Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

καλημέρα!

στα 7 μου είχα πάει νοσοκομείο με οστρακιά και ανεμοβλογιά μαζί! μπρρρ!

Ψιτ! πειραχτήρι! ο τρισδιάστατος υπέρηχος έτσι δείχνει! για τα υπόλοιπα δεν ξέρω!! τα πήρε από τα j@mbo που λέει κι η διαφήμιση!

χαχα! θα σου γνώριζα τον αδερφό μου αν σε ήξερα, που έπαιζε το σόλο κι αλλα των skynyrd με το γκρουπάκι του!:tongue:

1gX1EP6mG-E

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειαααα!

διασκευή από ελληνικό γκρουπ του '82. Μου αρέσει περισσότερο από το οριτζιναλ...

EZrue5n81CY

και από τον ίδιο δίσκο το υπέροχο:

7N5-jEvHwb4

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Αγαπητέ πατέρα...αυτά τα τζαμπο εχουν κανει μεγαλη ζημιά τελικά χαχαχαχαχαχα Την ατακα αυτη την εχει πει κ ο αντρας μου...καποια στιγμη θα σου πω .... χαχαχαχαχα

Συμφωνω απολυτα για το ελληνικό γκρουπάκι!!!!!Πολλά λαικ που λενε κ στο facebook :D

pdy-L7JD3TA

Σαν σημερα ενα χρονο πριν "εφυγε" ο αγαπημενος μου ξαδερφος ... η αιτία της μουσικής μου "παιδείας" και φυσικά η μονιμη παρέα μου στις συναυλιες ... απλα μου λειπει...:?

Ωχ γμτ ρε Νιονιώ, περαστικά!! πώς πάνε?

Η ντράμερ των 4nonblondes πέθανε, από overdose σύμφωνα με wiki...

Ευτυχώς, το περνάνε πολύ λαφρυά. Ο μεσαίος γιατί έχει κάνει τους εμβολιασμούς και η μικρή (10 μήνων) παρόλο που φοβόμουν μάλλον λόγω του θηλασμού παίρνει αντισώματα από εμένα.

Τελικά έχεις δίκιο για τους 4 non blondies. Λάθος νόμισα ότι είχε πεθάνει η τραγουδίστρια. Τότε γιατί δεν βγάλανε άλλο άλμπουμ ποτέ; Όχι δηλαδή ότι καίγομαι να μάθω....

Τους psycho... τους είχα ξεχάσει. Πραγματικά συγκλονιστικό συγκρότημα. Νομίζω ότι τους είχαν συγχαρεί και οι ίδιο οι talking heads (ή μήπως έχω κι εδώ λάθος πληροφόρηση;;;).

Λυπάμαι Βασιλική για τον ξάδερφό σου. Είναι και πρόσφατος ο χαμός....

Ας παίξω κι εγώ λίγο μουσική:

ma9I9VBKPiw

TOypSnKFHrE

Τότε γιατί δεν βγάλανε άλλο άλμπουμ ποτέ; Όχι δηλαδή ότι καίγομαι να μάθω....
Perry(singer) left the band in 1994 to begin a solo career, and the remaining members disbanded shortly after. (wiki)
Νομίζω ότι τους είχαν συγχαρεί και οι ίδιο οι talking heads (ή μήπως έχω κι εδώ λάθος πληροφόρηση;;:wink:.
από δεξιά κι αριστερά που διαβάζω αυτό βλέπω. Η τραγουδίστρια πέθανε σε τροχαίο πάντως...

Βασιλική λυπάμαι για την απώλειά σου..:(

UW8UlY8eXCk

Διαφημίσεις

Καλημερα, καλό μήνα και καλη εβδομαδα να εχουμε ...

Πατερα ποτε με το καλό η αφιξη του μικρού? Διακοπες να υποθέσω δεν εχει φετος?

