Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οριστε λοιπον!τα χριστουγεννα θα την βαλω σε ....πιατελα......:tongue:

παντως εμενα 1-2 φορες που τη φτιαξαμε δεν μου αρεσε καθολου,καλυτερο το κατσικακι στο φουρνο λαδοριγανη!:idea:

ek9S0TbMuwQ&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Καλημεροκαλησπέρα κορίτσια,

ποια είχε μιλήσει για Gogol Bordello:?::?::?: Ρενούκο εσύ::: Τεσπα! Επειδή, βαριέμαι να ψάχνω ενημερώνω πως έρχονται στις 17 του τουτουνου του μηνού στο Fuzz. "Ψήνομαι" να πάω αν τα καταφέρω. Σκεφτόμασταν και το καλοκαίρι να πάμε, αλλά ήταν Μαλακάσα και μετά το φιάσκο των Depeche το αποφύγαμε (μεγάλη η ταλαιπωρία:evil:)

Διαφημίσεις

Καλημεροκαλησπέρα κορίτσια,

ποια είχε μιλήσει για Gogol Bordello:?::?::?: Ρενούκο εσύ::: Τεσπα! Επειδή, βαριέμαι να ψάχνω ενημερώνω πως έρχονται στις 17 του τουτουνου του μηνού στο Fuzz. "Ψήνομαι" να πάω αν τα καταφέρω. Σκεφτόμασταν και το καλοκαίρι να πάμε, αλλά ήταν Μαλακάσα και μετά το φιάσκο των Depeche το αποφύγαμε (μεγάλη η ταλαιπωρία:evil:)

Εγώ εγώ!!!!!!

Και η Λέγκω αν δεν με απατά η μνήμη μου, αλλά εκείνη θα πάει σε άλλη συναυλία εκείνη τη μέρα.

Αλλά δεν το βλέπω, μάλλον θα πάω Mando Diao για να δώ και τους δικούς μας Flakes που πολύ πολύ μ'αρέσουν και τους αξίζει η επιτυχία!!!!

Αυτάααααααα!!!!!\

Μήπως κανονίσατε για το σάββατο?

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Εγώ εγώ!!!!!!

Και η Λέγκω αν δεν με απατά η μνήμη μου, αλλά εκείνη θα πάει σε άλλη συναυλία εκείνη τη μέρα.

Αλλά δεν το βλέπω, μάλλον θα πάω Mando Diao για να δώ και τους δικούς μας Flakes που πολύ πολύ μ'αρέσουν και τους αξίζει η επιτυχία!!!!

Αυτάααααααα!!!!!\

Μήπως κανονίσατε για το σάββατο?

Ακόμα τίποτις:-(:-(:-(

Δε νυστάζω απλά, καρανυστάζω... Με το παλιοκαγκουράκι που μέχρι τις 5 κάθε μισάωρο έκλαιγε (το υπόλοιπο μισάωρο τον κράταγα αγκαλιά, μόλις πήγαινε κρεββάτι του άρχιζε πανηγύρι).

Κορίτσια για Σάββατο απόεμα λέμε, κατά τις 6 είναι καλά. Το τραίνο όμως νομίζω πάει μέχρι Ομόνοια όπως είπε η Λιάνα, οπότε μήπως να πάμε κάπου εκεί γύρω;

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

STAR: THE SCORE. De Niro, Brando, Norton.

Την εχετε δει?

Επειδή τυγχάνει ο Εδουάρδος :cool::cool: να είναι από τους αγαπημένους μου ηθοποιούς νομίζω πως είναι αυτή η ταινία που κάνει έναν νοητικά καθυστερημένο. Είναι καλή:-)

Δε νυστάζω απλά, καρανυστάζω... Με το παλιοκαγκουράκι που μέχρι τις 5 κάθε μισάωρο έκλαιγε (το υπόλοιπο μισάωρο τον κράταγα αγκαλιά, μόλις πήγαινε κρεββάτι του άρχιζε πανηγύρι).

Κορίτσια για Σάββατο απόεμα λέμε, κατά τις 6 είναι καλά. Το τραίνο όμως νομίζω πάει μέχρι Ομόνοια όπως είπε η Λιάνα, οπότε μήπως να πάμε κάπου εκεί γύρω;

Είμαι σύμφωνη για 6 και έχω να προτείνω τ' αγαπημένα Εξάρχεια που κανείς το κάνει και ποδαράτο από Ομόνοια n' est-ce pas;;;;Για μέρος έχουμε κάτι υπόψη;;;;Προτείνω Χάρτες, Ποδήλατο και πολλά, πολλά άλλα. Εις αναμονή απαντήσεων:wink:;-):wink:;-)

Κορίτσια, βασική παράμετρος για το Σάββατο που θέλουμε να βγούμε. Θα έχει κρύο και πιθανόν να βρέχει. Δεν θέλω όμως να κλειστούμε κάπου μέσα με τα παιδιά να ιδρώσουν σε κανέναν παιδότοπο. Θα ήταν ωραία να περπατήσουμε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου αλλά να έχει καλό καιρό.

Κορίτσια, βασική παράμετρος για το Σάββατο που θέλουμε να βγούμε. Θα έχει κρύο και πιθανόν να βρέχει. Δεν θέλω όμως να κλειστούμε κάπου μέσα με τα παιδιά να ιδρώσουν σε κανέναν παιδότοπο. Θα ήταν ωραία να περπατήσουμε στη Διονυσίου Αεροπαγίτου αλλά να έχει καλό καιρό.

θα παρουμε και παιδια μαζι?? εγώ τον μπεμπίνιο δεν τον βάζω στο μετρο...

θα σας ενημερωσω για το σαταρντει γιατι κατι μου ελεγε η νονα οτι θελει να ερθει να δει το βαφτηστηρι της.

σκατουλινες μου λειπετε αλλα τρωω τοση φρικη στην δουλεια με την δουλεια που έχουμε που δεν εχω κουραγιο να μενω up-to-day με τα γεγονοτα. πλιζ ινφορμ μι ατ μαι σελ φοουν φορ εβεριθινγκ γιου ντισαιντ.:tongue::tongue:

suU8p3.png

vdz8p3.png

θα παρουμε και παιδια μαζι?? εγώ τον μπεμπίνιο δεν τον βάζω στο μετρο...

θα σας ενημερωσω για το σαταρντει γιατι κατι μου ελεγε η νονα οτι θελει να ερθει να δει το βαφτηστηρι της.

σκατουλινες μου λειπετε αλλα τρωω τοση φρικη στην δουλεια με την δουλεια που έχουμε που δεν εχω κουραγιο να μενω up-to-day με τα γεγονοτα. πλιζ ινφορμ μι ατ μαι σελ φοουν φορ εβεριθινγκ γιου ντισαιντ.:tongue::tongue:

Και εγώ έχω θέμα. Θα έρθω με αυτοκίνητο,αλλά τον μικρό δεν νομίζω να τον φέρω γιατί ακόμα δεν του έχει περάσει το κρύωμα κι αν ο καιρός είναι χάλια;;;;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...