Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια...Σήμερα πήγα και εγώ στα Ιωάννινα για να δούνε την σαλπιγγογραφια μου κ αν είναι υδροσαλπιγγα να προχωρήσουμε τη λαπαροσκόπηση...Το είδε ο γιατρός κ μου είπε πως είναι κ αν θέλω να κάνω εξωσωματική θα πρέπει να την αφαιρέσω...Οπότε θα περιμένω τηλέφωνο για χειρουργείο..Προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω κ να λέω πως είναι ένα βήμα πιο κοντά,(δεδομένου ότι έχω αφαίρεσει κ την άλλη σάλπιγγα από εξωμήτρια κύηση).Τώρα ειλικρινά δεν ξέρω ποιος είναι ο χρόνος αναμονής αλλά αμφιταλαντεύονται τι πρέπει να κάνω...Να κλείσω ραντεβού για επιτροπή γ να κάνω πρώτα το χειρουργείο;;;Είχα πει δεν θέλω να πιεστω και θέλω να τα κάνω όλα χαλαρά....αλλά λέω μήπως θα το πάω κάνα 2 χρονιά πίσω έτσι κ είμαι και 34 χρόνων....

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρένα τι έχεις??????

Τάρα τι είδες πρωί πρωί?

Εγώ ακούω διάφορα και είμαι έτοιμη να ορμήξω, τεσπα, αυτό ειναι το μειονέκτημα του να δουλεύεις με γυναίκες. Ευτυχώς που το αντικείμενο της δουλειάς το καραγουστάρω.

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στα Γιαννενα, αφησαν γονεις μονα στο σπιτι δυο παιδακια 13 μηνων και 3,5 ετων να κοιμουνται το μεσημερι, και πηγαν στα προβατα. Πηρε φωτια το σπιτι, γλυτωσε απο θαυμα το μεγαλο, ενω εβλεπε να καιγεται το αδερφακι του...:-(

Εμεις χθες βραδυ, παιζαμε με τα μικρα στο κρεβατι μας. Ετοιμασα να φαμε, ο Αντωνης ηταν στις καλες του με τη μικρη, και τον ρωτησα αν μπορει να την προσεχει για λιγο. Ενθουσιαστηκε απο την ευθυνη που ανελαβε, κι εγω φυσικα ετρωγα το γιαουρτακι μου ορθια και κοιτουσα διακριτικα. Κάποια στιγμη (δευτερολεπτα) που γυρισα αλλου το βλεμμα μου, την ακουσα να κλαιει. Την ειχε κλωτσησει στο κεφαλι...

age.png age.png

Καλημέρα μικρές μου κομπόστες

Κι εγώ μέσα για 20!!! Εκτός αν έχω γεννήσει που αφού πιείτε το καφεδάκι σας Εξάρχεια θα πεταχτούτε και μία στο Έλενα για ένα εσπρεσσάκι... άλλωστε Εξάρχεια-Έλενα ένα τσιγάρο δρόμος:tongue:

2ho4-lpihc4

(το χω ξαναβάλει;)

Ταράκι καρδια περβόλι πρωινιάτικο γμτ... Δεν μπορώ να πω κάτι άλλο... σε τέτοιες σκατοκαταστάσεις τι μπορείς να πεις;

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρένα τι έχεις??????

Τάρα τι είδες πρωί πρωί?

Εγώ ακούω διάφορα και είμαι έτοιμη να ορμήξω, τεσπα, αυτό ειναι το μειονέκτημα του να δουλεύεις με γυναίκες. Ευτυχώς που το αντικείμενο της δουλειάς το καραγουστάρω.

Ολα τα συμπτωματα της ιωσης(γουρονοιωση;;;;) χωρις πυρετο!!!Με τρελο πονοκεφαλο.

Κατερινα μου πόσο σε καταλαβαινω..και γω με γυναικες δουλευω...αχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!

Ολα τα συμπτωματα της ιωσης(γουρονοιωση;;;;) χωρις πυρετο!!!Με τρελο πονοκεφαλο.

