Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Makelen είπε:

Κοριτσι μια φιλη μου πηγε σε αυτον. Ηταν ακριβως ο γιατρος που της ταιριαζε γιατι της ανεβαζε το ηθικο. Εκανε οωληψια και εκανε 4 αριστες βλαστοκυστες. Δεν τις εβαλε ομως.. γιατι λιγο πριν την ετ.. μετα απο τοοοοσες ορμονες.. εμεινε εγκυος! Τωρα οσον αφορα το κομματι της δοτριας.. ειναι πολυ νωρις να το σκεφτεσαι! Μια ετ εχεις κανει μονο και εισαι και νεα! Κανε τις εξετασεις σου, παρε γνωμες.. και προχωρας αναλογα!

Ισως τον επανεξετάσω εφόσον είναι και φίλος της μητέρας μου. Ας πάω να δω τους άλλους 3 και να δω τις εξετάσεις και βλέπουμε. 
      Σε άλλα νέα, με εκείνα και με τα άλλα, έκανα ψώνια σήμερα για να νιώσω καλύτερα 😂

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Hellooooooooooooo

την Τεταρτη γυρισαμε σπιτι μας...περασαμε ηδη 2 βραδιες και εχω χαζεψει...αφηστε που εχω γινει τερας ψυχραιμιας χαχαχαχα Νομιζω οτι τα χουμε βρει με τον γιοκα μου (χαζομανα ναι ειμαιιιι)

a0UPoImrte8

αχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ

Διαφημίσεις

Συχγχαρητηρια για το 2ο ifather και εσενα για το 1ο Βασιλικη. Τα λεω σε σενα γιατι εισαι πρωτομανα και λεχωνα......παρτο χαλαρα, κοιμησου ΟΣΟ σε αφηνει και καλο κουραγιο για τον μαραθωνιο μπροστα σας και οι 2.......παντα με υγεια τα παιδακια σας.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

ελα ρε χαζομάνααα!! :D καλά κουράγια για τα ξενύχτια!!smiley-char090.gif

να χαρείτε τη σχέση σας!!

εμείς τώρα καπως στρώσαμε! οι κολικοί μάλλον πέρασαν!

άρχισε βεβαια τα χερια στο στόμα και γκρίνια (δόντια από τωρα??? smiley-confused004.gif)

Ellemphriem σε ευχαριστώ πολυ για τις ευχές σου!!

Keep on rockin' in the free world!

PdiCJUysIT0

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Καλημερααααααααααααααα

ειμαστε καλα με τον μικρουλη τα παμε περιφημα...

καλα που εχω κ τον μπεμπη μου... χθες εμαθα οτι βγαινω σε κινητικότητα-διαθεσιμότητα κοινως μένω ανεργη........ ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!!!!!

A4gBzUwo6Iw

Με πολύ αγαπη στους 300!

Fuck όντως Βασιλική!

Μπορούν να σε βγάλουν παρόλο που είσαι με άδεια μητρότητας; Ψάξ' το! Στον ιδιωτικό τομέα προστατεύεται η μητρότητα γιατί όχι και στο δημόσιο (θα μου πεις τώρα τι λέω, εδώ όλα καταρρέουν) . Ψάξε αν υπάρχουν κι άλλες κοπέλες στην κατάστασή σου και ρωτήστε κάποιον δικηγόρο που γνωρίζει εργατικό και συνταγματικό δίκαιο.

yqrAPOZxgzU

Διαφημίσεις

ανεργη?? γαμώτο!! συμφωνώ με τη Νιονιώ, ψαξ'το!!

είναι που σώζεται η χώρα κι ο λαός της..:mad:

καλό ΣΚ να έχετε τουλάχιστον..

K4oYhKdSUjA

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Καλημερα

το ψαχνω παιδια αλλα μαλλον δεν γινεται τπτ εχουν φροντισει κ εξαιρούν μόνο ΑΜΕΑ και αναπηριες γενικοτερα....

Γινεται χαμος στη δουλεια μου ... ειναι κλειστο το ΑΕΙ εδω κ 3 εβδομαδες αλλα δεν βγαινει τπτ ουσιαστικο παραεξω στην τβ..το θαβουν το θεμα... τι να πω...παρακολουθω τα γεγονοτα οσο μπορω....ευτυχως μεσω facebook εχουν κανει ομαδα ενημερωσης κ ετσι μαθαινω τα νεα...εχω ρωτησει δικηγορο περιμενω απαντηση μηπως υπαρχει κενο νομου... αλλα απ τη στιγμη που καταργουν την ειδικοτητα μου...χλωμό....

Με τους κολικους τι κανουμε???????? Για ριξ'τε ιδεες .....

0pxD5xmHwGw

Βασιλική θηλάζεις; Αν θηλάζεις γενικώς το μωρό έχει ήπιους κολικούς επομένως αν κάνεις μικτή διατροφή αύξησε το θηλασμό. Ειδάλλως βάλε μια ζεστή πετσετούλα στη κοιλίτσα ή ακόμα λένε ότι ο μάραθος βοηθάει. Εγώ έδινα στο γιο μου παρ' όλο που τον θήλαζα και έχω την εντύπωση πως τον βοηθούσε. Αυτό που βοηθάει περισσότερο είναι η αγκαλιά πάνω σου κοιλιά με κοιλιά για να ζεσταίνεται. Κράτα τον αγκαλιά όσο περισσότερο μπορείς τώρα που είναι και ελαφρύς, θα με θυμηθείς κάποτε ;).

XDV9bygCE6Q

Καλημερα...οχι δυστυχως δεν θηλαζω .... ομως τελικά αντιλαμβανομαι οτι δεν ειναι ακριβως κολικοι αυτο ... οταν θελει να κανει κακακια ποναει κ γκρινιαζει... αγκαλια τον εχω παντα οταν κλαιει κ του κανω μαλαξεις στην κοιλιτσα.... οταν τελικως καταφερει κ κανει κακακια ηρεμεί :)

eYSbUOoq4Vg

Καλημέρα!

Με τους κολικους τι κανουμε???????? Για ριξ'τε ιδεες .....
κάνεις την προσευχή σου να τελειωνουν γρήγορα!:P

Πέρα από την πλάκα το κοιλίτσα-κοιλίτσα που λέει η Νιονιώ το βρήκαμε βοηθητικό. Όπως και το κουνημα σε μεγάλη μπάλα του πιλάτες! ταυτόχρονα κάποιες φορές με το πρώτο.

Κάθεσαι δηλαδή επάνω αγκαλιά με το μωρό και κουνιέσαι ελαφρα χωρίς να σου βγαίνει το χέρι για να κοιμηθεί! Η όρθια στάση (δηλαδή το κεφαλάκι στον ώμο) τα ανακουφίζει πολύ.

Αν θηλαζες θα σου έλεγα να προσέξεις τη διατροφή σου περισσοτερο αλλα αφού δεν... τότε πάρε μπιμπερό που είναι κατά των κολικών, βοηθητικό πολυ!

σου το στέλνω σε πμ πιο πηρα...:)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...