Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 9/1/2025 at 1:33 ΜΜ, dimi.tra είπε:

Για την διατεταμένη σάλπιγγα τι σου είπαν; Πως το αιτιολόγησαν; Θα κάνεις κάτι γι αυτό; Κοίτα σίγουρα όσο προσπαθείς κάποια στιγμή θα πετύχεις. Μπορεί να μην πιστεύω στην τύχη αλλά οι μεταλλάξεις είναι τυχαίο γεγονός και ποτέ δεν ξέρεις αν θα προκύψουν σε ένα έμβρυο και οι μεταλλάξεις στα έμβρυα είναι ένας λόγος για βιοχημική κύηση, βέβαια στην ηλικία σου, χωρίς ιστορικό και χωρίς ιστορικό του συζύγου δεν περιμένεις σοβαρά προβλήματα. Ο σύζυγος τι ηλικία έχει; 
      Είχες μία βιοχημική και μία αποβολή, αν έχεις τσεκάρει το περιβάλλον την μήτρας και δεν υπάρχει κάτι εκεί τότε κατά την προσωπική μου άποψη τσεκάρεις τα έμβρυα (προεμφυτευτικός) αν κι εκεί δεν βρεθεί κάτι τότε ναι να το δεχτώ ότι είναι τυχαίο γεγονός. Η βιοχημική αν και θεωρητικά είναι ένα καλό αποτέλεσμα (γιατί έγιναν τα πρώτα βήματα) παραμένει μία αποβολή. Στην φάση που είμαστε όλες εδώ μέσα ψάχνουμε ψύλλους στ' άχυρα και προσωπικά δυσκολεύομαι να τα αφήσω όλα στον παράγοντα τύχη, ειδικά με την δικιά μου τύχη! 
      Να είμαστε ειλικρινείς όλα αυτά έχουν κι ένα ψυχολογικό αλλά κι ένα οικονομικό κόστος που δεν είναι μικρό. Είναι λογικό πολλοί γιατροί να αφήνουν και μερικά πράγματα στην τύχη τους γιατί δεν είναι εύκολο για όλες τις γυναίκες να περάσουν όλα αυτά τα στάδια χωρίς να υπάρχει κάτι μεμπτό, κάτι εμφανές, μία απόδειξη. Αλλά εγώ προσωπικά θεωρώ πως το ψυχολογικό κόστος μιας απώλειας είναι πολύ μεγαλύτερο σε σχέση με το ψυχολογικό κόστος ενός αχρείαστου χειρουργείου ή μιας αχρείαστης εξέτασης και σαφώς μεγαλύτερο σε σχέση με το οποιοδήποτε οικονομικό. Εγώ όμως, γιατί μπορώ να τα αντιμετωπίσω. Δεν είμαστε όλες ίδιες και εδώ μέσα το έχουμε αποδείξει. Κάθε μία έχει τα δικά της βιώματα και τις δικές τις εμπειρίες και αντοχές. Γι αυτό και κάθε μία μας διαλέγει την ομάδα της που νιώθει καλύτερα για να πετύχει τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από μία τελειόμηνη, υγιής εγκυμοσύνη.  

Κι εδώ έρχομαι σε συνέχεια της μισής προηγούμενης απάντησης μου να σου πω πως εγώ προσωπικά έχω κάνει ήδη μικροβίωμα και ετοιμάζομαι για υστεροσκόπηση χωρίς να έχω κάνει καν εμβρυομεταφορά. Δηλαδή ήταν και απαίτηση μου στους γυναικολόγος μου γιατί όπως του είπα: δεν θα περιμένω δύο αποβολές για να βρω ένα πρόβλημα αν υπάρχει. Μετά δεν θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου. Οπότε ναι πιστεύω πολύ πως αυτές οι εξετάσεις αν μπορείς να τις κάνεις τότε να τις κάνεις. Μπορεί να μην δείξουν τιποτα απολύτως, μπορεί όμως με ένα απλό scratching να πετύχεις την επόμενη φορά κύηση. Και αν βρεθεί μικρόβιο θα κάνεις την θεραπεία σου με αντιβιοτικά και προβιοτικά και θα προχωρήσεις στην ετ σου. Άντε να χάσεις και 1 ή 2 κύκλους μέχρι να τελειώσεις την θεραπεία σου. 
      Και όπως σου γράφει και η @Xristina96 οι λόγοι των αποβολών είναι πολλοί, απλά κάνεις εξετάσεις και αποκλείεις, μπορεί να βρεις κάτι, μπορεί και όχι βέβαια και να είναι όντως τυχαίο γεγονός. 

