Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Ειμαι σε κατασταση εκτακτου αναγκης!!!!!!!!!!!! Πρεπει να αποκτησω ecdl/ict/acta κατι απο αυτα τελος παντων κ το εμαθα μολις τωρα.... ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.........κατι αλλαγες για το θεμα της δουλειας.... και ενω με το πτυχιο ημουν εως τωρα καλυμενη ξαφνικα του φωτησε του ΚΟΥΛΗ (ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ) να βαλει υποχρεωτική την πιστοποιηση ..... ... αντε να βρω κεντρο-δασκαλο κατι τελος παντων.... χαχαχαχαχαχα και να πω οτι δεν τα ξερω?τα ξερω... γκρρρρρρρρρρρρ

Πατερα...δε θυμαμαι τον τροπο... repeat again pls :P

Ωραιο το χορευτικό...τωρα εγω δε βαζω ασμα... το εγραψα στην αρχη...Μακροπουλος χαχαχαχαχαχα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σε λίγο θα μας βάλουν τεκμήριο που αναπνέουμε Βασιλική! δεν συνεχίζω γιατί με πιάνουν τα νεύρα μου και είναι άλλη η θεματολογία εδώ...smiley-angry019.gif

καλα και γρήγορα ξεμπερδέματα μόνο εύχομαι!!

Διάβασε για το βιβλίο εδώ αν θες http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=19559

6 μηνων ο μικρός σήμερα:D

κι αλλο ένα που μου αρέσει

xBcMKwbMEcQ

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Ααα, κι εγώ είχα υποσχεθεί τραγούδι... κι έχω όρεξη για ακρόαση σήμερα:

Αλήθεια strokes βάλαμε ποτέ;

Nd30xwa8nPI

θα βάλω κι άλλα:

9fUjwV4j-H0

FufL80hJsP8

RF0HhrwIwp0

129kuDCQtHs

Καλή ακρόαση!

Διαφημίσεις

Γειααααα!

Νιονιώ χάθηκες και τα έβαλες όλα μαζί?:tongue:

Νίκος ή Χριστίνα γράφει? καλωσήρθες!

πάτα το εικονίδιο youtube κι αναμεσα στις αγκύλες πληκτρολόγησε τα γράμματα μετά το =

Δηλαδή από αυτό

βάλε αναμεσα το

και θα στο βγάλει με εικόνα όπως τα δικά μας!

Συνεχίζω χορό εγώ!

e04pzNwIqU8

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Γειααααα!

Νιονιώ χάθηκες και τα έβαλες όλα μαζί?:tongue:

Νίκος ή Χριστίνα γράφει? καλωσήρθες!

πάτα το εικονίδιο youtube κι αναμεσα στις αγκύλες πληκτρολόγησε τα γράμματα μετά το =

Δηλαδή από αυτό

βάλε αναμεσα το

και θα στο βγάλει με εικόνα όπως τα δικά μας!

Συνεχίζω χορό εγώ!

e04pzNwIqU8

Ευχαριστώ! Και οι δύο γράφουμε αλλά σύνηθως εγώ (ο Νίκος :P) Και μιας και ξαναμπηκα λίγο tracklist ακόμ

TCxoShq84kw

Διαφημίσεις

ηρθααααααααααααααααα

καλεεεε Νικο καλως ηρθες.... και ενώ ειχα διαλεξει κατι χορευτικό να κανω παρεα στον Ifather...μου εβαλες Tarja και λεω δε βαζω κ κανενα ακομα ... οποτε... καλη ακροαση

Ifather προσοχη με το χορό...ειμαστε κ σε περιεργη ηλικια χαχαχαχαχα :tongue:

JmGMzyajA2U

reGlno9aUpw

ηρθααααααααααααααααα

καλεεεε Νικο καλως ηρθες.... και ενώ ειχα διαλεξει κατι χορευτικό να κανω παρεα στον Ifather...μου εβαλες Tarja και λεω δε βαζω κ κανενα ακομα ... οποτε... καλη ακροαση

Ifather προσοχη με το χορό...ειμαστε κ σε περιεργη ηλικια χαχαχαχαχα :tongue:

JmGMzyajA2U

reGlno9aUpw

ααα mother earth μου βάζεις και έχω καιρό να ακούσω! Τέλεια!

Τωρά μου ανοίγεις την όρεξη για

IR_mBh5mqok

γεια σας!!

είμαι κι εγώ μία ροκού που νοικοκυρεύτηκε!! (μες στη νοικοκυροσύνη είμαι....:P)

Αφιερώνω αυτό το κομμάτι σε όλους παραμένουν ελεύθερα πνεύματα σε κάθε φάση της ζωής τους!! :D:D:D:D

2t7wp3.png

γεια σας!!

είμαι κι εγώ μία ροκού που νοικοκυρεύτηκε!! (μες στη νοικοκυροσύνη είμαι....:P)

Αφιερώνω αυτό το κομμάτι σε όλους παραμένουν ελεύθερα πνεύματα σε κάθε φάση της ζωής τους!! :D:D:D:D

χαχαχα ροκάδες μαζευτήκαμε δεν λες τιποτα jelly :P:p:p καλό κομμάτι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...