Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

κι εμενα οταν κοιμοταν ο σπυρος μεσημερι δεν συγχρονιζοταν και φυσικα ο σπυρος το βραδυ αργουσε να κοιμηθει,παντα μετα τις 11,τωρα σαφως ειναι καλυτερα τα πραγματα

ομοιοπαθητικη κανω μονο εγω κι εχω δει σημαντικες διαφορες στον εαυτο μου!

στα παιδια δεν ειμαι σιγουρη αν θα κανω(το ψαχνω ακομα)

υπαρχει κλασσικη παιδιατρος εδω που συνεργαζεται με τον ομοιοπαθητικο

ΑΛΛΑ απο καποιους γνωστους εμαθα οτι σε ενα παιδακι που ηταν αρρωστο και ειχε βηχα μεχρι να βρει το καταλληλο χαπι να δωσει (του ειχε δωσει καποιο και δεν επιασε στην αρχη, και μετα το αλλαξε) ,χρειαστηκε να παει νοσοκομειο το παιδι.

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτο ειναι το κακο με την επαρχια, οτι δεν εχεις πολλες επιλογες. Φανταζομαι θα δυσκολευεσαι να βρεις και ομοιοπαθητικα φαρμακα. Εδω πλεον παρα πολλα φαρμακεια τα εχουν, που ακομη και αν τα χρειαστεις νυχτα, μπορεις να τα βρεις σχετικα ευκολα.

Παντως το ομοιοπαθητικο αντιβηχικο σιροπι απο φυλλα κισσου που πηρε ο Αντωνης πριν λιγες εβδομαδες, ομολογω οτι ειναι θαυματουργο. Καμια σχεση με τα κλασσικα που σου χειροτερευουν τον βηχα και ειναι και πολυ δυνατα. Για τη μικρη μου εδωσε chamomilla να εχω στο σπιτι, για περιπτωση εντονης ανησυχιας από δοντια ή αδιαθεσια.

age.png age.png

ομοιοπαθητικα βρισκω ευκολα,εχουν 4 φαρμακεια εδω,

αλλα οσο αφορα τα παιδια θα προτιμουσα να υπαρχει εδω παιδιατρος ομοιοπαθητικος

γιατι απο οτι εχω καταλαβει η ομοιοπαθητικη σου δινει την αναλογη αγωγη συμφωνα με το ιστορικο σου ,και οχι μονο ,για παραδειγμα, ''μου ποναει η κοιλια μου'',

δινει βαση πολυ και στον ψυχολογικο παραγοντα

και θεωρω οτι για τα μικρα παιδια ειναι δυσκολο αυτο οταν ο ομοιοπαθητικος γιατρος δεν ειναι παιδιατρος και δεν εχει την καταλληλη πειρα σε παιδια

1958530te2chmztha.gif

και θεωρω οτι για τα μικρα παιδια ειναι δυσκολο αυτο οταν ο ομοιοπαθητικος γιατρος δεν ειναι παιδιατρος και δεν εχει την καταλληλη πειρα σε παιδια

Kι εγω ετσι νομιζω, αλλα δεν ειμαι και απολυτη, γιατι οσοι κανουν χρονια ομοιοπαθητικη, υποστηριζουν οτι ειναι δευτερευουσης σημασιας η ειδικοτητα.

age.png age.png

Καλημέρα σε όλο τον γλόμπο!!!!! Ρε Χριστινάκι έστω και με χρονοκαθυστέρηση να χαίρεσαι το αδέλφι σου ωρέ:D:D:D
Ευχαριστώ Τουφίδι μου... Σκεφτόμουν να σε πω αφού φτιάχτηκες σήμερα για καφέ να τον πίναμε, αλλά κοίτα καιρό!
ρε ΡΕΝΑ ειδα το εργο που μου ειπες χθες και δεν μου αρεσε καθολου!

εχω δει και καλυτερα,σιγα την πλοκη!και ξενυχτισα και μεχρι τις 1.30!:confused:

ΧΡΙΣΤΙΝΑ δωσε κι εδω το παπουτσοσαιτ!

και οριστε για να μη λες οτι ψαχνουμε τα cd σου!

