Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, matou23 είπε:

Καλησπέρα και από εμένα , τις γνώμες σας θα ήθελα για έναν προβληματισμό.

Ξεκινάω αύριο κύκλο με διέγερση για ακόμα μια φορά . Λογικά ωοληψια θα πέσει μεγάλη Τετάρτη ή μεγάλη Πέμπτη. Το κέντρο που είμαι με ενημέρωσε πως το έμβρυολογικο θα είναι κλειστό μεγάλη Παρασκευή μεχρι και Δευτέρα του Πάσχα . Όποτε επειδή δεν υπάρχει προσωπικό να παρακολουθεί την ανάπτυξη των εμβρύων , μου πρότειναν να κατάψυξω έμβρυα 1ης ημέρας. Με διαβεβαίωσαν πως η κατάψυξη είτε γίνει 1η είτε 5η ημέρα δεν έχει καμία διαφορά . Απλά στα 1ης ημέρας οοοοοταν έρθει η στιγμή αποψυξης δεν ξέρεις αν θα πριχωρησουν ή όχι ... 

Είχε καμία κοπέλα ανάλογη εμπειρία; Να σημειώσω δε πως α) έχω ήδη τις gonal οι οποίες μερικές λήγουν τον Ιούνιο και β) ο κύκλος του Μαίου πέφτει ημερομηνίες που έχω μια υποχρέωση εκτός Αθηνών για 4 μέρες . 

Δεν θέλω όμως και  να βιαστω αν υπάρχει έστω και 1 μελέτη που δεν ενδείκνυται καταψυξη εμβρύων 1ης ημέρας , ούτε επειδή λήγουν οι γκοναλ ούτε επειδή τον Μάιο θα λείπω . 

Αναμένω τα σχόλια σας ! 

Καλησπέρα! Ακριβώς το ίδιο συνέβη και σε μένα το καλοκαίρι.. δεν μπορούσαν να μείνουν δύο μέρες έστω παραπάνω τον Αύγουστο για να δουν την πορεία και μου τα κατεψυξαν 1η μερα..δυστυχώς το κάνουν συστηματικά απ' ο,τι φαίνεται όταν πρόκειται για διακοπές και αργίες.. στην δική μου περίπτωση καταψυχθηκαν δύο έμβρυα την 1η ημερα, τα οποία όταν τα ξεπαγωσαμε το ένα έγινε βλαστοκυστη αλλά μέτριας ποιότητας (3ΒC), ενώ οι υπόλοιπες όσες 3 που είχα ήδη ήταν από 3ΑΑ έως 5ΑΑ.. η εμβρυολογος μου είπε πως όταν καταψυχεται 1η μέρα μπορεί όντως μετά να μην έχει καλή εξέλιξη,να έχει επηρεαστεί..οπότε σκέψου το καλά γιατί είναι κρίμα και τα χρήματα που θα δώσεις εφόσον δεν σου εξασφαλίζει κανείς ότι θα πάει καλά μετα την απόψυξη..

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ωραία τα τραγούδια που έβαλες!! αλλά πάει το απουσιολόγιο το πήρα!! smiley-devil07.gif

Ικαρία κι αγριάδα αντιφατικά μου φαίνονται! :confused:

πάντως εγώ ένα τριημεράκι Μύκονο τέλη του μήνα θα προσπαθήσω να το πάω!! να λιώσω στον Αγ.Σωστη και τον Πανορμο απομονωμενος για να πάρω δυναμεις για μετα!!smiley-sport007.gif

ντόπλερ σήμερα κάναμε , όλα οκ!! 2075 γρ ο μικρός!!

του το αφιερώνω: smiley-love014.gif

tb3qZU52fb4

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Χαρισμα σου το απουσιολογιο τοσα χρονια γυμνασιο λυκειο το βαρεθηκα :tongue:

Μπραβο σας μια χαρα ο μικρος ... πλησιαζει ο καιρος ε???

Καλα βρε τι την θες την Μυκονο???? :-P

Το αγρια νιατα και το Ικαρια ταιριαζει απολυτα λεμε!!! :P:p:p:p

Καψουρα μεγαλη τον ειχα.... με την γλυκα εμεινα χαχαχαχαχα σας τον παρουσιαζω χιχιχι

h0Z9C4XO8fA

ZHNiYIvt7ag

Διαφημίσεις

τοσα χρονια γυμνασιο λυκειο το βαρεθηκα
τσσσ! και καλά!:tongue:

πλησιάζει ο καιρός δε λες τίποτα! ούτε δίμηνο δεν έμεινε!

αντε να παίρνετε κι εσείς σειρά!!:D

παρεξηγημένη η Μύκονος!! 10η φορά θα πάω, η οικογένεια δεν ακολουθεί λόγω κοιλιάς!! (ο μικρός ήδη έχει πάει 2 φορές!). Πέρσι Σεπτέμβρη 400 χλμ καναμε, τη γυρίσαμε!!

Με ανανεώνει το νησί αυτό! έχει τα πάντα! βαβούρα, απομόνωση,ρομαντσάδα, κ.α!

Μου πάει! κυρίως το hippie κομμάτι της! smiley-char002.gif

Μετά από ένα πιεστικό χρόνο τη χρειάζομαι τη δόση μου!;)

Την Ικαρία την έχω πολύ χαΛαρή στο μυαλό μου για αυτό παραξενεύτηκα με αυτό που είπες...

Για πε καμμια πληροφορία!