Κατερινα μου πόσο σε καταλαβαινω..και γω με γυναικες δουλευω...αχχχχχχχχχχχχχ!!!!!!!!!!

Ωχ Ρένα πρόσεχε το παιδί! Ομοιοπαθής??? Μα δεν τις μπορώ τις γυναίκες, ειδικά αυτές που τα ξέρουν όλα, είναι πολύ επικίνδυνες.

Ρε Ταρα, τι να πω, εγώ την έπαιρνα μαζί μου στην τουαλέτα που πήγαινα απο τον φόβο........ (καλά υπερβολικό και αυτό)

Λέγκω διάβαζα στη Ζουγκλα για τα "Κλιματιζομενα Σαλόνια", ψήνομαι σου λέω!!!! Μπορεί και να βρεθούμε!

Διαφημίσεις

Λέγκω διάβαζα στη Ζουγκλα για τα "Κλιματιζομενα Σαλόνια", ψήνομαι σου λέω!!!! Μπορεί και να βρεθούμε!

Ποια κλιματιζόμενα σαλόνια βρε μουρλοκομείο;;;

Ρενέ, παίζει και να παιρνάς γουρουνογρίπη δεν είναι αναγκαίως ο πυρετός! Καλή φάση να ξεμπερδεύεις!!!:D

Καλημέρα κόρες. Μέσα για τις 20 και μέσα για το μαγαζί του κουμπάρου στις 6!

Ταρα το είδα και εγώ για το μωράκι που κάηκε και έφριξα πρωί πρωί, δεν μπορώ να ακούω να παθαίνουν κάτι παιδάκια, σαλτάρω.

Τρένα μου τί έχεις? Περαστικά σου εύχομαι. Και εγώ είμαι λες και με έχει πατήσει τρένο πάντως. Χθες το βράδυ που ξάπλωσα, ενώ ήμουν μια χαρά, μόλις έκλεινα τα μάτια μου να κοιμηθώ γύριζε ο κόσμος γύρω μου απο τη ζαλάδα. Σήμερα το πρωί νιώθω μία ψιλοεξάντληση και ένα βάρος στο κεφάλι μου.

Στα Γιαννενα, αφησαν γονεις μονα στο σπιτι δυο παιδακια 13 μηνων και 3,5 ετων να κοιμουνται το μεσημερι, και πηγαν στα προβατα. Πηρε φωτια το σπιτι, γλυτωσε απο θαυμα το μεγαλο, ενω εβλεπε να καιγεται το αδερφακι του...:-(

Εμεις χθες βραδυ, παιζαμε με τα μικρα στο κρεβατι μας. Ετοιμασα να φαμε, ο Αντωνης ηταν στις καλες του με τη μικρη, και τον ρωτησα αν μπορει να την προσεχει για λιγο. Ενθουσιαστηκε απο την ευθυνη που ανελαβε, κι εγω φυσικα ετρωγα το γιαουρτακι μου ορθια και κοιτουσα διακριτικα. Κάποια στιγμη (δευτερολεπτα) που γυρισα αλλου το βλεμμα μου, την ακουσα να κλαιει. Την ειχε κλωτσησει στο κεφαλι...

Aνατρίχιασα πρωινιάτικα και τρόμαξα και με τον Αντώνη!

Καλημέρα χρυσά μου, περαστικά τσλαντερ μου!

WN6Op3.png

Ωχχχ αυτό τώρα το πήρα είδηση... Εντάξει η μικρούλα;

Ποια κλιματιζόμενα σαλόνια βρε μουρλοκομείο;;;

Καλέ εσύ δεν μου έλεγες για αυτούς? http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85818&cid=13

Χριστίνα, τώρα που πήγαινα τυπογραφείο, είδα που παίρνανε τις σούστες απο τον καναπέ!!! Χιχιχιχιχι, ατύχησες!!!!!!

