Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

•   7 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Την προγεστερόνη τη θέλουμε κάτω από 1 όταν ξεκινάμε τον τεχνητό κύκλο για εμβρυομεταφορα. Αν τα βάλεις φρέσκα νομίζω σου ξεκινάνε κατευθείαν έστω προλουτεξ. Ναι για την ημέρα της μεταφοράς τη θες υψηλή, εγώ πχ είχα κάπου 50-60.

Expand  

Μιλάτε για την πρώτη ημέρα περιόδου? Ναι εκεί πρέπει να είναι χαμηλά δεν ξέρω πόσο αλλά δεν μου την έχουν μετρήσει και πότε. Ξέρω ότι την ημέρα της εμβρυομεταφορας μου τις τελευταίας ήταν 40.

12 ώρες πρίν, Neverstop είπε:

Δεν θέλουμε υψηλή, σωστά. Κάποιες μέρες πριν τη μεταφορά την ξεκινούμε ανάλογα το πόσο ημερών είναι τα έμβρυα.

Expand  

Ναι αλλά μερα την ωολληψια θέλουμε να αυξηθεί πολύ εγώ αυτό ξέρω.

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Νιονιώ ωραιοι οι Water boys :-P

Προσωπικά εχω μεγαλη αδυναμια σ αυτο ... λογω κ του σαξοφωνου :rolleyes:

U5krI5ozdZw

αλλα ας παμε κ σε κατι αλλο...παλι αδυναμια...λογω πιάνου .... όλο αδυναμιες ειμαι αλλα ποτέ δεν εμαθα να παιζω χαχαχαχαχα Βεβαια τραγουδαμε καπως καλά ... λένε ... :oops:

fgQFI-FxxnA

Επισης και αυτό

oc1sgCT7X2c

καλημερααααα

χθες 30 εβδομαδων καναμε το 1ο μας ντοπλερ... Ο μικρος μου ειναι 1335 γρ. 36 ποντους και ολα ειναι φυσιολογικά και καλά.... Ειναι ενας κουκλος...εχει μια μουριτσα χαχαχαχαχα ο γιατρος ειπε οτι εχει παρει τα χειλια μου ... χαχαχαχαχα και η μυτουλα του ειναι χάρμα ευτυχως δεν πηρε απ το σοι μου μυτη χαχαχαχαχα :tongue::tongue::tongue:

Καλο μηνα να εχουμεεεεεεεεεεεεεεεεε :P:p:p:p

Dw17-BEFb3Y

Διαφημίσεις

καλο μήνα!!

τώρα όπου να'ναι θα αρχίσει να παίρνει μαζεμένο όλο το βάρος! κι εσύ επίσης στην κοιλιά!χαχα!! θα μπαίνει πρώτα η κοιλιά σπίτι και μετά εσύ!!:tongue:

T01yrlQZf-U

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

σιγη ιχθυος!

βουτάτε? καλά κάνετε! σας ζηλεύω!

εγώ ετοιμάζω φυτά και μελίσσια, και φυσικά φροντίζω τα αγγελάκια μου!:D

SSR6ZzjDZ94

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

καλημερααααααααααα

εδω ο χαμος ... βαφει το σπιτι ο αντρας κ γινεται της ποπης .... εγω εχω βαρυνει κ δεν κουνιεμαι ... εχει λαλησει ο ανθρωπος χαχαχαχα

καλε τι μελισσια κ φυτα ετοιμαζεις? εις τας Αθηνας ολα αυτα??????

Αδειοι οι δρομοι εδω πανω που ειμαστε εμεις ερημιααααα

tUbpwNWmjfI

ετοιμάζει από τώρα το δωμάτιο του μικρού ή γενικά βάφει? δεν έχει νόημα πες του! σε 2 χρόνια με το παιδί πάλι χάλι θα είναι!χαχα! "ή παιδιά ή σπίτι έχεις, όχι και τα δύο" που μου είπε και μια φίλη!χαχα!

μελίσσια τα ετοιμάζω για να τα βάλω πειραματικά. Έκανα μαθηματα το περασμένο φθινόπωρο και θα το επιχειρήσω με 3 κυψέλες! μέσα στην Αθήνα όχι, αλλά κοντά μάλλον θα μπουν. Σε κανα βουνό.

Δεύτερη επιχείρηση με καλλιέργεια! η πρώτη πήγε καλά με γλαστρούλες στο πατρικό μου κι έφαγα μαρούλια, μπρόκολα, καρότα κ.α! τώρα επεκτείνομαι με κατασκευή 20τμ. Στον κήπο δηλαδή που υπάρχει. Το έκλεισα για να είναι προστατευμένο από πουλιά ,γάτες και τώρα θα γίνει πιο προσεκτική δουλειά μιας και θα κοιτάζω το φως, το ph του χώματος κτλ!

για χόμπυ τα κάνω και τα δύο και να ξέρω καλύτερα και τι τρώω. Όσο γίνεται να υπάρχει μια αυτάρκεια στο μέλλον. Σε μέλι/γύρη(και ίσως πρόπολη/βασιλικό πολτό) θα γίνει εύκολα, τώρα για τα φυτά θα δούμε. Θα το παλέψω και θα πάει καλά ελπίζω!:D

Ωραία η Αθήνα ψιλοάδεια! μ'αρέσει! άσε που δεν έχει κόσμο για τα γραφειοκρατικά του παιδιού! :cool:

ωραίο τραγούδι έβαλες!

3YOEO7jtIs4

Εσυ νομιζω με τον αντρα μου θα τα βρισκατε μια χαρα στα πειραματα χαχαχαχαχαχα

Το δωματιο μας που θα εχουμε κ τον μπεμπη ΕΠΡΕΠΕ να βαφτει γιατι ειχε πιασει υγρασια με τους μλκς εδω στην πολυκατοικια που για 2η συνεχομενη φορα δεν βαλανε πετρελαιο το χειμωνα...δεν ζεσταθηκε σαν δωματιο καθολου ειναι κ βορινο κ εβγαλε "βρωμιες" ....

Ε μιας κ το σπιτι ειναι μικρο 2αρακι πηρε μπαλα κ την κουζινα σαλονι ... φρεσκαρισμα απο κιτρινο-μπορντο εγινε εκρου - μπορντο για πιο φωτεινά...και οντως εγινε ωραιο...

Τωρα τον εχει πιασει μανια να αλλαξει κατι επιπλα κ σφαζομαστε :P:p:p Εδω εχουμε γεννες τα επιπλα μας ενοιαξαν τωρα χαχαχαχαχα

xSHYlSxQyJM

Διαφημίσεις

ε αμα πιασατε μούχλα οκ! αλλά θέλει ειδικό χρώμα για να μην την "ξερασει"!

(τι λέω τώρα σε κορίτσι!:tongue:)

Τα έπιπλα είναι πραγματικά παντελώς άκυρο να αγοραστούν τώρα!! αυτά πραγματικά δεν θα ζήσουν όσο αφορά τη βρωμιά! χαχα! να πάρετε οπωσδήποτε ριχτάρια! θα τα πλένετε κάθε τρεις και μία!

JAHA4Jh5jkw

Niarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Εχω βαρυνει δεν την παλευωωωω χαχαχαχαχαχα

εχουμε πεσει με τα μουτρα στα του σπιτιου...ομολογώ οτι ο αντρουλης μου τα εχει κανει ολα υπέροχα...αλλα εχει κουραστει ο ερημος... τι να κανουμε ομως... ερχεται ο γιος του χαχαχα

_hcTUuzHlvM

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...