Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 ώρα πρίν, Blu24 είπε:

Καλημέρα κοριτσι μου !!! Νομίζω θορυβήθηκα αρκετά θα ζητήσω να γίνει στο νοσοκομείο με μέθη γιατί δεν αντέχω και πολλά πολλά !!! Δηλαδή μόνο την ετ αντέχω μέθη που και εκεί με ενοχλεί η αρχή που με καθαρίζει 🫠

Εμείς του δείξαμε τα τωρινά αποτελέσματα και μας είπε είναι τέλεια για την εξωσωματική 🫠 αλλά έτσι και αλλιώς τώρα θα μας πάει ένα τρίμηνο μετά άρα πιστεύω θα έχει πέσει και άλλο ο κατακερματισμός ..

Πολύ καλή επιτυχία εύχομαι!!να πάνε όλα καλά!! 

πρίν από 10 λεπτά , MK2012 είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Λοιπόν μόλις έκανα εξέταση ινσουλίνης και ζαχαρου. Αυτή η αηδία που σου δίνουν να πιεις δεν υπάρχει. Νιώθω αηδιασμένη από την ώρα που το πήρα 😂

Ήπιες αυτό που είναι η πάστα ζάχαρης που την διαλύουν;; 
      υπάρχει πόσιμη γλυκόζη με γεύση λεμόνι ή πορτοκάλι και είναι πιο υποφερτό. 

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

1807840rosyu9i222.gif

Καλημέρα! Χρονια Πολλα στους εορτάζοντες και στις εορτάζουσες!

Εδώ εχει λιακάδα. Αυτο σημαινει οτι θα κανουμε Χριστουγεννα με ηλιο? Τα μπέρδεψα... Οτι καιρο εχει της Αγιας Βαρβάρας ή του Αγιου Νικολαου θα΄χει και τα Χριστουγεννα?:confused:

IcsVPis1iNs

age.png age.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα tara οτι καιρό εχει της Αγιας Βαρβάρας θα έχει και τα χριστούγεννα.

Ευχαριστω annina! Μια απ'τα ιδια ηταν ο καιρος προχθες αν θυμαμαι καλα. Για να δουμε...

καλημερα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΥς ΝΑΥΤΙΚΟΥς ΜΑς!ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΤΑΞΙΔΙΑ!

Καλα ταξιδια!

Γιορταζει και η Τουφοοικογενεια? Χρονια Πολλα σε ολους!

Και ο πατερας μου γιορταζε σημερα. Τωρα εχουμε τον ανιψιο μου, και τον κουμπαρο μας, τον νονο του Αντωνη.

age.png age.png

Καλημέρα!!!!!!!!!

Ρένα, Τουφάκο να χαίρεστε τα στεφάνια σας!!!!

Οι ναυτικοί μας να έχουν καλά ταξίδια και καλές θάλασσες!!!!

Τάρα, της Αγιας Βαρβάρας βαρβαρώνει το κρύο, του Αγ. Σάββα σαβανώνει το κρύο και του Αγ. Σπυρίδωνος παίρνει η μέρα σπυρί σπυρί τα πάνω της! Και της Υπαπαντής δείχνει τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα.

Καααααααααθε χρόνο μου τα λέει η γιαγιά μου οπότε τα έχω μάθει.

Ωραία μέρα σήμερις!Αν και θα προτιμούσα να έβρεχε.

6_1X-VEhHFc

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Της Υπαπαντης ειναι τον Φεβρουαριο!!!

10_1_106.gif

E ναι ρε, απο πέρσι!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Θα ρωτήσω τη γιαγιά μου και θα σου πω! Απο τις πολλές φορές που τα έχω ακούσει τα έχω αποβάλλει απο τη μνήμη μου!!!! Λειτουργω αντίθετα, δεν είμαι υπέρ της επανάληψης!

Κάτσε να τηλ στη γιαγιά μου

Αντε πάλι το ίδιο ποιηματάκι!!!! Τελικά της Αγιας Βαρβάρας είναι, δίκιο έχεις! Και όταν βρέχει της Υπαπαντής βρέχει 40 μέρες. Εκεί τα μπέρδεψα λίγο!

Καλέ! Τα έχετε χάσει τελείως? Σας διαβάζω και νευριάζω. ΟΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΤΕΛΟΣ. Δηλαδή, κατά πως φαίνεται, θα βρέχει όλη μέρα.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όλους τους δικούς σας που γιορτάζουν (εγώ έχω μόνο τον κομπάρο μου ;)). Να τους χαίρεστε!

Διαφημίσεις

Τάρα, της Αγιας Βαρβάρας βαρβαρώνει το κρύο, του Αγ. Σάββα σαβανώνει το κρύο και του Αγ. Σπυρίδωνος παίρνει η μέρα σπυρί σπυρί τα πάνω της! Και της Υπαπαντής δείχνει τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα.

Της Υπαπαντης ειναι τον Φεβρουαριο!!!

10_1_106.gif

E ναι ρε, απο πέρσι!!!!!!!! Χαχαχαχαχαχα!!!!!!!

Θα ρωτήσω τη γιαγιά μου και θα σου πω!

Μηπως εννοεις τα Εισοδια?:tongue:
Αντε πάλι το ίδιο ποιηματάκι!!!! Τελικά της Αγιας Βαρβάρας είναι, δίκιο έχεις! Και όταν βρέχει της Υπαπαντής βρέχει 40 μέρες. Εκεί τα μπέρδεψα λίγο!
Καλέ! Τα έχετε χάσει τελείως? Σας διαβάζω και νευριάζω. ΟΤΙ ΚΑΙΡΟ ΚΑΝΕΙ ΤΗΣ ΑΓΙΑΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΤΕΛΟΣ. Δηλαδή, κατά πως φαίνεται, θα βρέχει όλη μέρα.!
Λιανα στην Παιανια δεν έβρεχε προχθες!:rolleyes:
Δίκιο έχεις Μαριάννα, εχθές έβρεχε όλη μέρα (του Αγίου Σάββα), οπότε δεν θα βρέχει τα Χριστούγεννα!

:lol::?:lol::?:lol::?:lol::?:lol::?

...το δελτιο καιρου κατα τοπους...:rolleyes:

χρονια πολλα και στο Νικο της ΤΟΥΦΑς!

9ipV1EmnbIU

παω να κανω τη χαρη της ΚΑΤ και να αλλαξω αβαταρ!!!!

1958530te2chmztha.gif

οριστε ΚΑΤ! εβαλα κουμπαριεδες!!!!!:tongue:

Αι σιχτίρ και εσύ και οι κουμπαριέδες σου!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Ρε επίτηδες το κάνεις???? Θες να πέσω στα σκληρά??? Ασε και έχω πραλίνες στο ψυγείο και δεν έχω πειράξει ούτε μια!!!

Τωρα θα προσπαθήσω να κόψω τη ζάχαρη απο τον καφέ, για να δούμε:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...