Τάρα, της φίλης μου ο γιός ήταν και αυτός έτσι, όλο αγάπες με τη μικρή και μόλις γύρναγε το κεφάλι η φίλη μου εκτοξευόντουσαν διάφορα μέσα στο πάρκο και όλα αυτά σε χρόνο dt. Υπεμονή!

Διαφημίσεις

Καλημέρα όμορφες!!! Βρε Ρενάκι κι εσύ με γουρουνοϊώσεις βρήκες να μπλεχτείς;;; Πρόσεχε τον εαυτό σου και το μικράκι σου. Αναφορικά με την συνάντηση αφού είμαι ενημερωθείσα από την ερίτιμη Ταροβία ότι η Πανάθα πώρωση παίζει στις 19, λέω καταρχάς ναι για τις 20 - εκτός απροόπτου. Σας φιλώ στα μουσούδια!!!

Καλέ εσύ δεν μου έλεγες για αυτούς? http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=85818&cid=13

Καλε ναι... μα δεν καταλαβα με τα σαλόνια που μου πες:lol: Την άλλη Πέμπτη εκτος απροόπτου θα πάμε! Άντε ψήσου κοπελιά θα είναι ζουουουουπερ:cool:

Ταραράκι, κι εγώ με τρόμο σκέφτομαι τι πρόκειται να γίνει με τον νεο σπόρο και με τον Θοδωράκη! Θα φωνάζει μπαααααλα και γκοοοοολ και θα εννοεί το κεφάλι του σπόρου:rolleyes:

Καλημέρα όμορφες!!! Βρε Ρενάκι κι εσύ με γουρουνοϊώσεις βρήκες να μπλεχτείς;;; Πρόσεχε τον εαυτό σου και το μικράκι σου. Αναφορικά με την συνάντηση αφού είμαι ενημερωθείσα από την ερίτιμη Ταροβία ότι η Πανάθα πώρωση παίζει στις 19, λέω καταρχάς ναι για τις 20 - εκτός απροόπτου. Σας φιλώ στα μουσούδια!!!

Καλημερα τουφ!!

Ευχαριστω κοριτσια για τα περαστικα.Από την μικρή μάλλον κόλλησα!!!;)

Τωρα ειναι μια χαρά οπότε δεν ανησυχω!!!!

Επειδη είμαι μαμα -κουκουβα σας στελνω με μαιλ φωτο της αγαπης μου με καπελακι Αη Βασιλη!!!(τουφακο δεν εχω μαιλ σου :()

Υγ. η φωτο ειναι απο κινητο και ειναι ψιλοχαλια αλλα η ομορφια μου φαινεται!!!!

Επεξεργάστηκαν by RENAH

1846788ps7050b6aq.gif

HELLO και απο μενα!!

πολυ κρυο εβαλε και εδω ,ελπιζω να χιονισει ,τουλαχιστον στα βουνα ,μεχρι τις γιορτες!

ΤΑΡΑ ,εδω να δεις τι γινεται τωρα που η μικρη μπουσουλαει!

ο Σπυρος γενικα ειναι ησυχο και υπακουο παιδι αλλα οταν βαζω τη μικρη κατω ,την κλωτσαει, της πεταει παιχνιδια στο κεφαλι,την σπρωχνει και της τραβαει τα δαχτυλα :shock:,και ενω οταν την εχω αγκαλια και παιζω μαζι της δειχνει να αδιαφορει, την ζηλια του την εκδηλωνει πανω στο παιχνιδι :rolleyes:

και δεν ξερω και τι να κανω ,τον βαζω τιμωρια αλλα δεν φαινεται να καταλαβαινει,πρεπει συνεχεια να τον απασχολω με κατι που φυσικα δεν ειναι δυνατον!τον αγριεψα τις προαλλες τρομαξε και η μικρη και κλαιγανε και τα δυο στερεοφωνικα!

ΡΕΝΑ περαστικα!μα κομμωτηριο ηθελες κι εσυ χειμωνιατικα!πουντιασες!βαλε το Νικ να σου κανει καμμια εντριβη!

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...