Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

όλα τα τραγούδια τα έχουμε διπλο/τριπλο βάλει μην ανησυχείς!

στο λινκ που έβαλες

αν το πατήσω μου βγάζει

αυτό

οπότε εσύ κάνεις copy τα γράμματα στο url μετά το πρώτο =

δηλαδή 9Q7Vr3yQYWQ&feature=youtu.be

μετά πατάς το κουμπί YOUTUBE εδώ στο κείμενο που γράφεις και σου βγάζει

[YOUTUBE /YOUTUBE] (αφαίρεσα δεύτερη και τρίτη αγκύλη αλλιώς δεν μου το εμφανιζει )

paste το 9Q7Vr3yQYWQ&feature=youtu.be μετά τις δύο πρώτες αγκύλες και βγαίνει

9Q7Vr3yQYWQ&feature=youtu.be

όταν πατήσεις "υποβολή"

παίξε και με την προεσκόπηση αν θες μεχρι να το καταφερεις!

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε συ Βασιλική! με συγκίνησες ρε κορίτσι!! ούτε που το θυμόμουν!!

σε ευχαριστώ βρε!! μου έφτιαξες μια δύσκολη μέρα! σε ευχαριστώ πολύ!

hugs! smiley-hug012.gif

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

Χίλια ευχαριστώ για την αφιέρωση Bασιλική! Οι audioslave μου θύμισαν ένα άλλο κομμάτι που μάλλον το έχω ξαναβάλει αλλά θα το επαναλάβω γιατί μου αρέσει πολυ κι έχω καιρό να το ακούσω

s88r_q7oufE

Αν σας πω ότι σήμερα (ή μάλλον χθες) ξέχασα εντελώς τη γιορτή του πατέρα;;;; :oops::oops::oops::oops:

Ευτυχώς ο μπαμπάς μας δεν συγκινείται με τέτοιες γιορτές και μάλλον δεν το πήρε χαμπάρι ότι γιόρταζε.

Το επόμενο για όλους τους μπαμπάδες λοιπόν.

bocDpFVhyDw

Να μας χαίρεστε τους πατεράδες γενικώς λοιπόν!:D

Μη νομίζεις Νιονιώ, κι εγώ μόνο γενέθλια γιορτάζω γενικά! Από τότε που έγινα μπαμπάς δίνω μεγαλύτερη βαρύτητα σε αυτές τις μέρες(μπαμπά/μαμά) ως αναγνώριση για το ρόλο τους:)

κι ένα κομμάτι στην καλύτερή του version για μένα:)

B0xQ3WgBU1c

Γεια σας ... τι κανετε???? Εμεις καλα :P αρχισαν οι ζεστες κ τα χω δει ολα ... ζεστενομαι εις διπλούν χαχαχαχα

fBBKZ3i-_9I

Δε μου λετε εσεις που εχετε ηδη παιδια... τα βαλατε κατευθείαν κουνια ή τα κρατησατε λιγο σε καλαθουνα??? Εχω ακουσει διαφορετικες αποψεις κ δεν ξερω τι να κανω...:rolleyes:

καλά είμαι εγώ Βασιλικούλα! ζεσταινόμαστε κι εμείς αλλά ευτυχώς με ανεμιστήρες οροφής είμαστε οκ!

Κάποιους μήνες το κρατήσαμε καλαθούνα εμείς, κρεμαστή από ταβάνι με ελατήριο. Ο ένας λόγος είναι το κούνημα και ο άλλος πως θεωρητικά ο πιο μικρός χώρος του δίνει ασφάλεια σε αντίθεση με τον αχανή(για αυτή την ηλικία) της κούνιας.

Θέμα επιλογής είναι, πιστεύω πως και η άλλη πλευρά θα έχει κάποια επιχειρήματα τα οποία δεν τα θυμάμαι. Είμαι και λίγο στον αυτόματο με το δεύτερο παιδί σε αυτό χαχα!