Εμεις μαλλον εδω θα την βγαλουμε...ισως παμε στο Αλεποχωρι στο εξοχικο τον Αυγουστο για λιγες μερες αν μας αφησει ο γιατρος

Μιας κ πιασαμε τις ελληνικές μπάντες ... αγαπημένο τραγουδι πολύ χτύπημα λέμε

:twisted:

EjBZJJM20h8

Καλά υποθέτεις! που Μύκονος που έλεγα ένα τριημεράκι... έχει βαρύνει η σύντροφος οπότε θα κάτσω. Είναι και 3κιλος ήδη ο μάγκας!

31 Ιουλίου είναι η ημ/νία αλλά στο περίπου βέβαια. Όποτε θέλει ας έρθει, πριν...μετά όπως ο πρώτος... θα δείξει! Εγώ περιμένω με χαρά!smiley-love017.gif

Καλά θα ήταν να σε αφήσει γιατί με τη ζέστη μάλλον θα ταλαιπωρηθείς!

Κι άσε τα χτυπήματα εσύ είπαμε!! για φέτος τουλάχιστον! Οκτώβρη είπες ή Σεπτέμβρη γεννάς?

o077DmJPHHg

Εγω ειμαι 25η εβδομαδα ο μικρος πρεπει να κοντευει το κιλό :P

Απο κλωτσιά πάει καλα πάντως...κ πολύ σουλάτσο ρε παιδι μου μεσα στην κοιλιά...

ΠΗΤ εχω 10/10 αλλα θα κανουμε κ.τ. οποτε μου ειπε 26/9 :rolleyes:

D.S. ωραιοι...

yXIVRC8udkk

Διαφημίσεις

Προς punk κυρίως σε κόβω Νιονιώ ή κάνω λάθος? :D

Βασιλική ελατήριο ο μικρός σαν τη μάνα του ε?χαχα!

Σεπτέμβρη τελικά ε? μαζί θα έχουμε γενέθλια!χεχε!

uY3LAFJbKyY

και συνεχίζω με λίγο Iggy! smiley-music021.gif

ZhSFV_M1Hv8

και λίγο ακόμη

PQNBii8Kogw

χαχα Βασιλική! αντί για Dave Gahan μάθε τα χορευτικά από το 1:44-2:50! χαχα!! smiley-laughing001.gif

αφού γεννήσεις όμως έτσι?

3090 gr ο δικός μας και κοντεύουμε!

Χαχαχαχαχαχαχαχα πατερα ειδικα προς το τελος ο Ιggy χορευει υπεροχα ... αυτός κ ο Νουρεγιεφ χαχαχαχαχαχαχαχα

Αστα σημερα ηταν πολυ ησυχος απ το πρωι κ λαλησα... ημουν 2 ωρες ξαπλα ακουνητη ωσπου με πηρε ο υπνος κ τσουπ ξυπνησε ο μικρος ... απο τωρα στην τσιτα με εχει χαχαχα

Κοιτα τωρα τι θυμηθηκα...χαχαχαχα

4z-rihLI4Xo

Πατερα κοιτα μην μας ξεχασεις οταν ερθει ο κανακαρης .... να μας ενημερωσεις....

Ο μεγαλος σου αληθεια με τη μουσικη πως τα παει? Να φανταστω κ η γυναικα σου δικια μας ειναι ε? :cool:

καλημέρα!

σιγή ιχθύος!:shock:

γυναίκες... ήσυχος ο μάγκας ανησυχία, κουνιέται ο μάγκας γκρίνια!:tongue:

Φυσικά και θα ενημέρωσω Βασιλική όταν έρθει! Αυτό έλειπε!:D

Ο μικρός τραγουδάει πάρα πολύ και κοιτάει στο στόμα να μαθαίνει όταν τραγουδάει κάποιος. Ξέρει ελληνικά τραγούδια ολόκληρα! πχ το "καλοκαιράκι" των Φατμέ, το "ακορντεόν" του Λοΐζου , τη "θαλασσα μικρή" του Σαββόπουλου και ρεμπέτικα! Λαλίστατος! η καλύτερή του να καθόμαστε και να τραγουδάμε!

Η σύντροφος απέχει από το άθλημα γενικώς! κάνω το dj εδώ μέσα για όλους!χαχα!

pAgnJDJN4VA

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...