Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Μονο με προεμφυτευτικό μπορείς να είσαι σίγουρος. Εχουν κάποια στάνταρ οι εμβρυολόγος στο πως της αξιολογούν. Το εσωτερικό τους όμως, η ποιότητα, το dna , μόνο με προεμφυτευτικό. Οπότε με μια μέτρια ή κακή βλαστοκύστη αλλά υγιής μένεις. Αυτό γράφω.

πρίν από 9 λεπτά , little miracle είπε:

κ μενα το παιδι μου ηταν μια μετρια προς κακη βλαστοκυστη . εσχατη προσπαθεια. οι καλες κ αριστες μου δωσανε παλλινδρομες . η βαθμολογια αυτη που δινουν εχει να κανει μονο με την συγκεκριμενη εικονα στη συγκεκριμενη φαση . την πορεια τους κανεις δεν την ξερει.

Τι αξιολόγηση είχε η βλαστοκύστη που έγινε το μωράκι σου; 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωράριο δεν γράφει :tongue:

4_11_7.gif

Λοιπόν, περιμενουμε απαντηση από Τσικιτα, Λεγκουλα εγκυουλα, Λιανα, Τουφ...ξέχασα καμιά?:rolleyes: Με άντρες εννοειται ε!

Κι επειδη ψοφήσαμε στο μεταλ, ας ακουσουμε και κάτι άλλο!

1mxaA-bJ35s

sig.jsp?pc=ZSzeb095&pp=ZSman000

age.png age.png

Με άντρες εννοειται ε!
Κοπελιά μεταξύ μας είχαμε πει :rolleyes: Με άντρα δύσκολο, δεν αφήνω ακόμα το μπεμπέ βράδυ στην μαμά, είναι περίεργος στον ύπνο...

Καλά, κανονίζουμε κάνα καφέ λέω εγώ τώρα για να μπορούμε όλες (Λιάνα αν δεν κάνω λάθος δε μπορούσε βράδυ επίσης; ) κι από νέα χρονιά ποτό; Αδεργουάιζ κανονίζετε και πίνουμε καφέ άλλη στιγμή

WN6Op3.png

Κοπελιά μεταξύ μας είχαμε πει :rolleyes: Με άντρα δύσκολο, δεν αφήνω ακόμα το μπεμπέ βράδυ στην μαμά, είναι περίεργος στον ύπνο...

Καλά, κανονίζουμε κάνα καφέ λέω εγώ τώρα για να μπορούμε όλες (Λιάνα αν δεν κάνω λάθος δε μπορούσε βράδυ επίσης; ) κι από νέα χρονιά ποτό; Αδεργουάιζ κανονίζετε και πίνουμε καφέ άλλη στιγμή

Α ρε Δεσμέ μου πώς με καταλαβαίνεις! Επίσης και εγώ μπορώ μόνη μου (με τη μικρή δλδ), στις 12 του μηνού, απογευματάκι για καφέ. Ο σύζυξ δεν πρόκειται ν' ακολουθήσει και με βολεύει καλύτερα τις απογευματινές ώρες. Η πρωινό Σαββάτου, αν θέλετε! Την Κυριακή στις 13 δεν μπορώ.

Διαφημίσεις

Kαλημέρα ,Καλημέρα!!

Τι θα γινει κοπελιές;;;Θα μας κάνετε τα νεύρα κρόσια ,τα δικά μου και της Μάιρας;;Δεν μπορειτε να κανονίσετε συναντηση απο μσν..τηλ...e mail..κατι τελοσπάντων;;;Ειναι αναγκη να το διαβάζουμε όλοι;;ΕΙΠΑΜΕ>>>ΖΗ-ΛΕ-ΥΟΥ-ΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως και μενα με βολεύει μια χαρα!!!!12 να το κάνετε!!!:P:p:p:p

EfuEpRSA834

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Λέγκωωωωωωωωωωωωωωωω έλα γιατί μας την πέφτουν άγρια οι άλλες, αλλά δεν ξέρουν και όσα δεν φτάνει η αλεπου τα κάνει κρεμαστάρια!!!!:tongue:

Τελικά μιλάμε για απογευματινό καφεδάκι ανευ στεφανιού? Ρε Τάρα, δεν το συνεχίζουμε οικογενειακώς μετά, για ποτάκι στον κουμπάρο σου?

Αλλά αν θέτε μένουμε και στον καφε!

Δήμητρα καλά δεν είστε στη Γερμανία? Θέλετε να γυρίσετε? ΄Δεν θέλω να στο χαλάσω, αλλά εδώ θα σου φανούν πολύ δύσκολα τα πράγματα, το βλέπω απο τη φίλη μου που έχει πήξει εδώ και ψάχνονται τα παιδιά να φύγουν πάλι.

Αυτά, προς το παρόν, τραγουδάκι δεν βάζω γιατί θα με πάρετε απ'τα μούτρα. Αντε! λες και εγώ σχολίασα αυτά που ακούτε (βανδή, θηβαίο κτλ) :tongue::tongue::tongue:

Αλλά απο την άλλη αν έβαζα, θα ήταν αυτό

Επεξεργάστηκαν by ΚατερίναΒ

Eπιτρέπεται να πέσεις... Επιβάλλεται να σηκωθείς....

as1cCu8sM3D1210MTA1NDU2amR8MDA3MzA1ZHxNeSBzb3Vzb3VuaSBpcw.gif

Διαφημίσεις

Αυτά, προς το παρόν, τραγουδάκι δεν βάζω γιατί θα με πάρετε απ'τα μούτρα. Αντε! λες και εγώ σχολίασα αυτά που ακούτε (βανδή, θηβαίο κτλ) :tongue::tongue::tongue:

Δεν θέλω αστειάκια για θηβαίο έτσι; Γιατί θα σε στείλω μόνη σου στις συναυλίες:tongue:

Ωραία τραγουδάκια βάλατε πολυαγαπημένες μου... γρήγορα πριν ξυπνήσεις οι κανίβαλοι κι αρχίσουν τις καγκουριές!:mrgreen:

8i4nW4OevR0

Το χω ξαναβάλει;

Το χω ξαναβάλει;

ΝΑΙ, αλλά δεν πειράζει γιατί ειναι ωραίο!

Οσο για τον Θηβαίο δεν λέω καλός είναι, αλλά όχι για όλες τις ώρες!!

ΝΑΙ, αλλά δεν πειράζει γιατί ειναι ωραίο!

Οσο για τον Θηβαίο δεν λέω καλός είναι, αλλά όχι για όλες τις ώρες!!

Χμμμ ναι εεε; Νόμιζω ότι μόνο στη Ρένα το χα βάλει... εντάξει λοιπόν θα βάλω άλλο

8OvhgSDwQJc

(το χετε καταλάβει ή ακόμα ότι είμαι μούφα ροκού;:tongue:)

(το χετε καταλάβει ή ακόμα ότι είμαι μούφα ροκού;:tongue:)

Βανδή ακούς? Ελπίζω όχι...

Τάρα εννοείται μετα των συζύγων, γιατί ο δικός μου έχει ψηθεί απο τώρα για ποτάκι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...