Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Παρούσα κι εγώ!

Βασιλική, το μόνο που μπορώ να κάνω να βάλω ένα χαρούμενο τραγούδι για ακρόαση και να σου ευχηθώ cheer up! Τα ωραία έπονται!

Κάνεις ξάπλες τώρα;

n3nPiBai66M

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ελπίζω να περασε η κακή επιρροή και να είσαι καλά σήμερα V smiley-hug005.gif

Νιονιώ ωραία τραγούδια!

μου είπαν καλά λόγια για τη συναυλία των depeche!:)

zLDIcIrZO8Y

καλημέρες!:D

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

H συναυλια των DM ηταν λεει σουπερ ντουπερ γουαουυυυ αν παραμερησεις τα κλασσικα ... δλδ οργανωση σκ@τ@!

Η διαθεση δεν φτιαχνει...ειχαμε ενα μικρο θεματακι στην μινι β επιπεδου με ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ μιας κ του βρηκανε ενα μικρο ασβεστοματακι στην περιοχη της καρδουλας (ηχογενές κομβίο της καρδιάς (golf ball)) το οποιο δεν ειναι κ τπτ αλλα... μου εβαλε το μικροβιο της αμνιοπαρακεντισης... κ οπως καταλαβαινετε ειμαι πελαγωμενη...

Τελος παντων εδω ειμαστε για να ξεδινουμε μουσικά οπότε .... γευση απο DM....

ifather το χορευτικό του Dave (λατρεμενου) από το 3,20 και μετά το εχω μαθει απ εξω ... η πρωτη μου φιγουρα μετά την γεννα...τωρα με εμποδιζει η κοιλιά χαχαχαχαχα ;)

GeeuNRdv0hk

P.S. Τρελενομαι για τα κουνηματα του λεμεεεε .... περιττο να σας πω οτι ο αντρουλης μου με εχει παρει στο δουλεμα...χαχαχαχαχαχα

το οποιο δεν ειναι κ τπτ
αυτό είναι το βασικο! :D

το τρελό αγόρι o gahan μετα το 3:20 είναι παντελώς ridiculous στα μάτια μου ρε Βασιλική! σόρρυ δηλαδή!!smiley-laughing013.gifχορος είναι αυτό δλδ???

πως να μη σε δουλεύει ο φάδερ??

(Μπέμπης τελικά 100% ε?)

Θέλω να μου πεις την έκφραση του γιου σου πάντως όταν του κάνεις αυτή τη φιγούρα αλά dave!! χαχα!!

στην τροχιά της πανσελήνου που έρχεται, ένα τραγουδάκι που άκουγα στο ράδιο σήμερις...

EY0_oVV29PM

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Διαφημίσεις

Ναι 100% γιος εχουμε ξεχωριστη φωτο το πουλι του χαχαχαχαχαχα

Κατα τη διαρκεια της εξετασης ο μικρος ειχε την παλαμη ανοιχτή...γελαγαμε με τον γιατρο...οποτε φανταζομαι οταν δει το χορευτικο κατι αντιστοιχο θα κανει...παρε 5 χαζη μανα θα λεει χαχααχαχαχαχαχαχαχα

ε μα ήταν άκυρος ο τύπος!

μπα δεν θα σου πει έτσι ο γιος, στα 2 του έτσι θα κάνει κι αυτός άλλωστε στο ρεφραίν "είμαι εγώ παιδί καλό ξέρω πάντα να γελώ, χαρωπά τα δύο μου χέρια τα χτυπω" smiley-laughing016.gif

κι εσύ θα καμαρώνεις και θα λές "το παιδιιιιιι!!! ίδιος ο dave είναι!!!!"

:P

UAOxCqSxRD0

αντε καλό σας βράδυ!:D

καλησπέρα!

"εφυγε" κι ο Manzarek...

(ΥΓ ρε κορίτσια πήγα να ακούσω πιο πάνω τα τραγούδια που βαλαμε και το "believe" δεν ανοίγει. Λέει πως απενεργοποιήθηκε η ενσωμάτωση ύστερα από αίτηση. Τι σημαίνει αυτό? το YTube το απαγορευσε ή το φόρουμ εδώ???)

3dNtmM8jrV8

Άντε ρε... πάει ο Manzarek; Αν σου πω ότι είχα την εντύπωση ότι είχε ήδη πεθάνει.....

Πατέρα, το youtube ακυρώνει την ακρόαση σε κάποιες κοινοποιήσεις. δεν ξέρω γιατί.

Βασιλική, αν σε παρηγορεί και μένα στην μικρή μου μου είχαν βρει πρόβλημα στην καρδιά στο β' επιπέδου και με δική μου απόφαση και συζήτηση με το γιατρό μου αποφάσισα να μην κάνω αμνιοπαρακέντηση. Όλες οι άλλες εξετάσεις που είχα κάνει μέχρι τότε ήταν οκ. Ο γιατρός που διέγνωσε το πρόβλημα στην καρδιά μου είχε πει ότι "δεν είναι τίποτα" και απλά να τσεκάρουμε αν το πρόβλημα θα έχει διορθωθεί μέχρι τη γέννα. Στους 2 μήνες κάναμε υπέρηχο και η μικρή ήταν εντάξει.

Βέβαια κάθε περίπτωση είναι διαφορετική αλλά το άγχος που περνάμε και το στρες για το αν οι αποφάσεις που παίρνουμε είναι σωστές ή όχι θα μας κυνηγάει συνέχεια.

Στο θέμα μας τώρα.... muse βάλαμε;

zhAmug6Ts6o

τους λατρεύω. Γι' αυτό ορίστε κι ακόμα ένα

dbB-mICjkQM

Διαφημίσεις

Νιονιώ μου χθες ειχα παει στο γυναικολογο μου κ μου ειπε : Μην ασχολεισαι και στεναχωριεσαι αδικα...12/6 θα κανω την κανονικη β' επιπεδου κ θα δουμε...δεν θα κανω αμνιο...εκει καταληγω...

ΤΙ εγινε πατερα πιασαμε τα 80ies???

vsHWibPFuQQ

καλά σου είπε ο ντοκ Β!;)

τα πιάσαμε τα '80σ δε λες τιποτα! εχω μια νοσταλγία αυτές τις μέρες...

πιο πισω λιγακι , '76

MHNxBheFAt4

ίδια χρονιά με τους κυρίους που μας αφήσαν νωρίς:(

τι να πρωτοβάλω από τα τραγούδια τους...

τα βινύλια αυτά θα περάσουν στο γιο κάποια στιγμή!

ένα από τα άσματά τους:

dH-gnMSzmtI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...