Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

xaxa!κάτσε νιαούρισε στον καναπέ εσύ! έτσι είμαστε οι μπαμπαδες! φροντίζουμε τα της φωλιάς!:cool:

Νιονιώ δεν έχουμε παράπονο! καλά να περνάς όπου είσαι! προσωπικά σε ζηλεύωωωω!! 3 μπάνια μόνο έχω κάνει!

Ωραία τραγουδάκια βάλατε!

Νιονιώ που τους θυμήθηκες???

WWH85xlhZbI

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιονιω και εγω σε ζηλευωωωωωω :P ωραια τα τραγουδακια σου αν κ η αδυναμια μου απο αυτους ειναι το

C6jz1hewTzA

Πατερα με τo funk δεν το εχω...καθολου ομως ... οπότε τι χορευτικό να βάλω... ας βάλω αυτό

Dw17-BEFb3Y

FB εχετε??? Πατερα? Νιονιω????????

Καλημέρα!

α Βασιλική καιρό είχα να το ακούσω αυτό του moby! ούτε δυο εβδομάδες δεν πέρασαν που το είχες βάλει πάλι!:tongue:

fb οχι δεν έχω!

3I5_zOrji9I

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

Καλαααααααα ουτε ληξιαρχος να ησουν χαχαχαχα που τα θυμασαι καλεεεεεεεεεεεεεεε? εγω παει τπτ δεν θυμαμαι το χασα το μυαλο μουυυυυ

Απαπαπαπα σε φοβηθηκε το ματι μου κατσε να γυρισω στα περιεργα μου που δεν τα ξερεις κ εχω το κεφαλι μου ησυχο χαχαχαχα

καμμιά 10αριά post πιο πίσω ήταν σιγά τη μνήμη! εσύ το έχασες μάλλον χαχα!, αλλά είπαμε: πλέον στα δικαιολογούμε όλα! (και για κανά δίμηνο μετά τη γέννα!):tongue:

Γύρνα στα περιεργά σου ναι! καιρό έχω να σου την πω που μου παίρνεις τα αυτιά!χαχα!

αααχχ! 11:11μμ και μετά απο έξοδο με τα παιδιά νιώθω πως είναι 2 τα ξημερώματα από κούραση!! ευτυχώς ο μικρός είναι γενικά πολύ ησυχούλης!

κάτι χαλαρό για καληνύχτα:

yFOMyVA3BZk

Διαφημίσεις

άντε να ζήσετε και να είστε χαρούμενοι!!

εμείς εδώ με τους κολικούς του μικρού και τις φωνάρες του μεγάλου ζούμε μια σουρεάλ κατάσταση! οέο!

σήμερα κλείσαμε και 1 μήνα με το μπέμπη!

-YNUu7w-WpU

Αρχισαν οι κολικοι???? ωχ κουραγιο...κοιτα να απασχολεις τον μεγαλο οσο μπορεις... στην τελικη βολτες τα 2 σας για να ηρεμεί κ η μαμα με τον νεο :roll:

Εμεις καναμε ενα καρδιοτοκογραφημα σημερα...ηρεμος ειναι ο μικρος ... βεβαια καποια στιγμη που μιλουσα με την μαια μου...ξυπνησε...κουτσομπολη τον κοβω χαχαχα

esWqSqSTFa4

έτσι μπράβο! αυτό είναι Βασιλική! να μην μπορείς να βάλεις το volume άνω του 20% !χαχα!!:tongue:

εδώ κλάμα έχουμε αλλά γενικά τα καταφέρνουμε!

άντε καλό φθινόπωρο! (βιάζομαι!να έρθει επιτέλους!)

cawk2cMTnGo

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...