Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , Nima21 είπε:

σε ευχαριστώ! Το έψαξα και τελικα εγω τα εχω τσεκαρει τα ΑΝΑ το καλοκαίρι μαζι με τις εξετασεις για θρομβοφιλια και ηταν αρνητικα.. η γνωστη μου που τα ειχε ανεβασμενα της εβαλαν εναν ορό για αυτο πριν την τελευταία εμβρυομεταφορα και πετυχε εγκυμοσυνη μετα απο πολλες αποτυχημένες προσπάθειες και μηδενικες χοριακες!  Βεβαια δεν ξερουν σίγουρα αν βοηθησε αυτο ή ηταν θεμα εμβρύων.. παντως επαιρνε κορτιζονη οπως λες προληπτικα και τη σταματησε μολις ακουσαν καρδια.. 

Αυτός ο όρος είναι βιταμίνες πρωτεινες Κ ιχνοστοιχεία λένε ότι βοηθάει intralipids τον λένε 

• Μου αρέσει 1

Rock-αδες Ενωθείτε!

CoffeeBean

Recommended Posts

Βασιλική, ελπίζω να είναι όλα καλά!

Ένα τραγουδάκι (αν και δεν είναι του στιλ σου) για να σου φτιάξει το κέφι. Εμένα πάντως όταν το βλέπω, με φτιάχνει. Ειδικά εκείνη η animal print ολόσωμη φόρμα του Μπάουι. Το κιτσαριό των 80ς σε όλο του το μεγαλείο χαχαχα...

9G4jnaznUoQ

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 9,1k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αααααααααααααα 80ies :P καλε μια χαρα

Μια περιδεση τραχηλου θα κανω κ θα επανελθω Νιονιώ δεν ειναι τπτ :-P

Εγω παλι ως μελλοντικη αγορομανα το μυαλο μου στα αγορια χαχαχα

eiuHdUkuRi0

καλα η Νιονιώ, αλλά εσύ Βασιλική... Α-Π-Α-Ρ-Α-Δ-Ε-Κ-Τ-Η!!!

Sabrina???? να βάλουμε Samantha Fox και Rick Astley τοτε!! ταιριάζει μετά το Dickinson πιο πανω!! Ντροπή!:P

βάλτε τουλάχιστον Γιωργάκη!:tongue:

m_9hfHvQSNo

ερωτικότατο μετά από τόσα χρόνια ε?

καλή ανάρρωση Βασιλική!

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

axaxaxaxaxaxaaxaxaxaxa ifather δεν φταιω εγω οι ορμονες... ειμαι σε αναμονη για την ημερα κ ωρα απο τον γιατρο κ εχω τρελαθει χαχαχα

ωραιος ο Γιωργακης ... εχω κ καλυτερα να σου βαλω πχ new kids on the block θελ'ς???? χαχαχαχα

hii17sjSwfA

Διαφημίσεις

Θα σας πω και το μικρό μου μυστικό. Πάνω στη σοφίτα έχω τους παλιούς μου δίσκους. Βινύλιο. Κάποιοι είναι πλέον συλλεκτικοί κάποιοι είναι ας τους πούμε "γραφικοί" όπως οι "Νew Kid on the Block" και ο "Rick Astley". Χαχαχα.... Αμ πως!:tongue:

Έχω επίσης και τον δίσκο που περιέχει και αυτό:

RqQn2ADZE1A

Διαφημίσεις

Εχεις κρατήσει και εσύ βινύλια Νιονιώ?? χαχα κι εγώ στην αποθήκη τους έχω αλλά δεν έχω πικάπ πια ρε γμτ. Αν πάρω θα μου το ξηλώσει ο μικρός, οπότε άσ'το ακόμα! Εσύ έχεις new kids εμένα μου έχει ξεμείνει Γιαγκούση! χαχα!

Βασιλική σε περιμένουμε να μας ξαναπάρεις τα αυτια!:tongue:

Πάρτε κι ένα παλιό (εντός κλίματος για να μη βρίζει η Ellemphriem!:P)

Lh6QPg5BGsE

“ Life really does begin at forty. Up until then, you are just doing research.” Carl G Jung

Honeyyyyy am homeeeeeeeeeeeeeeeeeee :tongue:

Γυρισα σπιτι χθες μεσημερι, ολα πηγαν καλα για την ωρα αρκετη ξαπλα κ επειδη εχω τον κερβερο τη μαμα μου...στα κλεφτα μπαινω για μια καλημερα :P

Ακουσα κ το μωρο μου...το ψαρακι μουυυυυυυ :-P:razz::-P

Mz5aFOMyC3U

:cool::cool::cool::cool::cool::cool:

Honey bunny (:tongue:) κάτσε εκεί και μην σηκώνεσαι μέχρι να σου επιτρέψουν! εμείς εδώ θα είμαστε μη φοβού!

ακουσες και το μικράκι ε? μπράβο! ωραίες στιγμές...μαγικές!

smiley-love014.gif

YWf5BLUOhNM

εμείς περάσαμε ένα τριήμερο σε αγρόκτημα στη φύση παρέα με άλογα! αααααχχ! θέλω κι άλλο ρε γμτ!

Καλημερουδια καλη Μ. Εβδομαδα να εχουμε...

Βρε πατέρα που τα βρισκεις αυτα τα ωραια emoticons ????

Αυριο θα παω γιατρο κ νομιζω οτι ολα θα ειναι σουπερ γιατι νιωθω μια χαρα :P

Κατι εντελως διαφορετικο αλλα αγαπημενο ... :P:p:p:p

s1QYXlRzNS0

Βρε πατέρα που τα βρισκεις αυτα τα ωραια emoticons ????
http://www.freesmileys.org/

:D

Αυριο θα παω γιατρο κ νομιζω οτι ολα θα ειναι σουπερ γιατι νιωθω μια χαρα
αντε μπράβο! αναμένουμε ενημέρωση!:D

καλά τι τραγούδι έβαλες? δεν το είχα ξανακούσει!θέλω να το χορέψω! τραγουδάει η καρδιά μου!!

smiley-dance012.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...