Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 27/12/2024 at 8:14 ΜΜ, Makelen είπε:

Να σε ρωτησω κατι; αν ξερεις. Αν μεινω εγκυος, τα κροσυντηρημενα εμβρυα ειναι απο πριν κλεισω τα 39. Ενω οταν κανω την-τις ετ, θα ειμαι 42 κοντα στην αυχενικη. Σε αυτη την εξεταση μετρανε την τωρινη μου ηλικια ή την ηλικια των εμβρυων;? 

Την ίδια απορία έχω και εγώ.Στις 2/1 έχω αυχενική και δεν ξέρω τι θα γίνει.Εβαλα δύο έμβρυα,ένα παλιό από το 2021 και ένα καινούριο που κάναμε τον Σεπτέμβρη του 2024.Επιασε μόνο το ένα,αλλά δεν ξέρουμε ποιο.Αρα θα μου βγάλουν δύο διαφορετικά ποσοστά?Θα βάλουν μέσο όρο?Δεν έχω ιδέα,μεγάλο μπερδεμα

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Tι έγινε, επανήλθατε όλες?

Ένα 24ωρο με τρία... τι τα κάνεις;;;;;;;;;
Είμαι πολύ περίεργος να μου δώσεις και την απάντηση Νιονιώ!!

Βασιλικούλα γερά!! τα καλύτερα να δείτε και να χαρείτε αύριο!!!!

ενημέρωσέ μας αν θες!

Τara τι να κάνω, μου αρέσει το "ό,τι νά'ναι" που έχει η Μυκονος!χεχε!

κι αφού σε χάλασα πριν, πάρε μια "μονομαχία" blues με κιθάρες από steve vai και macchio(καλά δεν παίζει ο δεύτερος ούτε κατά διάνοια στην πραγματικότητα!). Από την ταινία crossroads όπου ο vai είναι ο κιθαρίστας του διαβόλου. Ο Μacchio και ο μπλουζμαν με τη φυσαρμόνικα είναι οι καλοί της υπόθεσης..

djIXHfh5GcE

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γειααααααααααααααα σας

καναμε κ τη Β επιπεδου και ΟΛΑ μα ΟΛΑ καλά :-P το αστερακι μου ειναι 538γρ. χαχαχαχαχα ακομα κ το golf ball που ειχαμε δει στο μινι Β' επιπεδου ειχε φυγει... Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποση χαρα νιωθω...κ σε συνδιασμο με την βροχη...

g3DgAJwVeVU

Mπράβο βρε Βασιλική! πολύ τα χάρηκα τα νέα σας! μπράβο!:D

όλα πάνε κατ'ευχήν λοιπόν! υπέροχα!:D

αντε και δεν θα σε αρχίσω στο δούλεμα που πόσταρες το ίδιο τραγούδι που είχα βάλει λίγες μέρες πριν!χαχα!

κάτι πιο εύθυμο! αφιερωμένο στη οικογένεια!

iPUmE-tne5U

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

Καλως ηρθες καλε κοριτσακι κ εσυ ... το κλουβι με τις τρελες κ τον τρελο χαχααχααχαχαχα

:P:p:p:p

Πατερα να σου πω...οταν πλεον ποσταρα λεω ... βρε μπας κ το ξαναεβαλα? Αλλα βαρεθηκα να κοιταξω χαχααχαχα Δεν φταιω...οι ορμονες...μνημη χρυσοψαρουυυυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue:

UAHO-trROm8

Κι εγώ fan της ροκ!!! ;) Ifather, είχαμε ξανασυναντηθεί και σε άλλο θέμα, θυμάσαι? (βλ. cafe των αντρών :tongue:) Μου αρέσει πολύ το χιούμορ σου!! Με το καλό το 2ο μωράκι σας!! Βασιλική, καλή λευτεριά σου εύχομαι, να σου πάνε όλα καλά κορίτσι!!! Μπορεί να μου πει κάποιος πώς βάζω τα βιντεάκια εδώ? Από το you tube δεν μπορώ να κάνω κάτι σαν Copy paste...κι έχω τόσα τραγουδάκια στα υπόψην!!!

Αϋπνίες να πάρει! smiley-sleep017.gif

Γεια σου Όλγα! φυσικά και σε θυμάμαι! ναι είμαι χιουμορίστας ο άτιμος!:tongue:

Θενκς για τις ευχές!:D

Σύμφωνα με τις έγκυρες οδηγίες της Νιονιώς κάνεις copy-paste τα γράμματα μετά το = στο url του κομματιού, αφού πατήσεις πρώτα το πλήκτρο "youtube" !

δηλαδή σε αυτό http://www.youtube.com/watch?v= Z9_BVqEojlM κάνεις copy paste ανάμεσα στις αγκύλες τα bold γραμματα και βγαίνει:

Z9_BVqEojlM

Καλως ηρθες καλε κοριτσακι κ εσυ ... το κλουβι με τις τρελες κ τον τρελο χαχααχααχαχαχα

:-P:razz::-P:razz:

Πατερα να σου πω...οταν πλεον ποσταρα λεω ... βρε μπας κ το ξαναεβαλα? Αλλα βαρεθηκα να κοιταξω χαχααχαχα Δεν φταιω...οι ορμονες...μνημη χρυσοψαρουυυυυυυυυυυ:tongue::tongue::tongue::tongue:

φιλενάδα:tongue: δικαιολογείσαι λόγω ζούπερ κομματιού πoυ έβαλες μετά!

oxTygifcL_o

Διαφημίσεις

έλεγα να βάλω κάτι άλλο, σαν αγοράκι όμως θυμάμαι κάποια σημαντικά γεγονότα σαν το παρακάτω:

26 ακριβώς χρόνια πριν πανηγύριζα και αγάπησα αυτό τον τύπο όπως και το μπάσκετ στο 103-101 επί των Ρώσων στον τελικό!

smiley-sport001.gif

Εικόνες από την ΕΡΤ και με το Final Countdown των Europe που είχε γίνει ύμνος τότε!

Spmvpc8fnZw

Thanks για την ακρόαση παιδιά! Το απόλαυσα σήμερα το βράδυ!

ΕΡΤ λες πατέρα και γελάω. Μόνο από αρχειακά στο youtube θα βλέπουμε την ΕΡΤ πλέον. Τι ήταν κι αυτό πάλι!

Καλώς μας βρήκατε κοπελιές! Περιμένουμε και τις δικές σας αναρτήσεις!

Βασιλική, χαίρομαι που χαίρεσαι και που όλα είναι εντάξει με το β' επιπέδου. Τέρμα το μεγάλο άγχος λοιπόν.

Αφιερωμένο το επόμενο σε σένα λοιπόν Βασιλική

k0poEl_n01I

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...