Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Περιμενω...!!!

Κι εγωωωωωω!

Καλημέραααα

Κι εμένα μ'αρεσε το Gran Torino;)

Τι κάνετε μικρές μου τυρόπιτες; Για τις υπόλοιπες ρωτάω όχι για τη Μαϊρα... εκείνη ξέρω τι κάνει... μαγειρεύει για να με καταστρέφει κάθε πρωι!:tongue:

Εχθές πλακώθηκα σε κάτι μελομακάρονα που μου δώσανε και κοντεψα να βγάλω τα άντερά μου όλο το βράδυ... μάλλον το παράκανα εεε;:rolleyes:

Εγώ Σάββατο απόγευμα θα είναι Εξάρχεια αλλά θα έχω δουλίτσα... αν όμως τελειώσω νωρίς και σας προλάβω θα περάσω να σας δω!

Αχ εμένα αυτή η ταινία μ'αρεσε πααααρα πολύ

7UwJtDRQkoE&feature=related

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

1746993wwoain7glz.gif

Περιμενω...!!!
Κι εγωωωωωω!

Για τις υπόλοιπες ρωτάω όχι για τη Μαϊρα... εκείνη ξέρω τι κάνει... μαγειρεύει για να με καταστρέφει κάθε πρωι!:tongue:

Αχ εμένα αυτή η ταινία μ'αρεσε πααααρα πολύ

7UwJtDRQkoE&feature=related

εγω δεν περιμενω........θα σκιαχτω....:tongue::tongue::tongue:

α ολα κι ολα!!δεν μαγειρευω καθε πρωι!σημερα ας πουμε, εχω γιουβετσι απο χθες!αντε να τηγανισω και καμμια πατατα αν δε βαρεθω!:mrgreen:

αυτη η ταινια και μενα μου αρεσε πολυ !!αν και δεν μου αρεσει ο Καρει.

στα εξαρχεια υπαρχει ακομα το ''διπλο καφε?''συχναζα στα νιατα μου!

νομιζω εχω ξαναρωτησει ε? δεν θυμαμαι...:?

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1958530te2chmztha.gif

Καλημέρα! Ρένα, περιμένω και εγώ μέιλ με φωτό! Μην με ξεχνάς!

Τελικά θα συναντηθούμε με παιδιά ή χωρίς?? Γιατί με παιδιά δεν το βλέπω, χωρίς κάτι γίνεται. Και ποιες θα συναντηθούμε? Αν δεν μαζευτούμε δεν πειράζει, μετά τις 16 Δεκεμβρίου είναι καλύτερα γιατί τότε θα έχει και ηλεκτρικό για να ανέβω (τώρα δεν έχει απευθείας Πειραιά-Ομόνοια).

582720fuzfeadxl4.gif

Αντε να κρυώσει ο καιρός επιτέλους!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Ρένα, περιμένω και εγώ μέιλ με φωτό! Μην με ξεχνάς!

Τελικά θα συναντηθούμε με παιδιά ή χωρίς?? Γιατί με παιδιά δεν το βλέπω, χωρίς κάτι γίνεται. Και ποιες θα συναντηθούμε? Αν δεν μαζευτούμε δεν πειράζει, μετά τις 16 Δεκεμβρίου είναι καλύτερα γιατί τότε θα έχει και ηλεκτρικό για να ανέβω (τώρα δεν έχει απευθείας Πειραιά-Ομόνοια).

Αντε να κρυώσει ο καιρός επιτέλους!

Το λοιπόν, εγώ έχω λίγο ζόρι αλλά θα βρω την άκρη, θα πάρω τρόλλευ ή ταξί. Χωρίς παιδιά βρε Λιάνα, να πούμε και μια μαμακία παραπάνω! Άλλωστε τον μπραντ τον έχω κάνει λίγο αντικοινωνικό λόγω γρίπης και με δεδομένο ότι δεν κάνουμε εμβόλιο.

Εμένα με βολεύετε απόγευμα (Σάββατο ή Κυριακή) διότι τα πρωινά έχω μπαζάρ φιλοζωικού και ιταλικό μπαζάρ στην ιταλική σχολή, οπότε τα κλείσαμε τα πουρνά και το ένα απόγιομα! Αν θέλετε βρισκόμαστε και στου κουμπάρου Μαριάννας που είναι στο εξάρχειο, πες ρε Μαριάνα δ/νση κι όνομα πάλι πλιζ.

Ρένα περιμένω κι εγώ μειλ!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Να κανω μια προταση κι εγω, μιας και τη Λιανα τη βολευει καλυτερα μετα τις 16/12... Τι λετε να βρισκομασταν στις 20/12 Κυριακη?[/QUπτε

Εγώ μέσα είμαι! Και για αυτή το Σάββατο μέσα είμαι απλά θα ταλαιπωρηθώ με τις συγκοινωνίες πιο πολύ.

Να κανω μια προταση κι εγω, μιας και τη Λιανα τη βολευει καλυτερα μετα τις 16/12... Τι λετε να βρισκομασταν στις 20/12 Κυριακη?
No problem και για μένα, απλώς αλλάζουμε μαγαζί. Κουρίτσα τι λέτε; (αυτηνής της δόλιας Τούφας τον καφέ της τον ψήνω τόσο καιρό, γκαγκάνιασε :D)

WN6Op3.png

Κορίτσια, για μένα καλύτερα στις 20 γιατί έχω και τα γενέθλια της μικρής αυτή την Κυριακή και θα τρέχω σαν τον Βέγγο (παρ' όλο που θα είμαστε σχεδόν οικογενειακά, φέτος δεν κάνω μεγάλα πράγματα).

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...