Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , MK2012 είπε:

Είμαι 33. Μέχρι τώρα μάζευα και έκανα κατάψυξη σε φυσικό κύκλο κ έβαλα 2 στην μια ετ που έκανα. Πραγματικά δε ξέρω τι ισχύει κ γιατί κάποιοι λένε τα μεν κ κάποιοι τα δε για τα φρέσκα στην ετ. Δεν έχω κάτι να χάσω να το δοκιμάσω βέβαια.

Λοιπον SOS βγήκε η καμπύλη και φαίνεται να έχω ζάχαρο. 
      Πριν τη χορήγηση της γλυκόζης οι τιμές είναι νορμαλ δλδ 84 με όριο το 105.
      Μετά όμως στη μία ώρα μετά τη χορήγηση της γλυκόζης ειναι 197 με όριο 180 και στο δίωρο 143 με όριο 120. Τι σημαίνει αυτό ;; Μπορεί να ευθύνεται για την κακή ποιότητα ωαρίων ως τώρα;

Επισης βγήκε και η καμπύλη ινσουλίνης που λέει πως στο λεπτό 0 είμαι στο 8.4 με όριο το 25. Στην πρώτη ώρα 103 και στη δεύτερη 92 αλλά δεν έχει αναφορά στο ποιες είναι οι φυσιολογικές τιμές σε αυτά.

Κορίτσι μου να σε δει οπωσδήποτε ενδοκρινολόγος. Παρόμοιες εξετάσεις έχω και κάνω υπογλυκαιμίες. Εννοείται επηρεάζει όχι μόνο τις ποιότητα αλλά και τις άλλες ορμόνες σου. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Τάρα μου, με το που ανοίγω το pc, βρίσκω την Χριστίνα δίπλα να περιμένει ήδη τις υπόλοιπες... Η ώρα ήταν 8.20! Τι να πω γι' αυτό το κορίτσι πια!!!

Μηπως εχει πυρετο???:shock:

Αχ ξύπνησε η κορη μου και δεν προλαβα να πιω καφε. Τοκ λέιτερ.

age.png age.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!!!!!!!

Καλα μια μέρα έλειψα και μαζευτήκατε όλες πουρνο πουρνο;;;Ειναι δυνάτον;;;;Στο σπίτι εγώ αναρρώνω!!!!!

Α-α-για Ρέ-νααααααα σε-ε προσμέεενουν μεεεε χα-ρά οι χρί-στιανοι, και οι ροοοοοοκ μανούλεεεες, να τους στεί-ειλεις μού-ουσικούλες, τα παιδιάααα τους μεεεε χα-ρά, σε προσμένουν κι αυ-τάααααα :lol:

Λέγκω, Μαριάννα, Τσίκι, Τούφα, Κατ, Λιάνα, πρέπει να συναντηθούμε προ Χριστουγέννων σίγουρα :cool:

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ..Μπραβο ρε Χρισ..πολυ γέλασα!!!

Δεν βαζω τραγούδι ..παω να ξαπλωσω να δω πρωινατζουδες...(αφου περάσω πρώτα από δίπλα να δω τι γίνεται)!!!:cool:

Για να μας τραγουδησεις τα καλαντα?:lol::lol::lol:

Ναι κορίτσια, και εγώ μαζί της, πως θα βγεί το χαρτζιλίκι???????

Εσύ φέρε κάμερα πάντως

Ναι, απλά το υπογραμμίζω, υπάρχει λόγοοοοος

Δλδ να πάω κομμωτήριο?? Να κάνω τα μποτε μου πριν έρθω?????? Γιατί?

Kαλημέρα!!!!!!!!!

Καλα μια μέρα έλειψα και μαζευτήκατε όλες πουρνο πουρνο;;;Ειναι δυνάτον;;;;Στο σπίτι εγώ αναρρώνω!!!!!

Ρε Ρενάκι τι είπαν οι γιατροί? Αντε περαστικά και γρήγορα!!!

Καλά εχω πάθει πλάκα με τα ζουζούνια σας!!!!!! Τι κουκλιά!!!! Καπετάνισσα όταν έλεγε η Χριστιν τρελλοκοτσιδού, για ποια μίλαγε, για τη κόρη ή τη μάνα??? :tongue: Να τα χαίρεστε τα παιδάκια σας, να τα χαιρόμαστε όλες τα παιδάκια μας και να είναι πάντα καλά για είμαστε και εμείς καλά!!!!

Λιάνα το σχολείο της Κλεό είναι ανοιχτό? Εμάς εδώ έχουν όλα κλείσει.

Σας αφήνω προς το παρόν, παω τυπογραφείο και βαριέμαι λέμεεεεεεεε

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

784118t32f1fp3dd.gif

Κατερίνα καλημέρα! Το σχολείο της Κλεοπάτρας λειτουργεί κανονικά, δεν έχει κλείσει ούτε μία τάξη! Εμείς είμαστε οι αληθινοί Πειραιώτες παιδί μου-Μανιάτικα! Δεν παθαίνουμε τίποτα! Πας τυπογραφείο στην Καποδιστρίου πίσω απο το Ταχυδρομείο??? Αχ, τί μου θύμισες!!!!

Ρέναααααα περαστικούλια!!!!!!!!!!

Βγήκα να καθαρίσω λίγο τη βεράντα μου και έγινα κασάτο!

Επεξεργάστηκαν by lianakleopatra

Ρενακι ελπιζω να βλεπεις σοβαρες ενημερωτικες εκπομπες ε?:tongue:

Και μη νομιζεις οτι με τη φωτο της κουκλιτσας και τη δικη σου "ασθενεια" θα γλυτωσεις το πορτραιτο...!!! Το αναμενουμε αγωνιωδως!!!

mg0cGVJJH7w

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...