Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , Neverstop είπε:

Καλημέρα!!! 

Κορίτσια εγώ έχω βιώσει άσχημη εμπειρία με υστεροσκοπηση για αφαίρεση πολύποδα στο Παπαγεωργίου. Χωρίς μέθη!!! Για να κερδίσουμε χρόνο και να μην περιμένω μήνες χειρουργική πράξη. Δεινοπάθησα! Την επόμενη εννοείται την έκανα με μέθη. Χωρίς μέθη τίποτα, αν Με ρωτάτε. 

Καλημέρα ! Εντάξει άλλο αυτό είναι παρεμβατικό, διαφέρει από την διαγνωστική υστεροσκοπηση. Προφανώς μόνο με μέθη αυτά.

πρίν από 20 λεπτά , Blu24 είπε:

Αχ κατάλαβα … θα το ξανά συζητήσω να δούμε 🫠🫠 η καμερουλα που μπαίνει να φανταστώ είναι πολύ λεπτή ; Αλλά μετά επειδή σου πέρνει κομματάκι από την μήτρα αυτό πονάει πιο πολύ ;

Όταν σου παίρνει το δείγμα νιώθεις κάποια παραπάνω ενόχληση απ’οτι νιώθεις στο ΠΑΠ.
      Ο γιατρός ο ίδιος σου πρότεινε υστεροσκοπηση; Προφανώς αν σε αγχώνει και δε νιώθεις καλά, ρώτησε αν γίνεται να το κάνεις στη μονάδα και όχι στο ιατρείο για να σου κάνει μέθη.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Bonjour σε όλο τον ντουνιά!!!!! Σας είπα το καινούργιο που πάθαμε:? Χθές το απόγευμα και ενώ ο μικρός ξύπνησε από τον απογευματινό ύπνο δεν κούναγε το αριστερό χέρι. Ή για να είμαι ακριβής, το κούναγε επιλεκτικά και φαινόταν να πονάει. Φοβηθήκαμε για τα χειρότερα και βουρ στην παιδίατρο του. Τελικώς, έχει πάθει θλάση και τον παρακολουθούμε....κουφό;;; Χριστινιώ κάτι λέγαμε για γκαντεμιά:D:D. Μας το αφιερώνω

GoLJJRIWCLU

Διαφημίσεις

Bonjour σε όλο τον ντουνιά!!!!! Σας είπα το καινούργιο που πάθαμε:? Χθές το απόγευμα και ενώ ο μικρός ξύπνησε από τον απογευματινό ύπνο δεν κούναγε το αριστερό χέρι. Ή για να είμαι ακριβής, το κούναγε επιλεκτικά και φαινόταν να πονάει. Φοβηθήκαμε για τα χειρότερα και βουρ στην παιδίατρο του. Τελικώς, έχει πάθει θλάση και τον παρακολουθούμε....κουφό;;; Χριστινιώ κάτι λέγαμε για γκαντεμιά:D:D. Μας το αφιερώνω

:shock::shock::shock::shock::shock:

καλα..πως;;;;;;

Βρε Τουφάκο, πως έγινε αυτό? ΠΕραστικά σας! Χρειάζεται να μπεί σε νάρθηκα, ή λέω βλακείες?

Αμάν μωρέ!!!!!!

Να σας πω ένα καλό νέο?

Θα γυριστεί το νησί σε σήριαλ!!!!!! Είμαι πολύ χαρούμενη!!!!!!!

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Βρε Τουφάκο, πως έγινε αυτό? ΠΕραστικά σας! Χρειάζεται να μπεί σε νάρθηκα, ή λέω βλακείες?

Αμάν μωρέ!!!!!!

Να σας πω ένα καλό νέο?

Ελπίζω να ειναι καλή παραγωγή και με καλούς και αξιοπρεπείς ηθοποιούς. Εχει πάρα πολύ καλό στόρι και φοβάμαι μην το χαντακώσουν!

Ελπίζω να ειναι καλή παραγωγή και με καλούς και αξιοπρεπείς ηθοποιούς. Εχει πάρα πολύ καλό στόρι και φοβάμαι μην το χαντακώσουν!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=476&goto=newpost

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Μαιρα μη μου πεις οτι εφτιαξες όοοοολα αυτα τα μελομακαρονα!!!!

φυσικα!ειναι γνωστο οτι ειμαι χρυσοχερα τοσο στη μαγειρικη οσο και στη ζαχαροπλαστικη!αμ πως!:roll:

μ αρεσεις ρε ΚΑΤ! χαιρεσαι με μικρα και απλα πραγματα ,οπως τα μικρα παιδια!:D

2426442qwiss7eba7.gif

ΡΕΝΑΑΑ !!!!!!!!!!!!!!!παρασκευη εχουμε και οχι δευτερα:rolleyes: αιντε αιντε!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ χρονια πολλα για την αδελφη Barbara!

TOΥΦΑ περαστικα στο μικρο

ΤΑΡΑ τσιου τσιου!!!η μικρη ακουγε και ανοιγοκλεινε το στομα της προσπαθωντας να μιμηθει!!!χα χα!

η ΤΣΙΚΙΤΑ που χαθηκε??

chF0yYVdjFc

Επεξεργάστηκαν by maira95

1958530te2chmztha.gif

Μισό λεπτάκι θα σας γράψω και θα πάω για ύπνο, μη φωνάξετε για την ώρα, είχαμε γιορτή!

Μερσί για τις ευχές :P

Τούφα περαστικά ρε κοπελιά, είχατε το κουφό της εβδομάδας!

Κατ θα σε μπατσίσω, έχω κολλήσει με τις ώρες με τα παπουτσοσάιτ που μου έδωσες!

Radiohead, Cure, Eurythmics, Madonna.... Tι έγινε ρε παιδιά, τα σιντί μου σκαλίζετε; (οκ εκτός από μανδόνα αλλά αυτό το λαλά της μου αρέ)

Ρέναααααααα αχ τι έπαθα, με την γιορτή ξέχασα να γράψω το έργο! Άσε που χτες είχε ένα θρίλερ το 1408 νομίζω και μου έκανε κουκου το 14 και λέω Πέμπτη θα εννοούσε η τσλαντερ. Έκατσα το είδα, οκ ήταν, μετά θυμήθηκα ότι έπαιζε η Χίλαρι σ'αυτό που έλεγες! Μήπως το έγραψες;

Οκ πάω νάνι, χαιρετώ κι όσες δεν ανέφερα, σας φιλώ όλες, σας αγαπώ, είμαι η εθνική σας σταρ, τέλος (νυστάζω χικ χικ)

WN6Op3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...