Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ευχαριστω annina! Μια απ'τα ιδια ηταν ο καιρος προχθες αν θυμαμαι καλα. Για να δουμε...

Καλα ταξιδια!

Γιορταζει και η Τουφοοικογενεια? Χρονια Πολλα σε ολους!

Και ο πατερας μου γιορταζε σημερα. Τωρα εχουμε τον ανιψιο μου, και τον κουμπαρο μας, τον νονο του Αντωνη.

Πράγματι γιορτάζουμε:D:D:D Κορίτσι να χαίρεσαι όλους τους δικούς σου:D:D:D:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρεΝΙΚΟ και τουφοΝΙΚΟ χρόνια σας πολλά!!

ΟΚ της σάντα μπάρμπαρας δεν έβρεχε, καλύτερα, μη μου κουβαληθεί το σόι τα Χριστούγεννα με λάσπες στο σπίτι!

Καπετάνισσα άμα αποφασίσεις να ξαναλλάξεις αβατάρι λόγω Κατ, βάλε δίπλες, είναι επίσης χριστουγεννιάτικες!

Τραγούδι βαριέμαι να βάλω, ακούστε κάτι χριστουγεννιάτικο από μένα :tongue:Χ

Α, χρόνια πολλά και στον καπετάνιο!

WN6Op3.png

Χρονια πολλα στους Νικοληδες και στις Νικολετες και στους θαλασσοδαρμενους ναυτικους μας!!!!

εγώ το σουκου ήμανε στην Αρχαια Ολυμπία μετα του συζυγου και του υιου για βιζιτα στους παπουδες οι οποιοι ειχαν να δουν απο τον Σεπτεμβρη τον μπεμπίνιο και κατουρηθηκαν απο την χαρα τους με το ποσο μεγαλωσε και με τα γκιιιι ντα ντααα και οτι αλλο συνδιασμο φωνηεντων και συμφωνων μπορειτε να φανταστειτε.

Σημερα δε που γυρισαμε ειχε μια χαρα οταν μπηκαμε στο σπιτι και τον εβαλα στην κουνια του λες και γυρισε απο τα ξενα!!!

καναμε και το πρωτο τεστ για φαι εκτος σπιτιου και πηγε μια χαρα!! την εξαφανισαμε την κρεμα στην Ακρατα που σταματησαμε για ξεκουραση και φαι!!

Χριστιν το κοκκινο κουταλακι απο το μοδερκερ ( που παει σετ με τα 2 μπολακια τα κοκκινα) μακραν το καλυτερο!!!!

Το Σαββατο τελικα τι έχουμε κανονισει τσουπρες?????

Σας αφηνω χωρις λαλά γιατι ειμαι πίσις απο την κουραση. φιλακια στισ μουρες και περαστικα στον Τουφογιο... με εβαλες σε σκεψεις γιατι και το δικο μου μπομπιρονι κοιμαται πανω στο χερι του καμια φορα.

suU8p3.png

vdz8p3.png

:P:p:pKαλημέρα Καλη εβδομάδα!!!

Ευχαριστώ πολύ κορίτσια για τις ευχές σας!!!!!!Να στε καλα!!!!

Τουφακο...να χαιρεσαι κι εσυ τιο στεφάνι σου..Περασατε καλα;;;Τι του πήρες τελικά;;Εγω σετακι..τζην και φουτερ!!!

Μαιρα ..σιγα μη σου άρεσε ταινια που προτείνω εγω!!!χαχαχαχα

Κατερινακι...ασε κατω το κρουασαν..ΤΩΡΑ!!!Kαι συ Λεγκω...φάε κανένα ρυζόγαλο!!!

Τάρα.. Λιανα ..Τσικι;;;Ολα καλα;;

Χριστινααααααααααααααααααααααααα..Τσατισα την Χιονουλααααααααααααα.......Ηεlp!!!!!!!:P:o:(:confused::rolleyes:

YYjBQKIOb-w

Καλημέρααααα... Τι χαμπάρια πολυαγαπημένες μου;

Τσίκι πως είναι η κατάσταση με τα καμένα κάτω; Αχ θέλω κι εγώ εκδρομούλα...