Κύριο είναι πως αισθάνεσαι κι εσύ καλά βλέποντας και νιώθοντάς το μικλό σου!:D

QgISTTIFKwE

Εγω αγαπητε πατερα εχω ενα μονο δωματιο σπιτι (2αρακι) αλλα αρκετα μεγαλο κ ετσι δεν εχω προβλημα χώρου...μπορω να βαλω την κουνια απο τωρα και να ειμαι οκ... καλαθουνα δεν εχω αλλα οκ βρισκω το λιγοτερο ειναι αυτο..συνηθως λογω ελλειψης χώρου βαζουν την καλαθουνα οι περισσοτεροι... θα δω...εχω ακομα 3 μηνες μπροστα μου...

James αγαπημενοι :cool:

Διαφημίσεις

δεν είπα για χώρο δωματίου, αν κατάλαβες αυτό.

Ειπα για το χώρο που θα έχει το μικρό μέσα. Δηλαδή πως με την καλαθούνα αισθάνεται τοιχώματα και θεωρητικά μια αίσθηση ασφάλειας όπως η μήτρα.

Πάρτε κι αυτό:

WowZLe95WDY

Καλημεραααααααααααααα

καλε τι ζεστη ειναι αυτη??? Πρώτη μερα εβαλα ανεμιστηρα να δουλευει σημερα... τελικα κανουν δουλεια οι οροφης πατερα? εγω δεν τους πολυγουσταρω χαχαχα μας βλεπω να βαζουμε a/c τοσο καιρο το αποφυγαμε δεν ηταν αναγκαιο λογω περιοχης τα βραδια παντα δροσιζει λιγο περισσοτερο....

Ναι καταλαβα τι εννοεις για τα τοιχωματα ... θα δω εχω 3 μηνες ακομα χιχι

Τι να βαλω τι να βαλωωωω

V9A1JLlwUaM

Aσ'τα να πανε! μας εχει τρελάνει ο καιρός!

λοιπόν,πιστεύω πως οι ανεμιστήρες οροφής είναι οι καλύτερη λύση από τους ανεμιστήρες γενικώς. Πιάνουν όλο το δωμάτιο συνεχώς και δεν είναι περιορισμένοι σαν τους επιδαπέδιους τους μικρούς με τις λοξές τις γρίλιες σε ένα κομμάτι του δωματιου. Καλά οι τηλεσκοπικοί είναι χάλια! περνούν μπροστά σου, σού ρίχνουν ένα κύμα για να σου ανακατώσουν τα μαλλιά για 2 δεύτερα και μετά σκας περιμένοντας να ξαναπεράσουν!

Άσε που διώχνουν και τα κουνούπια οι οροφής! προτιμήστε εκείνους με τα μεγάλα πτερύγια και τους πιο ακριβούς για να μην τρίζουν! Δηλαδη γύρω στα 100 πάει ένας αξιοπρεπής, τουλάχιστον όταν εγώ τον είχα αγοράσει προ κρίσης...

Με dimmer (αυξομείωση φωτός) και τηλεχειριστήριο... Κάνεις και ατμόσφαιρα!:tongue:

Βέβαια μετά τους 35 κελσίου κανένας ανεμιστήρας δεν κάνει δουλειά καθώς σου ρίχνει ζεστό αέρα!

Παρόλο που εχουμε a/c το αποφεύγουμε κι εμείς μέχρι τους καύσωνες...

Ναι μωρέ έχεις καιρό να αποφασίσεις αν είναι για καλαθούνα. Εγώ περιττό έξοδο το έβλεπα, αλλά έχει κι αυτό τα καλά του. Πιστεύω όμως και με την κούνια όλα καλά θα είναι, βάζετε μια καραμέλα χοντρή τριγύρω και ξεμπερδεύετε (έχει μάθει φαντάζομαι τι είναι η καραμέλα ε?).

Το μείον της είναι πως δεν κουνιέται για νανούρισμα...

1cQh1ccqu8M

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...