έχουμε ένα στην Κόρινθο που πάμε για κανένα ποτάκι, αλλά κλαιν μαιν, δεν πιάνει αυτό).

2) Ξυπνησα στις 11.30, ήπια ένα καφέ με ηρεμία, κάτσαμε με τον σύζυγο αγκαλίτσα στον καναπε χωρίς να φωνάζουμε "Κατέβα απο εκεί σου λέω" ή "Αστη τη μπάλα στη θέση της".

3) Είδα στο Εορτολόγιο ότι σήμερα γιορτάζουν οι Διαμαντήδες (αρσενικά και θηλυκά ;)) οπότε να τους χαιρόμαστε!!!!!!!!!!!!!!!!!

αυτό για τον άντρα μου (όχι ότι θα το δει ποτε!)

ocsVu_FeVQc

και αυτο για τους λοιπούς!

3_7unIvB8PU

Χαχααχαχα με Steven Tayler, πρώτη φορά το ακούω!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

l2RZLp5kLyw

Αυτό το αφιερώνω σε μένα γιατί η Ελέ αποφάσισε να κοιμηθεί στη γιαγιά της!!!!!! Και έτσι θα είμαστε φρι μέχρι το απόγευμα!!!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!!

αφιερωμενο εξαιρετικα!!!

(που ειναι το τηλιο μου, ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :wink: )

<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/watch?v=K5zYPFf4sz4&hl=en_US&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/watch?v=K5zYPFf4sz4&hl=en_US&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Κατ, σήμερα είναι του Αγίου Ευστρατίου και της Οσίας Λουκίας, δεν το ήξερα ότι γιορτάζουν και οι Διαμαντήδες! Χρόνια του Πολλά λοιπόν! Του δώσατε και κατάλαβε χθες με την Μαριάννα, απ΄ότι κατάλαβα!

Επιτέλους συνηλθα... Κατερινάκι Χρονια Πολλα στον Διαμαντη! Μπας και γιορταζει και η καπετανισσα?

Κατερινα, χαιρομαι που χαλαρωσατε σήμερα! Εμεις το αντιθετο. Αφου φυγατε και τελειωσα μονη μου την κανατα με τη μπυρα, ήπια άλλο ενα μισολιτρο, (αληθεια, 4 λιτρα θα τα΄πια χθες!!!), και μετα αλλο ενα σφηνακι βοτκα το οποιο και με αποτέλειωσε! Κοιμομουν σ΄ολο το δρομο, γυρισαμε στις 5, και το πρωι ακουω εντρομο τον Φωτη να φωναζει οτι η ωρα ειναι 11...! Πεταχτηκα μ΄ενα κεφαλι καζανι, καταπια παυσιπονα, πηρα παραμασχαλα μπλεντερ και φρουτα και φυγαμε! Αλλου πατουσα κι αλλου βρισκομουν! Πηγαμε στη μαμα μου, ταισα τη μικρη (η οποια παλι ουρλιαζε χθες βραδυ...) ηπια ενα καφε στα γρηγορα, και μετα για φαι εξω φυσικα, οπου και ψιλοσυνηλθα!

Παντως περασαμε πολυ ωραια! Ασχετα απο την ταλαιπωρια της επομενης μερας, αξιζει που και που να βγαινουμε να διασκεδαζουμε! Ανανεωθηκα! (Το ίδιο και το συκώτι μου...!):lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Διαμαντή χρόνια πολλά, χρωστάς κέρασμααααααααα :D

Μαντομαιρα γιορτάζεις καλέ;;;

Τώρα η Ταρα πως ανενεώνεται με τόση βύνη και ξύδι, περίεργο :rolleyes: Εγώ αρρωσταίνω, στο τρίτο ποτό (ποτό, όχι σπέις) είμαι τελείως γκολ και μπορεί να ξερνάω κι όλο το βράδυ. Άτιμο στομάχι!

Γιατί κάθε σουκου νιώθω πιο κουρασμένη προς το τέλος του; Υποτίθεται χαλαρώνουμε, ξεκουραζόμαστε, φτιάχνουμε το σπιτάκι μας, ε; Ε εμένα είναι άνω κάτω πάλι, σκυλοβρώμικο και κουτουλάω από νύστα!

Μπάι δε γούει, χτες είχαμε ανεπίσημο μίτιν με Τούφα και Τσικαμπούμ (επειδή το τσικαμπούμ δεν θα είναι στις 20/12) στο mall για κόφι. Ένα θα σας πω, το τσικαμπούμ το ξέρετε, οκ, το Τούφα δεν είναι τυχαίο που είναι μια του γκρουπ μας πάντως :wink:

WN6Op3.png

Τώρα η Ταρα πως ανενεώνεται με τόση βύνη και ξύδι, περίεργο :rolleyes: Εγώ αρρωσταίνω, στο τρίτο ποτό (ποτό, όχι σπέις) είμαι τελείως γκολ και μπορεί να ξερνάω κι όλο το βράδυ. Άτιμο στομάχι!

χα χα!ακριβως μια απο τα ιδια!!ουτε κι εμενα το σηκωνει το αλκοολ το στομαχι μου!

κοριτσια δεν γιορταζω σημερα,ουτε καν ηξερα για τη σημερινη γιορτη,η ΚΑΤΕΡΙΝΑ με ενημερωσε!:idea:δεν πειραζει ομως!γιορταζει ο ΔΙΑΜΑΝΤΗς!

ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΛΑ !

VKkndcGUCZ4

:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ο καπταιν ειναι εδω για λιγες μερες (5!και πολλες του!) και τωρα κοιμιζει τα παιδια! τι καλα!!

1958530te2chmztha.gif

Καλέ, ούτε και ο άντρας μου γιορτάζει, τυχαία το είδα και του το είπα!!!!!!

Πάντως και δώρο του έκανα, αφού ήμασταν μόνοι σπίτι είπαμε να το εκμεταλλευτούμε ;)

Κορίτσια, θυμήστε μου την άλλη κυριακη, εκτός το κομμωτήριο (είπαμε θα έχουμε και κάμερες) να φορέσω τις 12ποντες γόβες μου (αυτές που δεν έχω, χιχιχι) για να αισθάνομαι καλύτερα δίπλα στη Μαριάννα! Σίγουρα ο Αντωνάκης θα περάσει τα 2 μέτρα με τέτοιους γονείς!!!

Και τώρα αμέσως για ύπνο!!!!!!!!!! Και χωρίς τραγούδι!!!

Καλημέρα καλημέρα!!!

Σήμερα στη δουλεια και πάλι ,όχι και πολυ σουπερ αλλα παλευεται η κατάσταση νομίζω!!!!

Τελικά γιορταζε κανείς ή όχι;;;;Τέσπα

Χρονια Πολλα!!!!!!!

Αυτό το αφιερώνω σε μένα γιατί η Ελέ αποφάσισε να κοιμηθεί στη γιαγιά της!!!!!! Και έτσι θα είμαστε φρι μέχρι το απόγευμα!!!!!!!!!!! Γιούπι!!!!!!!!!

Ωραια !!!!!!!!!!!!1:p:p:p:p:p

Επιτέλους συνηλθα... Κατερινάκι Χρονια Πολλα στον Διαμαντη! Μπας και γιορταζει και η καπετανισσα?

Κατερινα, χαιρομαι που χαλαρωσατε σήμερα! Εμεις το αντιθετο. Αφου φυγατε και τελειωσα μονη μου την κανατα με τη μπυρα, ήπια άλλο ενα μισολιτρο, (αληθεια, 4 λιτρα θα τα΄πια χθες!!!), και μετα αλλο ενα σφηνακι βοτκα το οποιο και με αποτέλειωσε! Κοιμομουν σ΄ολο το δρομο, γυρισαμε στις 5, και το πρωι ακουω εντρομο τον Φωτη να φωναζει οτι η ωρα ειναι 11...! Πεταχτηκα μ΄ενα κεφαλι καζανι, καταπια παυσιπονα, πηρα παραμασχαλα μπλεντερ και φρουτα και φυγαμε! Αλλου πατουσα κι αλλου βρισκομουν! Πηγαμε στη μαμα μου, ταισα τη μικρη (η οποια παλι ουρλιαζε χθες βραδυ...) ηπια ενα καφε στα γρηγορα, και μετα για φαι εξω φυσικα, οπου και ψιλοσυνηλθα!

Παντως περασαμε πολυ ωραια! Ασχετα απο την ταλαιπωρια της επομενης μερας, αξιζει που και που να βγαινουμε να διασκεδαζουμε! Ανανεωθηκα! (Το ίδιο και το συκώτι μου...!):lol:

Χαχαχαχα εσυ στις εξόδους δικιά μου είσαι!!!Σαν να με βλέπω!!!:P:pΜαζι θα βγούμε όταν ερθω Ταρόνι..γιατι απο οτι διαβάζεις οι αλλες..ΔΕΝ!!!!!

και γω ανανεωνομαι παντως Χριστινιω!!!!

Μπάι δε γούει, χτες είχαμε ανεπίσημο μίτιν με Τούφα και Τσικαμπούμ (επειδή το τσικαμπούμ δεν θα είναι στις 20/12) στο mall για κόφι. Ένα θα σας πω, το τσικαμπούμ το ξέρετε, οκ, το Τούφα δεν είναι τυχαίο που είναι μια του γκρουπ μας πάντως :wink:

Πολυ χαίρομαι!!Ευγε ΤΟΥΦ!!!!

ο καπταιν ειναι εδω για λιγες μερες (5!και πολλες του!) και τωρα κοιμιζει τα παιδια! τι καλα!!

Μμμμμμμμ!!!!!!!!!!Καλα να περάσετε!!!!!

Τραγούδι ..μετα!!!

1801508csftywldhx.gif

Καλημερα! Καλη εβδομαδα!

Ρενακι ευτυχως που εισαι της συνωμοταξιας μου, γιατι διαβασα τις αλλες κι ενιωσα αλκοολικη!:tongue:

Ευχαριστουμε για τις φωτο! Το μαλλι πολυ μου αρεσε, το ανοιξες ε? Η Ευγενια κουκλιτσα δεν το συζητω, και πες μου σε παρακαλω, ο πινακας ειναι παζλ και τον εφτιαξες εσυ?:confused:

Καπετανισσα χαλαρωσε τωρα που ειναι ο κάπταιν σπιτι, το΄χεις αναγκη!;)

Κατερινακι, ο Αντωνης, συμφωνα με το υψος που ειχε 2 ετων και υπολογισμους συμφωνα με το δικο μας υψος, θα ειναι 1,93! Οχι και πανω απο 2 μετρα λοιπον! Μην εισαι υπερβολικη!!!:lol:

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...