Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 8 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Βγήκε και η αντίσταση στην ινσουλίνη και λέει 1.7 και δίπλα αρχομενη αντίσταση στην ινσουλίνη. Κακό είναι αυτό να φανταστώ ; Εσύ που έχεις παρόμοιες τιμές τι έκανες ; 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ρε Ρενάκι τι είπαν οι γιατροί? Αντε περαστικά και γρήγορα!!!

Δεν πάω σε γιατρους Κατερινιω....στα πολυ δυσκολα μόνο(ελπίζω να μην χρειαστεί!!)

Ρενακι ελπιζω να βλεπεις σοβαρες ενημερωτικες εκπομπες ε?:tongue:

Και μη νομιζεις οτι με τη φωτο της κουκλιτσας και τη δικη σου "ασθενεια" θα γλυτωσεις το πορτραιτο...!!! Το αναμενουμε αγωνιωδως!!!

Καλα, εννοειται μονο σοβαρές εκπομπές..Σε λίγο αρχίζει η Dr Ελενη..εχει πολύ σοβαρά θεματα σήμερα..

Εννοειται οτι θα στείλω φωτο.Να παρω λίγο χρώμα πρώτα!!!:)

1751762yn44tgd0kc.gif

τι εγινε βρε παιδια???η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ξυπνησε νωρις και η ΛΙΑΝΑ βαζει τραγουδια?:confused:

η ΡΕΝΑ δεν ειπαμε ειναι αρρωστη??:tongue:

εγω ακομα καφε πινω!:rolleyes:,παω να κανω καμμια δουλεια γιατι μεσημεριασε:!:

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Κατ'αρχάς περαστικά στην αντιπρόεδρο (ρε Κατ τι ερώτηση ήταν το "τι είπαν οι γιατροί;", αυτή ούτε σε έναν δεν πάει, θα πάει και σε πολλούς; χαχαχα)

Για την πρωινή μου κατάντια φταίει το ικα και το 184 για τα ραντεβού (που τελικά τζίφος). Τελικά αφού τάισα το μωρό έριξα έναν υπνάκο μαζί του πάλι να έρθω να στανιάρω, στο ενδιάμεσο σουμουσουδιάστηκα με τούφα και τσίκα και μόλις έφαγα το τοστάκι μου, θα πιω καμιά τζούρα καφέ και θα ξυπνήσω τον αγά για φρούτο, ο οποίος κοιμάται στο κρεββάτι μου και γυρνάει σα ρολόι σιγά σιγά :mad:

Συνέχεια μετά από μια ώρα: Χιονόνερο! Ρένα γιορτάζει η χιονούλα :lol:

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Αχουουουουου να τη κι άλλη με τη Βίσση... καλέ συγκεντρώσου:lol:

Λοιπόν έχω να καταγγείλω τη Ρένα οτι κόλλησε το βλαστάρι μου διαδικτυακή γρίπη... ψήνεται πάλι ο σκατούλης και τα χει ψωμοτύρι τα σαραντάρια ο άτιμος! Τώρα έχει πέσει στο 38,7 :rolleyes:

Λοιπόν τι να βάλω να σώσω την τιμή μας; (να πετάξω ένα ριτάκι να τις αποτελείωσουμε;:tongue:)

GaVNfZWBVhQ

D3BVIRdYt34

παει το χασε αυτη...:rolleyes:

ddMWTFegrq4

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

περαστικα στο Λεγκωγιο και ενα φιλι στη ΡΕΝΑ..........

ασε το φιλι το περνω πισω γιατι θα με κολλησεις....:mrgreen:

παρε αυτο καλυτερα

VFd08uwcTr8

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

παει το χασε αυτη...:rolleyes:

ddMWTFegrq4

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ενώ εσύ τα έχεις 400 ε; 80ιλα και ελληνική; Πας καλά;

egDJT9Hk8kw&feature=related

ο Μπονο στα νιατα του...χεχεχεχεχεχεχεχε!!!!!!!!!!!!!!

Έχεις πυρετό;

Η μέρα ήταν κουλή, τέλος! Ανοίγω ΕΓΩ το κομμωτήριο, εσείς βάζετε 80s (κι η ΤΑΡΑ τα ίδια), αρρωσταίνετε, αρρώστησε και το καλοριφέρ μου και ψοφολογήσαμε μαμώτο!

Λέγκα περαστικά καλέ το ανταρτάκι! Ρένα ελπίζω να είσαι καλύτερα χρυσό μου! Μπρρρρ σας αφήνω να πάω να κουκουλώσω τη μαϊμού να κοιμηθεί!

ΥΓ Μην ξεχάσετε αύριο το μεσημέρι, ταινία Μπενίνι "Η τίγρης και το χιόνι", νομίζω στον αντέννα.

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...