Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, MK2012 είπε:

Οχι πήγα στον Τζεφ*** σήμερα. Ανδρολόγο έχουμε σε 1 βδομάδα.

Προτεινει εντελώς φυσικό κύκλο με συνεχή αιματολογική παρακολούθηση κ αν γίνει βλαστοκύστη λέει (ακόμα και early blastocyst την 5η μέρα σε compacting stage) το βάζουμε σε φυσικό κύκλο. Δεν έκανα συνεχή αιματολογική παρακολούθηση πριν. Βάσει βιβλιογραφίας μου δίνει 12-15% επιτυχίας με δικό μου και 60-70% με δότρια.
      Μετρήσαμε ΑΜΗ και DHEA και πρότεινε κάποια συμπληρώματα (novofertil). Αυτά. Δευτέρα έχω Σφακ****.

Λογικό να μπερδεύεσαι.. αλλα μη ζαλιζεις πολυ το μυαλουδακι σου ακομα εφοσον εχεις κ αλλα ραντεβού.. απο Δευτερα θα δεις τι θα σου πει και ο επομενος και θα τα εχεις πιο ξεκαθαρα.. βαλε τα κατω.. σημείωσε τι εχει πει ο καθενας και πιστεύω στο τελος θα πας και βασει ενστικτου .. τουλαχιστον προτεινε κατι διαφορετικο.. 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Hello girls!

Δε μπορω να καταλαβω ποια η παρανοηση! Εγω και η Κατ, το Σαββατο θα παμε για μπυρες, και οχι για καφε! Προφανως ζηλευετε και το αναμασατε συνεχώς, ή δε μπορειτε να κανετε χωρις εμας! Δυστυχως ομως, εγω τουλαχιστον δε μπορω να συνδυασω και τα δυο την ιδια μερα, γιατι πρεπει να ετοιμασω τα καμαρια μου για υπνο οταν θα τ΄αφησω στη γιαγιά!

Κατερινα, να μη τα ξαναλεμε! Μακρια από γλυκά! Οταν θα΄σαι κοντα σε πειρασμο, θα με παιρνεις τηλεφωνο!!!

LKlw-eoZGgo

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πφφφφφφφ να πάτε, ώχου! Τούφα, Τσίκι, Λέγκω, Λιάνα, τι ώρα θα βρεθούμε και που; Να το κανονίσουμε προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί αν είναι να πάμε κέντρο πρέπει να δούμε και το Δελτίο Γεγονότων, μην τις μαζέψουμε!

WN6Op3.png

Πφφφφφφφ να πάτε, ώχου! Τούφα, Τσίκι, Λέγκω, Λιάνα, τι ώρα θα βρεθούμε και που; Να το κανονίσουμε προς το τέλος της εβδομάδας, γιατί αν είναι να πάμε κέντρο πρέπει να δούμε και το Δελτίο Γεγονότων, μην τις μαζέψουμε!

Απο μένα, κατά τις 6 είναι καλά? Νωρίτερα, δύσκολο. Εκτός αν βρεθούμε πρωί. Ποιες μπορούμε πρωί, ποιες μπορούμε απόγευμα? Μην ξεχνάμε και τον αστάθμητο παράγοντα "ηλεκτρικός σταθμός". Δεν παίζει Πειραιά-Ομόνοια μέχρι τις 16 Δεκεμβρίου.

Χαιρετώ σας!!! Αν μιλάμε για τέλος βδομάδας, θα έλεγα Σάββατο ακόμα και πρωί. Για περιοχή θα πρότεινα Κέντρο. Τις άλλες φορές που έχετε συναντηθεί που έχετε πάει;;;;

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!!!!

Για το σκ, εγώ θα έρθω και για το καφεδάκι που λέτε! Λιάνα θα πάμε μαζί! Πιστεύω ότι το κεντρο θα εξυπηρετήσει όλες, αν όχι μπορούμε να βρεθούμε μοναστηράκι, τι λέτε? Η Γκάζι. Λεω αυτές τις περιοχές γιατί βολευει το μετρό.

Τάρα μου εμείς θα τα πουμε το βραδάκι, θα πάμε στη νυχτεριδούπολη τελικά? Θα τηλεφωνηθούμε για τις λεπτομέρειες.

Ρε Μαιράκι με δουλεύεις????? Δίπλες έβαλες? Μα καλά δεν είναι τέλειες, ειδικά στις φουσκαλιτσες που έχει παγιδευτεί το μελάκι και το δαγκώνεις και σκάει και σου γεμίζει όοοοοοοολο το στόμα με γλύκα!!

Οκ, σταματώ να γράφω, πρέπει να σκουπίσω το πληκτρολόγιο απο τα σάλια!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Kατερινα μαζεψου! Τα μελια μου πρωι πρωι!

Πες τα ρε Ταράκι! Κατερίνα παιδί μου λυπήσου μας με τις γλαφυρές περιγραφές δεν μας έχει ανοίξει το ματι ακόμα:rolleyes:

Το κέντρο μου φαίνεται σούπερ για τη μάζωξη! Πότε λέμε τελικά;

Τι άσμα να βάλω; χμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

NDkYcEmh5G4

Πως με βρίσκεται;:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...