Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Makelen είπε:

Έχω υπέρηχο αύριο, οπότε θα με δει απο κοντά. Το θέμα είναι ότι λογικά θα πρέπει να πάω δερματολόγο, να πάρω καμιά κρέμα, μετά να με ξαναδεί.. κι όλα αυτά τα ωραία. Και δεν έχω ούτε όρεξη να τρεχω ούτε χρήματα. Δεν εχω φαγούρα, τυχαία τα ειδα!!

αν δεν εχεις φαγουρα δεν νομιζω να χρειαζεσαι καν κρεμα, θα υποχωρησει. αυτες τις κρεμες παντως στις γραφουν κ οι γυναικολογοι. δεν νομιζω να σε παραπεμψει αλλου. δεν ειναι κ τιποτα σοβαρο. εμενα ακομα και με κορτιζονη οταν χρειαστηκα λογω φαγουρας, εκεινος μου την εγραψε και με ειχε ανακουφισει πολυ γιατι μιλαμε για απιστευτη φαγουρα και ξεφλουδισμα. εχουν γνωση για τετοια δερματολογικα εγκυμοσυνης, δεν ειναι κατι  ασυνηθιστο κ σοβαρο. μην αγχωνεσαι.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Καλημέρα!

Τότε Βασιλική μπορεί να το ζορίζει δυσκιλιότητα. Μίλα με το παιδίατρό σου για την περίπτωση που μπορεί να χρειάζεται μέσα στο γάλα του τη προσθήκη ειδικού γάλατος για την αποφυγή της δυσκιλιότητας.

Ας βάλουμε κι ένα τραγουδάκι. :D

Α και καλό μήνα!

dRhVVdZmF8A

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλό μήνα!

έπιασαν τα κρύα νωρίς ρε γμτ?? αν θέλουμε πετρέλαιο από τώρα τη βάψαμε!!:P

πολύ γλυκές προεφηβικές αναμνήσεις...

k3bOWKxnv5k

αλλά και

5QXxozXsDZY

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

• 2 εβδομάδες μετά...

Καλησπερααααααααααααααααααααααα

ποσες απουσιες εχω φαει????? χαχαχαχα

Σαραντισαμε κ χθες κ σημερα εκμεταλλευτηκαμε την λιακαδα κ πηγαμε βολτα ... εδω κοντα βεβαια στην περιοχη μας αλλα ηταν οι πρωτες βολτες μας ....

Ελπιζω να συνεχιστει λιγο ακομα η καλοκαιρια.... Εμεις πατερουλη δεν βαζουμε πετρελαιο στην πολυκατοικια :evil: και θα αναγκαστω να αγορασω κατι για θερμανση στο δωματιο του παιδιου ..... μαλλον πανελ με υπερυθρες λεμε...

Σας βαζω λοιπον το ασμα του μπουλη.......με αυτο κοιμαται χαχαχαχα

YJe5sMBpnNY

Γειαααα!! ασε κι εγω δεν προλαβαίνω να μπω να γραψω τελευταια!

αρχισατε τις βολτες? καλά κάνετε! εμείς 3μήνες κλείσαμε χθες κι αρχίσαμε να κοιμόμαστε κάπως καλύτερα...

Καλά μη νομίζεις, πετρέλαιο ούτε εμείς είχαμε πέρσι! κάτι θερμαστρες οικονομίας είχαμε. Βλέποντας και κάνοντας..

Με αυτό κοιμάται ο μπέμπης?χαχα! ο δικος μου με αυτό

και αυτο
! χαχα!!:P

_KR2H16Mr5g

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

καλημερααα

πατερα??????????? τι ακουει το παιδι καλε χαχαχαχαχαχαχα

Λοιπον πηγαμε στο γιατρο το Σαββατο.... 3630 το θρεφταρι μου :D ειναι πολυ καλο παιδακι....εχει αρχισει κ μενει ξυπνιος τα πρωινα λιγο περισσοτερο κ θελει παρεα...θελει να του μιλαω να ακουει μουσικη οποτε κανουμε παρτυ στο σπιτι τα πρωινα..... 5-10 Νοεμβριου παμε για το 1ο εμβολιο.....πότε περασε ο καιρος......

Χθες χορευαμε με αυτό

nnkyT0D31qI

Διαφημίσεις

Γεια!

