Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Jelly οι beirut einai φοβεροι!!!!! καλα για acdc δε συζητώ κορυφαια συναυλια :D

Α...καλημερα καλη εβδομαδα...ωραιο ηλιο εχουμε σημερα....

Um9kd-mhhK4

Ε και μιας κ εχω καιρο να το ακουσω...

aZiLTBgTIgI

:cool:

τι έγινε ρε παιδιά?:shock: τι ξαφνική κίνηση είναι αυτή???

jellyfishch καλώς ήρθες κι εσύ! πάρε οδηγίες κι εσύ για ποστ:

πάτα το εικονίδιο youtube κι αναμεσα στις αγκύλες πληκτρολόγησε τα γράμματα μετά το =

Δηλαδή από αυτό

βάλε αναμεσα το

και θα στο βγάλει με εικόνα όπως τα δικά μας!

Βασιλική ευτυχώς αρθριτικά ή κάτι άλλο δεν έχω!χαχα! οπότε συνεχίζω να χορεύω!! Εσυ αν και μικρότερη δεν ξέρω!:tongue:

Ανεκδοτο:Χθες έβλεπα για λιγο τον αγώνα μπάσκετ κι έτρωγα τη σπεσιαλιτέ μου (τοστ δηλαδη:-P) κι έρχεται στο άσχετο ο μεγάλος με το παιδικό σεντόνι με τα αυτοκινητάκια τυλιγμένο επάνω του σαν τηβεννο. Τον κοιτάω μάλλον σαν ηλίθιος από απορία και μου πετάει ολο καμάρι: "Είμαι ο Ιούλης Τέσσερας!" (Ιούλιος Καισαρας δλδ).

Μου έφυγαν τα τόστ και με έπιασε νευρικό γέλιο μέχρι δακρύων!χαχα!

που το άκουσε ή το είδε ακόμη δεν ξέρουμε!ίσως στον παιδικό(?)χαχα!!

Πολλά κι ωραία τραγούδια βάλατε!!!:D

συνεχίζω με ρυθμό χορευτικό και με τραγούδι "δικό μου" από το πρώτο άκουσμα!!

ZJLDjYRfx3g

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Τα παιδιά μου "κουνιούνται" με πολλούς τρόπους Βασιλική. Τελευταία ο γιος μου γουστάρει offspring. Η κόρη μου δε μεγαλώνει και περνάει φάση "Τάμτας", "Ντέμυς", Justin Bieber" και "Katy Perry" (και δεν έχει κλείσει ακόμα τα 9) :(. Ευτυχώς στο αμάξι μου ζητάει coldplay, placebo και killers (ξέρει ότι δεν παίζει να παίξει κάτι άλλο χαχαχα).

Καλημέρα λοιπόν και καλωσήρθατε στο παρεάκι καινούρια φιλαράκια.

co6WMzDOh1o

Διαφημίσεις

μουσικόβιοι φίλοι για σήμερα ανεβάζω 2 τραγούδια (το ίδιο κομμάτι) σε δυο διαφορετικες περιόδους ιδια τραγουδιστρια άλλοι μουσικοί και ενοχηστρωση. Το ενα οριτζιναλ το αλλο η διασκευη του

Zi66wo98PJU

oTGMhQeUHiY

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...