Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 23 λεπτά , Ιουλιέτα είπε:

Η orgalutran δεν παίζει κάποιο ρόλο- την άλλη δεν την ξέρω, ένεση είναι, ε; 

Συνήθως αν δεν δείξουν σημάδια ανάπτυξης σε λίγες μέρες, δεν μεγαλώνουν μετά. Αλλά ποτέ δεν ξέρεις! Θα σου πουν και αύριο που θα κάνεις ωοληψία αν έχουν μεγαλώσει. Μπορεί και να μεγάλωσαν και να σου πάρουν κάποιο από αυτά!

Ναι ναι ενεση είναι... ναι θα δούμε αύριο.. σε ευχαριστώ πολύ!

• Καλή τύχη! 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Εχεις δικιο πατερα γυναικες χαχαχαχαχα

Τελειος ο μικρος μπραβοοοοο πολυ γουσταρω ειναι στον σωστο δρομο χιχι

Θα επανελθω με ασμα αυριο γιατι τωρα κοιμαται ο κυρης κ δεν θελω να τον ξυπνησω :tongue:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κι από μένα! Χάθηκα αλλά δυστυχώς έμπλεξα με αρρώστιες. Μόλις ανάρρωσε ο μεσαίος μου από την ανεμοβλογιά κόλλησε ίωση αμυγδαλίτιδας από τη μεγάλη και τα έχω πυρετωμένα και τα δύο από την Κυριακή.

Σήμερα θυμήθηκα τους dubrovniks

Q4aqRwx9L3U

και επειδή ό,τι και να μου τύχει δεν χάνω την καλοκαιρινή μου διάθεση ορίστε και ένα ένα τραγούδι που το έχω συνδυάσει με το καλοκαίρι.

DadnHEdhY8E

Γειαααα σας!

Νιονιώ ψύχραιμη σε βλέπω πάντως ε? χαΛαρά το παίρνεις το θεμα ή μου φαίνεται?

Βασιλική σήμερα ο μικρός κάποιο παιδικό έβλεπε που τραγουδάγανε, και κουνιότανε κι αυτός και κούναγε ρυθμικά το κεφάλι του! ξεκίνησε!!χαχα!smiley-cool11.gif

Άσε που μπήκε στη φάση του "γιατί" εδώ και λίγες μέρες!χαχα!

TDRHuVqO1dE

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

Στις δύσκολες καταστάσεις δυστυχώς η μάνα πρέπει να μένει πάντα ψύχραιμη. Η αλήθεια είναι ότι παρόλο που ανέβασαν πολύ πυρετό μόλις πήραν την πρώτη δόση της αντιβίωσης δεν ξανανέβασαν. Η μεγάλη έμεινε πυρετωμένη δύομιση μέρες και ο μεσαίος μία (γιατί του ξεκίνησα αμέσως αντιβίωση). Να σκεφτείς ότι χθες ήμασταν 4 ώρες παιδική χαρά όλοι μαζί.

Ωραίοι οι UFO πατέρα. Εγώ συνεχίζω με κάτι κλασικό.

Ded4MZVVAhE

γιουχουυυυυυυυυυυυυυυυυ καλε παιδια τι κανετε? εγω καλα τολμω να πω πολυ καλα... αυριο εχω γιατρο θα δω τον μπουλη χιχιχιχι

Περαστικα και κουραγιο μανααααααααααααααααα

Πατερα ο μικρος καλα το παειιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

Παιζει να το εχω ξαναβαλει αλλα το σιγοτραγουδαω εδω κ 2 μερες ...

v1iuSmZHcwY

τυφλα να χει η κα. Nicks xaxaxaxa

Nιονιώ παίζουν και κάτι προβιοτικά για παιδιά αν σε ενδιαφέρει (για όταν παίρνουν αντιβίωση τουλάχιστον).

Τα κλασσικά ωραία είναι πάντα!;)

Βασιλική πές μας νέα!! περιμένουμε!