περνάει ο καιρός δε λες τίποτα! κι εμάς έφτασε 7,5 κιλά σχεδόν κι άρχισε τα "αγκου". Τα πρωινά κι εδώ είναι σουρεάλ αλλά πολύ γλυκά όποτε τον κρατάω εγώ! Αν είναι κι ο μεγάλος γίνεται το έλα να δεις, η αντροπαρέα!!

smiley-love014.gif

πατερα??????????? τι ακουει το παιδι καλε χαχαχαχαχαχαχα
Το παιδι έχει και ρεμπέτικα ακούσματα! τι νομίζεις! χεχε!! :P

Στο ξεκούδουνο μια φορά ο μεγάλος πριν λίγο καιρό -ενω γελάγαμε με παρέα- πέταξε: "γεια σου μάγκα με τις πενιές σου"! χαχα!!:P

d7R7q1lSZfs

Καλημερααααααααααααα

κουτουλαω απο τη νυστα.......4.30 το πρωι αντι να κοιμαται αφου εφαγε το θρεφταρι μου (καλε εχει κανει διπλοσαγωνο χαχαχαχα) ηθελε παιχνιδια....καποια στιγμη μεταξυ υπνου κ ξυπνιου γελαγε κακαριστα....μεχρι που ξυπνησε ο πατερας του κ γελουσαμε........μ αυτα κ μ αυτα φτιαξαμε καφε κ δεν ξανακοιμηθηκα.......

Τον μεγαλο τον κοβω για τρελο αγορι πατεραααααα αλανιιιιιι απ τα καλυτερα :D

aowSGxim_O8

γεια!

διπλοσάγωνο ε? κι ο δικος μου κατι τέτοιο! σε αυτη την ηλίκια μοιάζουν μάλλον όλα. Έτσι ήταν και ο πρώτος.Σαν το συγχωρεμένο τον Αυλωνιτη ήταν οι μαγούλες του!χαχα!

Κανει τα γελάκια του ε? τι γλυκές στιγμές... Τέτοια ακούς και βλέπεις και σου περνούν όλα!!:D

Ο μεγάλος κάπου το είχε ακούσει αυτό, σε κάποιο τραγούδι. Δεν ξέρει τι ακριβώς σημαίνει αλλά το κόλλησε πολύ όμορφα στην κουβέντα!χαχα!

και μια πολύ ιδιαίτερη φωνή:

BW3gKKiTvjs

Καλησπερα......... ειναι μοναδικες οι στιγμες που ζουμε χαχαχαχαχαχα

Ολα καλα με το βλασταρι μου αλλα οταν ξεκιναει να αεριζεται πρεπει να εξαφανιστουμε........πολυ μποχα λεμε χαχαχαχα

pKmkOIlHbok

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααααααααααααααααααα

Καλε τι κανετε? Χαθηκατε..........

Εμεις ολα καλα...μεγαλωνουμε κ ομορφαινουμε (ναι καλε ειμαι κουκουβαλια μανα χαχαχα)

Ενα αγαπημένο...

5YXVMCHG-Nk

Καλημέρα στα μικρά και μεγάλα παιζάκια!:D

Καλά είμαστε εδώ αν και κρυωμένοι. Ευτυχώς όχι το μικρό μπουλουκάκι!

Με το μεγάλο έχουμε το χόμπυ να πηγαίνουμε απογεύματα πέρα-δώθε στο μετρό! πλέον οι περισσότεροι οδηγοί μας έμαθαν και μας κορνάρουν συνέχεια!!χαχα!!

Ασε που βλέπουμε κι αλλους μπαμπαδες με τα μικρά τους να κάνουν το ίδιο. Must το μετρό!χεχε!!

1KTRpu2E3pw

Μια γρηγορη καλησπερα μιας κ δεν εχω pc ... καηκε η μητρικη προχθες που εσκασε κεραυνος απεναντι απ το σπιτι...Ααααα καηκε κ το ρουτερ κ κλεβω απο τους διπλανους.... χρωσταω ασμα... οταν με το καλο φτιαχτουν ολα.... Πατερα φιλια στους αντρες σου.......

θενκς ρε V! κι εσυ στο αγοράκι σου!

σπαστικό αυτό οταν συμβαίνει με τον pc!

2:50 ξημερώματα, τα έχω παίξει αυτό τον καιρό από κούραση και υπερένταση!

συν τραυματισμός από προπόνηση που δεν με αφήνει να βολευτώ στο στρώμα, άσ'τα!!

καλό ξημέρωμα σε όλες!

θα επιστρέψω κι εγώ με πρώτη ευκαιρία!:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...