Αααα χρόνια πολλά στους Νικολάδες μας!

:lol::?:lol::?:lol::?:lol::?:lol::?

...το δελτιο καιρου κατα τοπους...:rolleyes:

:lol::lol:

Να σου Μάιρα παιδί μου δεν αφήνεις τις βλακίες με τους κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα;;; Υπάρχουν και γκαστρωμένες στα πέριξ!

Λοιπόν εν όψη της μαθητικής πορείας σήμερα να βάλω ένα τραγουδάκι:cool::cool:

M_bvT-DGcWw&feature=related

Εντομεταξύ αυτο το βιντεοκλιπ το θυμάμαι εντελώς νιάνιαρο που το έπαιζε στην κρατική (καρφωνομαι:tongue:;) και με τρομοκρατούσε η εικόνα της κρεατομηχανής.

Διαφημίσεις

Xαχαχαχαχαχα!!

Λεγκω εγώ κι εσύ μείναμε!!!

Αρχιζει το ξεσαλλωμα..με τον αγαπημενο μου για να φρικαρει η Μαιρα!!!χαχαχα

yxX2rdiNcYw

το έχω βάλει πααααααρα πολλες φορες αυτό το τραγουδι.....

Διαφημίσεις

Xαχαχαχαχαχα!!

Λεγκω εγώ κι εσύ μείναμε!!!

Αρχιζει το ξεσαλλωμα..με τον αγαπημενο μου για να φρικαρει η Μαιρα!!!χαχαχα

yxX2rdiNcYw

το έχω βάλει πααααααρα πολλες φορες αυτό το τραγουδι.....

κοιτατε ωρε εναν Αμλετ! ημαρτον!:rolleyes:

731195o2abvq92vy.gif

ΓΕΙΑ ΣΑς ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

στολισαμε και μεις χθες ,και ολη μερα ο Σπυρος ειναι και χαζευει το δεντρο και αλλαζει διαταξη στους γλομπους!:idea:

λεω τωρα να κανω το χατηρι της ΧΡΙΣΤΙΝΑς και να φερω διπλες!

ΛΕΓΚΩ δεν ειναι τιποτα,λιγο ζυμαρακι τηγανισμενο, ασε που τα τηγανιτα ειναι και ανθυγιεινα......χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε!!!!:tongue:

παω να τις φερω και επανερχομαι!!!!

παρτε να ακουτε μεχρι να ελθω!!!!:D

059Siwi5uHU

1958530te2chmztha.gif

Χριστιν το κοκκινο κουταλακι απο το μοδερκερ ( που παει σετ με τα 2 μπολακια τα κοκκινα) μακραν το καλυτερο!!!!

Το Σαββατο τελικα τι έχουμε κανονισει τσουπρες?????

Τσικι μου! Το κόκκινο ρε συ δε με βολεύει πολύ, άσε που τα κόκκινα μπολάκια δεν τα χρησιμοποίησα ποτέ τελικά, πολύ μικρά ακόμα και για τον Μράντ! Όσο για το Σάββατο, αναμένουμε Τάρα και Κατ να κανονίσουν αν θα βγουν και το βράδυ, να πουν και σε μας τις δόλιες μάνες τι θα κάνουμε, θα πάνε από καφέ καπάκια ποτό;;; Να το κάνουμε καφέ και να πάνε άλλη μέρα ποτάδικο; Άντε, μας αφήσατε ξεσηκωμένες εμάς κι εσείς δεν απαντάτε, άντεεεεεεεεεεε

Καλημέρααααα... Τι χαμπάρια πολυαγαπημένες μου;

Τσίκι πως είναι η κατάσταση με τα καμένα κάτω;

Ο άντρας μου είπε ότι τα μισά μαγαζιά είναι κλειστά (δουλεύει εξάρχεια)

Ρε σεις, συνέλθετε, τι μου βάλατε πρωινιάτικα!

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...