LQj--Kjn0z8

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

καλημερααααααα

ειμαστε μια χαρα...ο μπεμπης με το κεφαλι κατω εχει παρει θεση μαχης χαχαχαχαχα μια χαρα παιδακι δειχνει τι να πω επαθα πλακα...ειχα να τον δω κ ενα μηνα και καταλαβαινετε...

Στις 31/7 θα κανουμε το ντοπλερ εκει θα εχουμε λεπτομερειες...αυτα για την ωρα :P:p

Aς πιασω κατι κλασσικό και εγω...

Οταν ακομη επινα καφε κ καπνιζα χαχααχαα

JgfLh_7i8bo

Άντε Βασιλική, και έμεινε λίγος καιρός ακόμα. Είσαι τυχερή το φετινό καλοκαίρι είναι δροσερό. Να δεις πέρυσι τι τραβούσαμε οι εγκυμονούσες.

Πολύ καλοκαιρινή η επιλογή σου πατέρα. Κι εσύ Βασιλική για λίγο καιρό ξέχνα τα πουρά χαχαχα.... Θα έρθει ο καιρός και για αυτά... πλησιάζει η γέννα και φαντάζομαι ο άντρας σου θα κάνει απόθεμα για τη μεγάλη στιγμή.

Σήμερα θυμήθηκα τους joy division. Eίναι λίγο βαριοί για το καλοκαίρι αλλά τους λατρεύω.

6mpZUPPTyjo

Διαφημίσεις

γειαα!

ευτυχώς που είναι δροσερό το καλοκαίρι!! μιας και δεν παίζουν διακοπές για φέτος δεν θα το άντεχα αλλιώς!!

θέσεις μάχης κι εμείς Βασιλική, από μέρα σε μέρα είμαστε πλέον!!:D

an6A-Wu6-B4

λοιπόν κορίτσια, γυρνάω χθες βράδυ που είχα πάει για μπύρα έτοιμος να γίνω ένα με το κρεββάτι.

Μου λέει η σύντροφος "πονάω!".

"Πες του να περιμένει το πρωί να κοιμηθούμε και λίγο!" της απαντάω!! χαχα!

Φυσικά δεν περίμενε και πήγαμε 3 το βράδυ στο νοσοκομείο! 10 το πρωί γεννήθηκε ο μάγκας 3700γρ , 53εκ και υγιέστατος!! όλα καλά πήγαν και για τους δύο!!

του το αφιερωνω και πάω για νάνι γιατί θα λιποθυμήσω!

g9qW0WQOD-g

Ααααααααααααααααααααααααααα τρελενομαιιιιιιιι Πατεραααααααααααα να σας ζησει ο παιδαρος :P:p:p Καλοτυχος και δυνατος πάντα στη ζωή του .... καλεεεε συγκινήθηκα :-P:razz::-P:razz:

Και το σκεφτομουν χθες .. λεω εχε γουστο να γεννησε χιχι

B1mfDQZzlX0

ευχαριστώ βρε!! άντε κοντά είσαι κι εσύ!!! κοιμήσου όσο προλαβαίνεις!!χαχα!!

ευτυχώς ο πρώτος το είδε με καλό μάτι το μωρό, του μιλάει του τραγουδάει κτλ!! καλή αρχή έγινε!

με τη χαρτούρα πήζω από τις υπηρεσίες τώρα και μου σπάνε τα νεύρα!! δεν μπορώ να κάτσω να το χαρώ ακόμη, αλλά σε κανά δυο μέρες θα ξεμπερδέψουν τα πολλά!:cool:

Εν τω μεταξύ ο χοντρός συνεχής πόνος κρατησε κανα δίλεπτο μόνο. Τελευταίο μισάωρο ήταν γενικά το δύσκολο για τη μαμα.

"κοντεύεις" έλεγε η μαία, "κάτσε κάτω από τη μπάρα" έλεγα εγώ!! χαχα!!

και παίζοντας αυτό στο τηλέφωνό της προσπαθούσα να μείνω ξύπνιος κατα τις 5 χαχα!:tongue:

_Rt0jW3hl8o

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...