πάρε το μίστερ κι εδώ αφού σ'αρέσει:

μαζί με το "eddie" τα αγαπημένα μου

g3DgAJwVeVU

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

αγαπητε πατερα με ξαφνιαζεις.... δεν ξερεις τι εστι Ικαρια???????????? Ικαρια και Ιος τα απολυτα ΡΟΚ νησιά...

Free camping...ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ (Το τελειο ροκ μπαρ) πανηγυρια ποτα ξενυχτια χυμα κατασταση... ΑΧ... να μην συνεχισω γιατι τρελενομαι... οχι θα συνεχισω...γυμνισμός στο ΝΑ ... ολοι μια παρεα.... και πολλα αλλα που δεν κατονομαζονται χαχαχαχαχαχα

Κανε μια αναζητηση στο τιουμπ να δεις ...

Hw9CzSSk218

για Ιο ήξερα πιο βαβούρα, για Ικαρία έχω ακούσει μόνο hippie κατάσταση.

Προσπαθούσα από το '95 να βρω κάποιον να πάμε μαζί Ικαρία αλλά κανείς δεν ψηνόταν ρε γμτ...

Ευελπιστώ όταν μεγαλώσουν λίγο τα μικρά να πάω...:)

Βέβαια τώρα θα είμαι ΖΕΝ, αντί για τσιγάρα και ποτά θα τη βγάζω με διαλογισμούς και τάι τσί!! χαχα!!

Ωραίο τραγουδάκι έβαλες!

Νιονιώ κοιμήθηκες μέρες!! που είσαι?

σας αρέσουν οι μπλουζιές? ένα λίγο "αγορίστικο" κομμάτι!

x8LesTvNuaw

αγαπητε πατερα με ξαφνιαζεις.... δεν ξερεις τι εστι Ικαρια???????????? Ικαρια και Ιος τα απολυτα ΡΟΚ νησιά...

Free camping...ΚΟΥΡΣΑΡΟΣ (Το τελειο ροκ μπαρ) πανηγυρια ποτα ξενυχτια χυμα κατασταση... ΑΧ... να μην συνεχισω γιατι τρελενομαι... οχι θα συνεχισω...γυμνισμός στο ΝΑ ... ολοι μια παρεα.... και πολλα αλλα που δεν κατονομαζονται χαχαχαχαχαχα

Κανε μια αναζητηση στο τιουμπ να δεις ...

Μα υπαρχει πιο ροκ κατασταση απο αυτη? Παρεμπιπτοντως, ημουν κι εγω εκει!:cool: Δειτε την εκσταση στο πληθος μετα το 4΄. Το ετερον ημισυ ειναι Ικαριωτης και μαλιστα απο τις Ραχες.;)

62xM5KrCEFM

age.png age.png

σας αρέσουν οι μπλουζιές? ένα λίγο "αγορίστικο" κομμάτι!

x8LesTvNuaw

Με εφτιαξες με το κομματι (πολυαγαπημενο οπως και ολα τα μπλουζ), με χαλασες με τη Μυκονο! 2 φορες εχω παει και δε μου αρεσε τιποτα σ΄αυτο το νησι!

eBG5PQuW6oo

age.png age.png

Διαφημίσεις

TARAAAAAAAAAAAAA με εφτιαξες πρωι πρωι κ χορευα χαχαχαχαχα Εμεις ειμαστε απο Φουρνους αλλα εκει πηγαινω την τελευταια εβδομαδα των διακοπών πάντα...τις πρωτες 2 ειμαι Ευδυλο-Κεραμε και τριγυρναω........ Σκεφτηκα να βαλω κ εγω πανηγυρακι βιντεο αλλα ειπα μη με παρουν με τις πετρες χιχι. Εχω 2 χρονια να κατεβω κ μαλλον θα κανω κανα 2 ακομα αλλα τι να κανω...:cool:

CMThz7eQ6K0

Όντως κοιμάμαι μέρες τώρα.... κάθε μεσημέρι ένα δίωρο. Μου το επιτρέπουν και ο γιος και η μικρή ζουζού.

Πατέρα, σας παρακολουθώ αλλά δεν προλαβαίνω να ποστάρω. Μέχρι να μπω να τσεκάρω mail, μηνύματα στο φβ και στο φόρουμ κάποιος θα διαμαρτυρηθεί και θα πρέπει να λάβω δράση. Και τελειώνουν τα σχολεία γκρρρρρ....... Ένα 24ωρο με τρία... τι τα κάνεις;;;;;;;;;

Μια που μιλάτε για διακοπές σήμερα θυμήθηκα αυτό το τραγούδι... σε δύο εκτελέσεις.

Διαλέγετε ποιο σας αρέσει περισσότερο. Προσωπικά προτιμώ αυτό του κυρίου σταρ τρεκ William Schatner.

KXWEM4gZhg4

yuTMWgOduFM

http://radiotuna.com/

Επιλεγετε το ειδος της μουσικης ή τον καλλιτεχνη που θελετε και εχετε δεκαδες σταθμους στη διαθεση σας!

Τάρα, εγώ χρησιμοποιώ το jango (http://www.jango.com)

καλησπερα :)

αυριο εχουμε το Β επιπεδου ... ανυπομονώωωωωωωωωωωω :cool::cool::cool::cool:

αν κ λιγο νταουνιαρικο το γουσταρωωωωω ισως γιατι πολλες φορες ακομα κ τωρα θελω να φωναξω...

4fsbIbAt_mo

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...