Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κοριτσακια χτες τραβηξα τα πανδινα ηθελε η κορη μου και ενα τσουρμο κορες να πανε στον χατζηγιαννη ααχχχχ!τι τραβαω και τις πηρα πηρα και το μωρο και προσπαθω να διαγραψω την χτεσινη βραδια ολοι περασαν καλα ο μικρος το καταχαρηκε κουραστηκε βεβαια αλλα δεν το ματαξανακανω σας λεω τραγουδακι δεν εχει γτ δεν εχω πολυ χρονο αντε στολιζουμεεεε κι εμεις yeaaaa!

921477wc2fyvv2y2.gif

Μπορεί να είμαι μούφα ροκού αλλά ποιοτική;)

(γιατί πονώ γιατρέ μου; γεννάω; μπαααααα νωρίς είναι ακόμα:cool:)

χα χα!να πας να κανεις παρεα με την αλλη την ποιοτικια! τη ΡΕΝΑ!!:tongue:

βρε ΛΕΓΚΩ στα αληθεια πονας???η ειναι μουφα πονος???:cool:

1EBw_da7BZk&feature=related

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

βρε ΛΕΓΚΩ στα αληθεια πονας???η ειναι μουφα πονος???:cool:[/YOUTUBE]

Πρέπει να είναι αυτές οι braxon hicks οι προπαρασκευαστικοί πόνοι αλλά είναι αρκετά ενοχλητικοί... είμαι σε διλημμα... να την κάνω την αποτρίχωση μην γεννήσω νωρίτερα και ξεφτιλιστώ ή να κυριαρχίσει η λογική και να παραμείνω μία ποιοτική αρκούδα;:cool:

Πρέπει να είναι αυτές οι braxon hicks οι προπαρασκευαστικοί πόνοι αλλά είναι αρκετά ενοχλητικοί... είμαι σε διλημμα... να την κάνω την αποτρίχωση μην γεννήσω νωρίτερα και ξεφτιλιστώ ή να κυριαρχίσει η λογική και να παραμείνω μία ποιοτική αρκούδα;:cool:

Γιατι να κανεις αποτριχωση? Ετσι κι αλλιως δε γλιτωνεις το ξυρισμα!

age.png age.png

Γιατι να κανεις αποτριχωση? Ετσι κι αλλιως δε γλιτωνεις το ξυρισμα!

Καλά μιλάω για το ευρήτερο δίμετρο (οεο) πόδι μου... εκεί και να θελα...:tongue:

Και την προηγούμενη φορά δεν ήταν ξύρισμα αυτό που μου κάνανε... με πετσόκοψε η ρουφιάνα... χασάπισσα εντελώς!

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια εδω στη γερμανια ουτε σε ξυριζουν ουτε κλισμα σου κανουν!κ γιατι να σου κανουν κλισμα δηλαδη?υπαρχει περιπτωση να αφοδευσεις εκεινη την ωρα? :tongue:

Holy Diver

Που θα γεννησεις? Εγω στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και στις δυο γεννες, ουτε που καταλαβα τιποτα.

Στο Έλενα γέννησα αλλά δεν έχει σχέση αυτό... ή που ήταν καινούργια ή που είχε τα νεύρα της:rolleyes:

Καλα Δήμητρά μου στις εξωθήσεις φεύγουν διάφορα, όχι ότι ασχολείται κανείς με το θέμα εκείνη την ώρα αλλά και με το κλίσμα ακόμα όλο και κάτι θα φύγει (ωραία μεσημεριανή κουβέντα εεε; και καλή σας όρεξη!!!:lol:)

ρε κοριτσια εδω στη γερμανια ουτε σε ξυριζουν ουτε κλισμα σου κανουν!κ γιατι να σου κανουν κλισμα δηλαδη?υπαρχει περιπτωση να αφοδευσεις εκεινη την ωρα? :tongue:

Φυσικά! Με τοσο σπρώξιμο! Δε γεννησες φυσιολογικά?

age.png age.png

Που θα γεννησεις? Εγω στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ και στις δυο γεννες, ουτε που καταλαβα τιποτα.

μια απο τα ιδια,οι κοπελες ηταν πολυ προσεκτικες και δεν καταλαβα τιποτα!

και βεβαια υπαρχει περιπτωση να αφοδευσεις και εχει συμβει αρκετες φορες!

οσο για το ξυρισμα ειναι και για την υγιεινη του μωρου,απο τα λιγα που εχω διαβασει ειναι οτι αν η εγκυος εχει μυκητες μπορει να κολλησει και το μωρο την ωρα της εξωθησης.

παω να στολισω αλλο δεντρο γιατι η ΤΑΡΑ Η ΖΗΛΙΑΡΑ στολισε ιδιο με το δικο μου!:mrgreen:

1958530te2chmztha.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...