Ουσιαστικά θέλαμε να δούμε αν είναι υδροσαλπιγγα κ ο γιατρός Μ είπε ότι δεν είναι κάτι η ελαφρώς διατεταμένη σάλπιγγα και δεν θέλει κάτι ν κάνουμε. Γτ αρχικά είχαμε πει αν ήταν υδροσαλπιγγα θ τη βγάζαμε. Ο σύζυγος 43. Όσο για τον προεμφυτετικο κ εγώ το θέλω.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Το λοιπόν, εγώ έχω λίγο ζόρι αλλά θα βρω την άκρη, θα πάρω τρόλλευ ή ταξί. Χωρίς παιδιά βρε Λιάνα, να πούμε και μια μαμακία παραπάνω! Άλλωστε τον μπραντ τον έχω κάνει λίγο αντικοινωνικό λόγω γρίπης και με δεδομένο ότι δεν κάνουμε εμβόλιο.

Εμένα με βολεύετε απόγευμα (Σάββατο ή Κυριακή) διότι τα πρωινά έχω μπαζάρ φιλοζωικού και ιταλικό μπαζάρ στην ιταλική σχολή, οπότε τα κλείσαμε τα πουρνά και το ένα απόγιομα! Αν θέλετε βρισκόμαστε και στου κουμπάρου Μαριάννας που είναι στο εξάρχειο, πες ρε Μαριάνα δ/νση κι όνομα πάλι πλιζ.

Ρένα περιμένω κι εγώ μειλ!

To μαγαζι του κουμπαρου ειναι Εμ. Μπενακη 42, λίγο πριν τη γωνια της Σολωνος. Λεγεται Bar Χελωνα, αν και δεν υπαρχει ταμπελα! Τις Κυριακες ειναι κλειστο.
Να κανω μια προταση κι εγω, μιας και τη Λιανα τη βολευει καλυτερα μετα τις 16/12... Τι λετε να βρισκομασταν στις 20/12 Κυριακη?
Να κανω μια προταση κι εγω, μιας και τη Λιανα τη βολευει καλυτερα μετα τις 16/12... Τι λετε να βρισκομασταν στις 20/12 Κυριακη?[/QUπτε

Εγώ μέσα είμαι! Και για αυτή το Σάββατο μέσα είμαι απλά θα ταλαιπωρηθώ με τις συγκοινωνίες πιο πολύ.

No problem και για μένα, απλώς αλλάζουμε μαγαζί. Κουρίτσα τι λέτε; (αυτηνής της δόλιας Τούφας τον καφέ της τον ψήνω τόσο καιρό, γκαγκάνιασε :D)
Κορίτσια, για μένα καλύτερα στις 20 γιατί έχω και τα γενέθλια της μικρής αυτή την Κυριακή και θα τρέχω σαν τον Βέγγο (παρ' όλο που θα είμαστε σχεδόν οικογενειακά, φέτος δεν κάνω μεγάλα πράγματα).
Θα ειναι και τα καταστηματα ανοιχτα ως τις 6.

n8VvBUchOAY

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

...να κανει μανα....:mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

No problem και για μένα, απλώς αλλάζουμε μαγαζί. Κουρίτσα τι λέτε; (αυτηνής της δόλιας Τούφας τον καφέ της τον ψήνω τόσο καιρό, γκαγκάνιασε :D)

Αν είναι για 20/12, είμαι οκ. Απλά πρέπει να τσεκάρω αν παίζει η Πανάθα, αρρώστια, πώρωση διότι ο Νικολιός θα είναι γήπεδο (αν μιλάμε για απόγευμα) και κάποιος πρέπει να κρατήσει τον μικρό.

Μικρή μου..... πετούγια, κι αν πάμε για καφέ τα δυο μας νωρίτερα:cool::cool::cool::cool: Το έχεις σκεφτεί;;;;;;:cool::cool::cool::cool:

n8VvBUchOAY

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

...να κανει μανα....:mrgreen:

:lol::lol::lol::lol: Εντάξει είσαι θεαααααααααα!

Αχ τη βλέπω την Λέγκω, στα χέρια μας θα ξεγεννήσει στο τέλος!

Τέτοια λέγε μου να μην μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια:tongue:

Μέσα για 20/12 εκτός απροόπτου!:cool:

djxa2tUKjP0&feature=related

Διαφημίσεις

Χελοου!!!!!

Δλδ αν έχω καταλάβει καλά καφές στις 20 το απόγευμα σωστά? Ανευ τέκνων. Σωστά? Εεεεεεεε?Σωστά?

Τάρα εμεις όπως είπαμε σάββατο στις 11 στη νυχτεριδούπολη, σωστά?