Bomv-6CJSfM

Κατ'αρχάς αυτό το άσμα παίζει να το έχω στα σιντί μου, κατά δεύτερον μίλα καλύτερα την αντιπρόεδρό μου, κατά τρίτον: ήταν τόσο χάλια το έργο; έλεγα να το πάρω από το ντιβιντάδικο (αν κι όταν καταφέρω ποτέ να συγχρονιστώ και να δω ταινία με άντρα χωρίς να μας παίρνει ο ύπνος στο 5λεπτο). Αυτές θέλω για καθημερινές: http://www.yoox.com/item.asp?sec=1&YOOX=RAS&dept=women&tskay=361A2971&rr=1&cod10=44176757LK&sts=sr_women80

Κι αυτές για δωράκι: http://www.styleavenue.gr/μποτα_σουετ_μωβ-363-2.html

Cs_QsS1MMV8

Αγαπημένοοοοοοοοοοοοοο
γυρω στις 10 κοιμουνται,και ενω πριν απο μερες ξυπναγανε 8 με 8.30 τωρα ξυπνανε μια ωρα αργοτερα :shock:
Εμένα ξυπνάει μια ώρα νωρίτερα τώρα τουλάχιστον! 7μιση με 8 είμαστε με κλάμμα για μαμ το πρωί

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!!!! Τουφ πως πάει το χεράκι?

Sj-THeKHu_g

Ευτυχώς σαν να μην έγινε. Πρέπει να είχε κοιμηθεί πάνω του και ήταν σχεδόν κουλό μισή μέρα με θλάση (πιθανά ελαφριά)

μίλα καλύτερα την αντιπρόεδρό μου, κατά τρίτον: ήταν τόσο χάλια το έργο; έλεγα να το πάρω από το ντιβιντάδικο (αν κι όταν καταφέρω ποτέ να συγχρονιστώ και να δω ταινία με άντρα χωρίς να μας παίρνει ο ύπνος στο 5λεπτο).

χα!γιατι να της μιλησω καλυτερα?και ποια ειναι δηλαδη? δεν καταλαβα??:tongue:

αααα !!! και να το παρεις το εργο σε ντιβιντι,μη χασεις!

και μετα ελα να μου πεις!

Καλημέρα όμορφες

σε ευχαριστω Λεγκω!προφανως σε μενα αναφερεσαι καθως οι υπολοιπες δεν βλεπονται!χα χα!:mrgreen:

-----------------------------------------------------------------------

1524640b5doj9vs05.gif

ο σπυρος εχει μια απιστευτη γκρινα χωρις λογο!

και την γκρινα δεν την αντεχω....κανω πως δεν ακουω....:rolleyes:

1958530te2chmztha.gif

σε ευχαριστω Λεγκω!προφανως σε μενα αναφερεσαι καθως οι υπολοιπες δεν βλεπονται!χα χα!:mrgreen:

ο σπυρος εχει μια απιστευτη γκρινα χωρις λογο!

και την γκρινα δεν την αντεχω....κανω πως δεν ακουω....:rolleyes:

Για το πρώτο δεν σχολιάζω (μούτζα). Για το ότι ο Σπύρος γκρινιάζει δεν είναι λογικό με σένα που έχει μάνα; :cool:

WN6Op3.png

Για το πρώτο δεν σχολιάζω (μούτζα). Για το ότι ο Σπύρος γκρινιάζει δεν είναι λογικό με σένα που έχει μάνα; :cool:

χα χα μμμμμμμμμμμμμ......κρυωσαμε....:tongue::tongue::tongue:

και οπως ξαφνικα του ηλθε η γκρινα ετσι ξαφνικα του περασε :shock: τι να πω....

B0g_aN1I6yM

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Μαιράκι-μπαιράκι θέλω χάρη, βγάλε αυτά τα μελομακάρονα γιατί μου τρέχουν τα σάλια!!!!!! Και επειδή είμαι σαν τζάνκι (έφαγα 1 κουφέτο στη βάπτιση σήμερις και ένιωσα να κυλάει στις φλέβες η ζαχαρη) πρέπει να μου συμπαρασταθείτε! Τι κορμί θα βγάλω στας παραλίας σας?

Τραγούδι δεν βάζω απεργώ σήμερα!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...