Ουφ τι το θελα, έφαγα ένα ξέχειλο πιάτο κουνουπίδι. Εχω σκάσει λέμε!!!!!!! Αχ αυτά είναι, άλλες τρώνε μελομακάρονα και ξερνάνε όλη νύχτα και άλλες τη βγάζουν με κουνουπιδάκι!

Λιάνα, δεν ξέρω αν έχεις διαβάσει αυτά που γράφω, αλλά θα πάμε μαζί στην Αθήνα, δλδ δεν πρέπει να αγχώνεσαι για το μεταφορικό μέσο, θα έρθω με την κούρσα (πςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!) να σε πάρω!!!!

Σερενάτα βάλε μια φωτό στο φεης να σε δω και εγώ! Αντε όλο ανήμερη με αφήνετε!!!!!!

Πάω γιατί έχω ένα βουνό σίδερο που περιμένει.

Χριστίν, αντε τσίχλα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

c1f7eZ8cHpM

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Αν είναι για 20/12, είμαι οκ. Απλά πρέπει να τσεκάρω αν παίζει η Πανάθα, αρρώστια, πώρωση διότι ο Νικολιός θα είναι γήπεδο (αν μιλάμε για απόγευμα) και κάποιος πρέπει να κρατήσει τον μικρό.

Aχ ομοιοπαθεις ειμαστε γλυκια μου! Στις 19 παιζουν οι βαζελοι, γι αυτο προτεινα 20...!

Χελοου!!!!!

Τάρα εμεις όπως είπαμε σάββατο στις 11 στη νυχτεριδούπολη, σωστά?

Ναι ναι!

Τωρα μιλησα και με κουμπαρο. Μαλλον ανοιχτο θα ειναι το μαγαζι τελικα.

age.png age.png

To "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" το ξέρετε? Ε, αυτό είμαστε αυτή τη στιγμή. Καλέ τί θα κάνουμε τελικά? 12 ή 20 Δεκεμβρίου? Πέτε!!! Εγώ , είπα, μπορώ και τα δύο Σάββατα απλά στις 12 θα είμαι πιο πιεσμένη. Κατερίνα μου το είδα ότι θα με πας με την κούρσα και αναθάρρησα!!!! Στον γυρισμό θα πάρω ένα taxi!

Εχω αρχίσει και στέλνω βιογραφικά, έχω στείλει ήδη 6 μέσα σε 2 μέρες και έπεται συνέχεια. Πιστεύω σε κανα 6μηνο να έχω βρει καμιά δουλειά της προκοπής!

Διαφημίσεις

Ναι βρε Λιάνα θα έχεις βρει!!!! Καλή επιτυχία και μη ξεχνάς στις συνεντέυξεις θα πηγαίνεις με αέρα όχι φοβισμένη! Σκέψου ότι έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις!!!!!!

Ολα καλά θα πάνε!!!!!

Και δε μου λες, έτσι θα σε αφήσω, αφου θα σε πάω θα σε επιστρέψω!!!!!! Μισές δουλειές?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

To "όπου λαλούν πολλοί κοκόροι αργεί να ξημερώσει" το ξέρετε? Ε, αυτό είμαστε αυτή τη στιγμή. Καλέ τί θα κάνουμε τελικά? 12 ή 20 Δεκεμβρίου? Πέτε!!! Εγώ , είπα, μπορώ και τα δύο Σάββατα απλά στις 12 θα είμαι πιο πιεσμένη. Κατερίνα μου το είδα ότι θα με πας με την κούρσα και αναθάρρησα!!!! Στον γυρισμό θα πάρω ένα taxi!

Εχω αρχίσει και στέλνω βιογραφικά, έχω στείλει ήδη 6 μέσα σε 2 μέρες και έπεται συνέχεια. Πιστεύω σε κανα 6μηνο να έχω βρει καμιά δουλειά της προκοπής!

Στις 20 λέμε ρε κοπελιά! Μόνο το τσίκι μας την έσπασε τώρα!

WN6Op3.png

1857200fwe4qltmp2.gif

Καλημερα κοριτσια!

Λιανα τελικα νομιζω συμφωνουμε ολες για τις 20, και το Τσικι καλα θα κανει να επιστρεψει εγκαιρως! Θέλει και ταξιδακια μες στο καταχειμωνο!

Θα συναντηθουμε στο μαγαζι του κουμπαρου, κατα τις 6 ειναι ΟΚ?

Τραγουδακι δε βαζω τωρα εχω φρικαρει με μια ειδηση που ακουω... Ουτε λεπτο μονα τους τα παιδια μας, ουτε λεπτο...

age.png age.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...